colombina Re: BĘDZIE REALIZOWAĆ POLITYKĘ PRORODZINNĄ?! 07.01.06, 19:09 Tak, zaopatrzy swoja rodzinke w zloty spadochron. Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Głupota zwana medialnością 07.01.06, 14:15 Kto widział Kazia po wręczeniu nominacji? Boże to jest premier o najwyższym społecznym zaufaniu?! Odpowiedz Link Zgłoś
sbaran01 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 14:19 bardzo dobrze, że Gilowska wraca Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 14:23 finansow, wybiera osobe ktora wymyslila 3*15 :> dla mnie bomba bo zawsze popieralem Zyte :P Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 15:20 jak możesz popierać masonów ech a ja z Toba wódke piłem;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 15:30 gekon1979 napisał: > finansow, wybiera osobe ktora wymyslila 3*15 :> > dla mnie bomba bo zawsze popieralem Zyte :P Czerwony gekonek się przebarwił;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 mylisz gekona z kameleonem :> 07.01.06, 17:09 ten gekon nigdy nie byl czerwony \m/ (*_*) \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: mylisz gekona z kameleonem :> 07.01.06, 18:50 gekon1979 napisał: > ten gekon nigdy nie byl czerwony \m/ (*_*) \m/ Baju,baju!!!Komucha czuć na odległość;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 no zeby bolszewik mowil mi ze jestem komuchem 07.01.06, 19:19 to juz jest szczyt bezszczelnosci hahahahahaha :) veglie napisał: > gekon1979 napisał: > > > ten gekon nigdy nie byl czerwony \m/ (*_*) \m/ > Baju,baju!!!Komucha czuć na odległość;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski [...] 07.01.06, 16:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 [...] 07.01.06, 17:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 18:53 gekon1979 napisał: > przemierza czasoprzestrzen, w poszukiwaniu twojego zydowskiego mozgu Typowa odzywka fana Stalina;) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 19:20 > Typowa odzywka fana Stalina;) ja mam slabosc do tyranow, ale to nic politycznego :P Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 20:01 gekon1979 napisał: > > Typowa odzywka fana Stalina;) > ja mam slabosc do tyranow, ale to nic politycznego :P Powrót komuny Ci po głowie chodzi?No tak ubecja zawsze będzie ubecją!!!Gekonku;p > Odpowiedz Link Zgłoś
ajetoo1 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 14:23 Widać, że chłopaki z PiS mają problemy kadrowe! Oprócz wojewodów wychodzą teraz stanowiska ministerialne! Bardzo ładnie! Ale może wkońcu zbudują te swoje państwo socjalistyczne pardon "solidarne". A Zyta chce władzy bo po co pracować na jakimś smętnym uniwersytecie. W PO była liberalna w PiS będzie socjalna pardon "solidarna", a w sumie będzie "Kacza" Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 A JAKIE STANOWISKA DLA SYNA PANI GILOWSKIEJ? 07.01.06, 14:26 A to zobaczymy za jakiś czas. Jak tylko mama się zadomowi na stanowisku to pomyśli o stołeczku dla synusia. Na koszt podatnika oczywiscie. A cała reszta będzie niestety musiała się poddać grze rynkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: A JAKIE STANOWISKA DLA SYNA PANI GILOWSKIEJ? 07.01.06, 20:51 domk1 07.01.06, 14:26 + odpowiedz A to zobaczymy za jakiś czas. Jak tylko mama się zadomowi na stanowisku to pomyśli o stołeczku dla synusia. Na koszt podatnika oczywiscie. A cała reszta będzie niestety musiała się poddać grze rynkowej. ======================================================= nie każdy tak jak ty musi pracowac u mamusi, są jeszcze uczciwi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
yetti50 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 14:27 Panie Minister Panie Premierze. Głosowałem na PO-moj bład. Dziękuję za ww posunięcie. Jestem zdecydowanie za!!!! Proszę nie wpadajcie tylko w samouwielbienie i krytykanctwo-vide PO. Powodzenia, dr yetti50 Odpowiedz Link Zgłoś
me-e WSPANIALY RZAD TAKIEGO JESZCZE NIE BYLO... 07.01.06, 14:30 ...przytuli PO...zadba o samoobrone i lpr...a wszystko z troska o wyborcow nie tylko pis... ...www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060107/kraj/kraj_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner [...] 07.01.06, 14:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 ZYTA NIE ZAPOMNIJ O DOTACJACH DLA RADIA MARYJA. 07.01.06, 14:34 Kto z oOcem Dyrektorem wojuje od Ojca Dyrektora ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: ZYTA NIE ZAPOMNIJ O DOTACJACH DLA RADIA MARYJ 07.01.06, 16:13 Martw sie lepiej o śp Arika Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 07.01.06, 20:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart [...] 07.01.06, 14:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 POLITYCZNEJ PROSTYTUCJI CIĄG DALSZY. 07.01.06, 15:15 Wiadomo: "dla Polski, dobro państwa dobrem najwyższym, chęc służenia Polsce, tak mi dopomóż Bóg, wzięcie na siebie odpowiedzialności". Takie brednie można by jeszcze długo snuć. Prawda jest jedna: niepohamowana żądza władzy. I TO JEST CAŁA PRAWDA. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacji. 07.01.06, 15:15 Ile w wyborcach PO jadu i nienawiści, ile złośliwych komentarzy obrażających nową wicepremier za jej wygląd, za sposób mówienia, za to, że jest kobietą, za to, że uczyła się PRL i za to, że jest z ciemnogrodu czyli Lublina. Poziom dyskusji żenujący. Zero merytorycznych argumentów, brak logiki i wiedzy. Platforma tonie i wbrew waszemu ujadaniu osiągnie dno najpóźniej w czerwcu. Dlaczego nikt nie publikuje najnowszych sondaży poparcia dla partii politycznych? Bo PiS ma około 40-45% poparcia, Platforma 13-15%, a publikacja takiego sondażu momentalnie zabiłaby Platformę. Przeczytajcie sobie dzieci "Salon" Łysiaka w ramach rozrywki intelektualnej (jesteście przecież inteligenecją) i otwórzcie oczy. Ja otworzyłem, a mam zaledwie 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacj 07.01.06, 15:23 a niech tonie i przy okazji niech zatonie pis Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacj 07.01.06, 15:30 pozdrawiam; Salon i felietony Lysiaka w GP sa rzeczywiscie znakomite; ale wiadomo, ze na forum GW Lysiak nie jest szczegolnie lubiany; zreszta madre rzeczy pisze tez Rybinski (np. w dzisiejszej Rzepie) pcat napisał: > Ile w wyborcach PO jadu i nienawiści, ile złośliwych komentarzy obrażających > nową wicepremier za jej wygląd, za sposób mówienia, za to, że jest kobietą, za > to, że uczyła się PRL i za to, że jest z ciemnogrodu czyli Lublina. Poziom > dyskusji żenujący. Zero merytorycznych argumentów, brak logiki i wiedzy. > Platforma tonie i wbrew waszemu ujadaniu osiągnie dno najpóźniej w czerwcu. > Dlaczego nikt nie publikuje najnowszych sondaży poparcia dla partii > politycznych? Bo PiS ma około 40-45% poparcia, Platforma 13-15%, a publikacja > takiego sondażu momentalnie zabiłaby Platformę. Przeczytajcie sobie dzieci > "Salon" Łysiaka w ramach rozrywki intelektualnej (jesteście przecież > inteligenecją) i otwórzcie oczy. Ja otworzyłem, a mam zaledwie 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. 07.01.06, 15:30 W dadatku jeszcze masoński. Tylko moherowe nakrycia głowy mogą nas uratować. I Zyta oczywiscie też. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. 07.01.06, 15:46 typowa metoda gw i jej poplecznikow (w tym i ciebie): jak sie nie ma argumentow, to tylko inwektywy; jestescie zalosni: jak Lysiak - slusznie - pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od razu piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie domk1 napisał: > W dadatku jeszcze masoński. > Tylko moherowe nakrycia głowy mogą nas uratować. > I Zyta oczywiscie też. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. 07.01.06, 16:07 Co to są inwektywy? Czy są nimi sformułowania "jestescie zalosni" i "chamskie zagrywki michnika", czy też raczej żart/pytanie - "RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI, (i) W dodatku jeszcze masoński"? Hmm, ale czyż Łysiak i jego zwolennicy co chwila nie wykrywają jakichś spisków? Czyli pytanie to raczej należało by potraktować jako truizm, a nie inwektywę. Czyli, co nam pozostaje jako inwektywa, drogi Silesjuszu: :) silesius.monachijski napisał: > typowa metoda gw i jej poplecznikow (w tym i ciebie): jak sie nie ma > argumentow, to tylko inwektywy; jestescie zalosni: jak Lysiak - slusznie - > pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od razu > piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie > > domk1 napisał: Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. > > W dadatku jeszcze masoński. > > Tylko moherowe nakrycia głowy mogą nas uratować. > > I Zyta oczywiscie też. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. 07.01.06, 16:38 przeciez wiesz, ze istnieja w Polsce wcale wplywowe srodowiska, ktore kazda krytyczna - i sluszna - uwage pod swoim adresem skwituja wyzywaniem adwersarzy od antysemitow; kiedys w Niemczech byla podobna dyskusja miedzy p. Bubisem, owczesnym przewodniczacym niemieckeigo zwiazku gmin zydoskich a p. Walserem, znanym pisarzem; chodzilo o to, ze Walser zurzucal srodowiskom zydowskim, iz kazda krytyke pod swoim adresem, kazda uwage na temat przesladowab Palestynczykow przez Izrael, kwituja oskarzeniem o antysemityzm; Walser powiedzial doslownie, ze posluguja sie oskarzeniem a antysemityzm, jak maczuga, i przyleja ta maczuga kazdemu, kto sie osmieli sie byc w stosunku do nich krytyczny; i podobnie w Polsce: naoiszez cos krytycznego o np. wysokim procentowo udziale komunistow zydowskiego pochodzenia w stalinowskim zbrodniczym systemie, to juz jestes oskarzony o antysemityzm; skwitujesz ostatnie agresywne teksty michnika, tak jak mu sie nalezy, to tez bedziesz anrysemita; ja sie juz do tego przyzwyczailem, ale uwazam to za glupote; to tyle w tej kwestii; taziuta napisał: > Co to są inwektywy? Czy są nimi sformułowania "jestescie zalosni" i "chamskie > zagrywki michnika", czy też raczej żart/pytanie - "RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ > SPISEK ŻYDOWSKI, (i) W dodatku jeszcze masoński"? > Hmm, ale czyż Łysiak i jego zwolennicy co chwila nie wykrywają jakichś spisków? > > Czyli pytanie to raczej należało by potraktować jako truizm, a nie inwektywę. > Czyli, co nam pozostaje jako inwektywa, drogi Silesjuszu: :) > > silesius.monachijski napisał: > > > typowa metoda gw i jej poplecznikow (w tym i ciebie): jak sie nie ma > > argumentow, to tylko inwektywy; jestescie zalosni: jak Lysiak - slusznie > - > > pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od raz > u > > piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie > > > > domk1 napisał: > Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. > > > W dadatku jeszcze masoński. > > > Tylko moherowe nakrycia głowy mogą nas uratować. > > > I Zyta oczywiscie też. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzięki :) 07.01.06, 16:50 Teraz już rozumiem, że jak stwierdzę że jesteś żałosny i brzydzą mnie Twoje chamskie zagrywki, to nie uznasz tego za inwektywy. Cieszę się, że to sobie wyjaśniliśmy :-) silesius.monachijski napisał: > przeciez wiesz, ze istnieja w Polsce wcale wplywowe srodowiska, ktore kazda > krytyczna - i sluszna - uwage pod swoim adresem skwituja wyzywaniem > adwersarzy od antysemitow;... > taziuta napisał: > > Co to są inwektywy? Czy są nimi sformułowania "jestescie zalosni" > > i "chamskie zagrywki michnika", ... > > > > silesius.monachijski napisał: > > > > > ... jestescie zalosni: jak Lysiak - slusznie - pokazuje chmaskie zagrywki > > > michnika... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzię 07.01.06, 17:09 jezeli tak uwazasz, to Twoj problem; podobnie moznaby sie wyrazic o Twoich niektorych opiniach, ale po co? tez nie brakuje Ci zlosliwosci, a czasami nawet i chamstwa; rozumiem, ze to Twoj sposob wyrazania negatywnych emocji taziuta napisał: > Teraz już rozumiem, że jak stwierdzę że jesteś żałosny i brzydzą mnie Twoje > chamskie zagrywki, to nie uznasz tego za inwektywy. Cieszę się, że to sobie > wyjaśniliśmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzię 08.01.06, 06:39 Uważam, że cudze chamstwo nie usprawiedliwia naszego. Choć oczywiście masz prawo do innego zdania. Ja nad swoim temperamentem pracuję i boleję, że jestem tylko człowiekiem i czasami mi się coś wymsknie, ale Ty zdaje się masz problem z oddzieleniem/rozdzieleniem wymiany poglądów od wymiany inwektyw. Wiem, że nie prosiłeś o żadną psychoanalizę, więc oczywiście nie oczekuję podziękowań :-) A propos, widzę że masz ugruntowane poglądy w temacie Michnika. Przeczytaj może w Polityce artykuł o jego chorobach , to chętnie na ten temat z Tobą porozmawiam, jeśli Cię on zainteresuje. Pozdrawiam. www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead10&news_cat_id=10&news_id=166781&layout=1&forum_id=2566&fpage=Threads& page=text silesius.monachijski napisał: > jezeli tak uwazasz, to Twoj problem; podobnie moznaby sie wyrazic o Twoich > niektorych opiniach, ale po co? tez nie brakuje Ci zlosliwosci, a czasami nawet > > i chamstwa; rozumiem, ze to Twoj sposob wyrazania negatywnych emocji > > taziuta napisał: > > > Teraz już rozumiem, że jak stwierdzę że jesteś żałosny i brzydzą mnie Two > je > > chamskie zagrywki, to nie uznasz tego za inwektywy. Cieszę się, że to sob > ie > > wyjaśniliśmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzię 08.01.06, 14:04 Dzieki za link. Ja tez od dluzszego czasu zauwazylam, ze Michnik robi za Chrzescijanina rzuconego na pozarcie lwom. Jego nieliczne juz publikacje, choc przyznam ze czesto kontrowersyjne, atakowane sie ze wsciekloscia godna lepszej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzię 08.01.06, 15:31 Niestety, do calego tekstu z Polityki nie mam dostepu; zreszta powazna dyskusja nad "choroba" Michnika przetoczyla sie juz w "Rzepie" z udzialem wielu jego obecnych i bylych przyjaciol i oponentow; z jednym niespsob sie nie zgodzic: Michnik odrzuca mozliwosc taka, ze nie jest juz jakims szczegolnym prorokiem, o szczegolnych uprawnieniach, jedynym, ktory ma prawo w sposob kategoryczny wypowiadac sie na temat Polski, na temat politykow, na wszystko wogole; dlugi czas ulegalem czarowi jego pseudohistorycznych dywagacji (moj znajomy historyk zawsze znajduje jakis blad w przytaczanych przez Michnika "faktach historycznych"), jego przeintelektualizowanych esejow, wreszcie, bylem pod wplywem jego ocen (nie przychodzilo mi do glowy, ze Michnik nie moze miec racji). A potem okazala sie, jak czesto sie mylil, potem pojawil sie kiszczak "czlowiek honoru", i generalna absolucja dla pzpr-owcow we wspolnym artykule z cimoszewiczem; wtedy powiedzialem sobie nie; i kolejne teksty Michnika: coraz bardziej agresywne, coraz bardziej poslugujace sie inwektywami pod adresem przeciwnikow, podle "rozprawienie" sie z Herbertem, a wczesniej z Herlingiem-Grudzinskim; i powiedzialem sobie dosc; i im bardziej teraz czytam to, co pan Michnik wypisuje, to tym bardziej umacnia sie we mnie przeswiadczenie, ze to pozalowania godny czlowiek; ale ciagle w jakis sposob grozny: majac takie mozliwosci prezentacji swoich pogladow w mediach, posiada w dalszym ciagu duzy wplyw na ksztaltowanie opinii publicznej w Polsce; dlatego go krytykuje i krytykowac bede; Michnik musi w koncu zrozumiec, ze nie jest zadnym nowym narodowym wieszczem; obecnie jest jednym z iwleu publicystow, prezentujacych swoje kontrowersyjne poglady; i jako taki podlega kratyce, jak kazdy inny publicysta; czasy zgrywania "bohatera walki o wolnosc" odeszly do lamusa; wielu walczylo lepiej i dzielniej od niego (od razu uprzedzam, ze nie mysle tu o sobie), i maja inne poglady na Polske niz Michnik; on musi w koncu zrozumiec, ze jest jednym sposrob wielu, a nie kims uprzywilejowanym Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Pytanie 07.01.06, 19:05 silesius.monachijski napisał: > jak Lysiak - slusznie - > pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od razu > piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie Nie chce wyjsc na chama, ale pamietasz moze kto to byl ten caly "salon" (chodzi mi konkretnie o to gdzie byly wtedy kaczki) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Pytanie 07.01.06, 20:38 odsylam Cie do ksiazki Lysiaka; ciekawie napisana colombina napisała: > silesius.monachijski napisał: > > > jak Lysiak - slusznie - > > pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od raz > u > > piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie > > Nie chce wyjsc na chama, ale pamietasz moze kto to byl ten caly "salon" (chodzi > mi konkretnie o to gdzie byly wtedy kaczki) > > Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacj 07.01.06, 15:53 Wszystko prawda, ale Łysiak to też gość z nieboszczki peerelii i był hołubiony jako ta dziecina betlemejemska przeze różnych róśnistych. A wiec pan Ł. też nie jest specjalistą od prawdy! Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacj 07.01.06, 19:14 Pan Lysiak to utalentowany bajarz. Wystarczy poczytac co pisze on o swoim pupilku Napoleonie. Niektorzy czytelnicy po prostu stawiaja forme ponad tresc. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Jak miałem 25 lat to też mi się wydawało, że mam 08.01.06, 01:09 już OTWARTE OCZY :-)). Ale potem się zestarzałem i zmądrzałem... pcat napisał: > Ile w wyborcach PO jadu i nienawiści, ile złośliwych komentarzy obrażających > nową wicepremier za jej wygląd, za sposób mówienia, za to, że jest kobietą, za > to, że uczyła się PRL i za to, że jest z ciemnogrodu czyli Lublina. Poziom > dyskusji żenujący. Zero merytorycznych argumentów, brak logiki i wiedzy. > Platforma tonie i wbrew waszemu ujadaniu osiągnie dno najpóźniej w czerwcu. > Dlaczego nikt nie publikuje najnowszych sondaży poparcia dla partii > politycznych? Bo PiS ma około 40-45% poparcia, Platforma 13-15%, a publikacja > takiego sondażu momentalnie zabiłaby Platformę. Przeczytajcie sobie dzieci > "Salon" Łysiaka w ramach rozrywki intelektualnej (jesteście przecież > inteligenecją) i otwórzcie oczy. Ja otworzyłem, a mam zaledwie 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 RYNEK DLA NAIWNYCH. DLA ZYTY RZĄDOWA PENSJA. 07.01.06, 15:26 Frazesy "wolnorynkowe" dla maluczkich i naiwnych. Lepiej sie załapać na pewna. sysoką i stała pensję z kasy państwowej. Zawsze to bardziej komfortowo niż czekanie na niepewną kase z działalności gospodarczej. HIMALAJE OBŁUDY. Odpowiedz Link Zgłoś
langston WKROTCE ZYTA BEDZIE PREMIEREM PIS-PO 07.01.06, 15:28 Wkrotce Zyta Gilowska bedzie premierem rzadu PiS-PO ide o zaklad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
langston ZYTA PREMIEREM !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.06, 15:38 Wkrotce Zyta Gilowska bedzie premierem rzadu PiS-PO ide o zaklad!!! Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Nie myślę! Nie w sobotę po południu :) 07.01.06, 15:59 langston napisał: > Wkrotce Zyta Gilowska bedzie premierem rzadu PiS-PO ide o zaklad!!! > Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Re: Gilowska wicepremierem-bardzo dobry wybor! 07.01.06, 15:33 Gilowska wzmacnia skrzydlo liberalne w PiSie- i to jest bardzo dobrze !Ale ta nominacja oddala wg mnie koalicje PiS i PO- i to jest bardzo zle dla Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar a Balcerowicz.. na premiera i min. finansów KUBY 07.01.06, 15:45 przecież pis zmierza do samounicestwienia Kaczhyńscy jak Lepper swoich miernych czlonków wypiera wartosciowymi spadochroniarzami, ktorzy glupio/niechcacy skompromitowali się w rodzimych partiach a jednak jaskrawie górują nad rodzimą substancją kadrowa pisu/samoobrony - fajnie że w pisie redukują nieuctwo w swoich szeregach ale jak muszą się czuć wyborcy pisu widzac że glosowali na nikogo? jak mają się czuć fani Tuska widząc ze przegrali z nikim? czy pluszaki nie czują sie wykorzystane? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Gilowska wicepremierem-bardzo dobry wybor! 07.01.06, 15:49 Mysle ze nie oddala-wprost przeciwnie. Uwazam ze za kilka miesiecy Gilowska bedzie premierem rzadu PIS-PO Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Oj naiwny, naiwny... Przecież to kolejny zderzak - 08.01.06, 01:17 pionek Wielkiego Kreatora Jarosława :-)). I szczerze powiedziawszy - nie poważyłbym się prorokować kiedy i jak zostanie wymieniony... langston napisał: > Mysle ze nie oddala-wprost przeciwnie. > Uwazam ze za kilka miesiecy Gilowska bedzie premierem rzadu PIS-PO Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 15:50 Jestem ohydnym liberałem i głosowałem na PO. Kilka dni temu J. Rokita powiedział, ze pomysła pana J. Kaczynskiego o powołaniu p. Z. Gilowskiej jest nieprawdziwy (wiedział to z pierwszej reki, ponieważ rozmawiał z panią Gilowską). Obecnie dostałem zawału i leżę pod kroplówk. Okazało się jak zwykle, że gorące zaperzeczenia w polityce są jak gorące zaprzeczenia u kobiet. Co bedzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszfeliks [...] 07.01.06, 15:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Piata kolumna ? 07.01.06, 16:29 Powoli czlonkowie PO (chwilowo w PIS) przejmuja wladze . Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 16:25 zwolennik PiS wita panią prof na pokładzie!!! wszystkiego dobregi i samych sukcesów dla Polski i Polaków zyczę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ociec_rycyk Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 16:53 a co na to kot Sylwester i Opustoszała Lodówka Odpowiedz Link Zgłoś