rekontra 22.01.06, 19:09 włączyłem telewizor, a w nim Rokita w czarnusieńskim jak smoła kapeluszu wyglądał jakby się obraził na calusieński świat GORE NAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezapowiedziany moze dlatego, ze w sprawie dzisiejszego spotkania 22.01.06, 19:10 PiS znowu klamal? do Schetyny zadzonili 2h po tym jak Kaczynski oglosil to spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra to powinien się uśmiechać chociaż półgębkiem 22.01.06, 19:14 niezapowiedziany napisał: > PiS znowu klamal? do Schetyny zadzonili 2h po tym jak Kaczynski oglosil to spotkanie. przecież to mętna woda pełna brudnej piany zawiści na jego młyn co złe dla Tuska dobre dla Rokity, a jeżeli PiS kłamie, to Rokita sobie podskakuje z radości, nie będzie się nikt układał poza jego plecami Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: przed sekundą natknąłem się na Rokitę 22.01.06, 19:12 Nie miał nauszników? Taka to smętna dola zauszników.... Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra był wściekły jak nie przymierzając wściekła osa 22.01.06, 19:16 karlin napisał: > Nie miał nauszników? miał czerwone uszy, ale to nie nowina :) > Taka to smętna dola zauszników.... i dał temu wyraz ponurym spojrzeniem rozsyłanym wokół, i skrzywioną gębą jakby mógł to by ukąsił Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: był wściekły jak nie przymierzając wściekła o 22.01.06, 19:18 To jasne.poczul twoj "zapach". Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra węszył bez żadnego wątpienia 22.01.06, 19:24 x2468 napisał: > To jasne.poczul twoj "zapach". Kąciki ust pokryły się pianą, nozdrzami strzelał ostry świst. Węszył bez wątpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: był wściekły jak nie przymierzając wściekła o 22.01.06, 19:19 rekontra napisał: > karlin napisał: > > > Nie miał nauszników? > > miał czerwone uszy, ale to nie nowina :) > I WIELKI ROSNĄCY NOS, ale to też nie nowina u Pinokia Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Osa 22.01.06, 19:40 lata osa koło trzosa wściekłość dudni w skroniach bo tym żółtym się nie naje przerobiona w konia? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra wytrzebiona w kuca 22.01.06, 19:43 karlin napisał: lata osa koło trzosa wściekłość dudni w skroniach bo tym żółtym się nie naje wytrzebiona w kuca z kutza Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Berek kucany 22.01.06, 21:44 na polu ogórkowym po zbiorach. Zaiste, szatański pomysł dla światłego męża. :) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: przed sekundą natknąłem się na Rokitę 22.01.06, 19:20 Moze zamiast telewizji posłuchaj radia .....maryja czy innego... Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra mikrofony wpadały w drgawki 22.01.06, 19:27 piaf.e napisała: > Moze zamiast telewizji posłuchaj radia .....maryja czy innego... wybrałem to INNE, radio zet, a w nim wściekły jak licho Rokita, on jest wściekły od samiusienkiego rana, mikrofony dostawały drgawek Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: przed sekundą natknąłem się na Rokitę 22.01.06, 19:34 > włączyłem telewizor, a w nim Rokita w czarnusieńskim jak smoła kapeluszu No to odechnąłem. Myślałem, że natknąłeś się na niego w ciemnej ulicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: przed sekundą natknąłem się na Rokitę 22.01.06, 19:44 smerf napisał: > > włączyłem telewizor, a w nim Rokita w czarnusieńskim jak smoła kapeluszu > > No to odechnąłem. Myślałem, że natknąłeś się na niego w ciemnej ulicy :-) A mnie sie te kapelusze bardzo podobaja nie znacie się na modzie jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra te na głowie rokity ??? 22.01.06, 19:52 > A mnie sie te kapelusze bardzo podobaja nie znacie się na modzie jak zwykle. ok ale na wystawie na głowie Rokity to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: te na głowie rokity ??? 22.01.06, 19:57 rekontra napisał: > > > A mnie sie te kapelusze bardzo podobaja nie znacie się na modzie jak zwyk > le. > > > ok ale na wystawie > na głowie Rokity to porażka Niestety ale tylko Rokicie do twarzy w tych kapeluszach. Wyobraz sobie taki Gąsiewski w takim kapeluszu.... ten co ani chodzic ani mowić nie umie do tego gruby jak beczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: te na głowie rokity ??? 22.01.06, 20:01 piaf.e napisała: > Niestety ale tylko Rokicie do twarzy w tych kapeluszach. > Wyobraz sobie taki Gąsiewski w takim kapeluszu.... > ten co ani chodzic ani mowić nie umie do tego gruby jak beczka.... --------- Ja też uważam, że Rokita to wysoki, przystojny amant o kruczoczarnych lokach, uzębieniu równym i podobnym perłom. Kształtnych ustach, logopedycznie bez zarzutu. Piękny ci on... Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: te na głowie rokity ??? 22.01.06, 20:05 tomaszlis.wp.pl/gid,8079376,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=13 Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra rokita frasobliwy 22.01.06, 20:10 super fotka tomaszlis.wp.pl/gid,8079376,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=13 frasobliwy rokita :) Odpowiedz Link Zgłoś
hulaj_dusza Re: jeszcze jeden JMWRokita - do kompletu;)))) 22.01.06, 20:12 tomaszlis.wp.pl/gid,8079376,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=15 Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra rokita power :)) 22.01.06, 20:14 dobre tomaszlis.wp.pl/gid,8079376,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=15 rokitka powerątko :) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e alerta ostrzezenie przed czerwonym 22.01.06, 20:24 dzis szydzi z rokity , jutro z kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra cnota 22.01.06, 20:28 piaf.e napisała: > dzis szydzi z rokity , jutro z kaczyńskich. prawdziwa cnota fotek się nie boi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: cnota 22.01.06, 20:36 fotki sa bardzo ładne , te ktore pokazywal hulaj dusza o kaczyńskich w szkole przetrwania były znacznie gorsze. to nie zmienia faktu ze to komuch Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra strzeżesz mnie :) 22.01.06, 21:09 piaf.e napisała: > to nie zmienia faktu ze to komuch jesteś dobrym duszkiem forumowym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: te na głowie rokity ??? 22.01.06, 20:20 hulaj_dusza napisał: > tomaszlis.wp.pl/gid,8079376,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=13 Z komuchami nie gadam . SPADAJ WIĘC CZERWONA HULAJ DUSZO. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: te na głowie rokity ??? 22.01.06, 21:42 hulaj_dusza napisał: > tomaszlis.wp.pl/gid,8079376,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=13 Ale nie komuch tak jak ty. A ty łysy ,siwawy i do tego parszywy komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: te na głowie rokity ??? 22.01.06, 21:44 piaf.e napisała: > hulaj_dusza napisał: > > > tomaszlis.wp.pl/gid,8079376,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=13 > > > > Ale nie komuch tak jak ty. > A ty łysy ,siwawy i do tego parszywy komuch. dobra niech będzie ty łysawo-siwawy, myslę.ale komuch napewno Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra ukształtowane przez naturę wargi robią największe 22.01.06, 20:08 palnick napisał: > Kształtnych ustach, ukształtowane przez naturę wargi robią największe wrażenie gdy mówi są prawie tak wydatne jak u Naomi > a logopedycznie bez zarzutu. Piękny ci on... potrafi każdym półgębkiem mówić inną kwestię Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: te na głowie rokity ??? 22.01.06, 20:15 Nie martw sie Twoim wnukom rowniez bedzie w kapeluszach do twarzy.Pdobno kapelusz i frak pasuja dopiero w III pokoleniu. A ty to nosisz futrzana czapke z nutri? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka 22.01.06, 20:17 x2468 napisał: > Nie martw sie Twoim wnukom rowniez bedzie w kapeluszach do twarzy.Pdobno > kapelusz i frak pasuja dopiero w III pokoleniu. broooooooooooooooda peowiaki mają cieniutkie poczucie hunoru :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra wścieklizna nie popuszcza 22.01.06, 19:51 Rokita podwoił się u Dworaka publicznie a wścieklizna jak w tytule nie puszcza Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze współczuję wam PiSuary 22.01.06, 19:53 Wokół tylu wrogów - jeszcze tydzień temu Tusk był be a Rokita cacy. A teraz na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: współczuję wam PechOwcy. 22.01.06, 19:58 idiotyzmy-kacze napisał: > Wokół tylu wrogów - jeszcze tydzień temu Tusk był be a Rokita cacy. A teraz na odwrót >--------- Pomyłka. Oni obaj, życiowi nieudacznicy mazgaje i beksy do tego wiecznie obrażeni albo oszukiwani nie nadają się do niczego od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: współczuję wam PechOwcy. 22.01.06, 20:03 PRzypomniały mi się "stare czasy". Tuż po objęciu rządów przez Millera, red. Olejnik rozmawiała z Tuskiem i pytała go co PO zamierza robić w Sejmie, jakie ma plany, co chciałaby przedsięwziąć itd. Tusk niezmiennie odpowiadał, że PO będzie się przyglądać i recenzować. I jak widać weszło im w krew. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: współczuję wam PechOwcy. 22.01.06, 22:13 Mają coś wspólnego -problemy logopedyczne. Zreszta w PO to częste jeszcze HGW . Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra luzik 22.01.06, 20:01 idiotyzmy-kacze napisał: > Wokół tylu wrogów - jeszcze tydzień temu Tusk był be a Rokita cacy. A teraz na odwrót poczytaj wściekłe posty PeOwców na forum, kto ile ma wzrostu, jak chodzi, czy brzydszy jeste od Kwacha po jego ostatniej korekcie, możesz sobie współczuć :)) a my luzik, uśmiech na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: luzik 22.01.06, 20:09 > a my luzik, uśmiech na twarzy Oj fatalnie mi się skojarzyło. Bo niedaleko ode mnie mieszka sobie młody sympatyczny chłopak, niestety Bozia nie była dla niego łaskawa i trochę odstaje umysłowo od innych. A u niego zawsze "luzik i uśmiech na twarzy". Nie bierz tego broń Boże do siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra może jakaś żyła wodna? albo stokłosa? 22.01.06, 20:12 p.smerf napisał: > > a my luzik, uśmiech na twarzy > > > Oj fatalnie mi się skojarzyło. Bo niedaleko ode mnie mieszka sobie młody > sympatyczny chłopak, niestety Bozia nie była dla niego łaskawa i trochę > odstaje umysłowo od innych. jak ktoś mieszka w takiej dzielnicy? nie dziwota może jakaś żyła wodna? albo stokłosa? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e hulaj dusza to komuch i kon trojanski tego forum 22.01.06, 20:21 alerta dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Rokita zachowuje się jak niedorżnięta księżni 22.01.06, 22:16 To juz wiem dlaczego jeden z posłów Po coś gadał o księżniczce na ziarnku grochu. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra proszę nie świntuszyć w poważnym wątku 22.01.06, 22:18 melisa-bb napisała: > To juz wiem dlaczego jeden z posłów Po coś gadał o księżniczce na ziarnku > grochu. Odpowiedz Link Zgłoś
melisa-bb Re: Rokita to diabeł wcielony! Fuj! 22.01.06, 22:01 No to pięknych mamy posłów w tej PO.Teraz sie nie dziwie ,że nie ma koalicji z tymi panami i niech nie będzie. Mam nadzieje ,że jutro w prasie będzie więcej na ten temat, chyba ,że będą chcieli rozmydlić. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra zagadka czarnego humoru rokity rozwiązana 22.01.06, 22:01 nadredaktor MIchnik nazwał rokitę komediantem pełnym kompleksów i poszedł na całość w 500 000 egzemplarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: zagadka czarnego humoru rokity rozwiązana 22.01.06, 22:04 odczepcie się od Rokity , to inteligentny polityk i patriota. nie macie sie juz kogo czepnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: zagadka czarnego humoru rokity rozwiązana 22.01.06, 22:06 uhahaha, kawały opowiadasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra link raz :)) 22.01.06, 22:09 pan.nikt napisał: > uhahaha, kawały opowiadasz?? służę linkiem serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,3123654.html?as=2&ias=3 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewica.konsystorska Re: Rokita nie jest patriotą polskim! Ojciec 22.01.06, 22:07 Tadeusz się nie myli! Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: zagadka czarnego humoru rokity rozwiązana 22.01.06, 22:08 piaf.e napisała: > odczepcie się od Rokity , to inteligentny polityk i patriota. > > nie macie sie juz kogo czepnąć. potwiedzam, że inteligentny, potwierdzam że patriota ale jest zakompelsiony, przewrażliwiony i rozedrgany emocjoinalnie i ma fioła na swoim punkcie, całkiem dużego a gdyby ktoś wylał mna niego tyle wiader pomyj ile on z Niesiołowskim i Komorowskim wylali na Kaczynskich, to by nigdy nie doszło do jakichkolwiek rozmów ale Kaczyńsscy nie są małostkowi :) maratończycy Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: zagadka czarnego humoru rokity rozwiązana 22.01.06, 22:12 Rokita jest normalnym politykiem tyle ze w nienormalnym kraju niestety... Akomuchopw i radiomaryjnych fanatykow słuchac nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: zagadka czarnego humoru rokity rozwiązana 22.01.06, 22:13 piaf.e napisała: > Rokita jest normalnym politykiem tyle ze w nienormalnym kraju niestety... > Akomuchopw i radiomaryjnych fanatykow słuchac nie będę. rozumiem, że nazwałaś mnie radiomaryjnym fanatykiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: zagadka czarnego humoru rokity rozwiązana 22.01.06, 22:19 nie ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Re: zagadka czarnego humoru rokity rozwiązana 22.01.06, 22:24 piaf.e napisała: > nie ciebie. > więc słusznie wnoszę, że mnie będziesz słuchać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Uważaj na Rokitę 22.01.06, 22:48 Pudelsi Uważaj na niego Uważaj na niego dziewczyny kolego uważaj na niego Jest z metra cięty prosto z "Pani" wyjęty uważaj właśnie dlatego Jego oczy marzące jego usta drwiące jego aury pachnące Jego kosmetyki jego taty fabryki Jego kraje gorące Pokaż mi śniegi Zjedź ze mną po białej łące Nie bierzmy kolegi Szepce do ucha, jego usta drwią Po białej łące były rytmy gorące było tango gorszące A niech sobie gadają a kelnerzy podają Owoce morzem pachnące Ona chodzi gdzieś w gości ona się złości musi nadrabiać zaległości Ciągle u koleżanki nie ma czasu na randki Zdaje egzamin dojrzałości Więc uważaj na niego dziewczyny kolego kiedy wpadniesz z nią na niego Jest z metra cięty prosto z "Pani" wyjęty Uważaj właśnie dlatego Pokaż mi śniegi Zjedź ze mną po białej łące Nie bierzmy kolegi Szepcą do ucha jego usta drwiące Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Uważaj na Rokitę Trojga Imion;-))) 22.01.06, 22:50 Nie wiem sam, dlaczego, ale mam jakąś "słabność" do Nelly R. - pomimo pewnych zastrzeżeń natury formalnej;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Uważaj na Rokitę Trojga Imion;-))) 22.01.06, 22:53 cheetah51 napisał: > Nie wiem sam, dlaczego, ale mam jakąś "słabność" do Nelly R. > - pomimo pewnych zastrzeżeń natury formalnej;-))) --------- Ja ją bardzo lubię za szczerość i prostolinijność. Nie mogę się tylko nadziwić jak ona może spędzać czas z taką gnidą jak Marysia. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah51 Re: Uważaj na Rokitę Trojga Imion;-))) 22.01.06, 23:00 palnick napisał: > Ja ją bardzo lubię za szczerość i prostolinijność. Nie mogę się tylko nadziwić > jak ona może spędzać czas z taką gnidą jak Marysia. Sprawa smaku, jakby powiedział Herbert;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Uważaj na Rokitę Trojga Imion;-))) 22.01.06, 23:04 ha... ja wspołczuję tym co z tobą palnick przebywają, przypuszczam ze nie jedna, bo jedna ...by uciekła... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Uważaj na Rokitę Trojga Imion;-))) 22.01.06, 23:36 Prostolinijnosc ma sie rozumiec na kacza modle.Tak prosta jak klebek szpagatu w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś