Dodaj do ulubionych

jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyrologii

27.01.06, 20:53
ciągle tylko Jedwabne i Jedwabne a o zbrodniach komunistycznych na Polakach
cichosza...te zbrodnie po dziś dzień są nierozliczone, a wielu
komunistycznych funkcjonariuszy zwłaszca za czasów stalinowskich było Żydami
Obserwuj wątek
    • rodak.z.kurduplowa Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 20:56
      tak dlugo jak beda zakute lyse paly, ktorym trzeba to przypominac i uswiadamiac.
      bez nas byscie byli jak goryle we mgle!!
      • skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:00
        mi nieczego nieczego przypominać ani uświadamiać. Żydzi sami sobie są winni że
        swym zachowaniem doprowadzili do takiej tragedii...zauważ ze wszędzie gdzie się
        pojawili ta, pchali się do władzy powodując zatargi z miejscowymi..no i
        przegięli pałę...
        • rodak.z.kurduplowa Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:03
          o Żydach, czy o PISuarach piszesz? jakos tak znajomo zabrzmialo.....
          • skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:06
            no pewnie że o Żydach...
      • anthony.zhureck synku, jest szabes - gdzie twoja kultura? 27.01.06, 21:01
        • skin.pl szabas jest w sobotę a teraz póki co mamy piątek 27.01.06, 21:03
          a piątek to dzień świętyu muzułmanów, śmiertelnych wrogów Żydów
          • anthony.zhureck Re: szabas jest w sobotę a teraz póki co mamy pią 27.01.06, 22:14
            szabes zaczyna się w piątkowy wieczór, gwoli ścisłości :)
    • po_godzinach zacznij jakis fajny watek, co? 27.01.06, 21:01
    • panzerpapst Zbrodnie Polaków na niemieckiej ludnosci w 1939 r 27.01.06, 21:07
      to dopiero temat tabu ! A było strzelanie, wiec lepiej nie zaczynaj robienia z Polaków tylko ofiar bo świnie się zdarzały też wtedy i po polskiej stronie. Tak samo jak tchórzliwi i niekompetentni oficerowie we wrzesniu z mjr Sucharskim i kmdr Kłoczkawskim na czele, że o naszym pseudomarszałku Rydzu nie wspomnę.
      • skin.pl [...] 27.01.06, 21:11
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • panzerpapst Re: niezupełnie 27.01.06, 21:19
          A ja mówie o strzelaniu w pierwszych dniach wrzesnia 1939 do niemieckiej ludnosci cywilnej, nikt sie tym nie zajał i dobrze, bo to wstyd. sam nie mam zamiaru tego drążyć z wiadomych powodów. Wiem tylko, ze Polacy też mieli swinie w swoim narodzie.
          • skin.pl masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:21
            tylko to mi teraz na mysl przychodzi.. 31 sierpnia szkopy w polskich mundurach
            bapadają na gliwicką radiostację po czym po polsku nadają audycję zagrzewajacą
            Polaków do walki i do ataku na Niemcy
            • panzerpapst Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:23
              Nie, znam co najmniej z 100% pewnych relacji 2 przypadki strzelania do ludności niemieckiej w Wielkopolsce w pierwszych dniach września 1939 r przez polskich cywili posiadających broń. I to jest wstydliwy fakt.
              • skin.pl Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:25
                ci niemieccy cywile mieli broń i sami jej często używali w napadach na Polaków
                wczesniej
                • panzerpapst Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:26
                  Ja mówie o strzelaniu do ludności cywilnej, nie do posiadających broń. Takie sa wstydliwe fakty. Nic nie usprawiedliwia tych poczynań.
                  • skin.pl Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:28
                    bez powodu by się to nie działo jesli w ogóle coś takiego miało miejsce w co
                    nalezy wątpić
                    • panzerpapst Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:30
                      Wątpić mozesz, tylko to jest fakt, który znam z pierwszej reki, od ludności polskiej, która to oburzało, ze strzelano do Niemców, którzy mieszkali w Polsce od wielu pokoleń.
                      • skin.pl uwaga! kryć się! nozyce cenzorskie w akcji!! 27.01.06, 21:33
              • andrzej.sawa Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:41
                A jakim prawem niemiec w Polsce miał prawo mieć broń
                • skin.pl Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:49
                  a no bezprawnie..broń miał od swych mocodawców z Berlina
    • rodak.z.kurduplowa Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:12
      jesli o Zydach to pamietaj, ze w stosunku do skinow to oni byli tu miejscowymi
      duzo wczesniej i zrobili cos dla Polski w odroznieniu od nich
      • skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:19
        zablokowali Polakom dostępy do wyższych urzędów do wolnych zawodów takich jak
        adwokat i mozliwość rozwoju własnej inicjatywy gospodarczej (zwłaszcza handel)
        rzeczywiście...same dobrodziejstwa...
        • dox1 [...] 27.01.06, 21:24
          • skin.pl [...] 27.01.06, 21:26
        • dox1 Re: WIDZISZ DURNIU JAK KASUJA????????????????????? 27.01.06, 21:51
          skin.pl napisał:

> zablokowali Polakom dostępy do wyższych urzędów do wolnych zawodów takich jak
          > adwokat i mozliwość rozwoju własnej inicjatywy gospodarczej (zwłaszcza handel)
          > rzeczywiście...same dobrodziejstwa...

Napisalem ci SKINIE maly wasiaty wojowniku ze jesli zajeli wszystke dobre
          stanowiska,to znaczy ze byli lepsi od was a wy w tym czasie uprawialiscie ziemie.
          ALE TO SKASOWALI!!!! dlaczego jestescie tacy ZAWSTDZENI??? tak samo jek ten
          wasz maly prezydent "krasnoludek"

Naprawde jacys idioci sa za ta cenzura!
        • ariadna-enta Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 22:02
          skin.pl napisał:

> zablokowali Polakom dostępy do wyższych urzędów do wolnych zawodów takich jak
          > adwokat i mozliwość rozwoju własnej inicjatywy gospodarczej (zwłaszcza handel)
          > rzeczywiście...same dobrodziejstwa...

opowiadasz bzdury widać,że mało wiesz na ten temat -właśnie dlatego było tak
          dużo adwokatów i lekarzy wśród Żydów ,że tylko na te kierunki ich dopuszczano,
          aco się tyczy handlu to Żydzi przez wiele stuleci nie mogli kupować ziemi i z
          czegoś musieli żyć. Zanim zaczniesz o czymś pisać zapoznaj się z tematatyką ,a
          potem się wymądrzaj.No,ale jak to mówią jak chce się kogoś uderzyć kij się
          zawsze znajdzie.
    • dox1 Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:22
      skin.pl napisał:

> ciągle tylko Jedwabne i Jedwabne a o zbrodniach komunistycznych na Polakach
      > cichosza...te zbrodnie po dziś dzień są nierozliczone, a wielu
      > komunistycznych funkcjonariuszy zwłaszca za czasów stalinowskich było Żydami

Zapomniales a moze niewiedziales o polowaniach polskich wsiokow na zydow kturzy
      chowali sie w polskich lasach.
      • skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:24
        wiem jedno..ty kompletnie zapomniałeś o podstawach polskiej ortografii
        (sprawdź w słowniku jak się pisze słowo który w liczbie mnogiej)
        • dox1 Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:28
          skin.pl napisał:

> wiem jedno..ty kompletnie zapomniałeś o podstawach polskiej ortografii
          > (sprawdź w słowniku jak się pisze słowo który w liczbie mnogiej)

Na to niemam czasu! moj PL jest slaby WIEM! nic niezrobie zeby go polepszyc,
          sluzy mi wylacznie na tym forum.
          Ale najwazniejsze zrozumiales, nie tak? a wiec co do mojego PL nie gub czasu.
          mam to ...........
          • skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:29
            ..gdzieś, prawda? nawet nie miałeś odwagi dokończyć swej myśli..tchórzu
            • dox1 Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:36
              skin.pl napisał:

> ..gdzieś, prawda? nawet nie miałeś odwagi dokończyć swej myśli..tchórzu

)))) Dlaczego zaraz tchorzu???
              Niepisalem ze mam to w D U _ I _ bo ta wasza glupia cenzura (chyba ta
              mentalnosc polska kk) zaraz mnie kasuje.
              Rozumiesz maly wasiaty slowianie?
      • zwykly2 [...] 27.01.06, 21:28
    • rodak.z.kurduplowa Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:34
      proponuje dac sk..inowi "czerwony kosz" bo przegina z antysemityzmem!!
      • skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:36
        proszę uprzejmie..klikam na ten kosz przy twoim wpisie bez przerwy
        • dox1 KLIKAJ klikaj DURNIU 27.01.06, 21:44
          skin.pl napisał:

> proszę uprzejmie..klikam na ten kosz przy twoim wpisie bez przerwy

Wydaje mi sie ze dla ciebie kozystniejsze klikanie niz ........... (wiesz te
          kropki dlatego bo skasuja, chociaz i tak kasuja za nic)
          a wiec chodzi mi o twoj problem z ONANIZM.
          • skin.pl [...] 27.01.06, 21:46
          • skin.pl Re: KLIKAJ klikaj DURNIU 28.01.06, 12:27
            mów za siebie
    • skin.pl i znowu które przez u otwarte... ręce opadają.. 27.01.06, 21:35
    • gorby [...] 27.01.06, 22:09
      • kaczka7111 pamiec a nie zemsta. pojales ten przekaz? 27.01.06, 22:11
      • skin.pl [...] 27.01.06, 22:12
        • po_godzinach popełniłes tym postem przestępstwo 27.01.06, 22:14
          i nie ujdzie ci to na sucho
          • skin.pl karę już poniosłem...zostałem zabanowany do 1.32 28.01.06, 09:42
            • zwykly2 Re: Te typy tak mają. 28.01.06, 10:02
              Nie zmieni to faktu że Hamas przyhamuje to koszerne ludobójstwo na
              palestyńczykach!!
              • skin.pl Re: Te typy tak mają. 28.01.06, 10:05
                Allah akbar!
              • remekk Poznajemy ich na tym forum - trzeba zapoznać jak . 28.01.06, 10:55
                ...najwięcej Polaków zich prawdziwym obliczem i rozpowszechniac ich posty ...
        • kaczka7111 [...] 27.01.06, 22:15
    • czerwonymsmierc Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 28.01.06, 10:16
      do czasu kiedy bedą istniec Stany Zjednoczone Ameryki Pn(USA) i jej
      nieoficjalny stan Izrael
      dla Izraela ofiary II wojny światowej to fundament ich państwa
      a historycznie
      podczas II w.ś.
      zgineło 6 mln. obywateli polskich
      z tego
      ok 2 mln załatwili sowieci
      ok 4 mln. załatwili niemcy
      z tego
      ok 3 mln. Polaków narodowości zydowskiej

i dlatego bedzie się o tym pamietać
      do końca świata i jeden dzień dłużej
    • remekk [...] 28.01.06, 10:40
    • kosciol.mlodziezy.psychicznej Tak długo aż nie przestaniecie zawracać głowy 28.01.06, 12:29
      martyrologią polaczkowską.
      • skin.pl Re: Tak długo aż nie przestaniecie zawracać głowy 28.01.06, 12:30
        ale to wy pierwsi zaczęliście! wiec i my wam nie odpuścimy
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej My też nie. 28.01.06, 12:39
          • skin.pl gratuluje nicka 28.01.06, 13:00
            pasuje do ciebie jak ulał... rozumiem ze jesteś szefem guru tego kościoła
            prawda?
            • kosciol.mlodziezy.psychicznej Jestem papieżem. 28.01.06, 13:13
    • remekk Najgłosniej oskarżaja Polaków Morele i Bermany .. 28.01.06, 19:32
      ...sekunduja im hieny z holokasut industry ... .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka