Dodaj do ulubionych

Gilowska wicepremierem

• michacz Brawo Pan Marcinkiewicz !!! 07.01.06, 13:51
    • halfliner BĘDZIE REALIZOWAĆ POLITYKĘ PRORODZINNĄ?! 07.01.06, 13:53
      • colombina Re: BĘDZIE REALIZOWAĆ POLITYKĘ PRORODZINNĄ?! 07.01.06, 19:09
        Tak, zaopatrzy swoja rodzinke w zloty spadochron.
    • halfliner Waszak już pokazała, że potrafi. 07.01.06, 13:55
    • scofield Głupota zwana medialnością 07.01.06, 14:15
      Kto widział Kazia po wręczeniu nominacji? Boże to jest premier o najwyższym
      społecznym zaufaniu?!
    • bewube Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 14:18
      Czy to aby nie KOŃ TROJAŃSKI,
    • sbaran01 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 14:19
      bardzo dobrze, że Gilowska wraca
    • gekon1979 Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 14:23
      finansow, wybiera osobe ktora wymyslila 3*15 :>
      dla mnie bomba bo zawsze popieralem Zyte :P
      • gigiart Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 15:20
        jak możesz popierać masonów ech a ja z Toba wódke piłem;/;/
        • gekon1979 wolnomularstwo \m/ (*_*) \m/ 07.01.06, 17:08

• veglie Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 15:30
        gekon1979 napisał:

> finansow, wybiera osobe ktora wymyslila 3*15 :>
        > dla mnie bomba bo zawsze popieralem Zyte :P
        Czerwony gekonek się przebarwił;))))
        • gekon1979 mylisz gekona z kameleonem :> 07.01.06, 17:09
          ten gekon nigdy nie byl czerwony \m/ (*_*) \m/
          • veglie Re: mylisz gekona z kameleonem :> 07.01.06, 18:50
            gekon1979 napisał:

> ten gekon nigdy nie byl czerwony \m/ (*_*) \m/
            Baju,baju!!!Komucha czuć na odległość;)
            • gekon1979 no zeby bolszewik mowil mi ze jestem komuchem 07.01.06, 19:19
              to juz jest szczyt bezszczelnosci hahahahahaha :)
              veglie napisał:

> gekon1979 napisał:
              >
              > > ten gekon nigdy nie byl czerwony \m/ (*_*) \m/
              > Baju,baju!!!Komucha czuć na odległość;)
      • silesius.monachijski [...] 07.01.06, 16:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gekon1979 [...] 07.01.06, 17:10
          • veglie Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 18:53
            gekon1979 napisał:

> przemierza czasoprzestrzen, w poszukiwaniu twojego zydowskiego mozgu
            Typowa odzywka fana Stalina;)
            • gekon1979 Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 19:20
              > Typowa odzywka fana Stalina;)
              ja mam slabosc do tyranow, ale to nic politycznego :P
              • veglie Re: Powrot Jedi?? PiS na wicepremiera i ministra 07.01.06, 20:01
                gekon1979 napisał:

> > Typowa odzywka fana Stalina;)
                > ja mam slabosc do tyranow, ale to nic politycznego :P
                Powrót komuny Ci po głowie chodzi?No tak ubecja zawsze będzie ubecją!!!Gekonku;p
                >
    • ajetoo1 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 14:23
      Widać, że chłopaki z PiS mają problemy kadrowe! Oprócz wojewodów wychodzą teraz
      stanowiska ministerialne! Bardzo ładnie! Ale może wkońcu zbudują te swoje
      państwo socjalistyczne pardon "solidarne". A Zyta chce władzy bo po co pracować
      na jakimś smętnym uniwersytecie. W PO była liberalna w PiS będzie socjalna
      pardon "solidarna", a w sumie będzie "Kacza"
    • domk1 A JAKIE STANOWISKA DLA SYNA PANI GILOWSKIEJ? 07.01.06, 14:26
      A to zobaczymy za jakiś czas.
      Jak tylko mama się zadomowi na stanowisku to pomyśli o stołeczku dla synusia.
      Na koszt podatnika oczywiscie.
      A cała reszta będzie niestety musiała się poddać grze rynkowej.
      • aisug Re: A JAKIE STANOWISKA DLA SYNA PANI GILOWSKIEJ? 07.01.06, 20:51
        domk1 07.01.06, 14:26 + odpowiedz
        A to zobaczymy za jakiś czas.
        Jak tylko mama się zadomowi na stanowisku to pomyśli o stołeczku dla synusia.
        Na koszt podatnika oczywiscie.
        A cała reszta będzie niestety musiała się poddać grze rynkowej.
        =======================================================
        nie każdy tak jak ty musi pracowac u mamusi, są jeszcze uczciwi ludzie

• yetti50 Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 14:27
      Panie Minister Panie Premierze.
      Głosowałem na PO-moj bład.
      Dziękuję za ww posunięcie.
      Jestem zdecydowanie za!!!!
      Proszę nie wpadajcie tylko w samouwielbienie i krytykanctwo-vide PO.
      Powodzenia,
      dr yetti50
    • me-e WSPANIALY RZAD TAKIEGO JESZCZE NIE BYLO... 07.01.06, 14:30
      ...przytuli PO...zadba o samoobrone i lpr...a wszystko z troska o wyborcow nie
      tylko pis...

...www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060107/kraj/kraj_a_1.html
    • halfliner Cóż, koledzy z PO nie pozwolili jej realizować 07.01.06, 14:31
    • halfliner [...] 07.01.06, 14:32
    • domk1 ZYTA NIE ZAPOMNIJ O DOTACJACH DLA RADIA MARYJA. 07.01.06, 14:34
      Kto z oOcem Dyrektorem wojuje od Ojca Dyrektora ginie.
      • carramba7 Re: ZYTA NIE ZAPOMNIJ O DOTACJACH DLA RADIA MARYJ 07.01.06, 16:13
        Martw sie lepiej o śp Arika
      • mordzinas [...] 07.01.06, 20:15
    • gigiart [...] 07.01.06, 14:54
    • domk1 POLITYCZNEJ PROSTYTUCJI CIĄG DALSZY. 07.01.06, 15:15
      Wiadomo: "dla Polski, dobro państwa dobrem najwyższym, chęc służenia Polsce,
      tak mi dopomóż Bóg, wzięcie na siebie odpowiedzialności".

Takie brednie można by jeszcze długo snuć.

Prawda jest jedna: niepohamowana żądza władzy.

I TO JEST CAŁA PRAWDA.
    • pcat Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacji. 07.01.06, 15:15
      Ile w wyborcach PO jadu i nienawiści, ile złośliwych komentarzy obrażających
      nową wicepremier za jej wygląd, za sposób mówienia, za to, że jest kobietą, za
      to, że uczyła się PRL i za to, że jest z ciemnogrodu czyli Lublina. Poziom
      dyskusji żenujący. Zero merytorycznych argumentów, brak logiki i wiedzy.
      Platforma tonie i wbrew waszemu ujadaniu osiągnie dno najpóźniej w czerwcu.
      Dlaczego nikt nie publikuje najnowszych sondaży poparcia dla partii
      politycznych? Bo PiS ma około 40-45% poparcia, Platforma 13-15%, a publikacja
      takiego sondażu momentalnie zabiłaby Platformę. Przeczytajcie sobie dzieci
      "Salon" Łysiaka w ramach rozrywki intelektualnej (jesteście przecież
      inteligenecją) i otwórzcie oczy. Ja otworzyłem, a mam zaledwie 25 lat.
      • gigiart Re: Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacj 07.01.06, 15:23
        a niech tonie i przy okazji niech zatonie pis
      • silesius.monachijski Re: Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacj 07.01.06, 15:30
        pozdrawiam; Salon i felietony Lysiaka w GP sa rzeczywiscie znakomite; ale
        wiadomo, ze na forum GW Lysiak nie jest szczegolnie lubiany; zreszta madre
        rzeczy pisze tez Rybinski (np. w dzisiejszej Rzepie)

pcat napisał:

> Ile w wyborcach PO jadu i nienawiści, ile złośliwych komentarzy obrażających
        > nową wicepremier za jej wygląd, za sposób mówienia, za to, że jest kobietą, za
        > to, że uczyła się PRL i za to, że jest z ciemnogrodu czyli Lublina. Poziom
        > dyskusji żenujący. Zero merytorycznych argumentów, brak logiki i wiedzy.
        > Platforma tonie i wbrew waszemu ujadaniu osiągnie dno najpóźniej w czerwcu.
        > Dlaczego nikt nie publikuje najnowszych sondaży poparcia dla partii
        > politycznych? Bo PiS ma około 40-45% poparcia, Platforma 13-15%, a publikacja
        > takiego sondażu momentalnie zabiłaby Platformę. Przeczytajcie sobie dzieci
        > "Salon" Łysiaka w ramach rozrywki intelektualnej (jesteście przecież
        > inteligenecją) i otwórzcie oczy. Ja otworzyłem, a mam zaledwie 25 lat.
      • domk1 RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. 07.01.06, 15:30
        W dadatku jeszcze masoński.
        Tylko moherowe nakrycia głowy mogą nas uratować.
        I Zyta oczywiscie też.
        • silesius.monachijski Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. 07.01.06, 15:46
          typowa metoda gw i jej poplecznikow (w tym i ciebie): jak sie nie ma
          argumentow, to tylko inwektywy; jestescie zalosni: jak Lysiak - slusznie -
          pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od razu
          piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie

domk1 napisał:

> W dadatku jeszcze masoński.
          > Tylko moherowe nakrycia głowy mogą nas uratować.
          > I Zyta oczywiscie też.
          • taziuta Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. 07.01.06, 16:07
            Co to są inwektywy? Czy są nimi sformułowania "jestescie zalosni" i "chamskie
            zagrywki michnika", czy też raczej żart/pytanie - "RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ
            SPISEK ŻYDOWSKI, (i) W dodatku jeszcze masoński"?
            Hmm, ale czyż Łysiak i jego zwolennicy co chwila nie wykrywają jakichś spisków?
            Czyli pytanie to raczej należało by potraktować jako truizm, a nie inwektywę.
            Czyli, co nam pozostaje jako inwektywa, drogi Silesjuszu: :)

silesius.monachijski napisał:

> typowa metoda gw i jej poplecznikow (w tym i ciebie): jak sie nie ma
            > argumentow, to tylko inwektywy; jestescie zalosni: jak Lysiak - slusznie -
            > pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od razu
            > piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie
            >
            > domk1 napisał:
            Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI.
            > > W dadatku jeszcze masoński.
            > > Tylko moherowe nakrycia głowy mogą nas uratować.
            > > I Zyta oczywiscie też.
            • silesius.monachijski Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI. 07.01.06, 16:38
              przeciez wiesz, ze istnieja w Polsce wcale wplywowe srodowiska, ktore kazda
              krytyczna - i sluszna - uwage pod swoim adresem skwituja wyzywaniem adwersarzy
              od antysemitow; kiedys w Niemczech byla podobna dyskusja miedzy p. Bubisem,
              owczesnym przewodniczacym niemieckeigo zwiazku gmin zydoskich a p. Walserem,
              znanym pisarzem; chodzilo o to, ze Walser zurzucal srodowiskom zydowskim, iz
              kazda krytyke pod swoim adresem, kazda uwage na temat przesladowab
              Palestynczykow przez Izrael, kwituja oskarzeniem o antysemityzm; Walser
              powiedzial doslownie, ze posluguja sie oskarzeniem a antysemityzm, jak maczuga,
              i przyleja ta maczuga kazdemu, kto sie osmieli sie byc w stosunku do nich
              krytyczny; i podobnie w Polsce: naoiszez cos krytycznego o np. wysokim
              procentowo udziale komunistow zydowskiego pochodzenia w stalinowskim
              zbrodniczym systemie, to juz jestes oskarzony o antysemityzm; skwitujesz
              ostatnie agresywne teksty michnika, tak jak mu sie nalezy, to tez bedziesz
              anrysemita; ja sie juz do tego przyzwyczailem, ale uwazam to za glupote; to
              tyle w tej kwestii;

taziuta napisał:

> Co to są inwektywy? Czy są nimi sformułowania "jestescie zalosni" i "chamskie
              > zagrywki michnika", czy też raczej żart/pytanie - "RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ
              > SPISEK ŻYDOWSKI, (i) W dodatku jeszcze masoński"?
              > Hmm, ale czyż Łysiak i jego zwolennicy co chwila nie wykrywają jakichś
              spisków?
              >
              > Czyli pytanie to raczej należało by potraktować jako truizm, a nie inwektywę.
              > Czyli, co nam pozostaje jako inwektywa, drogi Silesjuszu: :)
              >
              > silesius.monachijski napisał:
              >
              > > typowa metoda gw i jej poplecznikow (w tym i ciebie): jak sie nie ma
              > > argumentow, to tylko inwektywy; jestescie zalosni: jak Lysiak - slusznie
              > -
              > > pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od raz
              > u
              > > piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie
              > >
              > > domk1 napisał:
              > Re: RAZEM Z ŁYSIAKIEM WYKRYŁEŚ SPISEK ŻYDOWSKI.
              > > > W dadatku jeszcze masoński.
              > > > Tylko moherowe nakrycia głowy mogą nas uratować.
              > > > I Zyta oczywiscie też.
              • taziuta Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzięki :) 07.01.06, 16:50
                Teraz już rozumiem, że jak stwierdzę że jesteś żałosny i brzydzą mnie Twoje
                chamskie zagrywki, to nie uznasz tego za inwektywy. Cieszę się, że to sobie
                wyjaśniliśmy :-)

> przeciez wiesz, ze istnieja w Polsce wcale wplywowe srodowiska, ktore kazda
                > krytyczna - i sluszna - uwage pod swoim adresem skwituja wyzywaniem
                > adwersarzy od antysemitow;...

> taziuta napisał:
                > > Co to są inwektywy? Czy są nimi sformułowania "jestescie zalosni"
                > > i "chamskie zagrywki michnika", ...
                > >
                > > silesius.monachijski napisał:
                > >
                > > > ... jestescie zalosni: jak Lysiak - slusznie - pokazuje chmaskie zagrywki
                > > > michnika...
                • silesius.monachijski Re: Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzię 07.01.06, 17:09
                  jezeli tak uwazasz, to Twoj problem; podobnie moznaby sie wyrazic o Twoich
                  niektorych opiniach, ale po co? tez nie brakuje Ci zlosliwosci, a czasami nawet
                  i chamstwa; rozumiem, ze to Twoj sposob wyrazania negatywnych emocji

taziuta napisał:

> Teraz już rozumiem, że jak stwierdzę że jesteś żałosny i brzydzą mnie Twoje
                  > chamskie zagrywki, to nie uznasz tego za inwektywy. Cieszę się, że to sobie
                  > wyjaśniliśmy :-)
                  • taziuta Re: Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzię 08.01.06, 06:39
                    Uważam, że cudze chamstwo nie usprawiedliwia naszego. Choć oczywiście masz
                    prawo do innego zdania. Ja nad swoim temperamentem pracuję i boleję, że jestem
                    tylko człowiekiem i czasami mi się coś wymsknie, ale Ty zdaje się masz problem
                    z oddzieleniem/rozdzieleniem wymiany poglądów od wymiany inwektyw. Wiem, że nie
                    prosiłeś o żadną psychoanalizę, więc oczywiście nie oczekuję podziękowań :-)

A propos, widzę że masz ugruntowane poglądy w temacie Michnika. Przeczytaj może
                    w Polityce artykuł o jego chorobach , to chętnie na ten temat z Tobą
                    porozmawiam, jeśli Cię on zainteresuje. Pozdrawiam.

www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead10&news_cat_id=10&news_id=166781&layout=1&forum_id=2566&fpage=Threads&
                    page=text

> jezeli tak uwazasz, to Twoj problem; podobnie moznaby sie wyrazic o Twoich
                    > niektorych opiniach, ale po co? tez nie brakuje Ci zlosliwosci, a czasami
                    nawet
                    >
                    > i chamstwa; rozumiem, ze to Twoj sposob wyrazania negatywnych emocji
                    >
                    > taziuta napisał:
                    >
                    > > Teraz już rozumiem, że jak stwierdzę że jesteś żałosny i brzydzą mnie Two
                    > je
                    > > chamskie zagrywki, to nie uznasz tego za inwektywy. Cieszę się, że to sob
                    > ie
                    > > wyjaśniliśmy :-)
                    • colombina Re: Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzię 08.01.06, 14:04
                      Dzieki za link. Ja tez od dluzszego czasu zauwazylam, ze Michnik robi za
                      Chrzescijanina rzuconego na pozarcie lwom. Jego nieliczne juz publikacje, choc
                      przyznam ze czesto kontrowersyjne, atakowane sie ze wsciekloscia godna lepszej
                      sprawy.
                    • silesius.monachijski Re: Teraz zrozumiałem - to nie są inwektywy, dzię 08.01.06, 15:31
                      Niestety, do calego tekstu z Polityki nie mam dostepu; zreszta powazna dyskusja
                      nad "choroba" Michnika przetoczyla sie juz w "Rzepie" z udzialem wielu jego
                      obecnych i bylych przyjaciol i oponentow; z jednym niespsob sie nie zgodzic:
                      Michnik odrzuca mozliwosc taka, ze nie jest juz jakims szczegolnym prorokiem, o
                      szczegolnych uprawnieniach, jedynym, ktory ma prawo w sposob kategoryczny
                      wypowiadac sie na temat Polski, na temat politykow, na wszystko wogole; dlugi
                      czas ulegalem czarowi jego pseudohistorycznych dywagacji (moj znajomy historyk
                      zawsze znajduje jakis blad w przytaczanych przez Michnika "faktach
                      historycznych"), jego przeintelektualizowanych esejow, wreszcie, bylem pod
                      wplywem jego ocen (nie przychodzilo mi do glowy, ze Michnik nie moze miec
                      racji). A potem okazala sie, jak czesto sie mylil, potem pojawil sie
                      kiszczak "czlowiek honoru", i generalna absolucja dla pzpr-owcow we wspolnym
                      artykule z cimoszewiczem; wtedy powiedzialem sobie nie; i kolejne teksty
                      Michnika: coraz bardziej agresywne, coraz bardziej poslugujace sie inwektywami
                      pod adresem przeciwnikow, podle "rozprawienie" sie z Herbertem, a wczesniej z
                      Herlingiem-Grudzinskim; i powiedzialem sobie dosc; i im bardziej teraz czytam
                      to, co pan Michnik wypisuje, to tym bardziej umacnia sie we mnie
                      przeswiadczenie, ze to pozalowania godny czlowiek; ale ciagle w jakis sposob
                      grozny: majac takie mozliwosci prezentacji swoich pogladow w mediach, posiada w
                      dalszym ciagu duzy wplyw na ksztaltowanie opinii publicznej w Polsce; dlatego
                      go krytykuje i krytykowac bede; Michnik musi w koncu zrozumiec, ze nie jest
                      zadnym nowym narodowym wieszczem; obecnie jest jednym z iwleu publicystow,
                      prezentujacych swoje kontrowersyjne poglady; i jako taki podlega kratyce, jak
                      kazdy inny publicysta; czasy zgrywania "bohatera walki o wolnosc" odeszly do
                      lamusa; wielu walczylo lepiej i dzielniej od niego (od razu uprzedzam, ze nie
                      mysle tu o sobie), i maja inne poglady na Polske niz Michnik; on musi w koncu
                      zrozumiec, ze jest jednym sposrob wielu, a nie kims uprzywilejowanym
          • colombina Pytanie 07.01.06, 19:05

> jak Lysiak - slusznie -
            > pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od razu
            > piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie

Nie chce wyjsc na chama, ale pamietasz moze kto to byl ten caly "salon" (chodzi
            mi konkretnie o to gdzie byly wtedy kaczki)
            • silesius.monachijski Re: Pytanie 07.01.06, 20:38
              odsylam Cie do ksiazki Lysiaka; ciekawie napisana

colombina napisała:

> silesius.monachijski napisał:
              >
              > > jak Lysiak - slusznie -
              > > pokazuje chmaskie zagrywki michnika i jego caalego "salonu", to wy od raz
              > u
              > > piszecie o antysemityzmie; smieszni jestescie
              >
              > Nie chce wyjsc na chama, ale pamietasz moze kto to byl ten caly "salon"
              (chodzi
              > mi konkretnie o to gdzie byly wtedy kaczki)
              >
              >
      • 1410_tenrok Re: Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacj 07.01.06, 15:53
        Wszystko prawda, ale Łysiak to też gość z nieboszczki peerelii i był hołubiony
        jako ta dziecina betlemejemska przeze różnych róśnistych. A wiec pan Ł. też nie
        jest specjalistą od prawdy!
        • colombina Re: Forum GW to siedlisko chamstwa i dezinformacj 07.01.06, 19:14
          Pan Lysiak to utalentowany bajarz. Wystarczy poczytac co pisze on o swoim
          pupilku Napoleonie.
          Niektorzy czytelnicy po prostu stawiaja forme ponad tresc.

• uchachany Jak miałem 25 lat to też mi się wydawało, że mam 08.01.06, 01:09
        już OTWARTE OCZY :-)). Ale potem się zestarzałem i zmądrzałem...

pcat napisał:

> Ile w wyborcach PO jadu i nienawiści, ile złośliwych komentarzy obrażających
        > nową wicepremier za jej wygląd, za sposób mówienia, za to, że jest kobietą, za
        > to, że uczyła się PRL i za to, że jest z ciemnogrodu czyli Lublina. Poziom
        > dyskusji żenujący. Zero merytorycznych argumentów, brak logiki i wiedzy.
        > Platforma tonie i wbrew waszemu ujadaniu osiągnie dno najpóźniej w czerwcu.
        > Dlaczego nikt nie publikuje najnowszych sondaży poparcia dla partii
        > politycznych? Bo PiS ma około 40-45% poparcia, Platforma 13-15%, a publikacja
        > takiego sondażu momentalnie zabiłaby Platformę. Przeczytajcie sobie dzieci
        > "Salon" Łysiaka w ramach rozrywki intelektualnej (jesteście przecież
        > inteligenecją) i otwórzcie oczy. Ja otworzyłem, a mam zaledwie 25 lat.
    • domk1 RYNEK DLA NAIWNYCH. DLA ZYTY RZĄDOWA PENSJA. 07.01.06, 15:26
      Frazesy "wolnorynkowe" dla maluczkich i naiwnych.
      Lepiej sie załapać na pewna. sysoką i stała pensję z kasy państwowej.
      Zawsze to bardziej komfortowo niż czekanie na niepewną kase z działalności
      gospodarczej.
      HIMALAJE OBŁUDY.
    • langston WKROTCE ZYTA BEDZIE PREMIEREM PIS-PO 07.01.06, 15:28
      Wkrotce Zyta Gilowska bedzie premierem rzadu PiS-PO ide o zaklad!!!
      • langston ZYTA PREMIEREM !!!!!!!!!!!!!!!!! 07.01.06, 15:38
        Wkrotce Zyta Gilowska bedzie premierem rzadu PiS-PO ide o zaklad!!!
        Jak myslicie?
        • taziuta Re: Nie myślę! Nie w sobotę po południu :) 07.01.06, 15:59
          langston napisał:

> Wkrotce Zyta Gilowska bedzie premierem rzadu PiS-PO ide o zaklad!!!
          > Jak myslicie?
    • marekgdan Re: Gilowska wicepremierem-bardzo dobry wybor! 07.01.06, 15:33
      Gilowska wzmacnia skrzydlo liberalne w PiSie- i to jest bardzo dobrze !Ale ta
      nominacja oddala wg mnie koalicje PiS i PO- i to jest bardzo zle dla Polski!
      • friedmar a Balcerowicz.. na premiera i min. finansów KUBY 07.01.06, 15:45
        przecież pis zmierza do samounicestwienia Kaczhyńscy jak Lepper swoich miernych
        czlonków wypiera wartosciowymi spadochroniarzami, ktorzy glupio/niechcacy
        skompromitowali się w rodzimych partiach a jednak jaskrawie górują nad rodzimą
        substancją kadrowa pisu/samoobrony - fajnie że w pisie redukują nieuctwo w
        swoich szeregach ale jak muszą się czuć wyborcy pisu widzac że glosowali na
        nikogo?

jak mają się czuć fani Tuska widząc ze przegrali z nikim?

czy pluszaki nie czują sie wykorzystane?
      • langston Re: Gilowska wicepremierem-bardzo dobry wybor! 07.01.06, 15:49
        Mysle ze nie oddala-wprost przeciwnie.
        Uwazam ze za kilka miesiecy Gilowska bedzie premierem rzadu PIS-PO
        • uchachany Oj naiwny, naiwny... Przecież to kolejny zderzak - 08.01.06, 01:17
          pionek Wielkiego Kreatora Jarosława :-)). I szczerze powiedziawszy - nie
          poważyłbym się prorokować kiedy i jak zostanie wymieniony...

langston napisał:

> Mysle ze nie oddala-wprost przeciwnie.
          > Uwazam ze za kilka miesiecy Gilowska bedzie premierem rzadu PIS-PO
    • 1410_tenrok Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 15:50
      Jestem ohydnym liberałem i głosowałem na PO. Kilka dni temu J. Rokita
      powiedział, ze pomysła pana J. Kaczynskiego o powołaniu p. Z. Gilowskiej jest
      nieprawdziwy (wiedział to z pierwszej reki, ponieważ rozmawiał z panią
      Gilowską). Obecnie dostałem zawału i leżę pod kroplówk. Okazało się jak zwykle,
      że gorące zaperzeczenia w polityce są jak gorące zaprzeczenia u kobiet.
      Co bedzie dalej?
    • tomaszfeliks [...] 07.01.06, 15:53
      • dzieciatko_o_dyrektora Piata kolumna ? 07.01.06, 16:29
        Powoli czlonkowie PO (chwilowo w PIS) przejmuja wladze .
    • tomaszfeliks Kochamy PANA pREZYDENTA 07.01.06, 15:53
      LALALLALALLALALALAL
    • mixy Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 16:25
      zwolennik PiS wita panią prof na pokładzie!!!
      wszystkiego dobregi i samych sukcesów dla Polski i Polaków zyczę!!!!
    • ociec_rycyk Re: Gilowska wicepremierem 07.01.06, 16:53
      a co na to kot Sylwester i Opustoszała Lodówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka