witek57 21.01.06, 06:40 to dowód na to,że polityka nie jest dla każdego. Radzę panu Cugowskiemu mniej mówić i spokojnie doczekać końca kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: K.Cugowski 21.01.06, 07:15 witek57 napisał: > to dowód na to,że polityka nie jest dla każdego. > Radzę panu Cugowskiemu mniej mówić i spokojnie doczekać końca kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
miss.take A Powiadam Wam, 21.01.06, 11:47 ze wieksza bedzie radosc w Niebie z jednego grzesznika co sie nawrocil, niz ze 155* ktorzy nadal pozostaja w PiSie. ______ * od kilku dni 158 Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: K.Cugowski 21.01.06, 09:03 Tak jest zawsze wtedy gdy się wierzy w to, że: "śpiewać każdy może". Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 09:30 dla "Przekroju" - żenada! www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=48 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 09:51 A mi si podoba.Powiedzial ze Sejm to "hucpa i zadyma" czyzby nie mial racji?Czy to co robia Kaczynscy nie jest "hucpa i zadyma"? Ocena podatku dla filmu polskiego Ma P.Senator w 100% racje.O lapaniu "twarzy" na parlamentarzystow PiS czyto nie fakt?I to piekne zakonczenie"zamiast siedziec przed talewizorem i rzcac miesem... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 09:58 Czytał pan statut i dokumenty programowe Prawa i Sprawiedliwości? – Statutu nie czytałem. Program znam mniej więcej. Szczery jest, fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 10:11 To interesujące jest, jak dla wielu jeden zachowujący dystans do tego powszechnego zakłamania i fikcji wydaje się być nienormalnym facetem. Ten nasz polityczny światek to wdzięczny temat dla wielu habilitacji z dziedziny para- i psychologii grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 10:14 Być może, masz rację. Nie jestem ani psychologiem, ani psychiatrą i wcale mnie to nie martwi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: K.Cugowski - przypominam jego wywiad 21.01.06, 11:27 To sie nazywa "Zdrowy ,Chlopski Rozum" Po co tracic czas i czytas stek bzdur jakimi jest statut pis.Przeciez to sciema dla ciemnego narodu.Czy w tym statucie pis zapisal ze bedzie doazyl do reaktywacji postkomuny?Napisali ze sejm pod ichnia dyragentura bedzie hucpa i zadyma?Ze ministrowie moga byc oszustami i aferzystami,ze pis moze zawrzec koalicje z przestepcami?Z cala pewnoscia nie.Papier jest cierpliwy,a jaki jest pis kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Mnie tez sie podoba - bolesnie szczery. I smetna 21.01.06, 10:46 prawda o polskim oszolomstwie i politycznym burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Mnie tez sie podoba - bolesnie szczery. I sme 21.01.06, 11:33 Dodam ze o poparcie pis nie zabiegal.Dostal od tej beznadziejnej partyjki propozycje.To oni zabiegali o Cugowskiego.Cugowski moze ich olac.Pis "Cugowskich" nie.Kto by tam byl gdyby nie ludzie z lapanki? Kaczynscy,Cymanski,Bielan i Ziobro.Kto jeszcze?Reszta "zdrowego rdzenia pis,nawt nie dorasta poziomem do samobrony.O jakosci ludzi innych parti nawet nie moga marzyc.No moze moga sie porownac z lpr. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Mnie tez sie podoba - bolesnie szczery. I sme 21.01.06, 12:24 ej ej gabryska ty sie nigdy nie zmienisz. Odpowiedz Link Zgłoś