Gość: coc IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.11.02, 23:30 do reszty zgłupiał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: topgb Może się jeszcze nie ma z czego cieszyć. IP: *.bratniak.krakow.pl / 192.168.10.* 10.11.02, 23:36 Ciekawe co będzie jak wygra Majchrowski? W zasadzie lubię Unię Wolności, ale tej krakowskiej po prostu NIENAWIDZĘ. To nie jest żadne centrum tylko jeszcze jedna prawicowa kanapa. Ten Buzek pasuje do nich jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paat Re: Może się jeszcze nie ma z czego cieszyć. IP: *.tele2.pl 11.11.02, 13:52 zgadzam sie ja tez lubie UW ale Krakowska UW nie jest mi bliska moze centrala powinna sie zastaniowic co z tym zrobic !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Może się jeszcze nie ma z czego cieszyć. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.02, 21:40 Z całej UW pozostał tylko Lassota i ten komuchowaty Kuroń. A Lassota dał się poznać krakowianom - dlatego ma taki wynik. Ja do drugiej tury nie poszedłem - musiałbym skreślić obu kandydatów i tylko bym frekwencję nabił. Interesy Lassoty i jego kamaryli dworskiej nie są interesami moimi, a kokopywać czerwonemu już mi się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p66 redaktorze słownik pod ręką!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.02, 01:33 Cherubino (od Cherubin) piszemy przez CH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty UWol Podczas ciszy Lassota agitowal na Cracovii IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 07:35 A jemu wolno agitowac (podczas ciszy) na meczu Cracovii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vir Re: Wieczór Lassoty IP: 62.89.73.* 11.11.02, 10:52 To bardzo ciekawy wynik i pyrrysowe zwyciestwo Jana Rokity. Dowiodl po raz kolejny, ze sklonny jest zatopic kazdy okret, gdzie nie zostal kapitanem. Pozostaje sie cieszyc, ze nie wybralismy go na prezydenta Krakowa, ani tez, ze nie zostali prezydentami Krakowa sojusznicy, z ktorymi po pierwszej turze wyborow zawiazal front przeciwko Jozefowi Lassocie. Zachecano wowczas do skreslen obu kandydatow. To wspaniala okazja, by sfalszowac wyniki. Ciekawe, ile glosow bylo niewaznych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: Wieczór Lassoty IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:00 jak widać, w Krakowie chamstwo i pogarda dla ludzi nie popłaca. Inaczej niż w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajkonik Re: Wieczór Lassoty IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 11.11.02, 11:04 Choroba tzw. prawicy jest nieuleczalna ! Wezwali do bojkotu II tury i wygrał kadydat komuchów ...to żałosne. Tak jak "prawicowy" Gołaś przez pół kadencji nie zajował się niczym innym jak tropieniem afer w poprzedniej ekipie (Lassoty), tak Rokita (myslałem, że jest mądrzejszy...) z resztą "prawicowego" towarzystwa, wolał u władzy ekipę eselde (w Krakowie ! o tempora ! o mores !) niż Lassotę i unitów ... i proszę nie pisać w komentarzach,że to bez różnicy ! WSTYD KRAKUSY ! Lajkonik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Wieczór Lassoty IP: *.net.autocom.pl 11.11.02, 11:48 Niestety, Lassota ma rację. Prawica jest wina sama sobie. Doprowadzili do tego, że coraz więcej ludzi ma jej dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pjk Re: Wieczór Lassoty IP: *.kolornet.pl / 192.168.3.* 11.11.02, 13:05 Ja tego już nie nazywam nieuleczalną chorobą prawicy, ale zwykłym szczeniactwem. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że Rokita (skądinąd jeszcze niedawno ceniony przeze mnie polityk) zabierze zabawki i zmieni piaskownicę. Na taką, w której będzie mógł bez przeszkód podkopywać innych i budować zamki na piasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Wieczór Lassoty IP: *.chello.pl 11.11.02, 13:19 Do Jana Marii R. Wydaje się że albo czas na zmianę partii albo odpoczynek. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UW-SLD Viva Lassota IP: *.pl 11.11.02, 21:00 A moze pan Lassota nie zainteresowal wystarczajaco swoja osoba. To juz trzeba szukac wszedzie winnych dla tego, ze przegral gosc z UW. Ciekawe jaki Wyborcza da tytul o Krakowie, poprzednio byl kleska Rokity (nie zwyciestwo naszego pupilka ale porazka renegata), a teraz winimy prawice bo nie lubi naszego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kassia Ostatni uczciwy poległ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.02, 22:28 Ostatni uczciwy facet, nie poddający się naciskom, wierny przyjaciołom. Chciał tylko tyle, żeby móc pracować dla Krakowa. Tak, drodzy państwo! Ale ludzie to jednak są barany. Socjotechnika i manipulacja. Oto co na was działa majchrofile! Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 Re: Ostatni uczciwy poległ 12.11.02, 07:24 Gość portalu: Kassia napisał(a): > Ostatni uczciwy facet, nie poddający się naciskom, wierny przyjaciołom. Chciał > tylko tyle, żeby móc pracować dla Krakowa. Tak, drodzy państwo! Ale ludzie to j > ednak są barany. Socjotechnika i manipulacja. Oto co na was działa majchrofile! Niestety. I nie tylko to - także motywowane zawiścią poparcie ze strony niby- prawicowego planktonu dla Majchrowskiego, żeby tylko Lassota nie wygrał. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś