Dodaj do ulubionych

"KAGANIE"-MAM POMYSL....

IP: *.ipt.aol.com 08.11.02, 15:30
na zniszczenie kosciola katolskiego jego wlasna bronia-czyli finansowo-ciekaw
jestem twej opinii w tej sprawie. Poniewaz jak wiadomo ostatnio w USA ta
zlowroga organizacja zostala "skaleczona" w najbolesniejszy dla niej sposob-
finansowo-przyszlo do mej plugawej glowy,czy nie daloby sie zaskarzyc koscola
o przymusowe indokrynowanie mej osoby poprzez dokonanie na mnie,nieswiadomym
aktu chrztu bez mojej wiedzy i zgody!!!Takoz poddawnie mnie w wieku dziecieco-
mlodzienczym podstepnemu praniu mozgu przez nauczanie mnie "katechezy"
rowniez bez mej zgody potwierdzonej stosownym oswiadczeniem!Co przeciez moglo
zwichnac moja wrazliwa osobowosc do tego stopnia,ze uniemozliwia mi to
obecnie funkcjonowanie w normalnym swiecie,a do zadnego zakonu wstapic nie
mam zamiaru.W RP(Rzeczpospolitej Papieskiej) sprawa tego typu bylaby nie do
pomyslenia-inaczej rzecz natomiast sie przedstawia na zachodzie-zwlaszcza po
calej serii licznych skandali pedofilskich-BEDE MUSIAL ZASIEGNAC OPINII
JAKIEGOS SHYSTERA(NAJLEPIEJ ZYDA)-kto wie...moze ma to widoki powodzenia,a
jesli sprawa zostalaby wygrana-czy ty mozesz sobie wyobrazic te lawine
nastepnych pozwow???Doprowadziloby to niechybnie do bankructwa Watykanu i
nawet folwark w postaci RP(Rozkradzionej Polski) nie zdolalby zatkac
galopujacego deficytu jego wrzodu na zdrowym ciele ludzkosci.
Przemysl to w swej zacnej australijskiej mozgownicy-a moze wspolnymisilamy
zdolamy zadac bolesny cios czarnym hienom!!!Niebagatelny jest rowniez wymiar
finansowy calej operacji-przy obrotnych prawnikach.....
Obserwuj wątek
    • Gość: PULS Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.25.199.56.Dial1.Chicago1.Level3.net 09.11.02, 08:43
      Gość portalu: Kraken napisał(a):

> na zniszczenie kosciola katolskiego jego wlasna bronia-czyli finansowo-ciekaw
      > jestem twej opinii w tej sprawie. Poniewaz jak wiadomo ostatnio w USA ta
      > zlowroga organizacja zostala "skaleczona" w najbolesniejszy dla niej sposob-
      > finansowo-przyszlo do mej plugawej glowy,czy nie daloby sie zaskarzyc koscola
      > o przymusowe indokrynowanie mej osoby poprzez dokonanie na mnie,nieswiadomym
      > aktu chrztu bez mojej wiedzy i zgody!!!Takoz poddawnie mnie w wieku dziecieco-
      > mlodzienczym podstepnemu praniu mozgu przez nauczanie mnie "katechezy"
      > rowniez bez mej zgody potwierdzonej stosownym oswiadczeniem!Co przeciez moglo
      > zwichnac moja wrazliwa osobowosc do tego stopnia,ze uniemozliwia mi to
      > obecnie funkcjonowanie w normalnym swiecie,a do zadnego zakonu wstapic nie
      > mam zamiaru.W RP(Rzeczpospolitej Papieskiej) sprawa tego typu bylaby nie do
      > pomyslenia-inaczej rzecz natomiast sie przedstawia na zachodzie-zwlaszcza po
      > calej serii licznych skandali pedofilskich-BEDE MUSIAL ZASIEGNAC OPINII
      > JAKIEGOS SHYSTERA(NAJLEPIEJ ZYDA)-kto wie...moze ma to widoki powodzenia,a
      > jesli sprawa zostalaby wygrana-czy ty mozesz sobie wyobrazic te lawine
      > nastepnych pozwow???Doprowadziloby to niechybnie do bankructwa Watykanu i
      > nawet folwark w postaci RP(Rozkradzionej Polski) nie zdolalby zatkac
      > galopujacego deficytu jego wrzodu na zdrowym ciele ludzkosci.
      > Przemysl to w swej zacnej australijskiej mozgownicy-a moze wspolnymisilamy
      > zdolamy zadac bolesny cios czarnym hienom!!!Niebagatelny jest rowniez wymiar
      > finansowy calej operacji-przy obrotnych prawnikach.....
      P.Mysle ze masz szanse.W mysl zasady ze rodzice nie odpowiadaja za czyny dzieci
      a dzieci za czyny rodzicow to jedyny kto odpowiada za ten czyn jest KK ktory
      cie ochrzcil teraz uwarzasz wbrew twojej na wpol jeszcze swiadomej woli.
      Ja mam podobny dylemat i przydaloby sie jakies Class Action Suite zastosowac.
      • Gość: Ania Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.upc.chello.be 09.11.02, 09:40
        Gość portalu: PULS napisał(a):

P.Mysle ze masz szanse.W mysl zasady ze rodzice nie odpowiadaja za czyny dzieci
        a dzieci za czyny rodzicow to jedyny kto odpowiada za ten czyn jest KK ktory
        cie ochrzcil teraz uwarzasz wbrew twojej na wpol jeszcze swiadomej woli.
        Ja mam podobny dylemat i przydaloby sie jakies Class Action Suite zastosowac.

Ciekawe rodzice nie odpowiadaja za dzieci.No to moze jak moj syn rozwali twoj
        samochod to ja nie bede musiala za to placic bo i dlaczego skoro nie odpowiadam?

A jak to jest u Zydow?Dlaczego to oni decyduja o obrzezaniu swoich synow?
        Czy to zgodne z prawem?Moisynowie sa ochrzczeni ale to nie pozostawia zadnych
        sladow .Jakbym ich obrzezala to zostalob im to na cale zycie.

Musze znalezc jakiegos Zyda przechrzczonego,ktory zaskarzy judaizm.
      • Gość: Kraken Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL....-do PULS IP: *.ipt.aol.com 09.11.02, 14:23
        Gość portalu: PULS napisał(a):

.....
        > P.Mysle ze masz szanse.W mysl zasady ze rodzice nie odpowiadaja za czyny
        dzieci
        > a dzieci za czyny rodzicow to jedyny kto odpowiada za ten czyn jest KK ktory
        > cie ochrzcil teraz uwarzasz wbrew twojej na wpol jeszcze swiadomej woli.
        > Ja mam podobny dylemat i przydaloby sie jakies Class Action Suite zastosowac.
        ******************8
        -Kr.Rodzice w tym wypadku ponosza glowna czesc winy,lecz kosciol jest
        wspolwinny,szczegolnie jako organizacja o charakterze totalitarnym na terenie
        Polski.Bo przeciez rodzicow rowniez ochrzczono bez ich wyraznej zgody i wiedzy.
        Musze sie nad tym powaznie zastanowic-na razie poczekam az zakonczy sie moja
        obecna sprawa,aby nie "dzielic sil"-a potem,nawet dla samych jaj sprobuje!!
        • Gość: Ania Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL....-do PULS IP: *.upc.chello.be 10.11.02, 14:13
          ******************8
          -Kr.Rodzice w tym wypadku ponosza glowna czesc winy,lecz kosciol jest
          wspolwinny,szczegolnie jako organizacja o charakterze totalitarnym na terenie
          Polski.

Tylko na terenie Polski?

Bo przeciez rodzicow rowniez ochrzczono bez ich wyraznej zgody i wiedzy.

Swieta racja Kraken.Mnie ochrzczono be mojej zgody i wiedzy.A pozniej ja
          ochrzcilam swoje dzieci bez ich zgody i wiedzy.

I jak na zlosc najstarszy jest ateista .
          Ochrzczony tak jak ja ,na religie chadzal i nie wierzy.
          Tak jak ja.Cos marnie nas indoktrynowali.
          A moze za to zaskarzyc,ze zle wypelniaja obowiaki?
          A moze o przekrety,ze wody nie poswiecili ,tak jak trzeba?
          A moze pozalowali?

Musze sie nad tym powaznie zastanowic-na razie poczekam az zakonczy sie moja
          obecna sprawa,aby nie "dzielic sil"-a potem,nawet dla samych jaj sprobuje!!
    • Gość: Kagan Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.vic.bigpond.net.au 09.11.02, 09:10
      rowniez bez mej zgody potwierdzonej stosownym oswiadczeniem!Co przeciez moglo
      obecnie funkcjonowanie w normalnym swiecie,a do zadnego zakonu wstapic nie
      mam zamiaru.W RP(Rzeczpospolitej Papieskiej) sprawa tego typu bylaby nie do
      nastepnych pozwow???Doprowadziloby to niechybnie do bankructwa Watykanu i
      Przemysl to w swej zacnej australijskiej mozgownicy-a moze wspolnymi silamy
      K: POMYSL NIEZLY! Na poczatek nalezaloby udac sie do Sadu Europejskiego (chyba
      Strassbourg). Tyle, ze do tego sadu trzeba isc poprzez sad polski!
      Nalezaloby tez zaczac nekac sekte pod nazwa kosciol kat. w sadach lokalnych
      (USA, Australia)... Znasz jakiegos dobrego adwokata (attorney, solicitor, czy
      jak mu tam u was w "Hameryce"), co sie specjalizuje w sprawach przeciwko KK?
      Najlepszy bylby chyba zydek, bo takowy mialby na dodatek silna motywacje
      pozaekonomiczna!
      Powodzenia i dolaczam sie jako strona (powod czy plaintiff) do ew. procesu!
      Pozdr. :)
      Kagan

• Gość: czyzunia Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.11.02, 09:30
        oj,chlopaki o czym wy marzycie.
        za chrzest odpowiadają nasi jareccy[rodzice]. przecież nikt ich nie zmuszal aby
        nieśli nas do tego gniazda zła i kazali polać wodą[malo tego jeszcze
        becelowali za to pieniądze]. a gdy przyjdzie do procesow za indoktrynację,
        jeśli przegrają majątek przepiszą na swoje żony i dzieci[że nie mają ofocjalnie,
        jak bedzie strach kolo dupy szybciutko zniosą celibat, pieniążki rozprowadzą
        i będzie po ptokach].pa
        • Gość: Ania Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.upc.chello.be 09.11.02, 09:43
          Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> oj,chlopaki o czym wy marzycie.
          > za chrzest odpowiadają nasi jareccy[rodzice]. przecież nikt ich nie zmuszal
          ab
          > y
          > nieśli nas do tego gniazda zła i kazali polać wodą[malo tego jeszcze
          > becelowali za to pieniądze]. a gdy przyjdzie do procesow za indoktrynację,
          > jeśli przegrają majątek przepiszą na swoje żony i dzieci[że nie mają
          ofocjalnie
          > ,
          > jak bedzie strach kolo dupy szybciutko zniosą celibat, pieniążki rozprowadzą
          > i będzie po ptokach].pa

Czyzuniu wlasciwie sie z Toba zgadzam tyle tylko,ze ja chodzilam na religie i
          do kosciola i nikt mnie nie zindoktrynowal komuna tez probowala i im nie wyszlo.
          Pa
          • Gość: Kraken Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.ipt.aol.com 09.11.02, 14:12
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: czyzunia napisał(a):
            >
            > > oj,chlopaki o czym wy marzycie.
            > > za chrzest odpowiadają nasi jareccy[rodzice]. przecież nikt ich nie zmusz
            > al
            > ab
            > > y
            > > nieśli nas do tego gniazda zła i kazali polać wodą[malo tego jeszcze
            > > becelowali za to pieniądze]. a gdy przyjdzie do procesow za indoktrynację,
            >
            > > jeśli przegrają majątek przepiszą na swoje żony i dzieci[że nie mają
            > ofocjalnie
            > > ,
            > > jak bedzie strach kolo dupy szybciutko zniosą celibat, pieniążki rozprowad
            > zą
            > > i będzie po ptokach].pa
            >
            >
            > Czyzuniu wlasciwie sie z Toba zgadzam tyle tylko,ze ja chodzilam na religie i
            > do kosciola i nikt mnie nie zindoktrynowal komuna tez probowala i im nie
            wyszlo
            > .
            > Pa
            -Kr. Nic dziwnego-jestes wiec przypadkiem typowego betonoglowia-w twoik
            przypadku NIC nie wychodzi-
            -bez odb/
            • Gość: Ania Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.upc.chello.be 10.11.02, 14:03
              -Kr. Nic dziwnego-jestes wiec przypadkiem typowego betonoglowia-w twoik
              przypadku NIC nie wychodzi-
              -bez odb/

Zaraz ,zaraz to ty ponoc masz zwichrowana osobowosc kolego.

A moje poglady wcale nie sa betonowe.W przeciwienstwie do twoich .
        • Gość: Kraken Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.ipt.aol.com 09.11.02, 14:10

> oj,chlopaki o czym wy marzycie.
          > za chrzest odpowiadają nasi jareccy[rodzice]. przecież nikt ich nie zmuszal
          ab
          > y
          > nieśli nas do tego gniazda zła i kazali polać wodą[malo tego jeszcze
          > becelowali za to pieniądze].
          -Kr. Zgadza sie,ze to oni sa w pierwszym rzedzie winni,(oboje nie zyja,wiec
          mysle,ze ich to "nie rusza")-lecz kosciol w tym wypadku jest WSPOLWINNYM
          dokonanego gwaltu na mej osobie i osobowosci(szczegolnie ta osobowosc jest
          szczegolnie w USA akcentowana)

a gdy przyjdzie do procesow za indoktrynację,
          > jeśli przegrają majątek przepiszą na swoje żony i dzieci[że nie mają
          ofocjalnie
          -Kr. Moga sobie przepisaywac nawet na samego "oberszefa"(w koncu podobno to i
          tak jest jego)-jednak dobry zydowski adwokat(oni sa ponoc najlepszymi
          shysterami) juz przed rozpoczeciem procesu wystapi z zadaniem zablokowania kont
          na okreslona kwote,poza tym pozostaja nudynki,szkoly,(plebanie sa tu dosc liche
          podobno-Jankesi nie sa TAK GLUPI jak "ciemnoPolacy",aby fudowac pastuchowi
          luksusy)-reasumujac z tej strony mozna byc spokojnym

> ,
          > jak bedzie strach kolo dupy szybciutko zniosą celibat, pieniążki rozprowadzą
          > i będzie po ptokach].pa

-Kr. j.w.

[pozdr
      • Gość: Kraken Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.ipt.aol.com 09.11.02, 14:18
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> K: POMYSL NIEZLY! Na poczatek nalezaloby udac sie do Sadu Europejskiego
        (chyba
        > Strassbourg). Tyle, ze do tego sadu trzeba isc poprzez sad polski!
        -Kr. Nie sadze aby to bylo koniczne-moge zlozyc pozew w sadzie
        amerykanskim,jako,ze ta zlowroga organizacja ma i tutaj swe filie-mysle,ze to
        nieistotne czy moczony ta woda watpliwej jakosci bylem w Europi,czy w USA-
        robila to jedna organizacja, i to ona ponosi odpowiedzialnosc.

> Nalezaloby tez zaczac nekac sekte pod nazwa kosciol kat. w sadach lokalnych
        > (USA, Australia)... Znasz jakiegos dobrego adwokata (attorney, solicitor, czy
        > jak mu tam u was w "Hameryce"), co sie specjalizuje w sprawach przeciwko KK?
        -Kr. No teraz po serii skandali i wyrokow skazujacych katolskich koscielnych
        pedofili tych specjalistow bedzie na peczki-a i sady sa juz odpowiednio
        nastawione do czarnych

> Najlepszy bylby chyba zydek, bo takowy mialby na dodatek silna motywacje
        > pozaekonomiczna!
        -Kr. Bo oni sa NAJLEPSZYMI prawnikami,motywacja,motywacja,lecz im bardziej
        chodzi o fakt,aby "ich bylo na wierzchu"

> Powodzenia i dolaczam sie jako strona (powod czy plaintiff) do ew. procesu!
        > Pozdr. :)
        > Kagan
        > ******************
        -Kr. Bede musial jeszcze dokladnie to przemyslec-ide sie napic!!!
        • Gość: Ania Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.upc.chello.be 10.11.02, 14:06
          -Kr. Bede musial jeszcze dokladnie to przemyslec-ide sie napic!!!

Tylko nie pisz po pijanemubo straszne glupoty piszesz.

To tylko dobra rada,tak po starej znajomosci.
    • Gość: Ania Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.upc.chello.be 09.11.02, 09:32

rowniez bez mej zgody potwierdzonej stosownym oswiadczeniem!

Hahahahaha a tu to juz musisz zaskarzyc mamusie i tatusia.

Co przeciez moglo
      obecnie funkcjonowanie w normalnym swiecie,

No nareszcie cos z sensem.Osobowosc rzeczywiscie zwichrowana,co do wrazliwosci
      to mam watpliwosci.

a do zadnego zakonu wstapic nie
      mam zamiaru.

Przypominam,ze sa szpitale psychiatryczne ,ale obawiam sie,ze juz za pozno.

W RP(Rzeczpospolitej Papieskiej) sprawa tego typu bylaby nie do
      nastepnych pozwow???

Taak sprobuj napewno sie uda.Ale musialbys pokazac metryke chrztu a zaloze
      sie,ze chrzczony nigdy nie byles,ale od czego sa falszerze?

Mozesz jeszcze zaskarzyc rodzicow chrestnych kraken o ile takowych masz w co
      watpie.

Doprowadziloby to niechybnie do bankructwa Watykanu i
      Przemysl to w swej zacnej australijskiej mozgownicy-a moze wspolnymisilamy

A no powodzenia zycze .Znajdz obrotnego prawnika ,ktory oskarzy KK ,ze w
      czasach gdy KK byl w Polsce przesladowany i niektorzy np.wojskowi po kryjomu w
      tajemnicy chrzcili swoje dzieci ciebie ktos ochrzcil na sile i ,ze w czasach
      gdy religia byla tylko w kosciele i byl to calkowicie wolny wybor czy posylac
      dziecko na religie czy nie ciebie przymuszano.

Kogo oskarzysz?

Nie pij tyle bo ci szkodzi.
    • Gość: czyzunia Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.11.02, 10:13
      oj aniu ,jak widac ta indoktrynacja miala miejsc i u ciebie.pa
      • Gość: Ania Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.upc.chello.be 09.11.02, 11:36

oj aniu ,jak widac ta indoktrynacja miala miejsc i u ciebie.pa

a ,ktora ta komunistyczna czy religijna?
        Pa czyzyniu .

Nie wiem czemu na forumswiat piszesz bardzo rozsadnie a tu piszesz bzdury.To
        samo dotyczy i Pulsa.
      • Gość: PULS Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.24.113.247.Dial1.Chicago1.Level3.net 09.11.02, 15:31

> oj aniu ,jak widac ta indoktrynacja miala miejsc i u ciebie.pa

Hej,co ci sie nie podoba w moich postach?-czyzunia?.
        napisz a moze ci odpowiem.
    • Gość: czyzunia Re: 'KAGANIE'-MAM POMYSL.... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.11.02, 17:41
      pulsiku, no ja o tobie chiba nic nie na,alowalem, w poprzednim to coś
      kol.ania.pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka