aferal.z.po 04.01.06, 23:08 czy coś podobnego..mówią o zaniedbaniach NIK... w programie występują m.in Julia Pitera z PO oraz ...Wierzejski z LPR... pierwszy raz widzę ten program... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freemason Prowadzi Sylwester Latkowski 04.01.06, 23:12 aferal.z.po napisał: > czy coś podobnego..mówią o zaniedbaniach NIK... w programie występują m.in > Julia Pitera z PO oraz ...Wierzejski z LPR... > pierwszy raz widzę ten program... Opócz tego mój ulubieniec Przemysław Edgar Gosiewski (jakiś taki dziś wyjątkowo merytoryczny i dobrze poukładany) plus telefonicznie Ewa Kopacz z PO. Pzdr., Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.po Re: Prowadzi Sylwester Latkowski 04.01.06, 23:14 i jaki sgosć z radia Zet..młody chłopak z z długimi kręconymi włosami Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: Prowadzi Sylwester Latkowski 04.01.06, 23:21 aferal.z.po napisał: > i jaki sgosć z radia Zet..młody chłopak z z długimi kręconymi włosami Nie wiem jak Ty, ale ja jak patrzę na Wierzejskiego to mam przed sobą drag- queen - ale może to jakieś moje zboczenie. 18 stycznia będzie o rewelacjach w sprawie śmierci ks. Popiełuszki (rzekomo na przekór IPN). Ciekawe co nam zapodadzą? Odpowiedz Link Zgłoś