Dodaj do ulubionych

GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dno

03.02.06, 17:16
klamstwa gonia klamstwa w tej "gazecie". Urzad gazowniczy ZAPRZECZYL,
sledztwo "Telekspresu" wykasnilo ze byla to typowa zagrywka "opiniotworczej
gazety" o nakladzie 500tys..."Trybuna Ludo" w nowym wydaniu....
Obserwuj wątek
    • swansea Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 17:17
      a co podał Teleekspres???
      jeśli można oczywiśćie
      nie oglądam TV więc nie wiem
      • artenara teleekspres cytuje Wassermana:ja tylko zadzwonilem 03.02.06, 17:18
        zeby cos zrobili,bo jest b. zimno
        • swansea Re: teleekspres cytuje Wassermana:ja tylko zadzwo 03.02.06, 17:19
          tylko tyle???

i generalnie reagują tak w każdym przypadku??

atb
          • artenara wiec gazownik mial powiedziec ze to prawda? 03.02.06, 17:21
            zeby teraz jego ciagal po sadach? macie obsesje na punkcie G.W. nikt was nie
            zmusza do czytania /i pisania tutaj/ nie katujcie sie tak.
            • swansea Re: wiec gazownik mial powiedziec ze to prawda? 03.02.06, 17:21
              do mnie te słowa??

abo ja coś nie rozumiem...
              • artenara nie nie,sorry 03.02.06, 17:23
          • p.smerf Re: teleekspres cytuje Wassermana:ja tylko zadzwo 03.02.06, 17:27
            > i generalnie reagują tak w każdym przypadku??

Oczywiście, zawsze gdy dzwoni zwykły obywatel.
            A oto przykład takiej rozmowy obywatela:
            Dzyń, dzyń "Słucham?"
            "Tu sekretariat ministra do spraw ... Pan Minster chce z panem rozmawiać".
            "Dzień dobry tu zwykły obywatel W". "Czy moglibyści coś zrobić, bo mi nogi marzną?"
            "Oczywiście, zawsze reagujemy natychmiast na sygnały od obywateli". "A tak na
            maginesie, nazywał się Xsiński, jakby obywatel zechciał zachować w pamięci to
            nazwisko, to byłbym wdzięczny".
          • mn7 Re: teleekspres cytuje Wassermana:ja tylko zadzwo 03.02.06, 17:35
            Jasne. Zawsze w takim przypadku ciągną po ulicy dwukilometrową giętką rurę...
            Wystarczy zadzwonić.
      • andrze_n Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 17:23
        w spokojnym tonie, ale zwiezle pokazali rozmowy z mieszkancami niedogrzanego
        osiedla (opisali "rure"), rozm. z jakas szefowa Urz Gazociagow, z zona
        Wassermana wyjasniajaca ze nie mieli powodu do interwencji by zakladano do nich
        rure/prowizorkę gazową, bo gaz mieli bez przerw, na noniec Wassermana
        porownujacrgo "news" GW do opowiesci radia Erewan. W komencie dodano, ze
        Wasserman przypomnial w oswiadczeniu, ze to juz druga prowokacja GW po tzw
        popsutej "wannie" w jego domu...
        • swansea Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 17:25
          generalnie prawda..

czasami stanowisko pomaga, czasami przeszkadza...
          przywalić się zawsze można
          ale sam pomysł takiej wolno stojącej rury jest, generalnie, w stylu Monthy
          Pythona...:)

• andrze_n Prawda taka: Wass. mieszka na tym samym osiedlu))) 03.02.06, 17:31
            mlode "psy" zrobia wszystko za otarcie sie o salonik (zdaje sie na Czerskiej)))
            • swansea Re: Prawda taka: Wass. mieszka na tym samym osied 03.02.06, 17:32
              a w innych przypadkach też stawiają takie prowizorki??
              parę wypadków pewnie by się wydarzyło.
              nie świadczy to najlepiej o gazownikach, bo gaz w niskich temperaturach się
              skrapla. strach pomyśleć co by się stało, gdyby taką rurę troszku rozsadziło..
              • andrze_n ty znowu to samo: "a w innych przypadkach..." daj 03.02.06, 17:37
                ty znowu to samo: "a w innych przypadkach..." daj se na luz, piszę jak byk, ze
                te kombinacje GW, k. nie maja nic wspolnego z prawdą, oprocz "geografii"
                wydarzenia. Typowe dla tego "organu" zagranie.
                • mn7 Re: ty znowu to samo: "a w innych przypadkach..." 03.02.06, 17:38
                  Co tu "nie miało nic wspólnego z prawdą"??? Te zdjęcia to też fotomontaż?
                  • andrze_n zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to widzisz? 03.02.06, 17:40
                    zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to widzisz na zdieciu? Czy
                    czytaz "komentaz" redaktorka z GW do obrazka?
                    • wiewiorzasta Re: zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to wid 03.02.06, 17:42
                      andrze_n napisał:

> zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to widzisz na zdieciu? Czy
                      > czytaz "komentaz" redaktorka z GW do obrazka?

To dzisiaj Zakład Gazowniczy zdemontował rurę, czy komentarz do obrazka?
                      • mn7 Re: zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to wid 03.02.06, 17:43
                        Andrze_n jest z gatunku tych, co za rękę złapani mówią, że to nie ich ręka.
                        • wiewiorzasta Re: zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to wid 03.02.06, 17:44
                          mn7 napisała:

> Andrze_n jest z gatunku tych, co za rękę złapani mówią, że to nie ich ręka.

Widzę, że to dotyka coraz większą grupę forumowych PiSiaków :)))
                          • mn7 Re: zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to wid 03.02.06, 17:45
                            Mówiąc całkiem serio, odnoszę wrażenie, że nie. Wydaje mi się, że jest ich
                            trochę mniej, niż przed wyborami. No ale wtedy byli jeszcze ci na etacie (a
                            przynajmniej umowie zlecenia).
                            • wiewiorzasta Re: zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to wid 03.02.06, 17:48
                              mn7 napisała:

> Mówiąc całkiem serio, odnoszę wrażenie, że nie. Wydaje mi się, że jest ich
                              > trochę mniej, niż przed wyborami. No ale wtedy byli jeszcze ci na etacie (a
                              > przynajmniej umowie zlecenia).

Że jest ich mniej, to widać, ale ci najwytrwalsi (ochotnicy? wyznawcy?) właśnie
                              taką zasadę wyznają, jak przytoczyłeś.
        • create czas przestac ogladac TVP 03.02.06, 17:34
          Federowicza zdjeli za kaczo-przesmiewcza piosenkę, teraz wybielaja ministra.
          No coz zawsze sie znajda tacy bałwochwalcy jak Ty. Byli w PRL-u sa w Polskiej
          Rzeczpospolitej Maryjnej (PRM)
          • michal00 Re: czas przestac ogladac TVP 03.02.06, 17:49
            > Federowicza zdjeli za kaczo-przesmiewcza piosenkę

To jest manipulacja Czuchnowskiego. Fedorowicz zostal poinformowany o zdjeciu
            jego programu z ramowki PRZED "przesmiewcza piosenka". Czuchnowski jest jednym
            z najwiekszych klamcow w GW. Jego teksty nalezy czytac z duzym dystansem.
            • karlin Kolejne kłamstewko GW? 03.02.06, 17:50
              michal00 napisał:

> > Federowicza zdjeli za kaczo-przesmiewcza piosenkę
              >
              > To jest manipulacja Czuchnowskiego. Fedorowicz zostal poinformowany o zdjeciu
              > jego programu z ramowki PRZED "przesmiewcza piosenka". Czuchnowski jest jednym
              > z najwiekszych klamcow w GW. Jego teksty nalezy czytac z duzym dystansem.
              -------------------------------------------------------------------------------

Ale jaja!

A do Wielkiejnocy jeszcze - ho, ho!
            • andrze_n Czuchnowski sie czasem produkuje w TokFm..dno 03.02.06, 17:51
              • wiewiorzasta No ale co z tą rurą? 03.02.06, 17:58
                Była czy nie?
            • wiewiorzasta Re: czas przestac ogladac TVP 03.02.06, 17:57
              michal00 napisał:

> To jest manipulacja Czuchnowskiego. Fedorowicz zostal poinformowany o zdjeciu
              > jego programu z ramowki PRZED "przesmiewcza piosenka". Czuchnowski jest jednym
              > z najwiekszych klamcow w GW. Jego teksty nalezy czytac z duzym dystansem.

To nie jest manipulacja Czuchnowskiego, tylko kretyński tytuł.

A swoją drogą jakoś mnie nie dziwi zdjęcie Fedorowicza - w TVP1 naprawdę źle się
              dzieje - zamawiane są w zasadzie tylko programy patriotyczno-ojczyźniane. I to
              od ponad roku. A efekt? TVP1 zaczyna spadać na ryj. I dobrze im tak - oby tak
              dalej, to zamkną kramik.
              • michal00 Re: czas przestac ogladac TVP 03.02.06, 18:10
                > To nie jest manipulacja Czuchnowskiego, tylko kretyński tytuł.

Zgadza sie, tytul jest kretynski, a artykul zostal skonstruowany w ten sposob,
                ze nieuwazny czytelnik (a takich jest b. wielu) odnosi wrazenie, ze
                rzeczywiscie Fedorowicza wywalono za nasmiewanie sie z Kaczorow. Zobacz na
                wpisy pod tym artykulem, a przekonasz sie, ilu czytelnikow dalo sie nabrac.
                Czuchnowskiego czytam uwaznie i wiem, ze takie sugestie sa dla niego
                charakterystyczne.

A swoją drogą jakoś mnie nie dziwi zdjęcie Fedorowicza - w TVP1 naprawdę źle si
                > ę
                > dzieje - zamawiane są w zasadzie tylko programy patriotyczno-ojczyźniane. I to
                > od ponad roku. A efekt? TVP1 zaczyna spadać na ryj. I dobrze im tak - oby tak
                > dalej, to zamkną kramik.

Jak dla mnie wszystkie stacje telewizyjne sa siebie warte. Rzadko ogladam
                telewizje.
                • wiewiorzasta Re: czas przestac ogladac TVP 03.02.06, 19:05
                  michal00 napisał:

> Zgadza sie, tytul jest kretynski, a artykul zostal skonstruowany w ten sposob,
                  > ze nieuwazny czytelnik (a takich jest b. wielu) odnosi wrazenie, ze
                  > rzeczywiscie Fedorowicza wywalono za nasmiewanie sie z Kaczorow. Zobacz na
                  > wpisy pod tym artykulem, a przekonasz sie, ilu czytelnikow dalo sie nabrac.
                  > Czuchnowskiego czytam uwaznie i wiem, ze takie sugestie sa dla niego
                  > charakterystyczne.

Przykro mi, ale nie odpowiadam za ludzi, którzy mają problem ze zrozumieniem
                  czytanego tekstu dłuższego niż akapit i bez obrazków. Dziennikarze piszący też nie.

> Jak dla mnie wszystkie stacje telewizyjne sa siebie warte. Rzadko ogladam
                  > telewizje.

Ja prawie w ogóle, ale nie zmienia to faktu, że płacisz za szajs w TVP. Za
                  spadek oglądalności również. To jest spółka skarbu państwa, a więc i moja, i
                  twoja i kolegi obok...
        • mn7 Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 17:37
          To wanna była prowokacją? Wyborczej? Ten list Wassermanna, w którym porównywał
          się do Księdza Jerzego to też oczywiście fałszywka Wyborczej?
    • karlin Czyżby GW doszła już do takiego stopnia rozpaczy? 03.02.06, 17:19
      Właściwie byłby to dobry znak.

:)
      • ratatatam czarna rozpacz 03.02.06, 17:21
        tluka lebkami z rozpaczy w gazowe rury ... biedactwa...
        • karlin Tłuką 03.02.06, 17:23
          A jak tego walenia popękają, znowu będzie na Kaczyńskich.

Nie ma tego złego, co by na złe nie wyszło.

:)
          • henryk.log Re: Tłuką hełmami ? 03.02.06, 17:26
            img364.imageshack.us/img364/446/strazak4az.jpg

karlin napisał:
            >... Kaczyńskich.
      • nurni Re: Czyżby GW doszła już do takiego stopnia rozpa 03.02.06, 19:46
        karlin napisał:

> Właściwie byłby to dobry znak.
        >
        > :)

To jest zawsze dobry znak.
        Histeria hien do wynajecia to znak ze sprawy ida w bardzo dobrym kierunku.
    • henryk.log Re:Co ci andrze_nu z rurą się stało !! ?? n/t 03.02.06, 17:21
      • artenara Re:Co ci andrze_nu z rurą się stało !! ?? n/t 03.02.06, 17:21
        zmiekla mu na starosc
      • andrze_n boisz sie tematu piesku? zmieniasz watek? ))))) 03.02.06, 17:25
      • henryk.log Re:Co ci andrze_nu z rurą się stało !! ?? n/t 03.02.06, 17:30
        pękła czy napięcie podpięli, jak p. Wasserrmmannowi do yakuzzi??
      • henryk.log Re:Co ci andrze_nu z rurą się stało !! ?? n/t 03.02.06, 17:38
        ....
        ta rura rura rura rura
        ta rura wanna wasserrmmanna
        ta rura rura ta ra
        ....

img63.imageshack.us/img63/3103/poyakuzzi2ia.jpg
    • bebe255 Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 17:31
      Biedny ten Wassermann, GW sie tak nad nim zneca, jak on sobie poradzi??? Moze
      powinien udac sie do psychologa?
      • artenara ale dopiero jak sie wreszcie wykapie. 03.02.06, 17:34
    • wiewiorzasta Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 17:33
      To znaczy co - rury nie było?
      • henryk.log Re: :-) jest :-) 03.02.06, 17:40
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=36155439&a=36156605
    • mn7 JEDNO JEST pEWNE 03.02.06, 17:39
      W. to pierwszy beneficjent "paktu destabilizacyjnego:" i przyjetej w nim zasady
      nieodwoływalności ministrów bez zgody nadprezydenta J.K.
    • karlin No co ty 03.02.06, 17:41
      Wyobrażasz sobie jej zbliżenie do rury z gazem?

Właściwie to redaktorzy GW powinni o tym pomyśleć, zanim ten tekst spłodzili...
    • andrze_n dobre)))))........... juz mnie wylogowano))))) 03.02.06, 17:47
      tak ze jestem na spec serweze...tak panie henryk log-cośtam?
    • henryk.log GW, dzięki za spec-rure dla Wassermana!:-)) n/t 03.02.06, 17:57
    • kropek_oxford Czemu KLAMIESZ, ze rury NIE MA, skoro jest? 03.02.06, 18:00
      Gazownia wylacznie zaprzeczyla, by Wasserwanna ja do tego zmuszal - twierdzi (w
      GW), ze to awaryjna ekstra dostawa w mrozu na prosbe mieszkancow (wsrod ktorych
      jest i Wasserwanna).
      • andrze_n Re: Czemu KLAMIESZ, ze rury NIE MA, skoro jest? 03.02.06, 18:53
        bzdury cytujesz za GW czlowieku. Wasserman nie potrzebuje ekstra gazu, nie mial
        z nim zadnego problemu i nie ma rury do niego. GW ŁŻE. Ja pisze za tym co w
        Telekspresie PO txt z gw a wiec pisze na podstawie "sledztwa TV", a ty dalej
        trzymaj sie "prawdomownej" GW do upadlego.....))
        • wiewiorzasta Re: Czemu KLAMIESZ, ze rury NIE MA, skoro jest? 03.02.06, 19:07
          Skoro GW łże, że zakład gazowniczy dziś zdemontował (nieistniejącą) rurę, to
          gdzie sprostowanie zakładu gazowniczego?

Możesz w końcu odpowiedzieć, czy dalej to nie Wassermanna ręka?
          • andrze_n jakie sprostowanie? o czym? 03.02.06, 19:16
            • wiewiorzasta Re: jakie sprostowanie? o czym? 03.02.06, 19:43
              Że nie było żadnej rury, co starasz się udowodnić w co drugim poście. W
              pozostałych 50% twierdzisz, że GW łże.
              • andrze_n przeczytaj, ale juz spokojnie, co napisalem... 03.02.06, 19:45
                • wiewiorzasta Re: przeczytaj, ale juz spokojnie, co napisalem.. 03.02.06, 20:07
                  Napisałeś to:
                  "zdiecia rury prowadzace do Wassermana? to widzisz na zdieciu? Czy
                  czytaz "komentaz" redaktorka z GW do obrazka?"
                  później to:
                  "bzdury cytujesz za GW czlowieku. Wasserman nie potrzebuje ekstra gazu, nie mial
                  z nim zadnego problemu i nie ma rury do niego. GW ŁŻE. Ja pisze za tym co w
                  Telekspresie PO txt z gw a wiec pisze na podstawie "sledztwa TV", a ty dalej
                  trzymaj sie "prawdomownej" GW do upadlego.....))"

a później (wcześniej zresztą też), ja napisałam to:
                  "Skoro GW łże, że zakład gazowniczy dziś zdemontował (nieistniejącą) rurę, to
                  gdzie sprostowanie zakładu gazowniczego?"

W związku z tym spokój to by się przydał tobie, a mnie odpowiedź na pytania:
                  1. Była rura czy jej nie było?
                  2. Skoro zakład gazowniczy nie zdemontował rury, to gdzie sprostowanie zakłady,
                  że nie demontował, bo nie było co?
                  3. Dlaczego (zakładając, że rura była) zakład zdecydował się na jej demontaż
                  dopiero dziś, skoro od kilku dni jest cieplej?
                  • andrze_n Re: przeczytaj, ale juz spokojnie, co napisalem.. 03.02.06, 20:24
                    wybacz, ale czy BYLA rura to nie temat, TEMATEM jest to, ze gw "wrobila"
                    Wassermana w temat rury (oczywiscie istniejacej). Sprostowanie przez
                    zarzad "gazu"?...moze takowe dzis bylo (telefon), lecz GW go nie podala, a
                    zreszta dotyczy to juz ew. JUTRZEJSZEGO wydania tej klamliwej gazety. Pozno ja
                    zdemontowano?...mam prowadzic dywagacje "za" ten "urzad"? Moze mieli inne
                    problemy...Pewnikiem jest, ze rura do Wassemana nie dochodzila, a GW kpi sobie
                    z czytelnikow.
                    • wiewiorzasta Re: przeczytaj, ale juz spokojnie, co napisalem.. 03.02.06, 21:08
                      andrze_n napisał:

> wybacz, ale czy BYLA rura to nie temat, TEMATEM jest to, ze gw "wrobila"
                      > Wassermana w temat rury (oczywiscie istniejacej).

Oczywiście to _zupełny_ przypadek, że rura z gazem, w dodatku zainstalowana
                      niezgodnie z przepisami, pojawia się na osiedlu, na którym mieszka Wassermann.

Litości... Na miejscu człowieka, który odbiera telefon od ministra (od służb w
                      dodatku) znanego ze ścigania hydraulików i ich teściowych (tudzież poszukiwania
                      drzwi od garażu) też bym się wystraszyła i na wszelki wypadek spełniła jego
                      żądania.

> Sprostowanie przez
                      > zarzad "gazu"?...moze takowe dzis bylo (telefon), lecz GW go nie podala, a
                      > zreszta dotyczy to juz ew. JUTRZEJSZEGO wydania tej klamliwej gazety.

Może rzetelny ND poda dementi?

> Pozno ja
                      > zdemontowano?...mam prowadzic dywagacje "za" ten "urzad"?

No, prowadzisz rózne dywagacje, np. takie, że rura na zdjęciu to nie rura.

> Moze mieli inne
                      > problemy...Pewnikiem jest, ze rura do Wassemana nie dochodzila, a GW kpi sobie
                      > z czytelnikow.

A skąd wiesz, że nie dochodziła do jego domu? Z jego ust?
                      • andrze_n No, prowadzisz rózne dywagacje, np. takie, że rura 03.02.06, 21:12
                        "No, prowadzisz rózne dywagacje, np. takie, że rura na zdjęciu to nie rura."

i to ja jak wyzej napisalem, sugerowalem itp?

Czuje ze zaczyna sie z toba "paplanie" a nie dyskusja, poprostu nie
                        przeczytalas mych tekstow jeszcze raz i kierujesz sie emocjami...ja juz
                        dziekuje.
                        • zwykly2 Re: No teraz jest jasne o co chodziło Putinowi. 03.02.06, 21:26
                          Razem z Wasermanem robili interes na gazie! Tak podał Lesław Maleszka,
                          kryptonim "Zbyszek". GW Wiadomości.
                          Redaktorze Michnik, proszę o wierszówkę!
                          • andrze_n )) 03.02.06, 21:31
          • andrze_n i TVN tez potwierdzila opinie z Telekspresu, ale 03.02.06, 19:34
            TVN tez potwierdzila opinie z Telekspresu, choc...na ostatnim miejascu
            swego "serwisu", ale i wowczas nie pohamowala sie by nie zakonczyc bzdetami o
            wannie...
    • elfhelm a co jest kłamstwem w tekście GW??? 03.02.06, 18:12
      Wasserwann dzwonił przecież i interweniował - przyznał to ktoś z jego biura
      (nazwisko w tekście).
      • diabelek_x Polski hydraulik. 03.02.06, 18:58
        Najpierw wanna, teraz rura,
        jak tak dalej pojdzie to minister Wasserman bedzie mogl wystapic w roli modela
        reklamujacego Polske europejskim turystom.
        • henryk.log Re: Polski hydraulik..wasserrmmannem ? :-) n/t 03.02.06, 19:16
        • inna_pora zapomnieliście o drzwiach do garażu 03.02.06, 19:17
          które podobno ukradli, niektórzy maja po prostu pecha
          • inna_pora ale z tą rurą to chyba faktycznie 03.02.06, 19:29
            jakieś nieporozumienie- przynajmniej tak to przedstawili w faktach
          • henryk.log Re: zapomnieliście o drzwiach do garażu 03.02.06, 19:33
            :-)..e tam, zapomnieliśmy,
            rura drzwi przebija na wylot ! :-))
            • andrze_n staraj sie staraj redaktorku z GW 03.02.06, 19:36
              • henryk.log Re:staraj sie staraj redaktorku z GW? :-)..hehe.. 03.02.06, 19:39
                ....
                ta rura rura rura rura
                ta rura wanna wasserrmmanna
                ta rura rura ta ra
                ....
                >na znaną mel.<
    • henryk.log Panie andrz_nu, muszę Panu zadać pytanie! :-)))))) 03.02.06, 19:42
      dlaczego!
      im większy prawicowy głupek, tym bardziej zna się na etosie, religii, cnocie,
      wychowaniu i moralności?? >b.krakus; henryk.log<
      • henryk.log Re:Panie andrze_nu, muszę Panu zadać pytanie! :-) 03.02.06, 19:49
        :-) sorry! imię Panu przekręciłem :-)
        • andrze_n pluj rycz przekrecaj dalej za swym wzorem: "gw")) 03.02.06, 19:58
          redaktorku/adminie
          • henryk.log Re::-) andrzejku_n ! 03.02.06, 21:29

• henryk.log Re::-) andrzejku_n ! 03.02.06, 21:32
              smutnyś w tym swoim "rynsztoku", wierz mi ! :-))
              • andrze_n smierdzic zaczynasz wiesz? 03.02.06, 21:44

• ppppp7 Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 20:15
      Spokojnie andrze_n. Poprowadzenie rury z gazem po płotach i nad ulicami (i to
      jeszcze w mieście na odcinku 2 km) to kryminał. I to takiego kalibru jak
      zawalenie hali w Katowicach. Będzie śledztwo prokuratury (no chyba, że Ziobro
      ukręci łeb sprawie) i ono wyjaśni, kto i na czyje polecenie zamontował tę rurę,
      ryzykując 10 lat odsiadki. To MOŻE być przypadek, że na końcu tej rury jest
      osiedle, gdzie mieszka Waserman. Ale nie musi. Jeśli facet angażuje
      prokuraturę krajową, bo ktoś mu krzywo wannę podłączył, to może wykorzystać
      swoje stanowisko służbowe, żeby jemu (jego sąsiadom) zainstalować rurę,
      ryzykując wysadzenie połowy Krakowa w powietrze
      • andrze_n Dzwonil o prad a nie o gaz...radio erewan= GW 03.02.06, 20:26
        • ppppp7 Re: Dzwonil o prad a nie o gaz...radio erewan= GW 03.02.06, 20:36
          Powtarzam, poczekaj na śledztwo. W tej chwili i Waserman i gazownia będą
          twierdzili, że o rurze nie mają zielonego pojęcia. Swoją drogą KTOŚ, kto zmusił
          gazownię do tak dramatycznego kroku, musi być niezłą szychą polityczną, a dla
          odmiany KTOŚ w gazowni, kto wydał polecenie wykonania takiej instalacji to
          ciężki idiota
          • andrze_n Re: Dzwonil o prad a nie o gaz...radio erewan= GW 03.02.06, 20:47
            OK mozliwe, ze ktos powolal sie na Wass. a GW robi z tego histerie. Nie wierze
            by Wass swiadomie zaryzykowal "nacisk", raczej rozpatruje to jako prowokacje
            urzedu. Byc moze PO-wskie? naczalstwo "gazu" chcialo zrobic afere przeciw Wass.
            i zatwierdzilo az karykaturalna prowizorke. To dla mnie jest najb.
            prawdopodobne.
            • andrze_n tj. zatwierdzilo i zaraz zadzwonilo do GW.... 03.02.06, 20:54
              • ppppp7 Re: tj. zatwierdzilo i zaraz zadzwonilo do GW.... 03.02.06, 20:59
                Daj spokój. Zatwierdziło i zadzwoniło do GW, czyli nadało na całą Polskę
                komunikat: Złamaliśmy prawo, sprowadziliśmy groźbę katastrofy budowlanej,
                naraziliśmy zdrowie i życie setek mieszkańców? Takich idiotów nawet w gazowni w
                Krakowie nie ma!
      • andrze_n oto klamliwy cytat w GW - - > 03.02.06, 20:40
        "Ustaliliśmy jednak, że minister dzwonił do centrum zarządzania kryzysowego. -
        Poseł Wassermann interweniuje w wielu sprawach. Tym razem zrobił to na prośbę
        mieszkańców Bielan, kiedy ich starania nie przynosiły skutku - potwierdził
        Rafał Rostecki, szef krakowskiego biura poselskiego ministra.

Czy minister interweniował we własnej sprawie? Rostecki: - W sprawie
        mieszkańców", nie dodano tylko ze Wasserman nie interweniowej o GAZ , ale o
        PRAD...
        • ppppp7 Re: oto klamliwy cytat w GW - - > 03.02.06, 20:55
          GW dzwoniła do centrum minimum dzień PRZED opublikowaniem artykułu o tym
          skandalu.
          TVP dzwoniła następnego dnia parę godzin PO opublikowaniu tego artykułu.
          Było wystarczająco dużo czasu na wykonanie paru telefonów, i ustaleniu, że to
          chodziło o prąd, a nie gaz i że żadnej rury nie było.
          • andrze_n Re: oto klamliwy cytat w GW - - > 03.02.06, 21:05
            to co piszesz dla mnie jest absurdem. Wass nie zrobil by czegos trakiego bo
            media mu kolki na glowie ciosaja non stop . Prowokacja urzedu mi tu pasuje
            najbardziej.
      • bush_w_wodzie Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 20:59
        ppppp7 napisał:

> Spokojnie andrze_n. Poprowadzenie rury z gazem po płotach i nad ulicami (i to
        > jeszcze w mieście na odcinku 2 km) to kryminał.

jakie miasto? to wies jest przeciez

> I to takiego kalibru jak
        > zawalenie hali w Katowicach. Będzie śledztwo prokuratury (no chyba, że Ziobro
        > ukręci łeb sprawie) i ono wyjaśni, kto i na czyje polecenie zamontował tę rurę,
        >
        > ryzykując 10 lat odsiadki. To MOŻE być przypadek, że na końcu tej rury jest
        > osiedle, gdzie mieszka Waserman.

no i masz odpowiedz. ktos chcial wysadzic wassermana.

> Ale nie musi. Jeśli facet angażuje
        > prokuraturę krajową, bo ktoś mu krzywo wannę podłączył, to może wykorzystać
        > swoje stanowisko służbowe, żeby jemu (jego sąsiadom) zainstalować rurę,
        > ryzykując wysadzenie połowy Krakowa w powietrze

no nie przesadzaj. pare chalup na krzyz
        • ppppp7 Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 21:02
          Kraków to wieś? Aaaaaaa. To dlatego krakusy jak wychodzą z domu mówią,
          że "wychodzą na pole", zamiast "wychodzę na dwór" :)
          • bush_w_wodzie Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 21:04
            ppppp7 napisał:

> Kraków to wieś?

krakowskie bielany to wies

> Aaaaaaa. To dlatego krakusy jak wychodzą z domu mówią,
            > że "wychodzą na pole", zamiast "wychodzę na dwór" :)

tak mowia?
    • skin.polski Re: GW odszczekaj spec-rure dla Wassermana! ...Dn 03.02.06, 20:57
      a potem się dziwić że nasi nie zapraszają na konferencje zmichniczonych medniów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka