1309alek Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:15 PIS niech szykuje rozgi na swoje d...y,niedlugo beda potrzebne by dac wam nauczke za wasze chamstwo ,bute i arogancje,przejeliscie wszystko od Milera,zreszta Pan Prezydent Walesa mial racje mowiac o Kaczynskich i ich nie spelnionych marzeniach,tego nie mozna juz sluchac ani ogladac,to wszystko jest obrzdliwie brudne! Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 Władza dla PIS+dla jarka+dla Lecha 04.02.06, 09:19 To władza dla mnie .Różowi na emigrację jak się nie podoba . Wasza Polska kona.!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Władza dla PIS+dla jarka+dla Lecha 04.02.06, 11:08 To pisuarczyki przygotowuja nie tylko stosowna liczbe cel wieziennych dla swych oponentow ale takze ustawe o banicji? Czyzby autorytaryzm kaczetom nie wystarczal? Niebedny im jest totalitaryzm? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Władza dla PIS+dla jarka+dla Lecha 04.02.06, 11:11 Totalitaryzm niczym sie nie rozni od teokratyzmu!!a to juz teraz mamy Odpowiedz Link Zgłoś
ala984 Re: Władza dla PIS+dla jarka+dla Lecha 04.02.06, 11:41 Putin niepokornych dziennikarzy skazuje do łagrów. Ciekawi mnie gdzie będzie niepokornych dziennikarzy polskich wysyłał Jarek. Może do Berezy? Odpowiedz Link Zgłoś
gmork1 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:18 Dziś Kaczorek chce karać dziennikarzy, którzy upominaja sie o swoje prawa, a jutro wypuści czołgi na ludzi domagających się wolności słowa. No ale przecież Jarosław nie jest wrogiem wolności, więc zapewne nie każe strzelać do ludzi ostrą amunicja - tylko gumową :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 Cóz mi po wolności słowa jak wookoło bieda i klika 04.02.06, 09:24 Ja wolę mieć pełną gębę ,ale jadła -nie słów salonowych. Niczego nie będę się domagał ,niech robią co chcą ,niech królują ,niech łamą wszelkie obywatelskie prawa ,ale niech przedtem się najjem niech moje dzieci nie mają tego pożądania w oczach patrząc na jedzące kanapki dzieci sąsiada-zwolennika SLD . To mądre słowa starego ciecia z mego bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
swoj1112 Re: Cóz mi po wolności słowa jak wookoło bieda i 04.02.06, 10:54 W takim razie Zachod juz powinien pakowac paczki zywnosciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Cóz mi po wolności słowa jak wookoło bieda i 04.02.06, 11:11 Nie tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika to jest myslenie skazanego na szubienice 04.02.06, 11:10 ostatni raz nazrec sie. jak zwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
magulka2 Czyli wracamy do centralizacji Państwa... 04.02.06, 09:23 Najgorsze jest to, że media, które mają tak naprawdę ogromną władzę - można powiedzieć, że stanowią czwartą władzę, ogarnął jakiś nihilizm, marazm. Czy oby na pewno są niezależne? Odpowiedz Link Zgłoś
alcane Re: Czyli wracamy do centralizacji Państwa... 04.02.06, 09:30 salon wyje bo okazalo sie nagle,ze stracili wladze i monopol na informacje:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregsmile1 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:27 Kaczory wyciągają działa przeciwko mediom ?!?! toć to już ich pogrzeb się zaczyna. przeginają chłopaki! do tej pory tylko Tusk zaproponował nieposłuszeństwo obywatelskie Kaczogrodowi... mogą inni dołączyć i to bardzo szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:31 Z pogrzebem to nigdy nie wiadomo -chyba sie za bardzo śpieszysz. Ja to co ostatnio się dzieje -w związku z tym zapraszam na pogrzeb różowej szumowiny .Agonia nastąpiła w sobotę o 17. Jeszcze tylko mała iniekcja z Pavulonu i stypa-hurra!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:46 Optymista na pogrzeg rozowych zaprasza !! to cale PIS spotka to samo co AWS (kleru pies) w tym kraju kazdy kto sie z klerem zwachuje predzej niz pozniej dostaje kopa w teke od wdziecznych wyborcow Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:29 raz rózgą raz młotem żydoubecką chołotę Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:32 Pavulonik wystarczy .Po co się męczyć rózgą trzeba machać .A jak na głodno przygrzać żeby toto czerwone kipnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza wiecej dykratury 04.02.06, 09:41 jak w banku za 4 lata lewica u wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: wiecej dykratury 04.02.06, 09:43 I daj Boze byle antyklerykalna!!! amen Odpowiedz Link Zgłoś
tarcamion Występuję o azyl 04.02.06, 09:36 Teraz z czystym sumieniem będę mógł wystąpić o azyl na wolnej Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas ZAMACH NA WOLNOŚĆ SŁOWA???? 04.02.06, 10:06 Gdyby media w Polsce były obiektywne , niezależne to nigdyby nie było takich szopek jak ostatnio . Powtarzam: Gdyby media w Polsce były OBIEKTYWNE i NIEZALEŻNE. Gdyby. Jak jest każdy kto ma mózg doskonale wie. Przecież wszystkie niemalże media mają swoich faworytów politycznych. Tak się dziwnie skałada ,ze ci lepsi to PO i SLD. Wszyscy inni to ciemnogród , oszołomy , socjaliści , faszyści itd itd. POLSKIE MIEDIA NIE SĄ NIEZALEŻNE I OBIEKTYWNE. Co się działo np w kampanii wyborczej ??? Jedna wielka akcja przeciw Kaczyńskim i PISowi. Akcja robiona w bardzo subtelny ,wysublimowany sposób. TVN POLSAT GW i inni robili wiele aby obrzydzić Polakom PIS. NIEOBIEKTYWNOŚĆ i zaangażowanie po stronie PO wytknęła mediom D.Waniek - którą trudno posądzać o sympatie do PISU. A ile było prowokacji??? A ile było manipulacji faktami?? A ile było zwykłego kłamstwa i oszczerstw??? Wszystko po to by zdeskredytować PIS , aby nie wygrał wyborów . Aby nie przeprowadzili zmian w Polsce. Zmian , które by uderzyły w łajdaków i złodzieji , którzy grabią ten kraj od lat. Polskojęzycznymi mediami rządzą w Polsce łajdacy a poprzedniego systemu. To oni przez 16 lat dbali aby łajdacy dorobili się fortun. Ile było prowokacji na Kaczyńskich. A to Telegrafy a to Pinejra... Wszystko jedno wielkie kłamstwo..... Wszystko robiły media.... Co się dziwić zatem ,że PIS robi to co robi. Mają 100 procent racji. A środowisko dziennikarzy powinno się uderzyć w piersi. Czy zawsze byliście niezależni i obiektywni??? Wiadomo ,że nie. Tyle ,że dziennikarze do błędów nigdy się nie przyznają. Takie czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Re: ZAMACH NA WOLNOŚĆ SŁOWA???? 04.02.06, 11:04 Niezależne media (czy, jak wolisz „Tzw. Niezależne media”) były bardzo nieprzychylne także rządom koalicji SLD-UP. Może wiec użyj s w o j e g o mózgu i zastanów się, jakby to wyglądało, gdyby tamta koalicja ogłosiła np. powołanie nowego rządu tylko w obecności dziennikarzy z Trybuny i Nie (czyli mediów równie niszowych jak Trwam i RM, tyle że lewicowych). Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:51 Tak,tak,rózgi,pewnie,a co? te wszystkie media muszą wiedzieć,że z PiSiorkiem niema żartów,a co?na mróz,tak otwarcie trzymać go na zewnątrz?a co będzie jak Jarosławek zobaczy i obliże sobie wargi z radości,aaa? co wtedy? Proponuję PiSiarkowi zawrzeć umowę z dowódcą obozu syberyjskiego,wszystkie media zebrać w kupę i posłać ich tam na te 4 lata,poco mają przeszkadzać gąsce,o przepraszam,kaczce w jej pływaniu z meduzami w jeziorku. Wzklęty Powstań Ludu Ziemi,powstańcie których męczy wrzód,o, przepraszam,głod, zrzuccie łańcuchy PiSiorków i kutasików,którzy wami rządzić chcą,bo nie dorośli oni do waszych serc,do waszych dusz,obudzcie się z letargu,czym prędzej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mathtype Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:57 Komentarz może trochę dosadny: Telewizja Trwa Mać! Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 09:58 Jego celem będzie "ewidencjonowanie faktów medialnych, tak by każdy obywatel mógł ustalić, jaką opcję jakaś gazeta reprezentuje". Dzięki, ale natura obdarzyła mnie wystarczającą inteligencją aby samemu ustalić opcję gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
dgier Podłe 04.02.06, 09:58 Obrażono mnie i moją żonę kiedy oglądaliśmy wiadomości w TV. Mający mnie za zero krótkołapy Gosiewski oznajmił mi, że jesteśmy głupi, ponieważ nikt nic nie podpisywał, a jedynie parafował. My skretyniałe półmózgi jesteśmy przecież od tego, żeby nam kit wciskać - w sposób arogancki i perfidny. Zszargali pojęcia, które jeszcze niedawno szumnie brzmiały: sprawiedliwość, prawo, etyka. Sojusz przynajmniej był jawną grupą polityczno-biznesową i tolerował poglądy innych od siebie. Ci monopoliści w sferze prawdy wprowadzają swoje maniakalne wizje w życie pod przykrywką Boga i wzniosłych pojęć. Podłe. Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor PiS idzie w zaparte... 04.02.06, 09:58 ...a najemni klakierzy w ramach likwidacji kliki tworzą klikę PiSową. Ot i wszystko. Jedna klika zlikwiduje drugą klikę. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba Tanie państwo zamieniło się w TKM 04.02.06, 09:59 W czasie wyborów po i pis wyglądały podobnie - ale teraz widać że pisiaki to wybitni specjaliści od tkm i nic nie robienia. tacy zwykli mali oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Kupię fuzję na kaczki 04.02.06, 10:02 To już dawno przestało być śmieszne. Banda psychopatów dostała się do rządzenia. Wkrótce Białoruś wyda nam się oazą wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 My ze swoją stara dostalim tysiaka 04.02.06, 10:05 i to jest ważne .Jak jeszcze dostane socjal To pokocham kaczyńskich tak mocno i szczerze ,że nawet jak chłostać mnie będą co drugi dzień to po rączkach całować będe dobrodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin To straszne, to potworne. Dziennikarzyny beda byc 04.02.06, 10:04 moze musieli zaczac myslec co pisza i nie mijac sie z prawda. Zaiste to wyjatkowo obrzydliwy zamach na demokracje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika jesli rzad chce uczyc dziennikarzy jak pisac, to 04.02.06, 11:17 kto nauczy politykw jak sprawiedliwie praworzadnie rzadzic? djadja, tiebie, szto niebud, pojebalos. Odpowiedz Link Zgłoś
a856085 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 10:05 Ha ha ha ha ha - i o to chodzi !!! Kaczynscy gora !!! Czerwona zapijaczona halastre bic w dupe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
a856085 Re: Szubrawcy dorwaly sie do koryta. Boze ratuj! 04.02.06, 10:15 CZERWONA NEDZA DO MOSKWY !!! RAZEM Z KWASNIEWSKIM I JARUZELSKIM !!! TAM CHLAC WODKE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamroczony Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 10:06 jedno co mnie pociesza, to to, ze PiSuar sam sobie grob kopie... tak czy inaczej szkoda Polski Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 Psy szczekają a karawana jedzie dalej 04.02.06, 10:08 Cha-cha -cha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 10:08 zamroczony napisał: > jedno co mnie pociesza, to to, ze PiSuar sam sobie grob kopie... tak czy inacze > j > szkoda Polski Śmierdzisz szczynami... Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 10:10 Oni nie grób kopią jeno szalet A potem my wszyscy spuścimy czerwonych doń. Najjemy sie do syta i w otwór będziemy nań dąć ,a ż utonie w gó..e stara klika. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold TV Trwam kłamie !!!!! Rozliczyć padre Rydzyka !!! 04.02.06, 10:10 Jak telewizja, która ani razu nie rozliczyła sie przed KRRiTV może być wzorem dla innych telewizji?? Może Solorz i Waler pójda w slady padre rydzyka i też oleja prawo...teoretycznie piS powinien być zadowolony i im "skoczyć" :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 Re: TV Trwam kłamie !!!!! Rozliczyć padre Rydzyka 04.02.06, 10:12 Dałeś coś na Rydzyka ,że chcesz go rozliczać? Ja dałem wiele i nie pragnę tego. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold TV Trwam to wolna telewizja !!!! 04.02.06, 10:17 jan583 napisał: > Dałeś coś na Rydzyka ,że chcesz go rozliczać? > Ja dałem wiele i nie pragnę tego. rydzyk jako właściciel telewizji ma ustawowy obowiazek rozliczać swoje finanse Ale jak na razie TV tRwam to WOLNA telewizja...od ZUSu, Urzedu skarbowego itp Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 Re: PiS szykuje ...... 04.02.06, 10:12 Gw...wie lepiej co powiedział wczoraj J.Kaczyński.. Nie wystarczy samemu usłyszeć,trzeba to szraczkom przetłumaczyć... Wzorcowy przykład manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkowalczykx POJEBY Z PISu!! 04.02.06, 10:19 przestańcie bawić się Polską i próbować wprowadzać pomysły swojej chorej kaczej wyobraźni!!! 3 miesięce i już taki bajzel...o Jezu... Odpowiedz Link Zgłoś
jan583 My ten bajzel naprawimy 04.02.06, 10:23 To nie zabawa -to poważna sprawa . A przy tym jaka frajda . Zobaczyć jak czerwone g***wno tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: My ten bajzel naprawimy 04.02.06, 10:30 jan583 napisał: > To nie zabawa -to poważna sprawa . > A przy tym jaka frajda . > Zobaczyć jak czerwone g***wno tonie. Raczej frajda jest zobaczyć jak padre rydzyk z lubością w czerwonym g***nie miesza.... miły widok ...:P Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Proszę o konkrety. 04.02.06, 10:57 Na razie rząd wywalczył dla Ciebie niższy VAT na mieszkania po 2007 roku. Źle ci? Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Re: Proszę o konkrety. 04.02.06, 11:12 Wiesz, pcat, ja nowe mieszkanie kupuję najwyżej gdzieś tak osiem do dwunastu razy na rok, a telewizję oglądam codziennie. Co mi po tych wszystkich nowych mieszkaniach, kiedy w każdym telewizorze i tak będę mógł oglądać tylko O. Rydzyka i mohery? Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 Dobrze wam tak pacany- właziliście do odbytu 04.02.06, 10:20 Dobrze wam tak pacany z pseudo-niezależnych mediów- właziliście do odbytu czarnej prawicy a teraz płaczecie w kąciku - niech żyje 4 pomroczny klecholand Odpowiedz Link Zgłoś
ted440 Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 10:27 Cytat "- To nie cenzura, nie jesteśmy nieprzyjaciółmi wolności - odpowiedział Jarosław Kaczyński. Ośrodek ma mieć charakter niezależny. Jego celem będzie "ewidencjonowanie faktów medialnych, tak by każdy obywatel mógł ustalić, jaką opcję jakaś gazeta reprezentuje"." Panie Jarosławie Kaczyński, prosiłbym Pana, żeby Pan tak lekką ręką nie wydawał naszych wspólnych podatków, na Pańską wizję niedouczonych obywateli, którzy nie potrafią odróżnić jaką opcję jakaś gazeta reprezentuje. A może chce Pan douczyć któregoś koalicjanta? Ja się na to NIE ZGADZAM. Pan reprezentuje tylko 1/3 Narodu Polskiego i prosiłbym o więcej pokory, o którą Pan tak usilnie zabiegał u innych rządzących, kiedy był Pan w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
stachud SUPER - Vivat Ojciec Dyrektor 04.02.06, 10:29 Tylko patrzeć jak powstanie autostrada warszawa-torun. Moze będzie łatwiej nad morze dojeżdżać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: SUPER - Vivat Ojciec Dyrektor 04.02.06, 10:59 Ta autostrado wozic beda d... tylko panowie z PIS ,klechy ,moherki no i co najwazniejsze dary od wiernych w pancernych autach, a jelenie co nad morze chca to wsiowa droga obok do dyspozycji,no chyba ze bedzie platna a caly dochod do kieszeni Tadka torunskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ederda Re: PiS szykuje rózgi na media 04.02.06, 10:31 no to mamy powrót do czasów z przed '89! Kaczorze! zajmij się najpierw ocenzurowaniem swojej i żony twarzy. To żeśmy się nacieszyli demokracją, wg.prawa w państwie demokrtycznym nie może istnieć coś takiego jak dział propagandy (politycznej), ale widze że Kaczory z Rydzusiem już stworzyli coś na te podobieństwo. dziękuje ty co głosowali na PiS, LPR i Samoobronę! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Dlatego właśnie PiS wytnie gangrenę. 04.02.06, 11:04 I będzie lepiej, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś