Dodaj do ulubionych

K.Cugowski

21.01.06, 06:40
to dowód na to,że polityka nie jest dla każdego.
Radzę panu Cugowskiemu mniej mówić i spokojnie doczekać końca kadencji.
Obserwuj wątek
    • haen1950 Re: K.Cugowski 21.01.06, 07:15
      witek57 napisał:

> to dowód na to,że polityka nie jest dla każdego.
      > Radzę panu Cugowskiemu mniej mówić i spokojnie doczekać końca kadencji.

• haen1950 Re: K.Cugowski 21.01.06, 07:16
        A gdzie jest ta jego mowa?
        • miss.take A Powiadam Wam, 21.01.06, 11:47
          ze wieksza bedzie radosc w Niebie z jednego grzesznika co sie nawrocil, niz ze
          155* ktorzy nadal pozostaja w PiSie.

______
          * od kilku dni 158
    • sam_sob Re: K.Cugowski 21.01.06, 09:03
      Tak jest zawsze wtedy gdy się wierzy w to, że: "śpiewać każdy może".
    • hulaj_dusza Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 09:30
      dla "Przekroju" - żenada!

www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=48
      • x2468 Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 09:51
        A mi si podoba.Powiedzial ze Sejm to "hucpa i zadyma" czyzby nie mial racji?Czy
        to co robia Kaczynscy nie jest "hucpa i zadyma"? Ocena podatku dla filmu
        polskiego Ma P.Senator w 100% racje.O lapaniu "twarzy" na parlamentarzystow PiS
        czyto nie fakt?I to piekne zakonczenie"zamiast siedziec przed talewizorem i
        rzcac miesem...
        • hulaj_dusza Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 09:58
          Czytał pan statut i dokumenty programowe Prawa i Sprawiedliwości?
          – Statutu nie czytałem. Program znam mniej więcej.

Szczery jest, fakt.
          • haen1950 Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 10:11
            To interesujące jest, jak dla wielu jeden zachowujący dystans do tego
            powszechnego zakłamania i fikcji wydaje się być nienormalnym facetem.
            Ten nasz polityczny światek to wdzięczny temat dla wielu habilitacji z
            dziedziny para- i psychologii grupy.
            • hulaj_dusza Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 10:14
              Być może, masz rację. Nie jestem ani psychologiem, ani psychiatrą i wcale mnie
              to nie martwi;)))
          • x2468 Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 11:27
            To sie nazywa "Zdrowy ,Chlopski Rozum"
            Po co tracic czas i czytas stek bzdur jakimi jest statut pis.Przeciez to sciema
            dla ciemnego narodu.Czy w tym statucie pis zapisal ze bedzie doazyl do
            reaktywacji postkomuny?Napisali ze sejm pod ichnia dyragentura bedzie hucpa i
            zadyma?Ze ministrowie moga byc oszustami i aferzystami,ze pis moze zawrzec
            koalicje z przestepcami?Z cala pewnoscia nie.Papier jest cierpliwy,a jaki jest
            pis kazdy widzi.
            • hulaj_dusza Re: K.Cugowski - "Senatorzyć każdy może" b/t 21.01.06, 11:30

• kropek_oxford Mnie tez sie podoba - bolesnie szczery. I smetna 21.01.06, 10:46
          prawda o polskim oszolomstwie i politycznym burdelu.
          • x2468 Re: Mnie tez sie podoba - bolesnie szczery. I sme 21.01.06, 11:33
            Dodam ze o poparcie pis nie zabiegal.Dostal od tej beznadziejnej partyjki
            propozycje.To oni zabiegali o Cugowskiego.Cugowski moze ich olac.Pis
            "Cugowskich" nie.Kto by tam byl gdyby nie ludzie z lapanki?
            Kaczynscy,Cymanski,Bielan i Ziobro.Kto jeszcze?Reszta "zdrowego rdzenia pis,nawt
            nie dorasta poziomem do samobrony.O jakosci ludzi innych parti nawet nie moga
            marzyc.No moze moga sie porownac z lpr.
          • ponury.zniwiarz Re: Mnie tez sie podoba - bolesnie szczery. I sme 21.01.06, 12:24
            ej ej gabryska ty sie nigdy nie zmienisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka