izyda12 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 12:41 to przykład spasionych swinek, chrum, chrum Odpowiedz Link Zgłoś
brite Wow 25.01.06, 12:48 A więc pepików i bratanków też czeka podział społeczeństwa i kampania nienawiści i ksenofobii. Piękny towar eksportowy mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Wow 25.01.06, 12:51 Używając terminu "pepiki" uciekasz się do narodowych streotypów, stąd tylko krok do ksenofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: Wow 25.01.06, 12:56 Och wybacz. Nie odczułeś sympatycznego zabarwienia tego zwrotu? Zresztą bardziej ukierunkowane stereotypowo byłby chyba 'knedliki'. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: Wow 25.01.06, 14:04 Ja w ogóle jestem przeciwny poprawności politycznej, mnie tam "knedliki" i "polaczki" nie przeszkadzają... więc nie wybaczam, bo się nie obraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Wow 25.01.06, 14:14 trawolta napisał: > Używając terminu "pepiki" uciekasz się do narodowych streotypów, stąd tylko > krok do ksenofobii. ************************************* Bez przesady. Podobno jest to słowackie okreslenie Czechów, nawiazujace do zbyt częstego obdarzania imieniem Józef męskiej części naszych sąsiadów znad Wełtawy. Nie ma ono chyba jakiegoś negatywnego zabarwienia. Ale o to trzeba zapytać samych Czechów i Słowaków, którzy czasami bywają na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 12:55 Na eksport? Za darmo oddać - do utylizacji. Mogę dopłacić na koszty składowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 a co ze specem od werhmachtu ? 25.01.06, 13:06 przecież on tu sie marnuje. no, chyba że genialny prezes da mu jakieś pole do obsarania Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo A to wina Kurskiego ze dziadka wzieli do werchmach 25.01.06, 15:25 tu??? Przeciez najwieksze zainteresowanie sprawą wykazywali pseudodziennikarze Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Bez Kurskiego Bielan i Kamiński są bez szans 25.01.06, 13:06 a Panowie się nie lubią, oj nie lubią...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zj1 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 13:44 Wątpię czy w innych krajach im się uda,wyjątkowo prostackie i prymitywne są ich chwyty .W Polsce też nic by z tego nie było gbyby była wyższa frekwencja wtedy poszli by głosować inni ludzie nie tylko ci od Rydzyka i im podobni nie kierujący sie własną oceną i rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Orać i siać pis na południu 25.01.06, 14:07 Niech jadą, orzą i sieją. Kolega-koalicjant A.L. z Samoobrony przyjedzie, oceni i zbierze plony. Panie Kamiński mnie się wydaje jednak,że lepiej dokończyć studia i dopiero ruszyć na południe Europy. Jest jeden plus tego wyjazdu: w internetowej "reklamówce" napisze Pan "zna biegle sześć języków obcych". Chyba że obecne "trzy języki" pokrywają sie z kierunkiem wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
1tadeusz1 Te dwa brzydale 25.01.06, 14:07 mają doradzać jak mają wyglądać przyszli władcy i panowie na Węgrzech i Słowacji. Zazdroszczę im dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 14:10 Polska rozpierducha wyborcza/polityczna rozszerzy sie na ine kraje. Widac zle wzorce przyjmuja sie znacznie latwiej niz dobre. Po trupach do celu; mozna klamac, byle skutecznie - takie jest streszczenie ich metody na kampanie wyborcza :). Odpowiedz Link Zgłoś
olbin6 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 14:15 Boże,chroń Europę!A nasuwa mi się refleksja,że w po czasach komunizmu nadchodzą czasy kretynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
robertrobert2 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 14:28 Bielan i Kamiński 8===8== Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Lepiej by zrobili jakby wzieli Protasiewicza buhah 25.01.06, 14:39 zwyciestwa murowane :)))) i Tuska by męczyl wyborców swoim blebleble Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 14:51 Jestem za,tylko niech te pisuardesy już tam zostaną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo "Nam chodzi o wspólnotę wartości." 25.01.06, 15:06 Ku.wa, jakich wartosci? Opartych na klamstwie? Przeciez cala kamapania PiSu to nie dobry marketing, tylko jedno wielkie klamstwo. Ta droga prowadzi donikad. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "Nam chodzi o wspólnotę wartości." 25.01.06, 15:16 Moze chodzi o wartosci komercyjne swinskich lbow.Podobno(tak podaly media) Chinczycy chca kupowac w Polsce swinskie lby.Japonczycy reszte. Odpowiedz Link Zgłoś
phun Nieprzyjemne typy polskiej polityki 25.01.06, 15:31 kiedy wyborcy daja im lupnia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy2000 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 15:38 Niech jadą na Białoruś. Tam się dopiero moga wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu to sa buraki prlu 25.01.06, 15:39 co sie stalo z teza ze inteligencje widac po twarzy czlowieka? tych dwoch bucow to geniusze medialni? ktory z tych niedorozwojow byl autorem pustej lodowki? to sa autentyczne buraki prlu. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 15:44 zobaczymy jacy będą sprytni za 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
komornik5 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 16:01 Z tego co pamiętam,ci panowie to chyba są w parlamencie europejskim nie po to aby uprawiać kampanie reklamowe itp.Poseł Bielan ciągle jest widoczny w mediach- to gdzie do cholery jego miejsce,za co bierze pieniądze????!!!!!!To tak wygląda praca w europarlamencie?KPINA Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymsciciel Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 16:02 nie moge patrzec na Kaminskiego a co z Kurskim? on propozycji nie dostaje? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Gwiazdy PiS na eksport 25.01.06, 16:11 owszem.Od pani Violetty Villas.Chce wziac Ku..skiego pod opieke. Odpowiedz Link Zgłoś
zb5u Re: Gwiazdy PiS na eksport i ....... 25.01.06, 16:14 Czy w marketingu politycznym poza "zwycięstwem" wyborczym liczą się też jego skutki? Jeśli tak to nasza para szajsmacherów powinna zacząć swój zagraniczny tour od Rosji - bo przyjaźnie nastawionym sąsiadom nie życzę takiego gówna w jakie sami wpadliśmy..... Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Czesi nie glupki nie daja sie tym cieniasom nabrac 25.01.06, 16:15 Odpowiedz Link Zgłoś
sebastiannos Chodzi o tego Kamińskiego? 25.01.06, 17:03 ten Kamiński co powiedział ze to zwykli Niemcy wstali w 1939 roku od piwa i poszli mordowac Polaków?To ten debil?(moja Opinia):) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Chodzi o tego Kamińskiego? 25.01.06, 17:29 A kiedy oni zdaza z ryngrafem do Pinocheta? Klaus okazal sie byc malym aferzysta.Musial odejsc,poniewaz byl zamieszany w jakies finansowe przekrety.W sam raz partner dla tych dwoch dupkow. Odpowiedz Link Zgłoś