skin.pl 27.01.06, 20:53 ciągle tylko Jedwabne i Jedwabne a o zbrodniach komunistycznych na Polakach cichosza...te zbrodnie po dziś dzień są nierozliczone, a wielu komunistycznych funkcjonariuszy zwłaszca za czasów stalinowskich było Żydami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodak.z.kurduplowa Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 20:56 tak dlugo jak beda zakute lyse paly, ktorym trzeba to przypominac i uswiadamiac. bez nas byscie byli jak goryle we mgle!! Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:00 mi nieczego nieczego przypominać ani uświadamiać. Żydzi sami sobie są winni że swym zachowaniem doprowadzili do takiej tragedii...zauważ ze wszędzie gdzie się pojawili ta, pchali się do władzy powodując zatargi z miejscowymi..no i przegięli pałę... Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:03 o Żydach, czy o PISuarach piszesz? jakos tak znajomo zabrzmialo..... Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:06 no pewnie że o Żydach... Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl szabas jest w sobotę a teraz póki co mamy piątek 27.01.06, 21:03 a piątek to dzień świętyu muzułmanów, śmiertelnych wrogów Żydów Odpowiedz Link Zgłoś
anthony.zhureck Re: szabas jest w sobotę a teraz póki co mamy pią 27.01.06, 22:14 szabes zaczyna się w piątkowy wieczór, gwoli ścisłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Zbrodnie Polaków na niemieckiej ludnosci w 1939 r 27.01.06, 21:07 to dopiero temat tabu ! A było strzelanie, wiec lepiej nie zaczynaj robienia z Polaków tylko ofiar bo świnie się zdarzały też wtedy i po polskiej stronie. Tak samo jak tchórzliwi i niekompetentni oficerowie we wrzesniu z mjr Sucharskim i kmdr Kłoczkawskim na czele, że o naszym pseudomarszałku Rydzu nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl [...] 27.01.06, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: niezupełnie 27.01.06, 21:19 A ja mówie o strzelaniu w pierwszych dniach wrzesnia 1939 do niemieckiej ludnosci cywilnej, nikt sie tym nie zajał i dobrze, bo to wstyd. sam nie mam zamiaru tego drążyć z wiadomych powodów. Wiem tylko, ze Polacy też mieli swinie w swoim narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:21 tylko to mi teraz na mysl przychodzi.. 31 sierpnia szkopy w polskich mundurach bapadają na gliwicką radiostację po czym po polsku nadają audycję zagrzewajacą Polaków do walki i do ataku na Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:23 Nie, znam co najmniej z 100% pewnych relacji 2 przypadki strzelania do ludności niemieckiej w Wielkopolsce w pierwszych dniach września 1939 r przez polskich cywili posiadających broń. I to jest wstydliwy fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:25 ci niemieccy cywile mieli broń i sami jej często używali w napadach na Polaków wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:26 Ja mówie o strzelaniu do ludności cywilnej, nie do posiadających broń. Takie sa wstydliwe fakty. Nic nie usprawiedliwia tych poczynań. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:28 bez powodu by się to nie działo jesli w ogóle coś takiego miało miejsce w co nalezy wątpić Odpowiedz Link Zgłoś
panzerpapst Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:30 Wątpić mozesz, tylko to jest fakt, który znam z pierwszej reki, od ludności polskiej, która to oburzało, ze strzelano do Niemców, którzy mieszkali w Polsce od wielu pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:41 A jakim prawem niemiec w Polsce miał prawo mieć broń Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: masz na myśli gliwicką prowokację? 27.01.06, 21:49 a no bezprawnie..broń miał od swych mocodawców z Berlina Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:12 jesli o Zydach to pamietaj, ze w stosunku do skinow to oni byli tu miejscowymi duzo wczesniej i zrobili cos dla Polski w odroznieniu od nich Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:19 zablokowali Polakom dostępy do wyższych urzędów do wolnych zawodów takich jak adwokat i mozliwość rozwoju własnej inicjatywy gospodarczej (zwłaszcza handel) rzeczywiście...same dobrodziejstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 [...] 27.01.06, 21:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl [...] 27.01.06, 21:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: WIDZISZ DURNIU JAK KASUJA????????????????????? 27.01.06, 21:51 skin.pl napisał: > zablokowali Polakom dostępy do wyższych urzędów do wolnych zawodów takich jak > adwokat i mozliwość rozwoju własnej inicjatywy gospodarczej (zwłaszcza handel) > rzeczywiście...same dobrodziejstwa... Napisalem ci SKINIE maly wasiaty wojowniku ze jesli zajeli wszystke dobre stanowiska,to znaczy ze byli lepsi od was a wy w tym czasie uprawialiscie ziemie. ALE TO SKASOWALI!!!! dlaczego jestescie tacy ZAWSTDZENI??? tak samo jek ten wasz maly prezydent "krasnoludek" Naprawde jacys idioci sa za ta cenzura! Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 22:02 skin.pl napisał: > zablokowali Polakom dostępy do wyższych urzędów do wolnych zawodów takich jak > adwokat i mozliwość rozwoju własnej inicjatywy gospodarczej (zwłaszcza handel) > rzeczywiście...same dobrodziejstwa... opowiadasz bzdury widać,że mało wiesz na ten temat -właśnie dlatego było tak dużo adwokatów i lekarzy wśród Żydów ,że tylko na te kierunki ich dopuszczano, aco się tyczy handlu to Żydzi przez wiele stuleci nie mogli kupować ziemi i z czegoś musieli żyć. Zanim zaczniesz o czymś pisać zapoznaj się z tematatyką ,a potem się wymądrzaj.No,ale jak to mówią jak chce się kogoś uderzyć kij się zawsze znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:22 skin.pl napisał: > ciągle tylko Jedwabne i Jedwabne a o zbrodniach komunistycznych na Polakach > cichosza...te zbrodnie po dziś dzień są nierozliczone, a wielu > komunistycznych funkcjonariuszy zwłaszca za czasów stalinowskich było Żydami Zapomniales a moze niewiedziales o polowaniach polskich wsiokow na zydow kturzy chowali sie w polskich lasach. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:24 wiem jedno..ty kompletnie zapomniałeś o podstawach polskiej ortografii (sprawdź w słowniku jak się pisze słowo który w liczbie mnogiej) Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:28 skin.pl napisał: > wiem jedno..ty kompletnie zapomniałeś o podstawach polskiej ortografii > (sprawdź w słowniku jak się pisze słowo który w liczbie mnogiej) Na to niemam czasu! moj PL jest slaby WIEM! nic niezrobie zeby go polepszyc, sluzy mi wylacznie na tym forum. Ale najwazniejsze zrozumiales, nie tak? a wiec co do mojego PL nie gub czasu. mam to ........... Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:29 ..gdzieś, prawda? nawet nie miałeś odwagi dokończyć swej myśli..tchórzu Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:36 skin.pl napisał: > ..gdzieś, prawda? nawet nie miałeś odwagi dokończyć swej myśli..tchórzu )))) Dlaczego zaraz tchorzu??? Niepisalem ze mam to w D U _ I _ bo ta wasza glupia cenzura (chyba ta mentalnosc polska kk) zaraz mnie kasuje. Rozumiesz maly wasiaty slowianie? Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 [...] 27.01.06, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:34 proponuje dac sk..inowi "czerwony kosz" bo przegina z antysemityzmem!! Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 27.01.06, 21:36 proszę uprzejmie..klikam na ten kosz przy twoim wpisie bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 KLIKAJ klikaj DURNIU 27.01.06, 21:44 skin.pl napisał: > proszę uprzejmie..klikam na ten kosz przy twoim wpisie bez przerwy Wydaje mi sie ze dla ciebie kozystniejsze klikanie niz ........... (wiesz te kropki dlatego bo skasuja, chociaz i tak kasuja za nic) a wiec chodzi mi o twoj problem z ONANIZM. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl [...] 27.01.06, 21:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby [...] 27.01.06, 22:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl [...] 27.01.06, 22:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach popełniłes tym postem przestępstwo 27.01.06, 22:14 i nie ujdzie ci to na sucho Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Te typy tak mają. 28.01.06, 10:02 Nie zmieni to faktu że Hamas przyhamuje to koszerne ludobójstwo na palestyńczykach!! Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Poznajemy ich na tym forum - trzeba zapoznać jak . 28.01.06, 10:55 ...najwięcej Polaków zich prawdziwym obliczem i rozpowszechniac ich posty ... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka7111 [...] 27.01.06, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: jak długo będziecie nawijac o żydowsk.martyro 28.01.06, 10:16 do czasu kiedy bedą istniec Stany Zjednoczone Ameryki Pn(USA) i jej nieoficjalny stan Izrael dla Izraela ofiary II wojny światowej to fundament ich państwa a historycznie podczas II w.ś. zgineło 6 mln. obywateli polskich z tego ok 2 mln załatwili sowieci ok 4 mln. załatwili niemcy z tego ok 3 mln. Polaków narodowości zydowskiej i dlatego bedzie się o tym pamietać do końca świata i jeden dzień dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
remekk [...] 28.01.06, 10:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Tak długo aż nie przestaniecie zawracać głowy 28.01.06, 12:29 martyrologią polaczkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl Re: Tak długo aż nie przestaniecie zawracać głowy 28.01.06, 12:30 ale to wy pierwsi zaczęliście! wiec i my wam nie odpuścimy Odpowiedz Link Zgłoś
skin.pl gratuluje nicka 28.01.06, 13:00 pasuje do ciebie jak ulał... rozumiem ze jesteś szefem guru tego kościoła prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Najgłosniej oskarżaja Polaków Morele i Bermany .. 28.01.06, 19:32 ...sekunduja im hieny z holokasut industry ... . Odpowiedz Link Zgłoś