Gość: Dzik IP: *.pse.pl 22.11.02, 11:21 I przepraszam za twarde słowa prawdy. Nie macie z nami lekko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Re: !! Do moderatora - Tak trzymać! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.02, 11:23 Gość portalu: Dzik napisał(a): > I przepraszam za twarde słowa prawdy. > > > Nie macie z nami lekko. > > Pozdrawiam. Cieszę się, że zniknęło kilka tekstów obscenicznych. Tak trzymać! Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antycenzor [...] IP: *.vic.bigpond.net.au 22.11.02, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy44 Re: !! Do moderatora - Tak trzymać! 23.11.02, 09:35 Gość portalu: Jerzy napisał: Cieszę się, że zniknęło kilka tekstów obscenicznych. Tak trzymać i tak postepowac z tymi, o ktorych Pismo Sw. mowi, ze : "Usta jego pełne przekleństwa, zdrady i podstępu, na jego języku udręka i złośliwość. (Ks.Psalmów 10:7)." Bowiem "Nie dałem, by język mój grzeszył ni miotał na drugich przekleństwa. (Ks.Hioba 31:30)." Tak wiec admin slusznie zrobil banujac Kagana i kasujac (stopniowo) jego posty, i posty jego zwolennikow, dla ktorych nie powino byc miejsca na tym forum! Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck do J44 IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 23.11.02, 12:05 jerzy44 napisał: > Gość portalu: Jerzy napisał: Cieszę się, że zniknęło kilka tekstów > obscenicznych. Tak trzymać i tak postepowac z tymi, o ktorych Pismo Sw. mowi, > ze : "Usta jego pełne przekleństwa, zdrady i podstępu, na jego języku udręka i > złośliwość. (Ks.Psalmów 10:7)." Bowiem "Nie dałem, by język mój grzeszył ni > miotał na drugich przekleństwa. (Ks.Hioba 31:30)." Tak wiec admin slusznie > zrobil banujac Kagana i kasujac (stopniowo) jego posty, i posty jego > zwolennikow, dla ktorych nie powino byc miejsca na tym forum! > Jerzy Znajdz sobie lepiej forum pod tytulem "KK", lub cos w tym rodzaju. Te twoje brednie nie maja nic wspolnego z KRAJEM. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy44 Re: do J44 23.11.02, 13:49 jerzy44 napisał: Cieszę się, że zniknęło kilka tekstów obscenicznych. Tak trzymać i tak postepowac z tymi, o ktorych Pismo Sw. mowi, ze : "Usta jego pełne przekleństwa, zdrady i podstępu, na jego języku udręka i złośliwość. (Ks.Psalmów 10:7)." Bowiem "Nie dałem, by język mój grzeszył ni miotał na drugich przekleństwa. (Ks.Hioba 31:30)." Tak wiec admin slusznie zrobil banujac Kagana i kasujac (stopniowo) jego posty, i posty jego zwolennikow, dla ktorych nie powino byc miejsca na tym forum! Gość portalu: F..k napisał: Znajdz sobie lepiej forum pod tytulem "KK", lub cos w tym rodzaju. Te twoje brednie nie maja nic wspolnego z KRAJEM. Znow poprosze admina forum GW i twego prowajdera o zabanowanie ciebie za przeklinanie na publicznym forum. Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck you self... Re: do J44 IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 23.11.02, 13:52 jerzy44 napisał: > jerzy44 napisał: Cieszę się, że zniknęło kilka tekstów obscenicznych. Tak > trzymać i tak postepowac z tymi, o ktorych Pismo Sw. mowi, > ze : "Usta jego pełne przekleństwa, zdrady i podstępu, na jego języku udręka > i złośliwość. (Ks.Psalmów 10:7)." Bowiem "Nie dałem, by język mój grzeszył ni > miotał na drugich przekleństwa. (Ks.Hioba 31:30)." Tak wiec admin slusznie > zrobil banujac Kagana i kasujac (stopniowo) jego posty, i posty jego > zwolennikow, dla ktorych nie powino byc miejsca na tym forum! > > Gość portalu: F..k napisał: Znajdz sobie lepiej forum pod tytulem "KK", lub > cos w tym rodzaju. Te twoje brednie nie maja nic wspolnego z KRAJEM. > > Znow poprosze admina forum GW i twego prowajdera o zabanowanie ciebie za > przeklinanie na publicznym forum. > Jerzy Gdzie widzisz to przeklenstwo czarny fanatyku? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy44 Re: do J44 23.11.02, 13:57 Gość portalu: Fuck you self... napisał: Gdzie widzisz to przeklenstwo czarny fanatyku? W twoim nicku! I zauwaz laskawie, ze nie jestem ksiedzem katolickim, ale pastorem protestanckim (ewangelickim)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck you self... Re: do J44 IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 23.11.02, 13:58 jerzy44 napisał: > Gość portalu: Fuck you self... napisał: Gdzie widzisz to przeklenstwo czarny > fanatyku? > > W twoim nicku! I zauwaz laskawie, ze nie jestem ksiedzem katolickim, ale > pastorem protestanckim (ewangelickim)! Naucz sie angielskiego czarny fanatyku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck you self... Re: do J44 IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 23.11.02, 14:05 Gość portalu: Fuck you self... napisał: > jerzy44 napisał: > > I zauwaz laskawie, ze nie jestem ksiedzem katolickim, ale > > pastorem protestanckim (ewangelickim)! > Wg ciebie tamci sa gorsi? Tutaj powinienes sam sie podac do moderatora za dyskryminowane ksiezy katolickich! Fanatyk i podrzegacz do nienawisci. Ustaw sie z Osama bin Laden w jednym szeregu! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Kagan - 23.11.02, 13:56 Naprawdę jesteś natrętny, co w połączeniu z twoim notorycznym brakiem poczucia humoru jest nieco uciążliwe. Czy naprawdę nie możesz zrobić sobie trochę wolnego? Może zacznij wreszcie klecić kaganolot, coś podziel przez zero. Albo przeczytaj jakąś książkę do końca. Życzę nieszczerze powodzenia. krisk Odpowiedz Link Zgłoś
ateista Re: Kagan - 24.11.02, 06:45 dr.krisk napisał: Naprawdę jesteś natrętny, co w połączeniu z twoim notorycznym brakiem poczucia humoru jest nieco uciążliwe. Czy naprawdę nie możesz zrobić sobie trochę wolnego? Może zacznij wreszcie klecić kaganolot, coś podziel przez zero. Albo przeczytaj jakąś książkę do końca. - Jedyne co potrafisz, to atakowac ad personam nieobecnego dluzej na forum Kagana. Nawet kolargol sobie odpuscil, a ty wciaz odszczekujesz sie nieobecnemu... :( Odpowiedz Link Zgłoś