karlin 25.01.06, 00:01 Sukces rządu czy pozbycie się najważniejszego argumentu przetargowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlin Re: Budżet przyjęty 25.01.06, 00:07 Teraz się okaże czy uda się uchwalić resztę ważnych dla PIS ustaw. Może być znacznie trudniej, niż z budżetem. Zwłaszcza, jeśli Kaczyński w wywiadzie dla Gazety Polskiej powiada, że nie będzie koalicji rządowej z żadnymi innymi partiami poza PO.... Odpowiedz Link Zgłoś
pro.filutek1 Re: Budżet przyjęty 25.01.06, 00:09 Jak może być koalicja z PO, jeśli ta nie popiera budżetu? Odpowiedz Link Zgłoś
zaspany_nygus to było do przewidzenia 25.01.06, 00:13 generacja.org.pl/img/kar_m/kar030.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Budżet przyjęty 25.01.06, 09:46 pro.filutek1 napisał: > Jak może być koalicja z PO, jeśli ta nie popiera budżetu? ------------------------------------------------------------------- Też mnie to dziwi. Ale jeśli nie, to jak chce Kaczyński doprowadzić do nowych wyborów po uchwaleniu budżetu? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Budżet przyjęty 25.01.06, 09:55 karlin napisał: > Też mnie to dziwi. Ale jeśli nie, to jak chce Kaczyński doprowadzić do nowych > wyborów po uchwaleniu budżetu? Dymisja rządu. Brak nowego premiera. Nowe wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Budżet przyjęty 25.01.06, 09:57 hummer napisał: > Dymisja rządu. Brak nowego premiera. Nowe wybory. ------------------------------------------------------------ W sytuacji korzystnych sondaży dla PIS może się to skończyć antypisowskim "rzondem ocalenia demokracji". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg jeszcze nie 25.01.06, 09:48 jeszcze Senat i mozliwośc dalszej rozgrywki Piłka w ręku PiS A. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Budżet przyjęty 25.01.06, 09:50 karlin napisał: > Sukces rządu czy pozbycie się najważniejszego argumentu przetargowego? No właśnie... Czekam na jakieś instrukcje, bo nie wiem czy się cieszyć czy smucić. Odpowiedz Link Zgłoś