Dodaj do ulubionych

Petycja o łaskę dla Tuska do jego mocodawców

20.01.06, 17:06
Nie wiem co zrobił ten człowiek, ale nie zasłużył aby tak cierpieć. Kolejni posłowie przechodzą do PiS, a Tuskowi ciagle nie wolno dopuścić do koalicji POPiS. Czy będziemy musieli oglądać jego zatroskaną facjatę i słuchać skarg aż zostanie zupełnie sam w PO?
Pomóżmy mu i sobie też. Proszę o poparcie i przyłączenie się do petycji. Niech go zwolnią i odpoczywa sobie na zasłużonej emeryturze.
Obserwuj wątek
    • idiotyzmy-kacze Mocodawcy J.Kaczyńskiego (komuchy) 20.01.06, 17:09
      z rozbawieniem patrzą na jego motanie się. Notowania SLD rosną a teczka J.Kaczyńskiego nadal leży w Moskwie
    • elfhelm "Kolejni" - jacy? nazwiskami... 20.01.06, 17:10
      jeśli kolejne mutacje dietetyków w rodzaju Szygi - to PO martwić się nie musi.
      Gowin zresztą zostaje.
      • miss.take Chociazby Cugowski!! 20.01.06, 17:34
        elfhelm napisał:

> jeśli kolejne mutacje dietetyków w rodzaju Szygi - to PO martwić się nie musi.
        > Gowin zresztą zostaje.

Chcesz nazwisk? To masz!
        Ha, sam slyszalem jak mowi, ze ma dosc tej partii, w ktorej szeregach sie
        znalazl.
        I co? Lyso ci?
        Zaraz, zaraz...
        a on czasami nie w PiSie???
        • pink.freud Re: Chociazby Cugowski!! 20.01.06, 17:37
          A gdzie słyszałeś?:)
    • bladatwarz Kolega Rokita pojechal chyba negocjowac z Klubem B 20.01.06, 17:22
      Bilderberga, zeby zmienili taktyke.
      • pink.freud Re: Kolega Rokita pojechal chyba negocjowac z Klu 20.01.06, 17:30
        Myślisz?:)))
        W PO pociąga za sznurki Schetyna a to raczej III liga:))
        • bladatwarz To Rokita jest druga liga 20.01.06, 19:20
          Pierwsza jest Olechowski w tym klubie, ale widac nie udalo mu sie przekonac
          mocodawcow, zeby sie zlitowali nad Tuskiem.

Schetyna to jest cienki bolek i on robi w PO za skladnik masy.
    • andrzejg powtórzę się 20.01.06, 17:32
      ale Wam się marzy rozłam PO

Macie Leppera i się nim nacieszcie
      Do roboty chłopcy - wyporcy obserwują

A.
      • pink.freud Re: powtórzę się 20.01.06, 17:39
        To już nie takie istotne, ale jak GW pisze o następnych kilkunastu posłach, którzy mają dość zamordyzmu nieudaczników w PO, to jest o czym pogadać:)))
        • wiewiorzasta Re: powtórzę się 20.01.06, 17:45
          pink.freud napisał:

> To już nie takie istotne, ale jak GW pisze o następnych kilkunastu posłach, któ
          > rzy mają dość zamordyzmu nieudaczników w PO, to jest o czym pogadać:)))
          >
          A gdzie ta GW o tym pisze?
          • pink.freud Re: powtórzę się 20.01.06, 17:47
            W zasadzie to się na Ciebie obraziłem, ale proszę:)
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3122801.html
            • wiewiorzasta Re: powtórzę się 20.01.06, 17:51
              pink.freud napisał:

> W zasadzie to się na Ciebie obraziłem,

Prawda boli, ale prawda wyzwala.

> ale proszę:)
              > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3122801.html

Dziękuję.
              Tylko nie wiem, czy czytałeś coś więcej poza tytułem. Bo to nie "GW pisze", a
              "GW cytuje wypowiedź Gosiewskiego". Dwie zasadniczo rózne rzeczy, nie sądzisz?
              • pink.freud Re: powtórzę się 20.01.06, 18:00
                Dzieki za komplement, w dodatku jak się okazuje prawdziwy, mam się odwzajemnić i stwierdzić, że jesteś obleśna:)
                No tak zazwyczaj GW swoje rewelacje cytuje powołując sie na wysoko postawionych anonimowych polityków, a tu wymienia z nazwiska.
                Myślisz, że to taki sam fakt medialny jak wicepremier Lepper?:)
                • wiewiorzasta Re: powtórzę się 20.01.06, 18:05
                  pink.freud napisał:

> Dzieki za komplement, w dodatku jak się okazuje prawdziwy, mam się odwzajemnić
                  > i stwierdzić, że jesteś obleśna:)

Skąd wiesz, skoro nie udało ci się mnie ubłagać o zdjęcie?

> No tak zazwyczaj GW swoje rewelacje cytuje powołując sie na wysoko postawionych
                  > anonimowych polityków, a tu wymienia z nazwiska.
                  > Myślisz, że to taki sam fakt medialny jak wicepremier Lepper?:)

Pink, nie kompromituj się - nie widzisz różnicy między "powoływaniem się" na
                  polityka, a "streszczaniem" wywiadu z nim?

Coraz gorzej z tobą... Chyba strach PiSiakom w oczka zajrzał, skoro się posuwają
                  do takich smętnych manipulacyjek, jak twoje.
                  • pink.freud Re: powtórzę się 20.01.06, 18:16
                    No dobra, nie jestem obrażalski:)))
                    Ale to nieładnie sie zapominać:)
                    To nie było stwierdzenie, przeoczyłem pytajnik, ale teraz to faktycznie będę sie bał;)))
                    Naprawdę jesteś skrupulatna, niczego nie przeoczyłem i nie jest to żadna manipulacja tylko interpretacja, to artykuł z pierwszej strony i zakładam, że wiekszość go czytała.
                    Nie masz problemu z autyzmem?;)Gdzie tu przyjemność jak wszystko tak dokładnie wałkujesz? Nie wiem, czy nie możesz inaczej, czy zręcznie omijasz temat, że coś jest na rzeczy, że platfusy przechodzą do PiS?:)
                    • wiewiorzasta Re: powtórzę się 20.01.06, 18:26
                      pink.freud napisał:

> No dobra, nie jestem obrażalski:)))
                      > Ale to nieładnie sie zapominać:)

Czasami paluchy świerzbią.
                      I postaraj się spędzać mniej czasu na Wirtualnej Polonii, bo to strasznie
                      skrzywia obraz świata.

> To nie było stwierdzenie, przeoczyłem pytajnik, ale teraz to faktycznie będę si
                      > e bał;)))

Małej wiewiórki?

> Naprawdę jesteś skrupulatna,

Bo lubię mieć obraz całości, dlatego drążę. Jak się podrąży, to zawsze coś
                      ciekawego wyjdzie. Jak powyżej. Albo jak z Kuroniem i jego rzekomymi
                      antypolonizmami. Albo Tuskiem i jego rzekomą ścisłą współpracą ze Steinbach.
                      Reszty mi się przeważnie nie chciało czytać albo nie pamiętam :)))

> niczego nie przeoczyłem i nie jest to żadna manipu
                      > lacja tylko interpretacja, to artykuł z pierwszej strony i zakładam, że wiekszo
                      > ść go czytała.

Jak dla mnie to była manipulacja, a nie interpretacja, przede wszystkim dlatego,
                      że szerokim łukiem ominąłeś dość ważne fakty.

> Nie masz problemu z autyzmem?;)Gdzie tu przyjemność jak wszystko tak dokładnie
                      > wałkujesz?

To być może zboczenie zawodowe. Ale nie jest to IMO wada.

> Nie wiem, czy nie możesz inaczej, czy zręcznie omijasz temat, że coś
                      > jest na rzeczy, że platfusy przechodzą do PiS?:)

Wisi mi to szczerze mówiąc, to po 1. A po 2. - biorąc pod uwage dotychczasowe
                      "nabytki" (poza Sośnierzem, chociaż on to w ogóle wędruś) to nie jest aż takie
                      halo.
      • tad9 Re: powtórzę się 20.01.06, 17:50
        andrzejg napisał:

> ale Wam się marzy rozłam PO

Owszem, marzy nam się klęska frakcji "aferałów".
        • pink.freud Re: powtórzę się 20.01.06, 17:53
          W zasadzie wystarczyłoby, gdyby Tusk i Schetyna wyciągnęli konsekwencje z całego ciągu klęsk i błednych decyzji począwszy od wygryzienia Gilowskiej a na ostatnim sejmowym wygłupie skończywszy, i podali się do dymisji. Wszyscy łacznie z całą reasztą Po by odetchnęli i POPiS byłby mozliwy.
        • andrzejg Re: powtórzę się 20.01.06, 17:57
          tad9 napisał:

> andrzejg napisał:
          >
          > > ale Wam się marzy rozłam PO
          >
          > Owszem, marzy nam się klęska frakcji "aferałów".

nie
          marzy Wam się rozłam PO
          z tymi aferałami zaczynam poważnie wątpic
          Kaczyński coś tam przebakuje o papierach, ale gdyby to były powazne papiery,
          to musiałby z nimi lecieć do Ziobry ( w końcu swój chłop)

Jak na razie nie udało się rozbić PO, a przecież najprościej byłoby wyłożyć
          karty na stół i pokazać -
          -Schetyna to i tamtoi
          -Tusk owo
          -Zdrojewski tez ma grzeszki

a PO postypałoby sie w tri miga

w końcu przyczyniki się do odejścia Zyty Gilowskiej za nepotyzm
          (tak chętnie przyjętej przez PiS,czy nepotyzm nie figuruje na liście przewinien?)
          jak i innych

Tak więc proponuje , abyscie weszli w koalicje z prawowitym Lepperm i tym samym
          dowartowosciowali się w sposób poważny, zyskując tym samym większość sejmową
          pozwalającą na przeprowadzenie Prawych i Sprawiedliwych reform służących finalnemu
          rozwalnei platformy , a potem reszty opozycji

A.
          • pink.freud Re: powtórzę się 20.01.06, 18:04
            Musisz uzgodnić wersję z Tuskiem, który twierdzi, że wyrzucenie Gilowskiej było błędem.
            To zdaniem GW PiS zbiera kwity na PO. W rzeczywistości śledztwa toczą się w swojej kolejności i swoim tempem i na aferałów z PO trzeba bedzie jeszcze trochę poczekać.
            • andrzejg Re: powtórzę się 20.01.06, 18:11
              z tego co wiem , to Gilowska w sumie to sama odeszła...
              ale mniejsza o to

czy to było błędem?
              może

> To zdaniem GW PiS zbiera kwity na PO. W rzeczywistości śledztwa toczą się w swo jej kolejności i swoim tempem i na aferałów z PO trzeba bedzie jeszcze trochę poczekać.

a Twoim zdaniem?

A.
              • pink.freud Re: powtórzę się 20.01.06, 18:21
                > > To zdaniem GW PiS zbiera kwity na PO
                A to moim zdaniem;)
                W rzeczywistości śledztwa toczą się
                > w swo jej kolejności i swoim tempem i na aferałów z PO trzeba bedzie jeszcze t
                > rochę poczekać.
                • andrzejg Re: powtórzę się 20.01.06, 18:26
                  pink.freud napisał:

> > > To zdaniem GW PiS zbiera kwity na PO
                  > A to moim zdaniem;)
                  > W rzeczywistości śledztwa toczą się
                  > > w swo jej kolejności i swoim tempem i na aferałów z PO trzeba bedzie jesz
                  > cze trochę poczekać.
                  >

no dobra
                  skoro śledztwa się toczą , to na jakiej podstawie pO jast nazywana partią aferałów i złodziei

Ktoś tam przegrał proces za takie zafałszowanie - czy nie Jarosław?
                  Dalej jest chory na tą przypadłość?

Z pewnością wyniki toczącego śledzwa wyjdą na wierzch, tak przypadkowo tuż
                  przed jakimś wydarzeniem poltycznym , typu wybory

Jak to nazwisz?

Toczącym się śledztwem?

A.
    • smok5 Tusk przygotowuje się do funcji wicepremiera 20.01.06, 17:50
      w gabinecie cieni.
    • gorby zdrajcy maja przerypane w nastepnych wyborach 20.01.06, 18:14
      chyba sie z tym licza jezeli mazja troche oleju we lbach.
      • pink.freud Re: zdrajcy maja przerypane w nastepnych wyborach 20.01.06, 18:22
        Gorby przecież jesteś za JOWami. To Sośnierz zebrał głosy dla PO nie na odwrót. Nie martw sie. Napewno sobie poradzi:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka