anyab1 04.02.06, 08:58 - Ja mam grubą teczkę ze wszystkimi atakami Rokity i Tuska na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyab1 Re: Obsesjonista Kaczyński 04.02.06, 09:01 pieniądze podatników zostaną przeznaczone na Narodowy instytut Monitoringu Mediów, bo Jarek nie nadąża z robieniem wycinanek Powiem kulturalnie jak on - Jarosław Kaczyński potrzebuje pomocy specjalistów od zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Obsesjonista Kaczyński 04.02.06, 15:06 On potrzebuje wizyty u lekarza proktologa. Ech Zbysiu, Zbysiu - ty namiętna świnko ! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Obsesjonista Kaczyński 04.02.06, 15:10 anyab1 napisała: > pieniądze podatników zostaną przeznaczone na Narodowy instytut Monitoringu > Mediów, bo Jarek nie nadąża z robieniem wycinanek > > Powiem kulturalnie jak on - Jarosław Kaczyński potrzebuje pomocy specjalistów > od zdrowia psychicznego. > > Od dawna mu ofiarowuje piękny sprzęt: solingen.pl/images/73318SuperTip.jpg Ale widać - faktycznie nie nadąża wycinać, nawet razem z Lesiem, mamusią, kotami i Edgarem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś