incognito2006 28.01.06, 01:00 kim jest Sławomir Sierakowski i kto go wypromował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emerytka.z.rzeszowa Jego matka. 28.01.06, 01:01 incognito2006 napisała: > kim jest Sławomir Sierakowski i kto go wypromował Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Ta co zdradziła SLD d.PZPR i poszła na borowi 28.01.06, 01:25 Niejednemu psu Łysek. Nie gadajcie bzdur, zadna rodzina, a poza tym on długo juz pracuje w TVP. Nie znacie go? Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
incognito2006 Re: Ta co zdradziła SLD d.PZPR i poszła na borowi 28.01.06, 01:32 znamy tylko nie jest normą zakładanie opiniotwórczego kwartalnika w 23 roku życia, kwartalnika ktory nadal utrzymuje się na rynku i nie jest finansowany z własnych środków poza tym długo juz go można w mediach oglądać jako osobę opiniotwórczą, osobę z której zdaniem i poglądami nalezy się liczyć, bo jest lansowana jako autorytet młody człowiek bez pleców sie nie wylansuje pytanie, kto wylansował Sierakowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Seksualnej? A moze do mafii? Jak ten mlody acz 28.01.06, 01:39 spasly jak Kaminski papierowy "wlasciciel" paru warszawsko-mafijnych knajp (Elephant, U Szwejka itp)? Ten, o ile sobie przypominam, byl jeszcze mlodszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin I jestes ofiara GW i podobnych okolic 28.01.06, 01:49 politpoprawnych. Dales/las sobie wmowic, ze niejaki Sierakowski jest kims. To tylko jakis nieopierzony malolat z okolic "Krytyki politycznej". Zreszta oni chyba chyba ich tam klonuja bo wszyscy wygladaja tak samo (to nie tylko moje wrazenie). To tylko tzw. "nowa" lewica, ktora jak bedzie trzeba pojdzie pod sztandarami nieocenionych Marka Pola i L. Millera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
incognito2006 Re: I jestes ofiara GW i podobnych okolic 28.01.06, 10:24 nie ja dałem się wrobić, tylko ten człowiek na autorytet jest promowany. Mnie ciekawu przez kogo i dlaczego tak prężnie. Odpowiedz Link Zgłoś