karlin 09.02.06, 22:17 Tym razem Marcinkiewicz spuszcza mu łomot. Pewnie znowu będzie odreagowywał w Tok FM, czy pochodnych:) Jeszcze mi się go kiedyś żal zrobi... Brrr, nie chcę o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe255 Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 09.02.06, 22:19 Mam zupelnie odmienne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: I taki wypudrowany bubek chcial bys preziem . 09.02.06, 22:32 co do tytulu poprzedniego postu: "wypudrowany bubek chcial bys preziem", nie dosc ze poziom wypowiedzi to 14-latekz blokowiska, to jeszczer kłamstwo, bo tylko sondaze chcialy. Co do programu, niestety nienawidze kłamstwa, obludy, unikania odpowiedzi na pytania, swiadomego klamania po linii partyjnej i wychwalania sowjego wodza, czyli tego so reprezentuje marcinkiewicz. Celowo z malej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: I taki wypudrowany bubek chcial bys preziem . 09.02.06, 22:36 Ty złapałeś Marcinkiewicza na kłamstwie, a Lis nie potrafi? No to jest z nim gorzej, niż myślałem. Zamieńcie się miejscami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
6nine9 Re: I taki wypudrowany bubek chcial bys preziem . 09.02.06, 22:41 karlin napisał: > Ty złapałeś Marcinkiewicza na kłamstwie, a Lis nie potrafi? > No to jest z nim gorzej, niż myślałem. > Zamieńcie się miejscami. > :) ? a to: PO nie poparla zadnej ustawy rzadu, Lis daje mu liste 28-29 ustaw rzadu ktore PO poparla. Na to Wazeliniewicz mowi: ale 25 to Belki. Ale wniosl on! ale zostalo jeszcze kilka - podobno bylo ZERO. Najgorszy klamca to taki, ktory wypiera sie swoich slow, gdy na klamstwie sie go przylapie.. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekubek Marcinkiewicz przez male "m" to nie zblokowiska. 09.02.06, 22:51 A moze ze zlodziejówki w Konstancinie Odpowiedz Link Zgłoś
karlin PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 22:29 ...dotyczących dostosowania naszego prawa do prawa unijnego. A wprowadzonych do Sejmu przez rząd Belki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 22:30 Wprowadzonycg do sejmu przez rzad Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 22:40 karlin napisał: > ...dotyczących dostosowania naszego prawa do prawa unijnego. > > A wprowadzonych do Sejmu przez rząd Belki. > > :) Poparla 28 ustaw rzadowych, z tego 25 postbelkowych, "unijnych". Z tego zapewne wynika, ze te pozostale 3 to te zero poparcia PO, o ktorym mowil Kazio wczoraj. a totalitarna opozycyjnosc. A ponadto wynika z tego, ze tych 25 ustaw to jakies bzdury, bo nie prowadza do niczego dobrego dla panstwa, a przynajmniej nie sa pisowkimi narzedziami do zaorania II RP. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 22:56 karlin napisał: > ...dotyczących dostosowania naszego prawa do prawa unijnego. > > A wprowadzonych do Sejmu przez rząd Belki. > > :) :) Zresztą te ustawy zazwyczaj przechodziły bez głosów wstrzymujących się. Zresztą to i tak nieistotne bo jeśli Lis pił do wypowiedzi Rokity (nie wiem do czego pił bo już go nie oglądam) to trzeba pamiętać, że Marcinkiewicz zdaje się nie powiedział, że PO nie zagłosowała ani razu razem z rządem. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 22:58 kataryna.kataryna napisała: (...) to trzeba pamiętać, że Marcinkiewicz zdaje się nie > powiedział, że PO nie zagłosowała ani razu razem z rządem. Zdaje sie, ze powiedzial, ze PO poparla ZERO rzadowych projektow. Sluchalem tej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 23:02 bryt.bryt napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > (...) to trzeba pamiętać, że Marcinkiewicz zdaje się nie > > powiedział, że PO nie zagłosowała ani razu razem z rządem. > > Zdaje sie, ze powiedzial, ze PO poparla ZERO rzadowych projektow. Sluchalem tej > > wypowiedzi. Nie wierzę Twojej pamięci. A nie powiedział czasem "Przez te 100 dni nie usłyszałem i nie zobaczyłem ani jednego ciepłego słowa ze strony PO"? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 23:05 kataryna.kataryna napisała: (...) > Nie wierzę Twojej pamięci. A nie powiedział czasem "Przez te 100 dni nie > usłyszałem i nie zobaczyłem ani jednego ciepłego słowa ze strony PO"? To co cytujesz rowniez powiedzial. On niestety duzo mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 23:07 bryt.bryt napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > (...) > > Nie wierzę Twojej pamięci. A nie powiedział czasem "Przez te 100 dni nie > > usłyszałem i nie zobaczyłem ani jednego ciepłego słowa ze strony PO"? > > To co cytujesz rowniez powiedzial. Pytanie czy powiedział to co Ty przytaczasz. Oglądałam ten program i nic takiego nie słyszałam, nigdzie nie znajduję też takiego cytatu chociaż program był szeroko omawiany. > On niestety duzo mowi. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 23:20 kataryna.kataryna napisała: (...) > Pytanie czy powiedział to co Ty przytaczasz. Oglądałam ten program i nic > takiego nie słyszałam, nigdzie nie znajduję też takiego cytatu chociaż program > był szeroko omawiany. Byl. Rowniez na przyklad w TVN24, gdzie Rokita zostal bezposrednio o te wypowiedz zapytany i odpowiedzial o tym, co PO jednak poparla. Nie wymyslilem sobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 23:24 bryt.bryt napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > (...) > > Pytanie czy powiedział to co Ty przytaczasz. Oglądałam ten program i nic > > takiego nie słyszałam, nigdzie nie znajduję też takiego cytatu chociaż > program > > był szeroko omawiany. > > Byl. Nie słyszałam. Nie mam powodu bardziej wierzyć Twojej pamięci niż swojej. I vice versa oczywiście. Rowniez na przyklad w TVN24, gdzie Rokita zostal bezposrednio o te > wypowiedz zapytany i odpowiedzial o tym, co PO jednak poparla. Aha. Też mi dowód, że dziennikarz zapytał. Zwłaszcza jak się wie jacy rzetelni są dziennikarze. Nie rozstrzygniemy tego. Oboje to oglądaliśmy, różne rzeczy usłyszeliśmy, ja na swoją mam cytat, tego co Ty usłyszałeś nie mogę znaleźć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt PRemier prawde ci powie 09.02.06, 23:45 kataryna.kataryna napisała: > bryt.bryt napisał: > > > kataryna.kataryna napisała: > > > > (...) > > > Pytanie czy powiedział to co Ty przytaczasz. Oglądałam ten program > i nic > > > takiego nie słyszałam, nigdzie nie znajduję też takiego cytatu choc > iaż > > program > > > był szeroko omawiany. > > > > Byl. > > > > Nie słyszałam. Nie mam powodu bardziej wierzyć Twojej pamięci niż swojej. I > vice versa oczywiście. > > > > Rowniez na przyklad w TVN24, gdzie Rokita zostal bezposrednio o te > > wypowiedz zapytany i odpowiedzial o tym, co PO jednak poparla. > > > > Aha. Też mi dowód, że dziennikarz zapytał. Zwłaszcza jak się wie jacy rzetelni > są dziennikarze. > > Nie rozstrzygniemy tego. Oboje to oglądaliśmy, różne rzeczy usłyszeliśmy, ja na > > swoją mam cytat, tego co Ty usłyszałeś nie mogę znaleźć w internecie. Wiesz co? Ja nie zamierzam rozstrzygac niczego. Widzialem to i slyszalem. Rozumiem, ze jesli nie ma cytatu, to ani moje zdanie sie nie liczy, ani zdanie redaktora z TVN24, ani dzisiaj Lisa. To moze niech zdecyduje zdanie PRemiera, ktory zamiast zaprzeczyc pytaniu Lisa wyjasnial, ze z tych 28 ustaw 25 zostawil po sobie Belka. Nie raczyl sie odniesc do trzech pozostalych projektow (i do paru innych kwestii zreszta), ale pewnie musial uwazac, zeby ilosc prawdy na jedno zdanie nie zostala przekroczona. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: PO poparła 27 ustaw... 09.02.06, 23:01 Ja dzisiaj postanowiłem pooglądać Upadek Wielkiego Dziennikarza:) Marcinkiewicz w tym fragmencie rozmowy (o totalnym braku poparcia ze strony PO) wyjaśnił również, przy okazji, przyczynę totalnej ruiny dziennikarstwa takich typków, jak Lis. Jeśli krytykujesz wszystko, to stajesz się kimś całkowicie zbędnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Brawo kataryna, od dzisiaj tez go juz nie oglądam 09.02.06, 23:07 szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablues Re: Brawo kataryna, od dzisiaj tez go juz nie ogl 10.02.06, 01:59 mlot.na.lewactwo napisał: > szkoda czasu. Etam, dla Marcinkiewicza warto było ten program obejrzeć. Choćby po to, żeby zobaczyć, jak premier ma wszystko równo poukładane pod sufitem. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka A co ma Lis powiedziec: przestan pieprzyc glupoty 09.02.06, 22:37 bo nie rozmawiasz ze swoimi wyborcami tylko z osoba wyksztalcona ktora wie gdzie zyje. Nie wal mi sciem tylko mow jasno co zrobiliscie dla zmniejszenia bezrobocia?? Przeciez te kwieciste mowy premiera to chyba tylko dla tego dziadka co go za nim pokazuje moga docierac Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: A co ma Lis powiedziec: przestan pieprzyc glu 09.02.06, 23:34 Lis był do dzisiejszego programu absolutnie NIEprzygotowany... Potrafił jedynie cytować zgrane już tematy i tytuły gazet. Nie wygenerował ANI JEDNEGO nowego, wynikającego z własnych przemyśleń tematu. Zabrakło tylko wystrzału z dwu-rurki Wassermanna. Totalne fiasko Liska chytruska, ale jak już tu ktoś napisał: odreaguje jutro rano w miłosnym uścisku z Żakowskim i Wołkiem.... Słusznie Kazio powiedział Lisowi na koniec, że spodziewał się rozmowy na temat 'Co z tą Polską' a było odpytywanie o didaskalia i personalia. Oczywiście Lis zaprosił brodatego okularnika eksperta od spraw wszelakich (nie pamiętam w tej chwili nazwiska, w każdym razie Z Uniwerku W-wskiego gość). Kazio: ooooo, to ten pan doradca PO ? :) Oczywiście Lis zaprosił do segmentu gospodarczego kogo ? Petru zaprosił...Kazio: oooo, a to jeszcze BPH czy PEKAO ? :) Doskonale wypunktował Kazio Petru zarzut Petru, że przez 100 dni rząd nie dokonał żadnego przełomu gospodarczego, żadnej (choć pochwalił ustawę o zamówieniach publ.) przełomowej ustawy. Kazio: za rządów AWS pan Petru był doradcą Balcerowicza w spec zespole, który pracował 3 lata! nad reformą finansów publicznych i po tych TRZECH LATACH spec zespół zgasił światło a ustawy jak nie było tak nie ma...Oczywiście Kazio też wtedy współpracował jako nieznany jeszcze Kazio z tym spec zespołem, ale Petru szczerze się zaśmiał, jak to człowiek przyszpilony śmiać się musi... A reakcja Kazia na nachalne podjazdy Lisa o tym, że pan się tak fajnie dogadywał z PO, panie premierze, tylko ten brutal Jaro...przerosła moje dotychczasowe wyobrażenie o Kaziu, in plus rzecz jasna: to stare, sprawdzone numery, nie rozbijecie nas! to wam się nie uda! :))) To był dobry program, tyle że nie dzięki Lisowi... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 22:52 Za rząd Marcinkiewicza. Jutro się będzie musiał biedak w pracy tłumaczyć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 22:54 Petru trzyma kciuki za to, zeby rzad w koncu cos zaczal robic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 22:55 Jak rząd dokończy to, co zaczął, to Petru straci robotę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe255 Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 22:56 O to sie nie martw, wszystko wskazuje na to, ze rzad niewiele zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 22:56 karlin napisał: > Jak rząd dokończy to, co zaczął, to Petru straci robotę. > > :) Petru akurat nie musi sie martwic o zatrudnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 23:01 Musi się martwić, możesz być pewny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 23:02 karlin napisał: > Musi się martwić, możesz być pewny. > > :) Jestem pewny, ze nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 23:40 Zobaczymy co się stanie, jak nie będzie obiecanej fuzji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 23:47 karlin napisał: > Zobaczymy co się stanie, jak nie będzie obiecanej fuzji. > > :) Fuzja nie ma znaczenia. Petru jest na tyle wysoko cenionym gosciem w kregach gospodarczych, ze znajdzie sobie zajecie i nic na tym nie straci. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 09.02.06, 23:59 "Fachowość" Petru dla tych kręgów to była i jest przede wszystkim znajomość z Balcerowiczem i bilans dawnych usług. Takich "fachowców" jest jeszcze sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: Ryszard Petru - "trzymam za was kciuki" 10.02.06, 00:00 karlin napisał: > "Fachowość" Petru dla tych kręgów to była i jest przede wszystkim znajomość z > Balcerowiczem i bilans dawnych usług. > > Takich "fachowców" jest jeszcze sporo. Mozesz nie doceniac fachowosci Petru (skadinad nie wiem na jakich podstawach), ale tak czy inaczej nic mu nie grozi. I moze z mojej strony juz skoncze ten watek. Odpowiedz Link Zgłoś
tuja.tajos Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 09.02.06, 22:54 lis sprowadził sobie klakę, żalosne tuja Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: 57% na nie 09.02.06, 23:06 dupa blada:))) to chba pierwszy sądaz gdzie marcinek zmoczyl:) Wlazl na równie pochyłą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: 57% na nie 09.02.06, 23:07 hrabia.m.c napisał: > dupa blada:))) > to chba pierwszy sądaz gdzie marcinek zmoczyl:) > Wlazl na równie pochyłą:)) I tak juz zostanie. PiS wyczerpal kredyt spolecznego zaufania. Teraz pozostal mu tylko but. Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Towarzyszu Karlin 09.02.06, 23:09 czy gensek Rydzyk nie dał Wam impulsów abyście esemesowali na rzecz Wesołego Kazimierza...Oj bida Wam bida w tej toruńskiej sekcie radiowej... Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Towarzyszu Karlin 09.02.06, 23:09 cimoszenka napisał: > czy gensek Rydzyk nie dał Wam impulsów abyście esemesowali na rzecz Wesołego > Kazimierza...Oj bida Wam bida w tej toruńskiej sekcie radiowej... Dal, ale nie dali rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Towarzyszu Karlin 09.02.06, 23:11 Dał dyspozycje, zapomniał dać kase :)) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Towarzyszu Karlin 10.02.06, 03:32 hrabia.m.c napisał: > Dał dyspozycje, > zapomniał dać kase :)) Ja myslę, że dał. Z $50.000.000 coś mu chyba zostało, tylko woluntariusze nie nadążyli wysyłać SMSów. Wszyscy przeciwko PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczyk1 Re: Towarzyszu Karlin 09.02.06, 23:15 Martwi mnie jedno ze jeszcze tylu zwolenikow tego rzadu dało sie nabrac na ta sonde .Ktorej jedynym celem jest to zeby redaktor lis zarabiał kilkadziesiat tysiecy złotych miesiecznie.Bo jesli demokracja ma polegac na platnych sms to najbogatsi ludzie mieliby zagwarantowana władze na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 09.02.06, 23:10 karlin napisał: > Tym razem Marcinkiewicz spuszcza mu łomot. > Pewnie znowu będzie odreagowywał w Tok FM, czy pochodnych:) > Jeszcze mi się go kiedyś żal zrobi... > Brrr, nie chcę o tym myśleć. Chyba oglądaliśmy zupełnie inne programy. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 09.02.06, 23:13 bardu napisała: > karlin napisał: > > Tym razem Marcinkiewicz spuszcza mu łomot. > > Pewnie znowu będzie odreagowywał w Tok FM, czy pochodnych:) > > Jeszcze mi się go kiedyś żal zrobi... > > Brrr, nie chcę o tym myśleć. > Chyba oglądaliśmy zupełnie inne programy. karłowaty pewnie wersje na trwam oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 09.02.06, 23:26 Coś nasze kochane pisiorki na siłę sobie robią minę do kiepskiej gry. Słowa, słowa, słowa - Kaziu przestań gadać o sukcesach, zabierz się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 09.02.06, 23:18 Przestaje z żałosnymi ludźmi. Na przykład z takim Marcinkiewiczem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Lis będzie jeszcze bardziej żałosny? 09.02.06, 23:20 To niech się zaprzyjaźni z tobą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra po obejrzeniu programu stwierdzam co następuje 09.02.06, 23:20 to nie są dobre dni dla Lisa, to nie są dobre tygodnie z programu na program gorzej Lis musi mieć tło by pobłyszczeć, może jakiś wywiad z Misztalem lub jakimś Kucem? Olejniczakiem? albo niech głupka zrobi z Durczoka (wczoraj z tej niedorowiniętej gwiazdki telewizyjnej głupka zrobił młody Kurski) a ponadto, Lis nusi popracować nad mową ciała szczególnie charakterystyczny dla niego gest, pocierania palcem brwi, Miller w takich momentach oblizywał usta, dwa krętacze ps. czy słyszał ktoś jak Rokita mówił o Borysiuku, że tenże maczał palce w tryptyku pineiry o Kaczyńskich? tvn zdementowało i przeprosiło, a jak prymus dziennikarzy Rokita? też ma złe dni, czyżby wystawił go Tusk do odstrzału? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Złe dni 09.02.06, 23:22 dla złych dziennikarzy i złych polityków? Był już czas najwyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: po obejrzeniu programu stwierdzam co następuj 09.02.06, 23:26 rekontra napisał: > > > to nie są dobre dni dla Lisa, to nie są dobre tygodnie > z programu na program gorzej Ja już od jakiegoś czasu nie oglądam bo naprawdę nie warto. Ale Lisowi nic nie grozi, on tam jest od błyszczenia a do tego nie trzeba robić dobrej publicytstyki. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Jeśli 09.02.06, 23:29 w TVP zaczną się porządki, trafi tam trochę naprawdę dobrych dziennikarzy (a kilku jeszcze by się znalazło), to oglądalność może Lisom i Durczokom zajrzeć w oczy. A wtedy może być różnie. Oni naprawdę nie potrafią sobie wyobrazić czegoś poza dziennikarstwem usługowym. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jeśli 09.02.06, 23:45 karlin napisał: > w TVP zaczną się porządki, trafi tam trochę naprawdę dobrych dziennikarzy (a > kilku jeszcze by się znalazło), to oglądalność może Lisom i Durczokom zajrzeć w > > oczy. > > A wtedy może być różnie. > > Oni naprawdę nie potrafią sobie wyobrazić czegoś poza dziennikarstwem > usługowym. Ojczulek już kadry szlifuje, Lis w pory robi :))) a nam sie poprawi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro to widać 09.02.06, 23:58 kataryna.kataryna napisała > Ja już od jakiegoś czasu nie oglądam a szkoda, bo wiedziałabyś o czym mówisz ;) a tak to pleplasz jak Miernotkiewicz, sama propaganda żadnego przykładu Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: to widać 10.02.06, 00:00 czyste.dobro napisał: > kataryna.kataryna napisała > > > Ja już od jakiegoś czasu nie oglądam > > a szkoda, bo wiedziałabyś o czym mówisz ;) > a tak to pleplasz jak Miernotkiewicz, sama propaganda żadnego przykładu Może nie zauważyłeś ale ja się wcale o dzisiejszym programie nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: to widać 10.02.06, 00:12 kataryna.kataryna napisała: > czyste.dobro napisał: > > > kataryna.kataryna napisała > > > > > Ja już od jakiegoś czasu nie oglądam > > > > a szkoda, bo wiedziałabyś o czym mówisz ;) > > a tak to pleplasz jak Miernotkiewicz, sama propaganda żadnego przykładu > > > > Może nie zauważyłeś ale ja się wcale o dzisiejszym programie nie wypowiadam. Czyżby nawet Tobie trudno by było Kazia bronić:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: to widać 10.02.06, 00:20 hrabia.m.c napisał: > > Może nie zauważyłeś ale ja się wcale o dzisiejszym programie nie wypowiad > am. > > Czyżby nawet Tobie trudno by było Kazia bronić:)))) Poćwicz inteligencję i sam poszukaj odpowiedzi. Jest w tym wątku i nie jest trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: to widać 10.02.06, 00:15 > Może nie zauważyłeś ale ja się wcale o dzisiejszym programie nie wypowiadam. gadasz o piciu Lisa ;), a Lis nie musiał pić, bo kłamstwo o nie poparciu żadnej ustawy przez Po Kazio wygłosił w programie Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: po obejrzeniu programu stwierdzam co następuj 10.02.06, 02:09 kataryna.kataryna napisała: > Ja już od jakiegoś czasu nie oglądam bo naprawdę nie warto. Ale Lisowi nic nie > grozi, on tam jest od błyszczenia a do tego nie trzeba robić dobrej > publicytstyki. Czyli błyszczący prezes? Odpowiedz Link Zgłoś
zimaprecz Re: nie kupuje Marcinkiewicza 09.02.06, 23:38 przy tych wysokich do tej pory sondazach popularnosci Marcinkiewicza ,próbowałam zrozumiec co jest tego przyczyna ze mnie jego retoryka tak drazni a innym tak sie podoba .Myśle ze stosuje on zasadę 'jeśli chcesz być lubiany, bądź przeciętny. Aby zwyciężyć w wyborach, musisz udowodnić innym, że potrafisz być człowiekiem znikąd. Twoja popularność wzrośnie tylko wtedy, gdy masy zaczną się z tobą identyfikować'.Chyba dobrze sie to wpisuje w wizje IV RP rozumianą jako przeciętniactwo a nazwana przez pis "Polską solidarna". Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: nie kupuje Marcinkiewicza 09.02.06, 23:48 zimaprecz napisała: > przy tych wysokich do tej pory sondazach popularnosci > Marcinkiewicza ,próbowałam zrozumiec co jest tego przyczyna ze mnie jego > retoryka tak drazni a innym tak sie podoba . Jako jego retoryka ? Coś tu się nie zgadza, ale mniejsza o to... > Myśle ze stosuje on zasadę 'jeśli > chcesz być lubiany, bądź przeciętny. Zestawiając to z nieprzeciętnością Millera & his fellows, ten zarzut staje się (domyślam się, że niezamierzonym) komplementem... >Aby zwyciężyć w wyborach, musisz udowodnić > innym, że potrafisz być człowiekiem znikąd. Stan Tymiński's fun club ? >Twoja popularność wzrośnie tylko > wtedy, gdy masy zaczną się z tobą identyfikować'. Ezoteryka, nie argument. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: nie kupuje Miernotkiewicza 10.02.06, 00:01 echo_o napisała: > Zestawiając to z nieprzeciętnością Millera & his fellows, Aleś Miernotkiewiczowi ustawiła wysoko poprzeczkę Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: nie kupuje Miernotkiewicza 10.02.06, 00:08 czyste.dobro napisał: > Aleś Miernotkiewiczowi ustawiła wysoko poprzeczkę ``````````````````````````````` Skoro cudzysłowia w domyśle w nieprzeciętności Millera nie dostrzegłeś i skoro napisałeś o poprzeczce wysokiej, ustawionej przez niego, to ja spadam z wysoka (niczym ta gruszka z wierzby) na ziemię i bez dalszych domysłów co do Twoich poglądów - nie mam nic do dodania, ochota minęła jak (lewą) ręką odjął i jakem nieuleczalnie praworęczna - żegnam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: nie kupuje Miernotkiewicza 10.02.06, 00:19 ani ja ani Miller lewica a ty pisiak więc jakby nie patrzeć raczej socjalna czyli taka trochę lewa ;) Dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: nie kupuje marionetek 10.02.06, 00:06 zimaprecz napisała: > Myśle ze stosuje on zasadę 'jeśli > chcesz być lubiany, bądź przeciętny teraz już nie, Kaziu uwierzył w swoją nieprzeciętność. Stosuje metody a'la Kaszpirowski - _dobry_ rząd ipremier _dobry_, Zrobimy to (np. po wyborach z pełnym przekonaniem o milionach mieszkań), wszystko będzie i będzie świetne, i nie ma potrzeby podejmowania niepopularnych decyzji a emerytury górnicze to realizacja programu solidarne państwo. Taki pisowski Gierek Każdy słyszy coś miłego - naiwni kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Media sie zmieniaja 10.02.06, 00:07 Starzy bohaterowie juz nie budza emocji. Lis, Olejnik, Zakowski - kiedys gwiazdy, dzis wydaja sie nam przecietnoscia. Ciekawe co sie wyloni z tego przelomu. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Gwiazdy zmieniają 10.02.06, 00:13 kształt i kolor. A nie tylko położenie. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 10.02.06, 00:16 karlin napisał: > Tym razem Marcinkiewicz spuszcza mu łomot. > > Pewnie znowu będzie odreagowywał w Tok FM, czy pochodnych:) > > Jeszcze mi się go kiedyś żal zrobi... > Brrr, nie chcę o tym myśleć. Mnie przeraził Marcinkiewicz... jego totaklna niekompetencja, samozadowolenie i głupie uśmieszki do kamery były znane od dawna. Dzisiaj zobaczyłem jego inną twarz - bezczelnego łgarza, plującego ludziom w twarza kłamstwami. Byłem głupi, że miałem jakiekolwiek złudzenia co do tej bandy, że może się w niej trafić jakaś nie-świnia. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 10.02.06, 00:18 > Dzisiaj zobaczyłem jego inną twarz - bezczelnego łgarza, plującego ludziom w > twarza kłamstwami. Byłem głupi, że miałem jakiekolwiek złudzenia co do tej > bandy, że może się w niej trafić jakaś nie-świnia. A w czym cię oszukał ? Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Kazio jest coraz bardziej żałosny 10.02.06, 00:23 Jurgiela to Kazio bronić nie musiał Ten minister to skończony głupek W innych przypadkach PRemier lawirował - a w przypadku Taxi-ministra przyzwoitości zabrakło, pewnie go Rydzyk za to przepraszanie objechał i teraz pilnować się musi Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 10.02.06, 02:01 karlin napisał: > Tym razem Marcinkiewicz spuszcza mu łomot. Jaki program oglądałeś? Lis Marcinkiewicza znokautował. Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: Lis jest coraz bardziej żałosny 10.02.06, 02:08 Prof. Śpiewak powiedział niedawno, że Polsat i TVN i tak należą do PO (to akurat widać) więc PiS im może napykać. A Lis jest chyba właśnie polsatowską wtyczką platformy. Odpowiedz Link Zgłoś