Dodaj do ulubionych

Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyczne

04.01.06, 19:10
treści -jakaś minimalna przyzwoitosc chyba obowiązuje -prawda Admini. Co by
było gdyby ktoś chwalił SSmanów!
Obserwuj wątek
    • t-800 Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 19:11
      Jak śmiesz, antysemito! Przecież esesmani nie są ludźmi honoru!
      • smok5 To jeest chyba zabronione co ta baba wypisuje 04.01.06, 19:13
        ona nie redaguje Trybuny Ludu w1948 r
        • katrina_bush A co takiego wypisuje ? Chetnie sie dowiemy. 04.01.06, 20:51
          A co takiego wypisuje ? Chetnie sie dowiemy.
        • bladatwarz Ale robi to doskonale. 04.01.06, 22:31
          Nalezy brac z niej przyklad, a nie krytykowac.
          :))))
        • mariner4 Ale ona nie obraża języka polskiego, 05.01.06, 13:08
          co Tobie się często zdarza.
          M.
    • pan.nikt Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 19:13
      Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc

To prawda, ale robi to najczęściej z wdziękiem i pięknym językiem
      • smok5 Wiesz jak pisał Goebels? 04.01.06, 19:14
        Przepięknie -ale był mordercą.
        • hulaj_dusza Re: On się nazywał Joseph Goebbels, smoku5!;))) 04.01.06, 20:29

• ukos Na tym forum to i Gebbelz by mnie nie zdziwił 05.01.06, 13:06
            Ortografja nie jezd mocno strono Polakuf.
            • kropek_oxford Goebbels jak Goebbels, ale Bubla to chyba tu juz 05.01.06, 18:53
              widzialem;)
      • t-800 Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 19:14
        Ja jej nie czytam, bo okropnie długie posty pisze.
        • smok5 Ja je czytam i jestem przerazony. 04.01.06, 19:17
          Wstydze sie za adminów i za siebie - co ja tutaj robię?
          • gregorak Re: Ja je czytam i jestem przerazony. 04.01.06, 20:09
            smok5 napisał:

> - co ja tutaj robię?

Dobre pytanie.
            • hulaj_dusza Re: Ja je czytam i jestem przerazony. 04.01.06, 20:30
              I jakie mądre!;)))
              • elfhelm Re: Ja je czytam i jestem przerazony. 05.01.06, 00:43
                Pierwsze inteligentne pytanie smoka!
                • omamiony.wiedzmin Re: Ja je czytam i jestem przerazony. 05.01.06, 01:47
                  elfhelm napisał:

> Pierwsze inteligentne pytanie smoka!
                  wężykiem wężykiem :)
          • nabukko [...] 04.01.06, 20:24
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • hulaj_dusza Re: Ja je czytam i jestem przerazony.i PORAŻONY?;) 04.01.06, 20:30

• mariner4 Dobre pytanie! 05.01.06, 13:13
            M.
        • sawa.com Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 19:47
          t-800 napisał:

> Ja jej nie czytam, bo okropnie długie posty pisze.

Rzeczywiście. Dłuuugie. Aż sie za glowę złapałam i swoje zaczęłam skrócać.
          Też przestałam czytać... ale dlatego, ze powiela swoje opowieści o kawiorze i
          wnusiu do znudzenia.

Co innego, jesliby zaczęła pisać wspomnienia. Chociaż? Może lepiej nie! :)))
          • nabukko właśnie: "skrócaj" analfabetko niedouczona 04.01.06, 20:26
            a emerytka nie musi skracać bo pisze z sensem.
    • kropek_oxford Kochany Smoczku-Wymoczku: kup sobie Slownik 04.01.06, 19:13
      Wyrazow Obcych (jest taki, o czym w waszym gierkowskim technikum nie mowiono) i
      pod literka "I" odszukaj slowo: IRONIA. A gdy juz preczytasz raz, drugi i
      trzeci i zrozumiesz, o czym tam mowa, to wroc na FK i napisz swoj post jeszcze
      raz. Ale juz z sensem:)))
      • kropek_oxford PS: Mozesz jeszcze sprawdzic haslo: STYLIZACJA i 04.01.06, 19:14
        PASTISZ ...
        • x2468 Re: PS: Mozesz jeszcze sprawdzic haslo: STYLIZACJ 04.01.06, 19:17
          Nie wymagasz od smoka zbyt duzo?Gdzie on znajdzie slownik wyrazow obcych.W domu
          ma jedynie katechizm i ksiazke kucharska.Waldek Kiepski przy smoku to profesor.
          • smok5 Za to jesteś uczony 04.01.06, 19:19
            prawie jak łysenko.
            • hulaj_dusza Re: Za to jesteś uczony - smoku - a nie lepiej 04.01.06, 20:34
              jednak z tych rad korzystac, zanim sie cos napisze?;)))

Pozdrowienia - w tym poście:)))
        • hulaj_dusza Re: Chyba za wiele wymagasz od smoka5!!! 04.01.06, 20:33
          Zajmie się tobą TOW albo Animalsi...;)))
      • pan.nikt Re: Kochany Smoczku-Wymoczku: kup sobie Slownik 04.01.06, 19:16
        Oj akurat o ironię z komuniznu emerytki nie podejrzewaj.
        Owszem stosuje ona ironie, dla pokreślenia swojego uwielbienia dla komunizmu.

• kropek_oxford Oj, bym polemizowal - ironia dotyczy polskiego 04.01.06, 19:19
          hurra antykomunizmu - gdy juz wolno i do ciupy za to nie wsadzaja. A ta Trybuna
          Ludu to celowa stylizacja, jeden ze srodkow do ironizowania z hurra
          antykomunizmu...
    • indris No i co z tego ? 04.01.06, 19:35
      Konstytucja RP zapewnia wolność słowa (art. 54)
      • rzewuski1 Re: No i co z tego ? 04.01.06, 19:38
        konstytucja zostanie zmieniona i ten niesłuszny artykuł zniesiony
        bo tylko katolicko-narodowe poglady sa słuszne i sprawiedliwe
        duce-kace
    • tematyk Donos - co bolszewickie ciagoty? 04.01.06, 19:45
    • mr_perfekt Emerytka - obrazą Rzeszowiaków 04.01.06, 19:53
      Podobno część forumowiczów to faktycznie byli funkcjonariusze służby
      bezpieczeństwa (dziś w większości emeryci), a jeszcze inni piszą posty z
      ramienia swoich partii, a jeszcze
      inni piszą posty za pięniądze:
      - 20 gr za paszkwil przeciwko Panu Premierowi
      - 40 gr za paszkwil przeciwko Panu Prezydentowi
      Podobno pieniadze wyplacaja PO i SLD.

Ja ze swej strony staram się uprzykrzać życie takim emerytowanym kacapkom.
      Ostatnio np wyłączaliśmy ze szwagrem bezpiecznik na klatce w mieszkaniu
      sąsiadki - wdowy po komunistycznym milicjancie! Ale była zabawa! :-))) Nie
      wiedziała co się dzieje i dzwoniła po syna który przyjeżdżał włączać korki dwa
      razy! Ha ha ha !!!
      • rzewuski1 Re: Emerytka - obrazą Rzeszowiaków 04.01.06, 19:55
        Ostatnio np wyłączaliśmy ze szwagrem bezpiecznik na klatce w mieszkaniu
        > sąsiadki - wdowy po komunistycznym milicjancie! Ale była zabawa! :-))) Nie
        > wiedziała co się dzieje i dzwoniła po syna który przyjeżdżał włączać korki
        dwa
        > razy! Ha ha ha !!!

no i to jest tak zwana odnowa moralna
        to jest etyka według pisu
        gratuluje
        • mr_perfekt To na razie takie drobne żarciki... 04.01.06, 20:02
          To na razie takie drobne żarciki...
          Liczymy ze szwagrem że jej emeryture po mężu w końcu zabiorą.
          Jeśli nie to trzeba będzie przejść do drobnych uszczypliwości, potem do
          delikatnego zwracania uwagi a w końcu może nawet to sąsiedzkiej interwencji?
          • rzewuski1 Re: To na razie takie drobne żarciki... 04.01.06, 20:04
            interwencji?
            jak to ma wyglądac?
            • mr_perfekt Nie wykluczam obywatelskiej eksmisji... 05.01.06, 09:48
              Nie wykluczam, choć to byłaby już ostateczność, obywatelskiej eksmisji emerytki-
              komunistki do piwnicy.
              W naszym bloku mieszkają rodziny z małymi dziećmi. Dobro wspólnoty wymaga aby
              jednostki nieprzystosowane społecznie izolować.
      • joannabarska Re: Emerytka - obrazą Rzeszowiaków 05.01.06, 19:23
        mr_perfekt napisał:

> Podobno część forumowiczów to faktycznie byli funkcjonariusze służby
        > bezpieczeństwa (dziś w większości emeryci), a jeszcze inni piszą posty z
        > ramienia swoich partii, a jeszcze
        > inni piszą posty za pięniądze:
        > - 20 gr za paszkwil przeciwko Panu Premierowi
        > - 40 gr za paszkwil przeciwko Panu Prezydentowi
        > Podobno pieniadze wyplacaja PO i SLD.
        >
        > Ja ze swej strony staram się uprzykrzać życie takim emerytowanym kacapkom.
        > Ostatnio np wyłączaliśmy ze szwagrem bezpiecznik na klatce w mieszkaniu
        > sąsiadki - wdowy po komunistycznym milicjancie! Ale była zabawa! :-))) Nie
        > wiedziała co się dzieje i dzwoniła po syna który przyjeżdżał włączać korki
        dwa
        > razy! Ha ha ha !!!

======A ty,perfekt,obrażasz ludzkosc swoim istnieniem. I co za bzdury klecisz?
        Kto niby płaci te pieniądze? Gomułka z zaswiatow? PO czy SLD? Ale dowcip
        siegający bruku! JB.
    • basia.basia Wiwat Emerytka!:) 04.01.06, 19:57
      Chybaście na głowy po upadali:)
      Chyba bluesa nie czujecie:)

Moja ulubiona Emerytka daje tu Wam pokaz sposobu rozumowania postkomuny za
      pomocą zmyślnych miniesejów i innych krótkich form literackich:))))))))))
    • henryk.log Brawo Pani Emerytko :-)..ćmom na pohybel :-) n/t 04.01.06, 20:08
      • tematyk Cmok jak na kaczyste przystal cierpi na brak poczu 04.01.06, 20:12
        poczucia humoru. Smiertelna powaga bolszewii.
    • giwi Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 20:22
      Nie zgodzę się z Tobą, Smoku Piąty :-). Moje zdanie jest bliskie temu, co napisała Basia. Mamy zdolną eseistkę na forum. Nie zasługuje na wycinanie.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34414387&a=34416894
      • smok5 Dobra - przekonaliście mnie. 04.01.06, 20:28
        Niech pisze ten diznozaur komunistyczny z Rzeszowa te swoje "eseje". Zdzierżyłem
        jednego takiego Adasia to zdzierżę i ją.
        • gregorak Re: Dobra - przekonaliście mnie. 04.01.06, 20:29
          smok5 napisał:

> Niech pisze ten diznozaur komunistyczny z Rzeszowa te swoje "eseje". Zdzierżyłe
          > m
          > jednego takiego Adasia to zdzierżę i ją.

Adasia Mickiewicza?
        • giwi Re: Dobra - przekonaliście mnie. 04.01.06, 20:32
          :-) To jest właściwa postawa obywatelska. :-)
          pozdr.
        • basia.basia Re: Dobra - przekonaliście mnie. 04.01.06, 20:35
          smok5 napisał:

> Niech pisze ten diznozaur komunistyczny z Rzeszowa te swoje "eseje". Zdzierżyłe
          > m
          > jednego takiego Adasia to zdzierżę i ją.

:))))))

Ona (lub on) ma metodę podobną do Jagnieszki, która podczas psarwy Rywina
          sekundowała Czarzastemu i Jakubowskiej do upadłego w stylu: "brawo, panie
          Włodzimierzu! Tak trzymać!" Itd. A wszystko po to, by dopiec obozowi Michnika:)
          (Tak mi się zdaje albo jestem skończoną idiotką:))
          • nabukko jesteś n/t 04.01.06, 20:41
      • wladyslaw.studnicki Konstytucja jasno zakazuje propagowania komunizmu 04.01.06, 20:31
        i nazizmu. Gdyby ktoś, nawet najwprawniejszy literat, pięknym językiem, pisał
        utwory pochwalające nazizm, zdjęto by go od razu. Ale komunizm to co innego. No
        cóż, admini to jednak szkoła Szechtera i Radkiewicza.
        • 0rmowiec Nie znam towarzysze konstytucji 04.01.06, 20:34
          ale wiem że obecnie jest zakazany antysemityzm i chyba nic więcej.
          • wladyslaw.studnicki Tu masz ten artykuł. 04.01.06, 20:37
            Art. 13.

Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących
            się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu,
            faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub
            dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu
            zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie
            struktur lub członkostwa.
            • hulaj_dusza Re: Tu masz ten artykuł. To o PiSie??? n/t b/t 04.01.06, 20:38
              Bo jest tam o faszyzmie...
              • piaf.e Re: Tu masz ten artykuł. To o PiSie??? n/t b/t 04.01.06, 20:55
                hulaj_dusza napisał:

> Bo jest tam o faszyzmie...
                >

mamy nowego wesołego tyle że po drugiej stronie barykady.
                żałosne.
                • hulaj_dusza Re: Tu masz ten artykuł. To o PiSie??? n/t b/t 04.01.06, 20:58
                  Może troszeczkę więcej wiem o faszyzmie od ciebie, choć TY , jak asienka32,
                  znasz się na wszystkim zapewne...
                  • piaf.e Re: Tu masz ten artykuł. To o PiSie??? n/t b/t 04.01.06, 21:36
                    hulaj_dusza napisał:

> Może troszeczkę więcej wiem o faszyzmie od ciebie, choć TY , jak asienka32,
                    > znasz się na wszystkim zapewne...
                    >

To napisz, napisz , czekamy az napiszesz choc ze cztery zdania, zamiast
                    krytykować innych.

No napisz gdzie wisdzisz faszyzm w programie lub postepowaniu PiSu???????????

Nie wiem jak asienka, ale ja nie znam sie na wszystkim , na wielu rzeczach się
                    nie znam , a na tych, na ktorych sie znam to o nich piszę.
                    • hulaj_dusza Re: Tu masz ten artykuł. To o PiSie??? n/t b/t b/o 04.01.06, 21:59
                      To na początek i na koniec jednocześnie... Jeśli nie wystarczy - trudno.

Faszyzm za wszelkie klęski lub niepowodzenia państwa winy szuka nie "w sobie",
                      tylko "w innych", "ogłaszając" ich zdrajcami i niszczycielami państwa...
                      • piaf.e Re: Tu masz ten artykuł. To o PiSie??? n/t b/t b/ 04.01.06, 23:09
                        hulaj_dusza napisał:

> To na początek i na koniec jednocześnie... Jeśli nie wystarczy - trudno.
                        >
                        > Faszyzm za wszelkie klęski lub niepowodzenia państwa winy szuka nie "w
                        sobie",
                        > tylko "w innych", "ogłaszając" ich zdrajcami i niszczycielami państwa...
                        >

według ciebie jest to argument przemawiający za tym że pis jest partią
                        faszystowską?

a jesli zamiast słowa faszyzm wstawisz słowo nazizm , nacjonalizm , dyktatura
                        to też , to zdanie moze być prawdziwe.

wiele mi się w postępowaniu pisu może nie podobać, ale nie spieszyłabym się z
                        tak daleko posuniętą analogią.
                        • malaszaramysz Chyba wpadłaś we własne sidła:-)))))) 05.01.06, 08:48
                          a jesli zamiast słowa faszyzm wstawisz słowo nazizm , nacjonalizm , dyktatura
                          > to też , to zdanie moze być prawdziwe.

No to jedziemy :

1. PiS to naziści
                          2. PiS to nacjonaliści
                          3. PiS to zwolennicy dyktatury

Wszystko się zgadza. :-)))))))))))
                          • piaf.e Re: Chyba wpadłaś we własne sidła:-)))))) 05.01.06, 12:29
                            chyba nie koniecznie wpadłam we własne sidła.
                            Każdy ma prawo do własnych poglądów i do ich kształtowania , a nawet do zmiany
                            poglądów.

Problem w tym że niektorzy ich wcale nie mają , a jesli nawet jakies tam mają
                            to nie potrafią ich obronić a ograniczają się do zalewania wątkow wypowiedziami
                            z ktorych nic nie wynika.Oczywiście mają do tego prawo , tak jak ja mam prawo
                            ich za to krytykować.( nie należę do osob, ktore idą w zwartym tłumie
                            jedynie "za" lub jedynie "przeciw")To by było na tyle.

oczywiscie nie piję do Ciebie.
            • basia.basia ten artykuł - w wersji Emerytki (moja podróbka)... 04.01.06, 20:44
              wladyslaw.studnicki napisał:

> Art. 13.
              >
              >
              > Zakazane jest istnienie partii kaczystowskich i innych organizacji odwołujących
              > się w swoich programach do kurskich metod i praktyk działania dornizmu,
              > lechizmu i jarkizmu, a także tych, których program lub działalność nie zakłada lub
              >
              > nie dopuszcza do parad równości i środofeminizmu, stosowanie przemocy wobec
              krnąbrnych dzieci w celu
              > zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie
              > struktur lub członkostwa.
            • bracia_zbrojek Co się czepiacie? 04.01.06, 21:03
              Co się, głupki ,czepiacie emerytki z Rzeszowa? Ma swoje poglady i chwała jej za
              to. Czasem przesadza, ale nie tak,j ak różni prawicowi idioci, ktorych w
              Tworkach dopuszczają czasem do komputerów. Za często to robią!
            • pandada Re: Tu masz ten artykuł. 04.01.06, 21:08
              Czytaj powoli, albo w ogóle czytaj co wklejasz. Gdzie tu masz zakaz propagowania komunizmu?
            • logo.vlad Re: Tu masz ten artykuł. 04.01.06, 21:44
              To emerytka.z.rzeszowa jest partią czy organizacją? ;)
            • wiewiorzasta Re: Tu masz ten artykuł. 04.01.06, 22:01
              To Emerytka jest partią polityczną??? O, Bogini! Straszne! Trzeba ją zlikwidowac.

Weź się, Lortea, puknij w łepetynkę i przemyśl sprawę. A na przeczekanie
              polecam: www.kompol.org/
              • henryk.log Re: :-)) Dzieki ! :-)) 04.01.06, 22:46
                wiewiorzasta napisała:

> Weź się, Lortea, puknij w łepetynkę i przemyśl sprawę.
                • wiewiorzasta Nie za ma co :))) 05.01.06, 00:56

• t0g Re: Wiewiórzasta, analfabetko jedna! 04.01.06, 23:40
                On sie nazywa LORETA, nie zadne tam Lortea. Łatwo sobie zapamietać, bo sie
                rymuje z nazwiskiem Sekrtarza d/s Transportu w jednym z niedawnych rządów w USA
                (to ich odpowiednik Ministra Komunikacji), które brzmiało "Mineta" (nic nie
                żartuję! Mozna sprawdzić na Webie! Nawet port lotniczy w San Jose, bardzo ważnym
                mieście, bo to stolica Silicon Valley, jest jego imienia).
                • wiewiorzasta Re: Wiewiórzasta, analfabetko jedna! 05.01.06, 00:57
                  Ups! jest mi wstyd i głupio za mój analfabetyzm :(
                  • cheetah51 Re: Wiewiórzasta, nie przejmuj się!:-))) 05.01.06, 06:40
                    Rude jest piękne!!!:-)))
                    • t0g Re: Ależ ja Wiewiórzasta ogromnie lubię 05.01.06, 07:35
                      Dogryzałem Lorecie, nie Wiewiórzastej. Loreta się okropnie piekli, jak pomylic
                      kolejnośc liter w jego nicku - więc ja to robię z premedytacją.
                      • wiewiorzasta Z wzajemnościa :)) 05.01.06, 14:16
                        t0g napisał:

> Dogryzałem Lorecie, nie Wiewiórzastej. Loreta się okropnie piekli, jak pomylic
                        > kolejnośc liter w jego nicku - więc ja to robię z premedytacją.

Od dziś Lortea vel Władzio (może dlatego zmienił nicka?) jest dla mnie Loretą
                        :))) Dzięki za inspirację.
            • indris I CO z tego wynika ? 05.01.06, 10:32
              Wynika zakaz istnienia ORGANIZACJI odwołujących się do totalitarnych METOD i
              PRAKTYK działania.."
              NIE wynika natomiast zakaz propagowania podstawowych idei komunizmu. Bo
              podstawową ideą komunizmu jest społeczna własność środków produkcji.
      • basia.basia Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 20:38
        giwi napisała:

> Nie zgodzę się z Tobą, Smoku Piąty :-). Moje zdanie jest bliskie temu, co napis
        > ała Basia. Mamy zdolną eseistkę na forum. Nie zasługuje na wycinanie.
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34414387&a=34416894

Cieszę się, że się ze mną zgadzasz:) Czasami mnie zatyka jak widzę ile pomyj
        wylewają na nią niektórzy jak ona robi co może (a dużo może) i przypomina różne
        sprawy, postacie, absurdy prlu:))
        • t0g Re: Emerytka: świetny zmysł satyryczny, oryginalny 04.01.06, 22:00
          styl, i kultura - zadnych osobistych wycieczek, żadnych inwektyw pod adresem
          innych forumowiczow. A że poglądy się nie podobaja niektórym? W wolnym kraju
          mozna mieć dowolne poglądy i mozna je publicznie wygłaszać - co własnie Emerytka
          robi. Publiczne wygłaszanie pogądów niemusi odbyawac się wyłacznieprzy pomocy
          "kawanaławęmyzmu", czyli w formie: "Ja uważam, że to i to jest złe, a to i tamto
          jest dobre", i w tym duchu. Mozna stosować najrózniejsze "środki obrazowania
          literackiego", jak metafory, etc., jak środki z zestawu narzędzi w warsztacie
          satyryka - jak ironia, sarkazm, etc.

Kto tego nie rozumie, jest zwyczajnie tępy.
          • ewa8a Bardzo trafna opinia 05.01.06, 00:30
            Zaglądam czasami na to forum głównie po to, by poczytać świetne felietony Pani
            Emerytki.

---------------
      • mariner4 On nie zna słowa 05.01.06, 13:10
        "eseistka"
        M.
    • wiewiorzasta Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 22:09
      Czas już na obowiązywanie jedynie słusznych, PiSiakowych poglądów i flekowanie
      wszystkich, którzy śmią mieć odmienne?

Jak ci się nie podobają poglady Emerytki, to z nią dyskutuj i propaguj swoje.
      Tylko obawiam się, że IQ i błyskotliwości brakuje... Lepiej na wszelki wypadek
      wyciąć, żeby te braki nie wyszły.
      • bracia_zbrojek Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 22:52
        Obciąc emerytce, jesli jest... rodzaju męskiego.
    • buraque Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 04.01.06, 23:11
      smok5 napisał:

> treści -jakaś minimalna przyzwoitosc chyba obowiązuje -prawda Admini. Co by
      > było gdyby ktoś chwalił SSmanów!

smok jak zwykle wykazał się czujnością kontrrewolucyjną, lance do boju szable w
      dłoń, emerytkę goń goń goń! :)

bałwan jesteś i tyle
    • t0g Droga Piaf, może Ty lepiej... śpiewaj? Analogia 05.01.06, 00:02
      z Wesołym jest totalnie fałszywa!

e.piaf napisała:

> mamy nowego wesołego tyle że po drugiej stronie barykady.
      > żałosne.

Porównanie tak chybione, że aż żenujące.
      Wesołek 33 ma wozacko-menelski styl "dyskusji" na Forum tym. Specjalizuje sie on
      głównie w ublizaniu innym, bądz skatologicznym (w rodzaju: "zes.... się w
      gacie"), bądz wymyślając im od Żydów. Mnie od Żydów nawymyślał już niezliczoną
      ilość razy.

Co zaś do "Emerytki z Rzeszowa", to ja sobie nie przypopminam, by ubliżała innym
      forumowiczom. To jest zasadnicza róznica w stosunku do Wesołego.

Twoje sądy moralne są nietrafne. Może Ty lepiej jednak zajmij się śpiewaniem?
      • piaf.e Re: Droga Piaf, może Ty lepiej... śpiewaj? Analog 05.01.06, 01:03
        a ty się naucz czytac zanim cos napiszesz
        hulaj_dusza - wesoły

trochęjaśniej???
        przeczytaj po kolei wszystkie wątki jeszcze raz a może załapiesz, o czym piszę,
        bo jakos ty jeden masz z tym problemy
        • piaf.e Re: Droga Piaf, może Ty lepiej... śpiewaj? Analog 05.01.06, 01:13
          ps. albo przynajmniej dokładnie przeczytaj wszystkie wypowiedzi w tym wątku.
          jakos ty jeden masz problemy ze zrozumieniem , nie pierwszy zreszta raz tego
          co pisze,jak przypuszczam nie mieszkasz w Polsce, pojawiasz sie , gdy w Polsce
          juz noc i oczywiscie nie czytasz nawet połowy wątkow, ktore wychodza, tu piję
          do twojej poprzedniej dawniejszej oceny mnie.nigdy nie przyszło ci do głowy że
          czasem, nie mowie w tym przypadku, pewne wypowiedzi mogą byc kontynuacją
          pewnego toku myslenia???
          • t0g Re: Przeczytałem, faktycznie masz rację... 05.01.06, 05:47
            Pomyłka wynikła z niedokładnego czytania wcześniejszych postów.

Przepraszam, sumituję się i ekspiacyjnie (e.piaf-cyjnie?) przyznaję, że to ja
            powinienem raczej śpiewać, niż pisać na Forum. Żeby dać dobry początek, zaczynam
            śpiewać od razu:

groszek.741.com/Aktualnosci/t0gspiewa.wav
            Nie, chyba z tego nic nie wyjdzie, jak widać na załączonym obrazku... znaczy,
            tego, na załączonym linku...

• henryk.log Re: Przeczytałem, faktycznie masz rację... 05.01.06, 19:14
              t0g zaśpiew'napis'ał:

> groszek.741.com/Aktualnosci/t0gspiewa.wav

Super !!! :-))))))))
              ..a co,
              "Śpiewać każdy może.."
    • wesoly33 Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 05.01.06, 00:56
      na stos z ta czarownica !
      Bracie Hieronimie - podaj zagiew !
      • janbezziemi Idiotyzm czy prowokacja? 05.01.06, 11:33
        Nie szkoda czasu na zabieranie głosu w wątku, który od samego początku jest
        albo idiotyzmem albo prowokacją?
        • piaf.e Re: Idiotyzm czy prowokacja? 05.01.06, 12:59
          janbezziemi napisał:

> Nie szkoda czasu na zabieranie głosu w wątku, który od samego początku jest
          > albo idiotyzmem albo prowokacją?

chyba nie, skoro smok przyznał ze go przekonano.
          • gienia.gienia smok5 typowym konfidentem. 05.01.06, 18:49
            Czy te kapuchy mają zakodowaną w genach przemożną potrzebę delatorstwa ?

• piaf.e Re: smok5 typowym konfidentem. 05.01.06, 19:21
              gienia.gienia napisała:

> Czy te kapuchy mają zakodowaną w genach przemożną potrzebę delatorstwa ?
              >

A czy większość Polakow ma w genach obrzucanie epitetami zamiast polemiki i
              wymiany poglądow?
    • borbali Re: Emerytkazrzeszowa propaguje jawnie komunistyc 05.01.06, 19:23
      Emerytka przekornie propaguje nie komunizm lecz socjalistyczny PRL i
      przeciwstawia mu socjalistyczny Kaczyzm.
      Przyznam,że nie wiem co gorsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka