zwykly2 23.12.05, 00:00 był nawalony? Hallo dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro.filutek1 Re: Oglądałem Senat, czy Profesor Niesiołowski 23.12.05, 00:01 Głupio o tym mówić, ale on jest chyba niezrównoważony. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Jezu to kto Go wybrał, giwi, pleple czy inni 23.12.05, 00:03 mądzrzy ludzie. Ile miał głosów? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Nie ma dyżurnych dzinnikarzyn? Czy 23.12.05, 00:39 też Profesor od muszek jest trendy? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Oglądałem Senat, czy Profesor Niesiołowski 23.12.05, 10:36 On sie dopiero rozkręca. Będzie jeszcze śmieszniej - poczekajcie. To nowy wizerunek PO. Nie będzie potrzebne RM żeby zatopić PO. Mają na pokładzie doskonałego pirotechnika. Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: Oglądałem Senat, czy Profesor Niesiołowski 23.12.05, 11:04 Wkurza was bo mówi o was tak samo jak o komuchach i także was tak jak komuchów ma w głębokiej pogardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Oglądałem Senat, czy Profesor Niesiołowski 23.12.05, 11:21 Właśnie chodzi o tę jego "chrześcijańską" pogardę dla drugiego człowieka. On potrafi wyłącznie burzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: filar ZChN!!! :D 23.12.05, 11:29 To was boli. Gdyby był w Pisuarze to wypisywalibyście peany na jego cześć. na tym polega właśnie wasze zakłamnie. oceniacie ludzi nie za to jakimi są tylko za to czy są przydatni. I dlatego Niesioł nie mógł być marszałkiem a kryminalista Lepper może być. Bo kryminalista jest wam potzreebny a Niesioł nie. Skończycie nędznie jak AWS i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: filar ZChN!!! :D 23.12.05, 11:32 nie no nie zartuj- mi jest naprawde obojetne do jakiej partii nalezy idiota niesiolowski i zupelnie mnie nie boli to, ze PO wziela sobie taki balast na kark- zaloze sie o skrzynke piwa, ze przed polmetkiem kadencji stefek wytnie jakis niezly numer swoim partyjnym opiekunom :D Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: filar ZChN!!! :D 23.12.05, 11:35 ratatatam napisał: > nie no nie zartuj- mi jest naprawde obojetne do jakiej partii nalezy idiota > niesiolowski i zupelnie mnie nie boli to, ze PO wziela sobie taki balast na > kark- zaloze sie o skrzynke piwa, ze przed polmetkiem kadencji stefek wytnie > jakis niezly numer swoim partyjnym opiekunom :D Załóż się. Przy tak postawionym przedmiocie zakłądu zawsze będziesz mógł się upierać, że wygrałeś, bo właśnie Stefan wyciął numer który miałeś na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: Oglądałem Senat, czy Profesor Niesiołowski 23.12.05, 15:53 lennon1 napisał: > Właśnie chodzi o tę jego "chrześcijańską" pogardę dla drugiego człowieka. On > potrafi wyłącznie burzyć. czy chodzi ci o coś w stylu "spieprzaj dziadu" albo "naród jest ciemny i to kupi".? Ja bym nie dokonywał takich uogólnień. Chodzi tu o pogardę jaką uczciwy człowiek może zywic wobec ludzi niemoralnych, nieuczicwych i zakłamanych. No chyba nie chcesz przekonywac niesoła by zywił szacunek do Pęczaka, Kiszczaka albo Ziobry, czy Wassermana. Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: Ale, ale czy Profesor Niesiołowski był 23.12.05, 16:08 zwykly2 napisał: > nawalony? To zależy. jeśli np. jutro Niesioł wstapił by do Pis to okazało by się że jest dobrym, odważnym mówcą i polemistą. jesli ten sam niesioł nie cierpi Pis to jest wariatem i pijakiem Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: Boże, chodziło mi o to że jest Aswent. 23.12.05, 16:14 No to pewnie był trzeźwy. niesioł np. w przeciwieństwie do kamińskiego nie jest moczymordą Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam senator Stefan Burczymucha 23.12.05, 11:06 O większego trudno zucha, Jak był Stefek Burczymucha, - Ja nikogo się nie boję! Choćby niedźwiedź... to dostoję! Wilki?... Ja ich całą zgraję Pozabijam i pokraję! Te hieny, te lamparty To są dla mnie czyste żarty! A pantery i tygrysy Na sztyk wezmę u swej spisy! Lew!... Cóż lew jest?! - Kociak duży! Naczytałem się podróży! I znam tego jegomości, Co zły tylko, kiedy pości. Szakal, wilk,?... Straszna nowina! To jest tylko większa psina!... (Brysia mijam zaś z daleka, Bo nie lubię, gdy kto szczeka! Komu zechcę, to dam radę! Zaraz za ocean jadę I nie będę Stefkiem chyba, Jak nie chwycę wieloryba! I tak przez dzień boży cały Zuch nasz trąbi swe pochwały, Aż raz usnął gdzieś na sianie... Wtem się budzi niespodzianie. Patrzy, aż tu jakieś zwierzę Do śniadania mu się bierze. Jak nie zerwie się na nogi, Jak nie wrzaśnie z wielkiej trwogi! Pędzi jakby chart ze smyczy... - Tygrys, tato! Tygrys! - krzyczy. - Tygrys?... - ojciec się zapyta. - Ach, lew może!... Miał kopyta Straszne! Trzy czy cztery nogi, Paszczę taką! Przy tym rogi... - Gdzie to było? - Tam na sianie. - Właśnie porwał mi śniadanie... Idzie ojciec, służba cała, Patrzą... a tu myszka mała Polna myszka siedzi sobie I ząbkami serek skrobie!... Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Senator zostal namaszczony z obu stron. GW juz mu 23.12.05, 11:35 przyznala tytul czlowieka honoru, a prezio go namascil na profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: Senator zostal namaszczony z obu stron. GW ju 23.12.05, 11:37 a Jozef Zycinski odpuscil mu grzech przynaleznosci do ZChN Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 11:37 który z 1,2 w bani siadł za kółko, dostał wyrok, lecz obłudnikom to nie przeszkadzało zrobić go szefem regionu i liderem listy... Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 11:39 Przejeli widac obyczaje od PO. Sledzinska tez jest szefem regionu, wysoko na liscie i jezdzi nietrzezwa samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 11:42 o Śledzińskiej pisałem - jeżeli w drugim i trzecim badaniu wyszło znacznie mniej niż próg wykroczenia (a nie przestępstwa), to znaczy, że pierwsze mogło być błędne... Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 11:45 elfhelm napisał: > o Śledzińskiej pisałem - jeżeli w drugim i trzecim badaniu wyszło znacznie > mniej niż próg wykroczenia (a nie przestępstwa), to znaczy, że pierwsze mogło > być błędne... Szkoda gadać. Oni dokładnie jak komuch Dyduch. Kiedy mówiono, że SLD coś partoli to on miał zawsze tą samą odpowiedź - a AWS to to albo tamto. Pisuary tak samo, tyle że o PO. dlatego skończą jak Dyduch i jego towarzysze. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 11:50 Szkoda gadać. Oni dokładnie jak komuch Dyduch. Kiedy mówiono, że SLD coś > partoli to on miał zawsze tą samą odpowiedź - a AWS to to albo tamto. Pisuary > tak samo, tyle że o PO. dlatego skończą jak Dyduch i jego towarzysze. Przeczytaj sobie pierwszy post i odpowiedz elfhelma. A potem zastanow sie, kto tu zaczyna jak Dyduch. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 11:46 o Śledzińskiej pisałem - jeżeli w drugim i trzecim badaniu wyszło znacznie > mniej niż próg wykroczenia (a nie przestępstwa), to znaczy, że pierwsze mogło > być błędne... Tylko dlaczego w takim razie tak dlugo nie reagowala na wezwania policji? Moze u krasulskiego tez byl alkomat zepsuty? Dzieki za przypomnienie, ze u S-K to tylko wykroczenie. Szalenie istotna roznica. Gwoli scislosci -kiedys jazda po pijaku nie byla w ogole przestepstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 11:56 1. Jeżeli w badaniach wychodzi Ci kolejno 0,24, 0,15 i 0,10 to skazania raczej nie będzie. przy tak małym przekroczeniu dolnej granicy wykroczenia (do 0,2 w bani można jeździć) zawsze wymaga się potwierdzenia. 2. Błędne w tym znaczeniu, że nagły spadek poziomu alkoholu dotyczy raczej alkoholu z leków/jedzenia. Przeciętny czas przy alkoholu wynosi około 0,1 promila na godzinę. 3. Krasulski miał 1,2 promila - od 0,5 jest już przestępstwo. No i chyba jest subtelna różnica w ilości procentów we łbie. 4. To że nie było przestępstwem? No i co z tego. Habdel ludźmi też kiedyś był legalny. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 12:03 1. Jeżeli w badaniach wychodzi Ci kolejno 0,24, 0,15 i 0,10 to skazania raczej > nie będzie. przy tak małym przekroczeniu dolnej granicy wykroczenia (do 0,2 w > bani można jeździć) zawsze wymaga się potwierdzenia. Ona sama zazadala ponownego badania - zwykla gra na czas. Błędne w tym znaczeniu, że nagły spadek poziomu alkoholu dotyczy raczej > alkoholu z leków/jedzenia. Przeciętny czas przy alkoholu wynosi około 0,1 > promila na godzinę. dobra, dobra. wszyscy zlapani po pijaku tlumacza sie lekami. > 3. Krasulski miał 1,2 promila - od 0,5 jest już przestępstwo. No i chyba jest > subtelna różnica w ilości procentów we łbie. > Zalezy od lba 4. To że nie było przestępstwem? No i co z tego. Habdel ludźmi też kiedyś był > legalny Ano to z tego, ze twe oburzenie zwazywszy ten fakt i obrone S-K jest dosc podejrzane, zeby nie powiedziec, ze pachnie hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 12:06 Hipokryzja? Raczej obserwacje z praktyki. Jeżeli w pierwszym wyszłoby 0,24 - też zażądałbym ponownego badania. Gdyby ktoś był pod wpływem - w drugim musiałaby wyjść podobna ilość. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 12:11 Jeżeli w pierwszym wyszłoby 0,24 - też zażądałbym ponownego badania. Gdyby ktoś > > był pod wpływem - w drugim musiałaby wyjść podobna ilość. To drugie badanie bylo po dluzszej chwili. Poczatkowo pani poslanka nie chciala sie zatrzymac na wezwanie policji i uciekala przez dluzszy czas. Jak sadzisz - dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 12:14 Spalanie alkoholu i tak wynosi około 0,1 na godzinę. Co do wersji ucieczek itp. mam duży dystans - okoliczności zostaną zapewne przez sąd ustalone i wolałbym nie opierać się tu np. na Faktach ani opowieściach samej posłanki. Przerabialiśmy to już u posła PiS - twierdził, że "ledwo" przekroczył próg przestępstwa, podczas, gdy to "ledwo" wyniosło około 2 i pół raza. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 14:21 I wszystko się zgadza. Pierwsze badanie było zrobione po godzinie od zdarzenia, a kolejne po co najmniej następnej godzinie. Ciekawe ile by wykazało zaraz po zdarzeniu. Poza tym publiczną tajemnicą jest, że ta pani lubi napoje alkoholowe. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Oczywiście reszta Rodaków (w tym z innych 23.12.05, 14:41 partii) wylewa za kołnierz i jest cały czas trzeźwa jak świnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 14:42 lennon1 napisał: > I wszystko się zgadza. Pierwsze badanie było zrobione po godzinie od zdarzenia, > a kolejne po co najmniej następnej godzinie. Ciekawe ile by wykazało zaraz po > zdarzeniu. Poza tym publiczną tajemnicą jest, że ta pani lubi napoje alkoholowe > . Ta pani złożyła immunitet. Sąd pewnie powoła biegłego, który potwierdzi twoją , opinię jesli jest trafna. No i z pewnością weźmie pod uwagę "publiczną tajemnicę", oceniając czy bardziej prawdopodobne jest że była po pijaku, czy raczej że zażyła lek. A ty na pewno zgodzisz się z wyrokiem, nawet jeśli uwolni ją od zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:13 Oczywiście, że uznam wyrok. Będę miał tylko za złe policjantom, że nie potrafią zebrać dowodów i zawracają głowę sądowi. A swoją drogą to czemu nie zatrzymała się od razu. Po drodze mijała parking, stację benzynową i nadal uważała, że nie ma miejsca do zatrzymania. Większość ludzi zatrzymuje się bezpośrednio po kolizji. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:20 Byłeś tam czy co? Skąd znasz tyle szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:29 Przejeżdżam tam codziennie (Jechałem 30 min przed zdarzeniem). Czytam i ogladam wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:36 lennon1 napisał: > Przejeżdżam tam codziennie (Jechałem 30 min przed zdarzeniem). To przesądza sprawę. Przejazd 30 minut przed zdarzeniem czyni z ciebie świadka koronnego wręcz. > Czytam i ogladam > wiadomości. I tam wyczytałeś to wszystko? O tych procentach i o tej publicznej tajemnicy też? Podaj tytuły. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:39 Ona lubi wychlac - widac to po twarzy. Powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:42 michal00 napisał: > Ona lubi wychlac - widac to po twarzy. Powaznie. W takim razie do listy tytułów upubliczniających publiczną tajemnicę trzeba dopisać Gazetę Wyborczą. Konkretnie forum internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:46 > W takim razie do listy tytułów upubliczniających publiczną tajemnicę trzeba > dopisać Gazetę Wyborczą. Konkretnie forum internetowe. Po co ten sarkazm? Naprawde takie rzeczy widac przy pewnym doswiadczeniu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:48 Wystarczy popatrzeć na rozdygotane rączki. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:41 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,7399207,wiadomosc.html?ticaid=1c5d Mieszkam w Łodzi i znam osoby, które znają panią poseł. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:45 lennon1 napisał: > Mieszkam w Łodzi i znam osoby, które znają panią poseł. Jasne. I te osoby piły z nią trzydzieści minut przed zdarzeniem, tj, w chwili kiedy mijałeś stację benzynową. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:47 Zaczynasz mieszać, bo brak ci argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 21:09 W tej sprawie nie potrzeba żadnych argumentów. Ty wiesz (od znajomych), że IŚK to pijaczka (a może i alkoholiczka) w związku z czym uznałbyś ją za winną nawet gdyby alkomat pokazał ujemne procenty. A ewentualny wyrok uniewinniający będzie świadczył jedynie o tym, że policjanic nie potrafili zebrać dowodów. Więc po co miałbym się silić na argumenty? Ani nie mieszkam w Łodzi, ani też nie wiem gdzie ta stacja benzynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 21:39 Osoby nadużywające alkohol tracą poczucie kiedy mogą wsiąść do samochodu. Ile musiała wypić (czego nie zaprzecza) poprzedniego dnia skoro ok 16-17 miała jeszcze 0,12. Kieliszeczek, o którym mówi chyba musiał być wielkości wiadra. Nie musisz silić się na nic. Ja przyjmę decyzję sądu. Mam nadzieje, że sprawa będzie zbadana rzetelnie. Miałem kilkakrotnie badanie alkomatem i zawsze miałem 0. Osoby posiadające minimalna wyobraźnie muszą sobie zdawać sprawę, że prawo dopuszcza do 0,2. Brak wyobraźni eliminuje ja z polityki. Może i nie piła w tym dniu ale jak musiała się upić poprzedniego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 21:43 lennon1 napisał: > Miałem kilkakrotnie badanie alkomatem i zawsze miałem 0. Ale w tym przypadku nie zakładasz, że to dlatego, że policja ślimaczyła się z zebraniem dowodów? > Osoby posiadające > minimalna wyobraźnie muszą sobie zdawać sprawę, że prawo dopuszcza do 0,2. To nie ma nic wspólnego z wyobraźnią. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 21:49 ayran napisał: > lennon1 napisał: > > > Miałem kilkakrotnie badanie alkomatem i zawsze miałem 0. > > Ale w tym przypadku nie zakładasz, że to dlatego, że policja ślimaczyła się z > zebraniem dowodów? Tylko dlatego, że nie pije jak mam jechać. > > > > Osoby posiadające > > minimalna wyobraźnie muszą sobie zdawać sprawę, że prawo dopuszcza do 0,2 > . > > To nie ma nic wspólnego z wyobraźnią. Ma dużo wspólnego z brakiem wyobraźni u tych, którzy jeżdżą po pijaku. Ciekawe jak byś reagował, jakby ciebie potrąciła tym samochodem. Ponieważ działo się to z dala od ciebie to się na to godzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 21:54 lennon1 napisał: > Ma dużo wspólnego z brakiem wyobraźni u tych, którzy jeżdżą po pijaku. > Ciekawe jak byś reagował, jakby ciebie potrąciła tym samochodem. Ponieważ dział > o > się to z dala od ciebie to się na to godzisz. Nie za bardzo wiem, na cóż to ja się godzę. Nigdzie nie napisałem, że posłanka była trzeźwa (ani też, gwoli prawdy, że była pijana). Po prostu nie zakładam, że byłą pijana tylko dlatego, że moi znajomi źle o niej mówią. Kobieta nie utrudnia postępowania sądowego, a chyba nie ma podstaw do kwestionowania praworządności sądów w IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 22:04 To kto za nią dmuchał w alkomat? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 22:12 Zdradź może, jaka odpowiedź cię usatysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 22:20 Poczekajmy na decyzję sądu Odpowiedz Link Zgłoś
mroc1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 25.12.05, 07:33 lennon1 napisał: > Mieszkam w Łodzi i znam osoby, które znają panią poseł. To mamy wspólnych znajomych :). A tak w ogóle to wiesz może jak tam wypadł ten cały sąd koleżeński? Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:46 W regionalnych wiadomościach była relacja ze zdarzenia. Wypowiedzi policjantów i kierowców. Kierowca ciężarówki wyrażnie mówił, że od pani poseł było "czuć". Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:48 Ayran zaraz odpisze, ze bylo czuc lekarstwo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:49 A może on też lubi jeździć na "gazie". Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:53 O nie, nie imputujmy takich rzeczy kolegom z forum. Jesli juz to jezdzi na samochodzie z napedem gazowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 21:10 michal00 napisał: > O nie, nie imputujmy takich rzeczy kolegom z forum. Jesli juz to jezdzi na > samochodzie z napedem gazowym. Ale dlaczego nie imputujmy? Poimputujmy. Bardzo to podnosi poziom dyskusji i wzmacnia argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 21:20 Poziom dyskusji zostal zdeterminowany odpowiedzia elfhelma na uwagi zwyklego2. Reszta jest pochodna. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 20:51 My musimy ich zrozumieć - mają taką słabość. Przecież tylu się udaje. Nikt nie zginą, to o co ta burza. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Jak PiS-owi wygodnie, to nie ma różnicy 23.12.05, 14:38 elfhelm napisał: > 1. Jeżeli w badaniach wychodzi Ci kolejno 0,24, 0,15 i 0,10 to skazania raczej > nie będzie. (...) > 3. Krasulski miał 1,2 promila - od 0,5 jest już przestępstwo. No i chyba jest (...) Jak trzeba, to 1,2 - 0,10 = 0, a przynajmniej tak zapoda nowa, etyczna telewizyja pod dowództwem tow. Sellina. Odpowiedz Link Zgłoś
niezalogowany1 Re: na pewno mniej od posła PiSu 23.12.05, 11:40 elfhelm napisał: > który z 1,2 w bani siadł za kółko, dostał wyrok, lecz obłudnikom to nie > przeszkadzało zrobić go szefem regionu i liderem listy... Podobnie jak nie przeszkadza kryminalista Lepper ani prlowscy funcjonariusze jak wasserman albo Kryże Odpowiedz Link Zgłoś
karlin On tak zawsze 23.12.05, 20:32 i bez gorzały. To nasza, polska Platforma walki z alkoholizmem. Skutki bez spożycia. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Oglądałem Senat, czy Profesor Niesiołowski 23.12.05, 21:10 To jest zabawne, że osoba która nie jest nabuzowana może się zachowywać w ten sposób. Czyżby taki był teraz wizerunek Platformy? Odpowiedz Link Zgłoś
przysuski Niesiol ma zaburzenia psychiczne, wiec moze niepo 25.12.05, 08:29 niepotrzebnie zaraz oskarzac go o pijanstwo. Odpowiedz Link Zgłoś