gorby 17.12.05, 21:14 Media publiczne przejete przez PiSuarow zatrudnia oczywiscie tzw. dziennikarzy z rydzykowej szkoly medialnej. Polska TV zaszczeka wiec jak ND, RM i TV Trwam. Dobrze,ze istnieje kablowka i anteny satelitarne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiaze.ciemnogrodu Re: Rydzykowe goebbelsiki zasmieca wkrotce media 17.12.05, 21:15 podniesiemy opłaty za kablówki i satelity Odpowiedz Link Zgłoś
gorby [...] 17.12.05, 21:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu no to naślemy na was policje podatkową i komornika 17.12.05, 21:22 a raczej komorników... Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.antyfaszysta [...] 17.12.05, 21:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby [...] 17.12.05, 21:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Rydzykowe goebbelsiki zasmieca wkrotce media 17.12.05, 21:28 radnymi gałęskimi !! Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Spokojnie dla rownowagi zawsze bedziesz mial 17.12.05, 21:41 goebbelsikow z TVN i POlsatu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Spokojnie dla rownowagi zawsze bedziesz mial 17.12.05, 22:03 Tę bande trzeba bedzie bojkotowac i przejsc na programy niepolityczne, np.o zwierzakach. Sympatyczniejsze niz Cymański, Lepper etc... Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: AnimalPlanet szykuje serial o PO, D.pl i SLD 18.12.05, 11:20 A Channel History o hiPISach w cyklu "Najwieksze pomyłki cywilizacji europejskiej". Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.antyfaszysta Polacy nnie dali sie komuchom nie dadza i naziolom 17.12.05, 22:16 Jezeli zaczna sie panoszyc trzeba im bedzie pokazac sila gdzie ich miejsce. Bez tego sie w Pomrocznej niestety nie obejdzie jak w zadnym innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Stwierdzenie cytuje: 17.12.05, 22:20 "trzeba im bedzie pokazac sila gdzie ich miejsce." dosc dziwnie brzmi w poscie kogos kto mieni sie demokrata i antyfaszysta ;) Co proponujesz ? Wywozenie babc w moherowych beretach na Sybir, czy moze jakies nowe ustawy norymberskie zabraniajace pewnym ludziom dostepu do mediow ? No chyba ze obozy mozesz otworzyc w Polsce - chcialbys widze zostac komendantem w takim obozie. demokrata.antyfaszysta napisał: > Jezeli zaczna sie panoszyc trzeba im bedzie pokazac sila gdzie ich miejsce. Bez > > tego sie w Pomrocznej niestety nie obejdzie jak w zadnym innym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
bloczek4 Facet popełnił przestępstwo -namawia do zbrodni 17.12.05, 23:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=33655267&a=33657303 Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Spokojnie dla rownowagi zawsze bedziesz mial 18.12.05, 17:20 "Największe Cyrki Swiata" chciało zatrudnić Leppera podobno??? Odpowiedz Link Zgłoś
kostka.s Czy TVN i POlsat to stacje prywatne czy tez 18.12.05, 06:04 finansowane przez wszystkich podatnikow)?(, po to, by mialy reprezentowac jedna tylko opcje polityczna. Oczywiscie, jesli media publiczne zostana sprywatyzowane przez Kaczory, to ja nie mam nic przeciwko ich propagandzie, w ich wlasnych Kaczych mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Rydzykowe goebbelsiki zasmieca wkrotce media 17.12.05, 23:18 gorby napisał: > Media publiczne przejete przez PiSuarow zatrudnia oczywiscie tzw. > dziennikarzy z rydzykowej szkoly medialnej. Polska TV zaszczeka wiec jak ND, > RM i TV Trwam. Dobrze,ze istnieje kablowka i anteny satelitarne. Rydzyk już o tym cos niecos moze wspominał to za duze słowo , ale ja osobiscie nie mam co do tego wątpliwosci i to dopiero będzie tragedia.W obecnej sytuacji dziennikarstwo ma poziom powiedziełabym w skali od (1-10 )powiedzmy 3 a jak wejdą tam rydzykowe opienieczki to bedziemy miec poziom ponizej zera. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Laskawa jestes. Obecnie tzw. "dziennikarze" nie 17.12.05, 23:26 umieli nawet wypelnic zadania partyjnego pod tytulem zatopienie PiS w wyborach. I nie umieja nawet zalu po tym ukryc. Nawet porzadnie manipulowac nie umieja. Wiec ta trojka to chyba troche na wyrost :) To byl post techniczny - nie za PiSem. piaf.e napisała: > gorby napisał: > > > Media publiczne przejete przez PiSuarow zatrudnia oczywiscie tzw. > > dziennikarzy z rydzykowej szkoly medialnej. Polska TV zaszczeka wiec jak > ND, > > RM i TV Trwam. Dobrze,ze istnieje kablowka i anteny satelitarne. > > Rydzyk już o tym cos niecos moze wspominał to za duze słowo , ale ja osobiscie > nie mam co do tego wątpliwosci i to dopiero będzie tragedia.W obecnej sytuacji > dziennikarstwo ma poziom powiedziełabym w skali od (1-10 )powiedzmy 3 > a jak wejdą tam rydzykowe opienieczki to bedziemy miec poziom ponizej zera. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Laskawa jestes. Obecnie tzw. "dziennikarze" n 17.12.05, 23:54 frank_drebin napisał: > umieli nawet wypelnic zadania partyjnego pod tytulem zatopienie PiS w wyborach. > > I nie umieja nawet zalu po tym ukryc. Nawet porzadnie manipulowac nie umieja. > Wiec ta trojka to chyba troche na wyrost :) To byl post techniczny - nie za > PiSem. moze i techniczny ale jest to ocena dosc jednostronna. Ja z kolei to uogólniłam wystawiając srednią.Oczywiscie jakby ocenic kazdego z dziennikarzy z osobna te oceny byłyby dosc zroznicowane. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jednostronna ? Jesli nie zauwazylas za kim byly 18.12.05, 00:01 tzw. merdia mainstreamu podczas kampanii wyborczej (za PO) a przeciw komu (PiS) to z calym szacunkiem, ale musze Cie nazwac naiwna. O konkretnych przypadkach juz nie wspomne na przyklad niejaka p. Pochanke powinna zmienic nazwisko na POchanke. To przyklad pierwszy z brzegu. piaf.e napisała: > frank_drebin napisał: > > > umieli nawet wypelnic zadania partyjnego pod tytulem zatopienie PiS w > wyborach. > > > > I nie umieja nawet zalu po tym ukryc. Nawet porzadnie manipulowac nie umi > eja. > > Wiec ta trojka to chyba troche na wyrost :) To byl post techniczny - nie > za > > PiSem. > > > moze i techniczny ale jest to ocena dosc jednostronna. > > Ja z kolei to uogólniłam wystawiając srednią.Oczywiscie jakby ocenic kazdego z > > dziennikarzy z osobna te oceny byłyby dosc zroznicowane. > Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Jednostronna ? Jesli nie zauwazylas za kim by 18.12.05, 00:15 A ja bym ci mogła na to odpowiedziec ze sie nie zgadzam i wrecz wymienic poszczegolnych dziennikarzy, ktorzy byli po stronie PiS- u, czy audycje i poszczegolni zapraszani goscie.I pewnie bys sie ze mną nie zgodził i dyskutowalibysmy do rana.Ale nie o to chodzi. Chodzi o to ze dziennikarze, zajmujący sie polityką powinni przekazywac rzetelne informacje(mnie szczerze mowiąc nie interesują oceny, czy poglądy polityczne dziennikarzy, tylko informacja na dany temat) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No to wymien a nie pisz ogolnikow :) Ja walnalem 18.12.05, 01:30 pierwszy z brzegu przyklad. Wiec dowiem sie kto z TVP, TVN, POlsatu, GW, Wprost, Polityki, Zetki, Trojki byl za Kaczorami ? Nazwiska poprosze :) Owszem masz prawo sie ze mna nie zgadzac, ale tylko wymien prosze :) piaf.e napisała: > A ja bym ci mogła na to odpowiedziec ze sie nie zgadzam i wrecz wymienic > poszczegolnych dziennikarzy, ktorzy byli po stronie PiS- u, czy audycje i > poszczegolni zapraszani goscie.I pewnie bys sie ze mną nie zgodził i > dyskutowalibysmy do rana.Ale nie o to chodzi. > Chodzi o to ze dziennikarze, zajmujący sie polityką powinni przekazywac > rzetelne informacje(mnie szczerze mowiąc nie interesują oceny, czy poglądy > polityczne dziennikarzy, tylko informacja na dany temat) > Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: No to wymien a nie pisz ogolnikow :) Ja walna 18.12.05, 02:02 nie bede wymieniac nazwisk,zreszta nawet nie wszystkie pamiętam. Zrozum ze nie o to mi chodzi.Jak czytam jakikolwiek dziennik hiszpanski, jest to prawdziwa przyjemnosc bo czytam informacje dobrze przekazaną i mogę sama wyciągac wnioski, nie jestem narazona na nie zawsze trafne komentarze (jak to sie dzieje w prasie czy telewizji polskiej) o to mi chodzi, chciałabym zebysmy kiedys do takiego poziomu dziennikarstwa mogli w Polsce dojsc. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No coz jeszcze niedawno P. pisala, ze moze 18.12.05, 02:15 wymienic, cytuje: "ja bym ci mogła na to odpowiedziec ze sie nie zgadzam i wrecz wymienic poszczegolnych dziennikarzy, ktorzy byli po stronie PiS- u, czy audycje i poszczegolni zapraszani goscie." I tyle na ten temat :) Ja rozumiem Hiszpania ladny kraj :) Pewnie kiedys tam sie przejade, chcialbym, ale zycie w Hiszpani nie zwalnia od myslenia prosze Pani :) Na tym koncze bo widze, ze Pani jakos taka malo merytoryczna jest i lubi rozwadniac sytuacje jak dyskusja nie idzie po Pani mysli ;) I na koniec wyrzuce Pani jeszcze dokladnie z rekawa paru polskich dziennikarzy, ktorzy w sposob czynny uczestniczyli w kampanii wyborczej PO udajac "obiektywnych": Kamil Durczok, Dorota Gawryluk, Monika Olejnik, Tomasz Lis, Pawel Smolenski, Piotr Wroniecki, Piotr Najsztub, itepe, itetde. I juz nawet nie oczekuje od Pani listy dziennikarzy popierajacej w kampanii PiS :) Na tym koncze i zycze na drugi raz najpierw myslec a potem pisac :) piaf.e napisała: > nie bede wymieniac nazwisk,zreszta nawet nie wszystkie pamiętam. > Zrozum ze nie o to mi chodzi.Jak czytam jakikolwiek dziennik hiszpanski, jest > to prawdziwa przyjemnosc bo czytam informacje dobrze przekazaną i mogę sama > wyciągac wnioski, nie jestem narazona na nie zawsze trafne komentarze (jak to > sie dzieje w prasie czy telewizji polskiej) > o to mi chodzi, chciałabym zebysmy kiedys do takiego poziomu dziennikarstwa > mogli w Polsce dojsc. > Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: No coz jeszcze niedawno P. pisala, ze moze 18.12.05, 02:29 Mysle i przewaznie wiem co piszę, tych co popierali pis było znacznie więcej ,czy podobna ilosc, i co z tego??? O to chodzi w dziennikarstwie??? Jakbym napisała dzienniki zagraniczne, to bys sie przyczepił dlaczego nie podaję kraju, jak podaję kraj, to sie czepiasz ze Hiszpania to piekny kraj. (nie mozesz zrozumiec ze nie chce wymieniac nazwisk) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: No coz jeszcze niedawno P. pisala, ze moze 18.12.05, 04:07 Według mnie chodzi o to 1.Aby wiedza dziennikarzy i znajomosc tematu była wystarczająco dobra aby formuowane i zadawane pytania były takie i pod tym kątem aby polityk odpowiadajac zgłebiał temat i przekazywał informacje(w przypadku gdy jest to wywiad) 2zeby była przekazywana rzetelna informacja na temat wydarzenia czy wypowiedzi (w przypadku gdy jest to komentarz) 3Aby jezyk był prosty a jednoczesnie poprawny i na poziomie. po to zeby do odbiorcy docierała informacja, a zdanie i pogląd wyrabiał sobie sam a nie był manipulowany. To chciałam powiedziec i dlatego uogólniam. oczywiscie ze np:poziom dziennikarzy z np. z tvn, czy tvp, rozni sie od tego z PULS, Jak tez poszczegolni dziennikarze z kazdego kanału, czy gazety sie od siebie roznią. Ale podsumowując moja ocena jako widza i odbiorcy jest na 3,całego polskiego dziennikarstwa. (nie chciałam szufladkowac jednych czy drugich dlatego nie podaje nazwisk) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Jednostronna ? Jesli nie zauwazylas za kim by 18.12.05, 00:18 frank_drebin napisał: O konkretnych przypadkach > juz nie wspomne na przyklad niejaka p. Pochanke powinna zmienic nazwisko na > POchanke. To przyklad pierwszy z brzegu. To wszystko, na co Cię stać. Chyba nie przypadkiem wybrałeś sobie nicka (a może nie wiesz czyje to nazwisko?) Odpowiedz Link Zgłoś
apples Re: Rydzykowe goebbelsiki zasmieca wkrotce media 17.12.05, 23:27 Nie mam kablówki, ale chyba sobie założe. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Rydzykowe goebbelsiki zasmieca wkrotce media 18.12.05, 10:44 Hiszpanie to ciekawi ludzie. Nie ma tej zapieklosci mimmo straszliwej wojny domowej i dzis,po latach, obie strony konfliktu są postaciami historycznymi i nikt nie bawi sie w rozliczenia. Preciwnie: przy pomnikach zabitych z tej czy z takmtej strony stawia sie kwiaty. Duzo moglibysmy sie od Hiszpanów nauczyc, ale my mamy rydzykowatosć chyba we krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Rydzykowe goebbelsiki zasmieca wkrotce media 18.12.05, 11:17 Ciekawe.To znaczy ze tuzy dziennikarstwa z "waszego dziennika","Trybuny",Przegladu","telwizji Rydzyka","nie" "sekciarskiego radia" byly za PO? A moze kazdy ma takiego dziennikarza na jakiego zasluguje? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Rydzykowe goebbelsiki zasmieca wkrotce media 18.12.05, 13:56 bracia_zbrojek napisał: > Hiszpanie to ciekawi ludzie. Nie ma tej zapieklosci mimmo straszliwej wojny > domowej i dzis,po latach, obie strony konfliktu są postaciami historycznymi i > nikt nie bawi sie w rozliczenia. Preciwnie: przy pomnikach zabitych z tej czy z > > takmtej strony stawia sie kwiaty. Duzo moglibysmy sie od Hiszpanów nauczyc, ale > > my mamy rydzykowatosć chyba we krwi... i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Rydzykowe goebbelsiki zasmieca wkrotce media 18.12.05, 14:00 Raz widziałem a akcji rzecznika MSW od Dorna. Nikt nie powinien obawiać się konkurencji. Pawlak stanowczo miał lepsze, choć kontrowersyjne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
polakateista my musimy stworzyc opozycje wobec tych mediow 18.12.05, 17:24 --- www.alternatywa.com www.racjonalista.pl Odpowiedz Link Zgłoś