mr_perfekt 20.12.05, 09:33 Wódeczka się mrozi! Kurczak w galarecie dochodzi do ideału! Koszula wyprana! Flaga narodowa przygotowana! JESZCZE TYLKO DWA DNI i KONIEC PALANTUNIA NA URZĘDZIE! BĘDZIEMY MIELI UCZCIWEGO PREZYDENTA! Wytrzymamy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok5 Michnik teraz ma wejście tylko do jednego salonu 20.12.05, 14:26 na rozbrat. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: 3 dni do początku kadencji pisuarka 20.12.05, 09:49 już niedługo będzie śmiesznie.wytrzymamy te 5 lat.po Bolku nic już człowieka nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: 3 dni do początku kadencji pisuarka 20.12.05, 09:54 po klamcy kwachu nie moze byc gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: 3 dni do początku kadencji pisuarka 20.12.05, 13:25 ratatatam napisał: > po klamcy kwachu nie moze byc gorzej Kwasek był paniskiem, które wykorzystało swoją kadencję na królewskie życie: bizantyński dwór, cesarskie wakacje. Siedział cicho i korzystał. Dlatego nazwany został "rumianym nierobem". Ale półtorametrowy chomik na tym stanowisku o bełkotliwej wymowie zaszczytu nam nie przyniesie. BTW: Chomiki wyjaśniły sprawę Telegrafu? Nie pamiętam. Póki co, są krętaczami i złodziejami. A jak tam nieruchomości w Warszawie Fundacji Solidarność? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: 3 dni do początku kadencji pisuarka 20.12.05, 15:16 venus99 napisał: .po Bolku nic już człowieka > nie zdziwi. powinno być tak:.po olku nic już człowieka > nie zdziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Bedziecie płakać! 20.12.05, 12:12 Przyjdzie Kaczynski i co? Myslicie,że cokolwiek zrobi? Jesli - to złego. Jeszcze popłaczecie się z żalu po odejściu Kwasniewskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Przestępcy z SLD będą płakać 20.12.05, 12:14 Nieułaskawieni przestępcy z SLD będą płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam no jeszcze 2 dni na ulaskawianie ma prezio 20.12.05, 12:19 moze paru chlopakom z ferajny zdazy podac pomocna dlon ... Odpowiedz Link Zgłoś
voxipop1 Do jasnowidza 20.12.05, 13:43 Jeżeli znasz przyszłość, co wynika z Twojej wypowiedzi, zdradź mi wygrany los w następnej kumulacji totka, tylko nie na forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Nie bądź smieszny, takiego lenia 20.12.05, 16:10 dlugo nie zobaczymy na takim stanowisku... Kwasniewski to pozorant. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: 2 dni do konca kadencji Towarzysza Szmaciaka 20.12.05, 12:13 > BĘDZIEMY MIELI UCZCIWEGO PREZYDENTA! W 2010, jak dobrze pójdzie. Dam za to na mszę... > Wytrzymamy... Nie wątpię, nie mamy wyjścia... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: 2 dni do konca kadencji Towarzysza Szmaciaka 20.12.05, 12:35 najlepiej zamow msze u biskupa zycinskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 [...] 20.12.05, 13:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam przestancie! jestescie okrutni! 20.12.05, 13:27 pani prezydentowej serce przez was krwawi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam co ty sugerujesz??? 20.12.05, 13:41 zeby pania prezydentowa zrzucic na chusteczke??? hhmmm ... z parteru ? czy z pietra?? a jesli z pietra to z ktorego??? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam aaa przypomnialem sobie!!! 20.12.05, 14:36 to sie nazywa defenestracja! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Towarzyszu szmaciak -spakowany? 20.12.05, 13:26 ... na karaiby? do szwajcarii? do tego azjatyckiego panstewka na "i" nad smierdzacym morzem ktore nie poddaje ekstradycji swoich obywateli i podopiecznych Odpowiedz Link Zgłoś
voxipop1 Re: 2 dni do konca kadencji Towarzysza Szmaciaka 20.12.05, 13:30 Witam. Na podsumowanie, Krasnodębski jak zawsze trafnie, w dzisiejszej rzepie: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051220/publicystyka/publicystyka_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Bałwanek perfekt! 20.12.05, 14:29 Szmaciak to Ty, bałwanku, mr.perfekt. Co za glupi nick jeśli chodzi o Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam "szmaciak" 20.12.05, 15:57 barska ty ze swoim bogatym doswiadczeniem politycznym zdobywanym od czasow stalina chyba powinnas wiedziec ze szpotanski piszac o "tow. szmaciaku" pisal i o takich jak ty i o takich jak kwasniewski Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek [...] 20.12.05, 16:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polonic ale to było merytoryczne z twej strony 20.12.05, 16:12 ale to było merytoryczne z twej strony, nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam ee to taka norma- ten typ tak ma 20.12.05, 19:58 ciagle mysla, ze nie matura lecz chec szczera.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: 2 dni do konca kadencji Towarzysza Szmaciaka 20.12.05, 14:56 jeżeli ktoś ma wątpliwości co do kondycji moralnej wielu Polaków to po przeczytaniu tego wątku powinien je stracic. cieszy mnie,że za 3 dni będę mógł wypisywać spokojnie wszystko co myślę o tym śmiesznym człowieczku bez polotu i podstawowych kwalifikacji który będzie podskakiwał żeby osiągnąć poziom zbliżony do poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: 2 dni do konca kadencji Towarzysza Szmaciaka 20.12.05, 15:23 Wenus 99, kochamy Cię za mądrość! Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Zapomniałeś dodać 20.12.05, 15:34 kochamy cię za madrość inaczej 99 (letnia?) venus. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Zapomniałeś dodać 20.12.05, 15:59 99 ??? nieee no to nie jest chyba jej iloraz inteligencji ... bez obrazy afrodyto ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Zapomniałeś dodać 20.12.05, 16:05 Zamknij sie,psujesz powietrze rata... i cos tam... Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: 99 - to chyba temperatura ciala 20.12.05, 21:01 rekordowa maligna Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: 99 - to chyba temperatura ciala 20.12.05, 21:06 "spalam sie" jak spiewal kazik s. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: 99 - to chyba temperatura ciala 20.12.05, 21:13 Jeszcze nie, dopiero zawrzala, znowu bedzie bulgotac. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: 99 - to chyba temperatura ciala 20.12.05, 23:42 to bulgoca lzy smutku na mysl o pozegnaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Final countdown! 20.12.05, 19:54 Pora zaczac odliczac godziny do odlotu samolotu do Szwajcarii :) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: jak Dochnal zacznie sypac to do 3 nie doliczy 20.12.05, 20:00 Do odlotu zostaly 52 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: jak Dochnal zacznie sypac to do 3 nie doliczy 20.12.05, 20:32 Nie miałem prawie nic, a chciałem jej darować świat I czarno białe dni rozłożyć na palecie barw Mówiłem, jeśli chcesz, zabiorę cię daleko stąd Ze sobą tylko weź gorące serce, dwoje rąk Refren: Dwadzieścia lat, a może mniej wirował w oczach słońca pył Dwadzieścia lat, a może mniej, świat brałem taki jaki był Dwadzieścia lat, a może mniej, uczyłem się dopiero żyć Dwadzieścia lat, a może mniej nie miałem prawie nic Nie miałem prawie nic, a chciałem jej darować świat Rozumieć każdą myśl na cienie nocy, światła dnia Ściemniała listów biel, ktoś inny zabrał ją gdzieś stąd to było dawno, wiem, i wiem już nawet gdzie tkwił błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt wirował w oczach słońca pył ... ;-) 20.12.05, 21:55 No tak. Prezio Bredzio będzie wolny jak ptak. Dość tego brzemienia na sercu, uwalniania niesłusznie skazanych i obstrukcji nienawistnych ministrów sprawiedliwości. Nareszcie będzie można w Szwajcarii poleżeć na słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: wirował w oczach słońca pył ... ;-) 20.12.05, 23:43 no chyba ze mu przydziela lokal gdzies blizej Rywina... Odpowiedz Link Zgłoś
punkcik Uczciwy prezydent zaczal od klamstw wyborczych 20.12.05, 20:55 swoja odnowe moralna - no i wygral. To oznacza, ze klamstwo jednak poplaca, czyli - od rzemyczka do koniczka.... Nie zapomnij o krawacie. Moze sie przydac... ======= mr_perfekt napisał: > Wódeczka się mrozi! Kurczak w galarecie dochodzi do ideału! > Koszula wyprana! Flaga narodowa przygotowana! > > JESZCZE TYLKO DWA DNI i KONIEC PALANTUNIA NA URZĘDZIE! > BĘDZIEMY MIELI UCZCIWEGO PREZYDENTA! > > Wytrzymamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Uczciwy prezydent zaczal od klamstw wyborczyc 20.12.05, 21:11 no kwasniewskiemu klamstwo poplacalo przez 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: za 2 dni do początku końca kaczej kadencji ??? 20.12.05, 20:56 mr_perfekt napisał: > Wódeczka się mrozi! Kurczak w galarecie dochodzi do ideału! > Koszula wyprana! Flaga narodowa przygotowana! > Łojciec Rycyk rocmodlony > JESZCZE TYLKO DWA DNI i POCZĄTEK PALANTUNIA NA URZĘDZIE! > BĘDZIEMY MIELI "WIELKIEGO" PREZYDENTA! > Wytrzymamy... ..ze śmiechu ?? ..ano zobaczymy !! img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: za 2 dni do początku końca kaczej kadencji ?? 20.12.05, 20:59 henryk.log napisał: > mr_perfekt napisał: > > > Wódeczka się mrozi! Kurczak w galarecie dochodzi do ideału! > > Koszula wyprana! Flaga narodowa przygotowana! > > Łojciec Rycyk rocmodlony > > JESZCZE TYLKO DWA DNI i POCZĄTEK PALANTUNIA NA URZĘDZIE! > > BĘDZIEMY MIELI "WIELKIEGO" PREZYDENTA! > > > Wytrzymamy... > > ..ze śmiechu ?? > ..ano zobaczymy !! > > img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg Jak za PiSem szczegolnie nie przepadam, to jednak wole Kaczora od tow. Szmaciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: za 2 dni do początku końca kaczej kadencji ?? 20.12.05, 21:09 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > henryk.log napisał: > > > mr_perfekt napisał: > > > > > Wódeczka się mrozi! Kurczak w galarecie dochodzi do ideału! > > > Koszula wyprana! Flaga narodowa przygotowana! > > > Łojciec Rycyk rocmodlony > > > JESZCZE TYLKO DWA DNI i POCZĄTEK PALANTUNIA NA URZĘDZIE! > > > BĘDZIEMY MIELI "WIELKIEGO" PREZYDENTA! > > > > > Wytrzymamy... > > > > ..ze śmiechu ?? > > ..ano zobaczymy !! > > > > <a href="img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg" target="_blank">img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg</a> > > Jak za PiSem szczegolnie nie przepadam, to jednak wole Kaczora od tow. > Szmaciaka. Jak każdy ,kto lubi być za morde krutko trzymany. ale każdy ma co lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś