Gość: t IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:21 Jak to mozliwe, że Leszek M. zamieszany w sprawę "moskiewskich pieniędzy" został premierem w III RP? Skąd taki zanik zmysłu państwowego? Premier powinien być czysty jak łza! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sedzia Re: LESZEK MILLER PREMIEREM - OJCZYZNY! IP: *.telia.com 04.10.01, 20:54 Dzisiaj wszystko mozliwe,nawet zestrzelenie samolotu pasazerskiego na manewrach.Trudno narod wybral.On pokaze co potrafi i wtedy bedziesz go ocenial,trzeba kiedys podkreslic to gruba linia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: LESZEK MILLER PREMIEREM - OJCZYZNY! IP: *.tychy.msk.pl 04.10.01, 21:27 Ależ dajmy Millerowi szanse. Buzek też nie był czysty jak łza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: LESZEK MILLER PREMIEREM - OJCZYZNY! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 21:41 Ludzie ! Czy wy nie pojmujecie? Jaka gruba kreska? Jakie dawanie szansy? Tu chodzi o państwo!Jeżeli Miller miał tego rodzaju kontakty z Rosjanami (KGB) to mają go w garści. Tylko od nich zależy jego kariera . Co więcej - nawet jeśli nie miał, to - biorąc pod uwagę, że w świadomości społecznej funkcjonuje sprawa "moskiewskich pieniędzy" Rosjanie mogą w każdej chwili wywołac u nas kryzys rządowy chociażby poprzez kontrolowany przeciek do prasy jakiś materiałów rzekomo potwierdzających całą sprawę. To elementarz gry wywiadowczej i dlatego kandydat na premiera powinien być prześwietlony na wylot! Polityk nie jest zwykłym obywatelem i wymaga się od niego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK MILLER PREMIEREM - OJCZYZNY! IP: 12.15.16.* 04.10.01, 22:02 Gość portalu: t napisał(a): > Ludzie ! Czy wy nie pojmujecie? Jaka gruba kreska? Jakie dawanie szansy? Tu > chodzi o państwo!Jeżeli Miller miał tego rodzaju kontakty z Rosjanami (KGB) to > mają go w garści. Tylko od nich zależy jego kariera . Co więcej - nawet jeśli > nie miał, to - biorąc pod uwagę, że w świadomości społecznej funkcjonuje > sprawa "moskiewskich pieniędzy" Rosjanie mogą w każdej chwili wywołac u nas > kryzys rządowy chociażby poprzez kontrolowany przeciek do prasy jakiś > materiałów rzekomo potwierdzających całą sprawę. To elementarz gry wywiadowczej > > i dlatego kandydat na premiera powinien być prześwietlony na wylot! Polityk nie > > jest zwykłym obywatelem i wymaga się od niego więcej. Sytuacja Millera przypomina mi swietny skecz. Partia szachow. Pierwszy z graczy bije figure przeciwnika i kladzie obok. Pada pytanie: A tego za co? Odpowiedz: Skompromitowany. Zaraz, zaraz. Od kiedy to skompromitowani nie graja?! - ripostuje drugi gracz i figura laduje z powrotem na szachownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: LESZEK MILLER PREMIEREM - OJCZYZNY! IP: *.tnt6.syd2.da.uu.net 13.10.01, 00:56 niech juz ten miller bedzie jak musi, ale po co tam CIMOSSZEWICZ, przeciez to bedzie wstyd dla Polski, czy naprawde ten czlowiek musi reprezentowac mnie w sprawach miedzynarodowych?? Przeciez to absolutna klapa zeby miernoty takie byly w poskim rzadzie, niech sobie bedzie w bialoruskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivi Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 21:53 Gówno prawda!!! Nie taki diabeł straszny jak go malują!!!! Ma ciężki orzech do zgryzienia i tylko tyle. Zwycięstwo SLD–UP to zwycięstwo Pyrrusa. Najbardziej śmieszy mnie Samoobrona. Dostanie kopa w dupę, jeśli się nie spełni obietnic. A na pewno nie spełni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.tychy.msk.pl 04.10.01, 22:21 A kogo dzisaj obchodzą jakieś moskiewskie pieniądze, których de facto nie było. Jedz do bylejakiego ex - PGR i zapytaj się o te pieniądze, zapytaj się o to czy ich interesują sprawy lustracji byłych agentów SB. W odpowiedzi usłyszysz, że jego to nie obchodzi bo nie ma co dzieciakom do tależa włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:36 Gość portalu: glorius napisał(a): > A kogo dzisaj obchodzą jakieś moskiewskie pieniądze, których de facto nie było. > > Jedz do bylejakiego ex - PGR i zapytaj się o te pieniądze, zapytaj się o to czy > > ich interesują sprawy lustracji byłych agentów SB. W odpowiedzi usłyszysz, że > jego to nie obchodzi bo nie ma co dzieciakom do tależa włożyć. A kogo obchodzą poglądy byłych pracowników PGR? Obchodzi ich tylko żarcie -tak było, jest i będzie niezaleznie od tego ile tego żarcia będą mieli. Mówię o warstwie aktywnej politycznie - 20- 30 procent obywateli. Ich obchodzą takie rzeczy. Ciebie też powinno obchodzić to czy premier twojego państwa mial czy nie miał kontaktów z KGB i czy moze być przez nich szantarzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Kolego " t " IP: *.kabel.telenet.be 04.10.01, 22:53 Jeszcze Maciek w dupie a ty juz mu kasze studzisz ! Moze jestes znajomym Milczanowskiego ? Napisz -nienawidze L.Millera i juz, a nie kombinojesz jak slon pod gore. Co do 20/30% ludzi myslacych jak to nazywasz to wez pod uwage jaki procet z nich popiera Millera. Czy udowodniono cos Millerowi - nie. Jestem pewny ,ze gdyby isnial najmiej prawdopodobny slad to ekipa Buzka i czlowiek w swetrze napewno by go podchwycili ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: do jajacka IP: *.15.vie.surfer.at 05.10.01, 17:37 Gość portalu: jajacek napisał(a): > Jeszcze Maciek w dupie a ty juz mu kasze studzisz ! > Moze jestes znajomym Milczanowskiego ? > Napisz -nienawidze L.Millera i juz, a nie kombinojesz jak slon pod gore. > Co do 20/30% ludzi myslacych jak to nazywasz to wez pod uwage jaki procet z > nich popiera Millera. > Czy udowodniono cos Millerowi - nie. > Jestem pewny ,ze gdyby isnial najmiej prawdopodobny slad to ekipa Buzka i > czlowiek w swetrze napewno by go podchwycili ! hi, jestem zachwycona twoimi komentarzami. serio. ciao. m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Kolego "t" nie jesteś sam w tym kraju IP: *.tychy.msk.pl 04.10.01, 23:08 Gość portalu: t napisał(a): > A kogo obchodzą poglądy byłych pracowników PGR? Obchodzi ich tylko żarcie -tak > było, jest i będzie niezaleznie od tego ile tego żarcia będą mieli. Mówię o > warstwie aktywnej politycznie - 20- 30 procent obywateli. Ich obchodzą takie > rzeczy. Ciebie też powinno obchodzić to czy premier twojego państwa mial czy ni > e > miał kontaktów z KGB i czy moze być przez nich szantarzowany. Twoja wypowiedź jest bardzo arogancka. Obchodzą i to dużo!!! Oni też mają w tym państwie coś do powiedzenia....nie zapomnij , że jako naród stanowimy jedność i nie dzilimy się na 20% aktywnych i hołotę. Właśnie takie myślienie doprowadziło AWS i UW do totalnej przegranej w ostatnich wyborach a Samoobronę wyniosło aż do Sejmu. Swoją drogą też mnie obchodzi czy premier maczał palce w lewych moskiewskich pieniądzach. I jak sie okazało nie maczał. Sąd to potwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 12.15.16.* 04.10.01, 23:11 Gość portalu: glorius napisał(a): > A kogo dzisaj obchodzą jakieś moskiewskie pieniądze, których de facto nie było. > > Jedz do bylejakiego ex - PGR i zapytaj się o te pieniądze, zapytaj się o to czy > > ich interesują sprawy lustracji byłych agentów SB. W odpowiedzi usłyszysz, że > jego to nie obchodzi bo nie ma co dzieciakom do tależa włożyć. Polecam film 'Arizona'. Zapewniam, ze bohaterow pieniadze moskiewskie nie interesuja. Malo tego oprocz flaszki nie interesuje ich nic. Nie mozna porownywac ludzi z kalsy sredniej lub wyzszej z pracownikami pegeerow. Swiatopoglad wyrobiony w liceum lub szkole wyzszej powinien z natury rzeczy roznic sie od pogladow wyrobionych przy widlach i gnoju. DM P.S. Pieniadze de fakto byly i inteligentny czlowiek powinien o tym wiedziec i pamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: LESZEK MILLER PREMIEREM - CZYLi szansa dla OJCZYZNY! IP: 217.30.154.* 05.10.01, 01:05 Pieniądze były, a dziura budżetowa jest. Tylko, że jedno z drugim nie ma nic wspólnego. A jeżeli o zielonych mowa to gdzie sie podziały te z Brukseli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: LESZEK MILLER PREMIEREM - CZYLi szansa dla OJCZYZNY! IP: *.inetia.pl 05.10.01, 10:14 Gość portalu: Janek napisał(a): > Pieniądze były, a dziura budżetowa jest. Tylko, że jedno z drugim nie ma nic > wspólnego. A jeżeli o zielonych mowa to gdzie sie podziały te z Brukseli? Malenka dygresja, Wlasnie slyszalem w radio, ze umorzono kopalnion 5 mld zaleglych skladek ZUS. Dziura budzetowa to 40 mld! Mamy bardzo bogate panstwo, ktore stac na taka rozrzutnosc. Wasz Jean-Baptiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.tychy.msk.pl 05.10.01, 08:48 Gość portalu: DM napisał(a): > Polecam film 'Arizona'. Zapewniam, ze bohaterow pieniadze moskiewskie nie > interesuja. Malo tego oprocz flaszki nie interesuje ich nic. > Nie mozna porownywac ludzi z kalsy sredniej lub wyzszej z pracownikami pegeerow > . > Swiatopoglad wyrobiony w liceum lub szkole wyzszej powinien z natury rzeczy > roznic sie od pogladow wyrobionych przy widlach i gnoju. > > DM Kurcze .....a ja głupi myślałem , że w Polsce wszyscy ludzie są równi. A jednak nie...są równi i równiejsi. Wytłumacz mi jeszcze DM w czym jesteś lepszy jako człowiek od takiego PGR-owca? To, że masz wykształcenie, masz dobrze płatną pracę nie czyni Ciebie lepszym od tego, który gdzieś na północy kraju popija "Arizonę". I widać .....chyba je w ostatnich wyborach skwapliwie wykorzystał - Samoobrona jest w Sejmie a AWS i UW nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 12.15.16.* 05.10.01, 15:31 Gość portalu: glorius napisał(a): > Gość portalu: DM napisał(a): > > > > Polecam film 'Arizona'. Zapewniam, ze bohaterow pieniadze moskiewskie nie > > interesuja. Malo tego oprocz flaszki nie interesuje ich nic. > > Nie mozna porownywac ludzi z kalsy sredniej lub wyzszej z pracownikami peg > eerow > > . > > Swiatopoglad wyrobiony w liceum lub szkole wyzszej powinien z natury rzecz > y > > roznic sie od pogladow wyrobionych przy widlach i gnoju. > > > > DM > > Kurcze .....a ja głupi myślałem , że w Polsce wszyscy ludzie są równi. A jednak > > nie...są równi i równiejsi. > Wytłumacz mi jeszcze DM w czym jesteś lepszy jako człowiek od takiego PGR-owca? > > To, że masz wykształcenie, masz dobrze płatną pracę nie czyni Ciebie lepszym od > > tego, który gdzieś na północy kraju popija "Arizonę". I widać .....chyba je w > ostatnich wyborach skwapliwie wykorzystał - Samoobrona jest w Sejmie a AWS i UW > > nie. Nigdzie nie napisalem, ze jestem leszy. Nie sugerowalm takze, iz klasa srednia jest lepsza od pracownikow PGRu. Uwazam wszakze, iz ludzie wyksztalceni powinni miec inne widzenie swiata i podejscie do wielu spraw. Jesli uwazasz, iz powinny byc w Polsce realizowane cele wytyczone przez pracownikow PGRow prosze bardzo. Samoobrona pomoze. DM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.tychy.msk.pl 05.10.01, 17:38 > Nigdzie nie napisalem, ze jestem leszy. Nie sugerowalm takze, iz klasa srednia > jest lepsza od pracownikow PGRu. Wprost tego nie napisałeś ale dobitnie to zasugerowałeś tymi oto słowami: > > > Nie mozna porownywac ludzi z kalsy sredniej lub wyzszej z pracownikam > > > pegeerow. > > > DM czyli co? jeśli coś nie można porównać ze sobą w tym kontekście to coś musi być wybitnie lepsze od drugiego. Zdanie o światopoglądzie wypowiedziałeś dopiero póżniej. Zresztą i > > > Swiatopoglad wyrobiony w liceum lub szkole wyzszej powinien z natury rzeczy > > > roznic sie od pogladow wyrobionych przy widlach i gnoju. A dlaczego powinien się różnić? To zanczy, że jeśli chodziłeś do LO lub na studia to masz zupełnie szerszy ogląd na świat? A wiesz ilu rolników pracujących przy gnoju kończyło LO lub wyższą uczelnię? A poza tym - nawet jeśli taki rolnik skończył 6 klas szkoły podstawowej to czy jego światopogląd jest gorszy od ludzi "światłych". Przecież on też jest człowiekiem i ma własne potrzeby, marzenia równie ważne jak profesora UJ. >Jesli uwazasz, iz powinny byc w Polsce realizowane cele wytyczone przez >pracownikow PGRow prosze bardzo. Samoobrona pomoze. To co ja chce to mało istotne jest...nie jestem sam. Jest nas aż 39 milionów ... i ważnej jest to co chce teraz te 39 milionów....widać duża część z tego ogółu chce Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 12.15.16.* 05.10.01, 18:12 Gość portalu: glorius napisał(a): > > Nigdzie nie napisalem, ze jestem leszy. Nie sugerowalm takze, iz klasa sre > dnia > > jest lepsza od pracownikow PGRu. > > Wprost tego nie napisałeś ale dobitnie to zasugerowałeś tymi oto słowami: > > > > > Nie mozna porownywac ludzi z kalsy sredniej lub wyzszej z pracow > nikam > > > > pegeerow. > > > > DM > > czyli co? jeśli coś nie można porównać ze sobą w tym kontekście to coś musi być > > wybitnie lepsze od drugiego. Zdanie o światopoglądzie wypowiedziałeś dopiero > póżniej. Caly czas mialem na mysli swiatopoglad. > > > > Swiatopoglad wyrobiony w liceum lub szkole wyzszej powinien z na > tury rzeczy > > > > roznic sie od pogladow wyrobionych przy widlach i gnoju. > > A dlaczego powinien się różnić? To zanczy, że jeśli chodziłeś do LO lub na stud > ia > to masz zupełnie szerszy ogląd na świat? A wiesz ilu rolników pracujących przy > gnoju kończyło LO lub wyższą uczelnię? A poza tym - nawet jeśli taki rolnik > skończył 6 klas szkoły podstawowej to czy jego światopogląd jest gorszy od ludz > i > "światłych". Przecież on też jest człowiekiem i ma własne potrzeby, marzenia > równie ważne jak profesora UJ. Marzenia odsunmy na bok, poniewaz zarowno profesor UJ, jak i rolnik marza o tej samej babie z Playboya. Wracajac do istoty rzeczy. Podtrzymuje swoja opinie w kwestii swiatopogladu. Jaki procent(promil) stanowia roztrzasajacy gnoj rolnicy z wyzszym wyksztalceniem? Moim zdaniem roznica swiatopogladow klasy sredniej i mas (nie) pracujacych wywodzacych sie z PGR zasadza sie na prostej prawdzie, mianowicie - punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. > > >Jesli uwazasz, iz powinny byc w Polsce realizowane cele wytyczone przez > >pracownikow PGRow prosze bardzo. Samoobrona pomoze. > > To co ja chce to mało istotne jest...nie jestem sam. Jest nas aż 39 milionów .. > . > i ważnej jest to co chce teraz te 39 milionów....widać duża część z tego ogółu > chce Leppera. Mowisz za siebie czy 39 milionow minus jeden - za mnie mowic nie musisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.tychy.msk.pl 05.10.01, 19:15 Gość portalu: DM napisał(a): > Moim zdaniem roznica swiatopogladow klasy sredniej i mas (nie) > pracujacych wywodzacych sie z PGR zasadza sie na prostej prawdzie, mianowicie - > punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. > Zdziwiłbyś się ...ale w zasadzie wielu z wyższym wykształceniem ma IDENTYCZNY światopogląd. > > Mowisz za siebie czy 39 milionow minus jeden - za mnie mowic nie musisz? Nie mówię za Ciebie ani za tych 39 biednych milionów. Mówię zawsze za siebie. Natomiast pytałeś się czy ja CHCĘ aby tacy jak Lepper rządzili tym krajem. Odpowiedzią moja była analiza wyników wyborów, w której wzięło udział społeczeństwo.... bo chyba o nim mówimy a nie o mnie. W skali społeczeństwa moje zachcianki praktycznie się nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.mntp1.il.home.com 05.10.01, 19:32 Gość portalu: glorius napisał(a): > Gość portalu: DM napisał(a): > > > > Moim zdaniem roznica swiatopogladow klasy sredniej i mas (nie) > > pracujacych wywodzacych sie z PGR zasadza sie na prostej prawdzie, mianowi > cie - > > punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. > > > > Zdziwiłbyś się ...ale w zasadzie wielu z wyższym wykształceniem ma IDENTYCZNY > światopogląd. Skad ta pewnosc? > > Mowisz za siebie czy 39 milionow minus jeden - za mnie mowic nie musisz? > > Nie mówię za Ciebie ani za tych 39 biednych milionów. Mówię zawsze za siebie. > Natomiast pytałeś się czy ja CHCĘ aby tacy jak Lepper rządzili tym krajem. > Odpowiedzią moja była analiza wyników wyborów, w której wzięło udział > społeczeństwo.... bo chyba o nim mówimy a nie o mnie. W skali społeczeństwa moj > e > zachcianki praktycznie się nie liczą. Zgadzam sie calkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.tychy.msk.pl 06.10.01, 00:03 Gość portalu: DM napisał(a): > Skad ta pewnosc? Bo w gruncie rzeczy każdy chce się jakoś ustawić w życiu. . Zresztą widać to gołym okiem jak niektórzy z "wyższym" wykształceniem starają się z większym lub mniejszym skutkiem starają zagarnąć jak najwięcej dla siebie. Nie mów , ze nie znasz takich przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 192.109.142.* 08.10.01, 10:36 Koledzy, skonczcie juz wasza dywagacje o gnoju. W ten sposob spedzam niepotrzebnie czas na czytaniu waszych bzdet. Chyba dawno zgubiliscie juz wlasciwy watek i powinniscie sie odrobine zrelaksowac. Wyksztalconemu koledze proponuje interesujaca lekture. Wkoncu dobra ksiazka ksztalci. Moze w ten sposob zrozumiesz, ze inni, moze gorzej wyksztalceni, wcale nie musza byc mniej wartosciowi, niz przecietny licealista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 12.15.16.* 08.10.01, 16:22 Gość portalu: LAP napisał(a): > Koledzy, skonczcie juz wasza dywagacje o gnoju. W ten sposob spedzam > niepotrzebnie czas na czytaniu waszych bzdet. Chyba dawno zgubiliscie juz > wlasciwy watek i powinniscie sie odrobine zrelaksowac. Wyksztalconemu koledze > proponuje interesujaca lekture. Wkoncu dobra ksiazka ksztalci. Moze w ten > sposob zrozumiesz, ze inni, moze gorzej wyksztalceni, wcale nie musza byc mniej > > wartosciowi, niz przecietny licealista. Mowil chlop do obraza, a obraz do niego ani raza. Nastepny wyskoczyl z wyksztalceniem. Mnie caly czas chodzi o swiatopoglad oraz teze, iz ludzie wyksztalceni z natury rzeczy maja inny swiatopoglad od ludzi niewyksztalconych. Jesli ktos rozrzuca gnoj nie znaczy wcale, iz ma taki sam swiatopoglad, jak jego mniej wyksztalcony kolega pomagajacy mu w tej czynnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.kabel.telenet.be 08.10.01, 17:00 Gość portalu: DM napisał(a): > Gość portalu: LAP napisał(a): > > > Koledzy, skonczcie juz wasza dywagacje o gnoju. W ten sposob spedzam > > niepotrzebnie czas na czytaniu waszych bzdet. Chyba dawno zgubiliscie juz > > wlasciwy watek i powinniscie sie odrobine zrelaksowac. Wyksztalconemu kole > dze > > proponuje interesujaca lekture. Wkoncu dobra ksiazka ksztalci. Moze w ten > > sposob zrozumiesz, ze inni, moze gorzej wyksztalceni, wcale nie musza byc > mniej > > > > wartosciowi, niz przecietny licealista. > > Mowil chlop do obraza, a obraz do niego ani raza. Mowił dziad do obrazu a obraz do dziada ani razu ! Kolego wuksztalcony :) Pozdro. > Nastepny wyskoczyl z wyksztalceniem. > Mnie caly czas chodzi o swiatopoglad oraz teze, iz ludzie wyksztalceni z natury > > rzeczy maja inny swiatopoglad od ludzi niewyksztalconych. Jesli ktos rozrzuca > gnoj nie znaczy wcale, iz ma taki sam swiatopoglad, jak jego mniej wyksztalcony > > kolega pomagajacy mu w tej czynnosci. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 12.15.16.* 08.10.01, 18:55 Gość portalu: jajacek napisał(a): > Gość portalu: DM napisał(a): > > > Gość portalu: LAP napisał(a): > > > > > Koledzy, skonczcie juz wasza dywagacje o gnoju. W ten sposob spedzam > > > niepotrzebnie czas na czytaniu waszych bzdet. Chyba dawno zgubiliscie > juz > > > wlasciwy watek i powinniscie sie odrobine zrelaksowac. Wyksztalconemu > kole > > dze > > > proponuje interesujaca lekture. Wkoncu dobra ksiazka ksztalci. Moze w > ten > > > sposob zrozumiesz, ze inni, moze gorzej wyksztalceni, wcale nie musza > byc > > mniej > > > > > > wartosciowi, niz przecietny licealista. > > > > Mowil chlop do obraza, a obraz do niego ani raza. > > Mowił dziad do obrazu a obraz do dziada ani razu ! > Kolego wuksztalcony :) > > Pozdro. > > > Nastepny wyskoczyl z wyksztalceniem. > > Mnie caly czas chodzi o swiatopoglad oraz teze, iz ludzie wyksztalceni z n > atury > > > > rzeczy maja inny swiatopoglad od ludzi niewyksztalconych. Jesli ktos rozrz > uca > > gnoj nie znaczy wcale, iz ma taki sam swiatopoglad, jak jego mniej wykszta > lcony > > > > kolega pomagajacy mu w tej czynnosci. > > > Masz inne uwagi? Co do przyslowia pozostaje przy oryginalnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAP Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 192.109.142.* 09.10.01, 11:23 Gość portalu: DM napisał(a): > > Nastepny wyskoczyl z wyksztalceniem. > Mnie caly czas chodzi o swiatopoglad oraz teze, iz ludzie wyksztalceni z natury > rzeczy maja inny swiatopoglad od ludzi niewyksztalconych. Jesli ktos rozrzuca > gnoj nie znaczy wcale, iz ma taki sam swiatopoglad, jak jego mniej wyksztalcony > kolega pomagajacy mu w tej czynnosci. Szanowny kolego, juz raz twoje tezy nazwalem bzdetami. Sadze, ze kompromitujesz sie swymi stwierdzeniami dotyczacymi swiatopogladu, wyksztalcenia i ewentualnymi zbieznosciami istniejacymi miedzy nimi. Wyksztalcenie w niewielkim stopniu determinuje swiatopoglad. Zreszta jest to zupelnie nieistotne. Wazne jest jednak to, ze od czlowieka wyksztalconego oczekuje sie chyba odronine wiecej, jednak jedynie w kategoriach dobrego wychowania. Osobiscie uwazam, ze przecietna szkola, nawet najzwyczajniejsze liceum, pozwolilo by tobie zrozumiec, ze twoje rozmyslania o swiatopogladzie w niczym juz nie nawiazuja do wlasciwego pytania, ktore brzmi: Leszek Killer premierem - czyli upadek ojczyzny! Mam nadzieje, ze rozumiesz moje intencje. Wkoncu moge od ciebie tego wymagac, przeciez sam stawiasz sie w pierwszym rzedzie polskiej inteligencji! Jesli ona tak sie przedstawia, jak ty to nieumiejetnie czynisz, to nasza ojczyzna nie tylko upadla, ale juz dawno temu skonala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.mntp1.il.home.com 10.10.01, 00:32 Gość portalu: LAP napisał(a): > Gość portalu: DM napisał(a): > > > > Nastepny wyskoczyl z wyksztalceniem. > > Mnie caly czas chodzi o swiatopoglad oraz teze, iz ludzie wyksztalceni z n > atury > > rzeczy maja inny swiatopoglad od ludzi niewyksztalconych. Jesli ktos rozrz > uca > > gnoj nie znaczy wcale, iz ma taki sam swiatopoglad, jak jego mniej wykszta > lcony > > kolega pomagajacy mu w tej czynnosci. > > Szanowny kolego, juz raz twoje tezy nazwalem bzdetami. Sadze, ze kompromitujesz > > sie swymi stwierdzeniami dotyczacymi swiatopogladu, wyksztalcenia i ewentualnym > i > zbieznosciami istniejacymi miedzy nimi. Wyksztalcenie w niewielkim stopniu > determinuje swiatopoglad. Zreszta jest to zupelnie nieistotne. Totalna bzdura. Zobacz kim byli i sa wyborcy UW, a kim PSL i Samoobrony. Nie chcesz chyba powiedziec, iz wyborcy UW rozrzucaja w PGRze gnoj. > Wazne jest jednak to, ze od czlowieka wyksztalconego oczekuje sie chyba odronin > e > wiecej, jednak jedynie w kategoriach dobrego wychowania. Osobiscie uwazam, ze > przecietna szkola, nawet najzwyczajniejsze liceum, pozwolilo by tobie zrozumiec > , > ze twoje rozmyslania o swiatopogladzie w niczym juz nie nawiazuja do wlasciwego > > pytania, ktore brzmi: Leszek Killer premierem - czyli upadek ojczyzny! Mam > nadzieje, ze rozumiesz moje intencje. Wkoncu moge od ciebie tego wymagac, > przeciez sam stawiasz sie w pierwszym rzedzie polskiej inteligencji! Jesli ona > tak sie przedstawia, jak ty to nieumiejetnie czynisz, to nasza ojczyzna nie tyl > ko > upadla, ale juz dawno temu skonala! > Twoje oczywiscie nawiazuje, jak na inteligenta przystalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.net.external.hp.com 05.10.01, 10:44 > Swiatopoglad wyrobiony w liceum lub szkole wyzszej powinien z natury rzeczy > roznic sie od pogladow wyrobionych przy widlach i gnoju. Czyzby? Twoj sie niczym nie rozni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 12.15.16.* 05.10.01, 15:33 Gość portalu: Ja napisał(a): > > Swiatopoglad wyrobiony w liceum lub szkole wyzszej powinien z natury rzecz > y > > roznic sie od pogladow wyrobionych przy widlach i gnoju. > > Czyzby? Twoj sie niczym nie rozni... Dlaczego mialby sie roznic? Wlasnie roztrzasam gnoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: *.arts.monash.edu.au 05.10.01, 01:45 Prosze nie nazywac Pana Premiera RP "Leszkiem KILLEREM", bo ja sie nazywam Lech (Leszek) KELLER, i moze zajsc pomylka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkel2 Solidaruchy braly zas forse z CIA... IP: *.arts.monash.edu.au 05.10.01, 01:47 Gość portalu: t napisał(a): > Jak to mozliwe, że Leszek M. zamieszany w sprawę "moskiewskich pieniędzy" > został premierem w III RP? Skąd taki zanik zmysłu państwowego? Premier powinien > > być czysty jak łza! Solidarnosc, w tym tez wiec i A. Michnik, brala pieniadze z CIA. Czy tez "t" protestowal(a), kiedy oni byli u "waadzy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 207.129.53.* 05.10.01, 08:36 Jak to możliwe, że Kwaśniewski jest prezydentem? Jak to możliwe, że komuniści, to dziś bogacze? Jak to możliwe, że SLD ma ponad 40% w wyborach? Jak to możliwe, że w TVP jest tylko jedna, czerwona opcja? Jak to możliwe, że komunistyczni mordercy z lat 44-89 nie siedzą w więzieniu? Jak to możliwe... itd., itd. - długo by można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 213.77.14.* 05.10.01, 08:43 Niewątpliwie ruscy wyciągną kwity na tow. Leszka M., a tow. Leszek (znany z twardego chatakteru) będzie jadł im z ręki na dwóch łapkach. Tylko my się o tym nie dowiemy z "Wiadomości". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 213.158.197.* 05.10.01, 10:38 Przed wyborami prezydenta w 1995 syn zapytał mnie: Tato, dlaczego nie lubisz komunistów? Opowiedziałem mu, że w dzieciństwie słyszałem jak mój Tato i Dziadek szeptem rozmawiali o Stalinie o Katyniu i o tym co podało RWE. Opowiedziałem mu o Sybirze (trafił tam brat mojej mamy) o 17 września 1939 i o 22 lipca 1944 i o całej reszcie prawdy. Widziałem, że chłonął te wiadomości. Jakiś czas potem, pani zapytała dzieci w klasie: "a na kogo będą głosować wasi rodzice?" Padały różne nazwiska. Ktoś powiedział: "Na pewno nie na Kwacha". Pani od razu zareagowała: "Dlaczego?". "Bo to komunista" - padła odpowiedź. "No i co z tego?". I wtedy nie wytrzymałem - opowiadał mi potem syn. I powiedziałem to wszystko, o czym mi mówiłeś, o Katyniu i wszystkich zbrodniach komunistów i o okupacji Polski. A mówiło mi się tak lekko, jakbym to czytał. Pani patrzyła na mnie bardzo mocnymi oczami. Jak skończyłem, pani powiedziała:"Jeżeli ktoś miałby jakieś pytania, to proszę je zadać na lekcji historii. Wyborcy Kwaśniewskiego nie uczą swoich dzieci historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan FASZYSTOWSKIE PRANIE MOZGU IP: *.arts.monash.edu.au 08.10.01, 04:11 Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! Autor: Gosc portalu: dt Data: 05-10-2001 10:38 adres: 213.158.197.* FASZYSTOWSKIE PRANIE MOZGU Przed wyborami prezydenta w 1995 syn zapytal mnie: Tato, dlaczego nie lubisz komunistów? Opowiedzialem mu, ze w dziecinstwie slyszalem jak mój Tato i Dziadek szeptem rozmawiali o Stalinie o Katyniu i o tym co podalo RWE. LK: A kto finasowal RWE? CIA! Na RWE mieli aMERYJANCY forse, ale na pomoc dla Polski to nigdy... Opowiedzialem mu o Sybirze (trafil tam brat mojej mamy) o 17 wrzesnia 1939 i o 22 lipca 1944 i o calej reszcie prawdy. LK: A czy opowiedziales synowi: 1. O setkach robotnikow i chlopow zamordowanych przez burzuazyjne rzady polskie w latach 1920-1939 (tzw. pacyfikacja strajkow i demonstracji)? 2. O Polakach, ofiarach zamachu Pilsudskiego z maja 1926? 3. O obozie koncentracyjnym w Berezie Kartuskiej? 4. O tym, dlaczego ludowiec, byly premier Wincenty Witos musial uciekac z Polski? 5. O tym, ze byly posel na sejm, chadek Korfanty byl przesladowany przez Sanacje, chociaz jemu glownie zawdzieczalismy, ze przynajmniej czesc Slaska wrocila do Polski? 6. O 100,000 (stu tysiacach) jencow sowieckich zamordowanych przez Polakow w roku 1920, co bylo bodajze najwazniejsza przyczyna Katynia? 7. O tzw. pacyfikacji Zachodniej Ukrainy przez WP? 8. O masowym niszczeniu cerkwii na Chelmszczyznie za rzadow Sanacji? 9. O udziale Polski (u boku Hitlera) w rozbiorze Czechoslowacji w roku 1938? 10. O tym, ze Solidarnosc byla stworzona i finasowana przez CIA? Pewnie tez mu nigdy nie powiedziales o wielu, wielu innych, niewygodnych dla prawicy, faktach historycznych? Niestety, ty nie nauczyles syna historii, ale zrobiles mu pranie mozgu, tyle ze nie komunistyczne, ale faszystowskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC KOMUNISTYCZNE PRANIE MOZGU IP: 213.77.91.* 08.10.01, 11:27 Gość portalu: Kagan napisał(a): Najpierw porozmawiajmy o tych faktach. ad. 1 Prawda+Fałsz ad. 2 Prawda ad. 3 Prawda+Fałsz ad. 4. ??? ad. 5. Prawda ad. 6. Fałsz+Fałsz ad. 7. ??? ad. 8. ??? ad. 9. Prawda ad. 10. Fałsz ???- Na razie nie jestem dostatecznie przygotowany. Komentarz: Mówisz zjawiskach które miały miejsce (lub rzekomo miały miejsce) w czesie gdy Polska była wolnym i suwerennym krajem. W komunistycznej Polsce były takie DNI kiedy popełniano więcej zła niż w całym okresie międzywojennym. Nikt nie twierdzi ,że jesteśmy idealnym narodem i ,że kiedy byliśmy wolni nie popełnialiśmy błędów. Jednak nawet w ułamku procenta nie dorównaliśmy komunistycznym fanatykom którzy w imię "powszechnego szczęścia" zabijali miliony ludzi. Ogólna ocena całego tekstu: PROPAGANDA !!! Poziom: Dla twardogłowych zwolenników pewnej ideologii albo dla osób nie znających historii. Na pohybel wszystkim fanatykom CCC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaganov Re: KOMUNISTYCZNE PRANIE MOZGU IP: *.arts.monash.edu.au 09.10.01, 07:05 Najpierw porozmawiajmy o tych faktach. 1. O setkach robotnikow i chlopow zamordowanych przez burzuazyjne rzady polskie w latach 1920-1939 (tzw. pacyfikacja strajkow i demonstracji)? ad. 1 Prawda+Falsz LK: To kto do nich strzelal? Marsjanie? 2. O Polakach, ofiarach zamachu Pilsudskiego z maja 1926? ad. 2 Prawda 3. O obozie koncentracyjnym w Berezie Kartuskiej? ad. 3 Prawda+Falsz LK: Czyli ze ten oboz "jednoczesnie byl i go nie bylo", albo byl tylko czesciowo koncentracyjny, a czesciowo moze wypoczynkowo-doksztalcajacy lub harcerski? 4. O tym, dlaczego ludowiec, byly premier Wincenty Witos musial uciekac z Polski? ad. 4. ??? LK: Poczytaj jego pamietniki (wydane na zachodzie). 5. O tym, ze byly posel na sejm, chadek Korfanty byl przesladowany przez Sanacje, chociaz jemu glownie zawdzieczalismy, ze przynajmniej czesc Slaska wrocila do Polski? ad. 5. Prawda 6. O 100,000 (stu tysiacach) jencow sowieckich zamordowanych przez Polakow w roku 1920, co bylo bodajze najwazniejsza przyczyna Katynia? ad. 6. Falsz+Falsz LK: To wyniki badan polaczonej komisji Polsko-Rosyjskiej. Wiadomosc podala oficjalnie agencja Novosti (do wzgladu na WWW): *RUSSIA*ARCHIVES*POLAND*CAPTIVITY* OVER 100,000 RUSSIANS PERISHED IN POLISH CONCENTRATION CAMPS MOSCOW, September 20. /Viktoria Prikhodko, RIA Novosti correspondent/. The death toll among Soviet Red Army soldiers imprisoned in Polish concentration camps in the 1920s was upward of 100,000, according to a recent Russian-Polish study cited by Vladimir Kozlov, head of Russia's Federal Public Records Service. By the end of 2001, a report will be issued detailing the findings, the top archivist added. In 1920, Poland invaded Soviet Russia, occupying large chunks of Belarus, Ukraine and Lithuania. Thousands of Red Army soldiers ended up in Polish camps, where they were subjected to summary executions and often died of starvation, blistering cold, and epidemics. Warsaw long denied responsibility for the deaths, although by international law, the state holding prisoners of war in captivity is always responsible for their fate. Lately, improved Russian-Polish ties have been instrumental in accounting for the Red Army prisoners of war. Kozlov said that Poles helped Russian archivists find relevant documents in Polish Interior Ministry and regional services' archives. 7. O tzw. pacyfikacji Zachodniej Ukrainy przez WP? ad. 7. ??? LK: Niestety, to sie zdarzalo, i to nie raz.... 8. O masowym niszczeniu cerkwii na Chelmszczyznie za rzadow Sanacji? ad. 8. ??? LK: bodajze w roku 1938... 9. O udziale Polski (u boku Hitlera) w rozbiorze Czechoslowacji w roku 1938? ad. 9. Prawda 10. O tym, ze Solidarnosc byla stworzona i finasowana przez CIA? ad. 10. Falsz LK: To podaja teraz nawet zrodla amerykanskie. Destabilizacja Polski kosztowala zreszta USA jeno ulamek procenta kosztow destabilizacji Afganistanu. Jak zwykle, sprzedalismy sie tanio... (???- Na razie nie jestem dostatecznie przygotowany. ) Komentarz: Mówisz zjawiskach które mialy miejsce (lub rzekomo mialy miejsce) w czesie gdy Polska byla wolnym i suwerennym krajem. W komunistycznej Polsce byly takie DNI kiedy popelniano wiecej zla niz w calym okresie miedzywojennym. LK: Przewojenna policja niestety zabila wiecej demonstrujacych/strajkujacych robotnikow i rolnikow niz MO/ZOMO w calym okresie PRLu... Nikt nie twierdzi ,ze jestesmy idealnym narodem i ,ze kiedy bylismy wolni nie popelnialismy bledów. Jednak nawet w ulamku procenta nie dorównalismy komunistycznym fanatykom którzy w imie "powszechnego szczescia" zabijali miliony ludzi. LK: Ale NIE w Polsce. Bylo tak w ZSRR, w Kampuczy pod Pol-Potem czy nawet w Chinach za Mao, ale NIE w Polsce. Ogólna ocena calego tekstu: PROPAGANDA !!! LK: Nic dziwnego - to byla kontrpropaganda... Poziom: Dla twardoglowych zwolenników pewnej ideologii albo dla osób nie znajacych historii. LK: To napisz lepiej, uzywajac tej samej ilosci slow co ja. Pisalem zreszta dla przecietnego czytelnika GW, anie dla akademikow... Na pohybel wszystkim fanatykom CCC. LK: "Thou shalt not kill" Jahwe (cit. after Exodus 20:13). Pan Bog nie lubi, jak sie lekcewazy jego zalecenia.... LK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCC Re: LESZEK KILLER PREMIEREM - CZYLI UPADEK OJCZYZNY! IP: 213.77.91.* 05.10.01, 09:43 Moskiewskie pieniądze zostały Leszkowi Millerowi wybaczone przez wyborców. Przyczyniła się do tego dobrze przeprowadzona kampania propagandowa i nieudolność jego przeciwników politycznych. Proste prawda ??? Możemy zastanawiać się dlaczego tak się stało ??? Dlaczego ludzie bez zastrzeżeń kupili tekst Leszka Millera "pożyczyliśmy i oddaliśmy czyli tak naprawdę nic się nie stało". Trzeba pamiętać ,że nasza demokracja jest młoda. Może gdybyśmy mieli za sobą ponad 100 lat demokratycznych rządów ludzie okazaliby większą nieufność ??? Pozdrawiam wszystkich CCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam t-jak ci kurwo pojebie ojczyzna upada to spierdalaj do rydzyka z ryjem IP: *.chello.pl 05.10.01, 22:33 Gość portalu: t napisał(a): > Jak to mozliwe, że Leszek M. zamieszany w sprawę "moskiewskich pieniędzy" > został premierem w III RP? Skąd taki zanik zmysłu państwowego? Premier powinien > > być czysty jak łza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: t-jak ci kurwo pojebie ojczyzna upada to spierdalaj do rydzyka z r IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 22:35 Gość portalu: Adam napisał(a): > Gość portalu: t napisał(a): > > > Jak to mozliwe, że Leszek M. zamieszany w sprawę "moskiewskich pieniędzy" > > został premierem w III RP? Skąd taki zanik zmysłu państwowego? Premier pow > inien > > > > być czysty jak łza! > Właśnie tacy jak adam popierają millera i sld. Oto miara upadku Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Slowa i czyny IP: 12.15.16.* 08.10.01, 20:14 Tow. Miller Za Polityka nr 40 (6 pazdziernik 2001) Mówił: „Pytanie: czy w zakładach pracy mają być organizacje partyjne, czy też nie, w ogóle nie wchodzi w rachubę”. „Samolikwidację PZPR traktuję, rzecz jasna, jako żart”. „Część obozu rządowego zmierza obecnie do przywrócenia kapitalizmu. W tym procesie wcześniej czy później wystąpią tendencje do monopolizacji władzy, stosowania radykalnych i przyspieszających środków, które zagrażać będą demokratycznym wartościom. Jako partia lewicy będziemy siłą blokującą tego rodzaju zapędy”. W SdRP zapanował jasny podział: liberalny przewodniczący Kwaśniewski, puszczający oko do byłej opozycji, i twardy aparatczykowy sekretarz generalny Miller, który grzmiał: „Z całą mocą powinniśmy podkreślać nasze więzi z Rosją. Nawoływanie do wycofywania Armii Radzieckiej z Polski niczemu dobremu nie służy”. Latem 1991 r. Miller spędzał urlop na Krymie w towarzystwie Gienadija Janajewa, który kilka tygodni później stanął na czele komunistyczno-wojskowego puczu. Nieudanego na szczęście. Ale w prawdziwe tarapaty Miller wpadł, kiedy pod koniec 1991 r. na jaw wyszła sprawa tzw. moskiewskiej pożyczki. Tuż przed rozwiązaniem PZPR partia kanałami KGB otrzymała od sowieckich komunistów 1,2 mln dolarów. Prokuratura zarzuciła Millerowi i Mieczysławowi Rakowskiemu, że zwracając w listopadzie 600 tys. dolarów Rosjanom popełnili przestępstwo dewizowe. Rakowski wziął wszystko na siebie, Miller wypierał się, postępowanie zostało ostatecznie umorzone za rządów koalicji SLD-PSL. Niewyjaśniony pozostał los drugiej połowy pożyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beckoff Re: Slowa i czyny IP: *.arts.monash.edu.au 09.10.01, 07:17 1. Ile forsy dostal Walesa od CIA na dzialalnosc legalnej, nielegalnej i polegalnej "solidarnosci" w latach 1980-1989, a nawet pozniej? 2. Porownajcie, jak tanio sie Polska sprzedala. USA wydalo na pomoc mudzachedinom afganskim miliardy dolarow, tensam skutek (destabilizacja kraju i obalenie prosowieckiego rezymu) osisgnela w polsce za nedzne miliony. OK, dolar w latach 80tych ub. stulecia wyl "wart" w Polsce znacznie wiecej niz dzisiaj, ale fakt pozistaje faktem: sprzedalismy sie znow tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Slowa i czyny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.01, 07:51 A ile straciliśmy na podpisaniu przez panią premier Suchocką w 1992r. układu stowarzyszeniowego z Unią Europejską. Unia zagwarantowała sobie wszystko, a my jak zwykle dostaliśmy figę z makiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: Slowa i czyny IP: *.tychy.msk.pl 09.10.01, 11:34 A którego ministra urzędnicy przez niego sprowadzeniu brali łapówki za "odpowiednie" przeprowadzenie przetargu. Później urzędnika tego ściągano z promu za pomocą śmigłowca. Ministrowi jak zwykle nie można było udowodnić tego, iz jest zamieszany w branie lewych pieniędzy przy przetargach. A który prezydent "zapomniał" zapłacić podatek od miliona dolarów za prawa autorskie do jego biografi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Slowa i czyny IP: 12.15.16.* 09.10.01, 15:37 Gość portalu: glorius napisał(a): > A którego ministra urzędnicy przez niego sprowadzeniu brali łapówki za > "odpowiednie" przeprowadzenie przetargu. Później urzędnika tego ściągano z > promu za pomocą śmigłowca. Ministrowi jak zwykle nie można było udowodnić tego, > > iz jest zamieszany w branie lewych pieniędzy przy przetargach. > A który prezydent "zapomniał" zapłacić podatek od miliona dolarów za prawa > autorskie do jego biografi? Panie i Panowie, ten watek poswiecony jest aferzyscie Millerowi. O pozostalych aferzystach uprasza sie pisac w przeznaczonych do tego celu miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobot Re: Afgańcy wzieli wiecej forsy ale komuchów tam nie uświadczysz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beeck Bo ich taliban wymordowal... IP: *.arts.monash.edu.au 10.10.01, 02:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio miller premierem IP: 10.1.11.* / *.dhl.com 10.10.01, 13:21 mam w dupie kto bedzie premierem, jedno jest pewne, katolom sie urwie, a przeciez o to glownie chodzi, hehe NISZCZ CIEMNOTE KATOLICKA!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś