smok5 20.02.06, 19:22 To mi sę podoba. A co na to nadredaktor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus99 Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:24 co nadredaktor to nie wiem ale ja powiem,że schizofreniczni bolszewicy dorwali się do żłobu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.wronski [...] 20.02.06, 20:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:27 smok5 napisał: > To mi sę podoba. A co na to nadredaktor? Myślisz, że nie przeżyje? Optymista, nie bój, nie bój da sobie radę! Oni wszyscy się tak ustawili, że zabierzesz wszystko a i tak sobie poradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
esbol.z.giewu [...] 21.02.06, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:30 Kiszczak pozbawiony emerytury, Golińska zwolniona z Krajowej Rady, siepacze szaleją :) I to co przez lata niemożliwe okazuje się dziecinnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:50 A GW pewnie z zatroskaniem pochyli się nad nimi, już wyobrażam sobie tę faryzejską stylistykę. W poodobnym tonie już wypowiadał się wice SLD Napierski czy Napieralski, no ale czego po nim się spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
alara5 Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:48 nie ma znaczenia co na to nadredaktor. znaczenie ma to, że jak wiadomo złe uczynki wracają w dwójnasób, więc mam nadzieję że w przyszłości ci którzy teraz emerytury dziadkom stojacym nad grobami odbiearją, też tego doświadczą. I że w kryminale wylądują. Czekać będę cierpliwie i z radości za to wypiję. Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:52 Wiesz, o byłych stalinowcach, którzy mają krew na rękach, nawet jeżeli popełniali to, co nazywa się zbrodnią sądową, a nie osobiście zabijali, jakoś nie myślę w kategoriach "dziadków nad grobem". Odpowiedz Link Zgłoś
alara5 Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 20:00 No nie. Oczywiście. Są straszni nawet teraz. Tacy krwiożerczy. I przerażający. Tylko że praw nabytych nie można odebrać tak ot sobie. Poza tym większą zbrodnią wydają mi się dziś działania tego rządu, który nieustannie gada i obiecuje. Co zmieni zabranie emerytur kilkuset osobom (170sztuk)? załata dziurę w budżecie? Nie ale będą to świetne igrzyska dla motłochu. BOLSZEWIA!!! Fajnie będzie - może jeszcze trzeba byłoby pozbawić ich własności (i ich potomków też, a co!) i publicznie wychłostać? Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 20:06 A może jednak sprawdź znaczenie słowa "bolszewia"? Odpowiedz Link Zgłoś
homo.ubol [...] 21.02.06, 14:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.06, 00:49 alara5 napisała: > Tylko że praw nabytych nie można odebrać tak ot sobie. > > Poza tym większą zbrodnią wydają mi się dziś działania tego rządu, który > nieustannie gada i obiecuje. > Co zmieni zabranie emerytur kilkuset osobom (170sztuk)? > załata dziurę w budżecie? > Nie ale będą to świetne igrzyska dla motłochu. BOLSZEWIA!!! > > Fajnie będzie - może jeszcze trzeba byłoby pozbawić ich własności (i ich > potomków też, a co!) i publicznie wychłostać? Jezeli praw nabytych nie mozna odebrac ot, tak sobie. to dlaczego i po co wpadlasz w histerie? Chyba cie uczono, albo slyszalas cos o sprawiedliwosci dziejowej? Moze to ona juz... zbliza sie, oj zbliza sie. Hu hu! A boj sie! :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:53 alara5 napisała: > znaczenie ma to, że jak wiadomo złe uczynki wracają w dwójnasób, Nawet do Kiszczaka. więc mam > nadzieję że w przyszłości ci którzy teraz emerytury dziadkom stojacym nad > grobami odbiearją, też tego doświadczą. I że w kryminale wylądują. Ci co odbierają nikogo nie krzywdzą. Dziaki krzywdzili i nie ma powodu, żeby do końca życia byli za to wynagradzani. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Kradzież nie istnieje, za wszystko się płaci. 20.02.06, 20:01 alara5 napisała: > Czekać będę > cierpliwie i z radości za to wypiję. I co wyłazi....? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:50 A kiedy w końcu trafi do pierdla? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:50 Nie wiem czy to jest zgodne z prawem? Nie można pozbawic nikogo praw nabytych. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Można - jak są jakieś błędy formalne 20.02.06, 19:53 można zawiesić, etc. Trudno się jednak oprzeć wrażeniu, że takie gierki odwracają uwagę od poważniejszych spraw - np. nieróbstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 19:54 Bo tu nie chodzi o całkowite zabranie, a zmniejszenie emerytur,niekoniecznie były staliowiec musi dostawać 8-10 tysięcy na miesiąc, bo to obraża przyzwoitość. Odpowiedz Link Zgłoś
alara5 Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.06, 20:15 tu w ogóle nie chodzi o to. Trzeba narodowi igrzysk - dajmy im stalinowców - może zapomną o innych pilnych sprawach, może nie tak medialnych. Ale nawet jak uda się odebrac lub zmniejszyć te emerytury, to co potem? Przecież wiadomo, ze znajdą się następni wrogowie. Poza tym skala roblemu moim zdaniem jest znikoma a i większość największych przestępców juz dawno kwiatki od spodu wącha. Więc tych którzy krzywdzili Twoją rodzinę karząca ręka PiSowskiej sprawiedliwości nie dosięgnie. Za późno. A dzidków zostawiłabym ich własnym sumieniom. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 [...] 20.02.06, 19:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczka11 a tata Kaczynskich, Ziobry maja emerytury? 20.02.06, 19:58 komuszki kochane pisuarow rodziciele? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm No i super... ale... 20.02.06, 19:56 wygląda na mydlenie oczu społeczeństwu i odwracaniu uwagi. Taki problemik jak parady gejów, aborcja, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: No i super... ale... 20.02.06, 20:00 Wiesz, na to, co nazywasz mydleniem oczu, wiele ludzi czekało - nadaremnie- latami. Mój dziadek na przykład tego nie doczekał, a odbite nerki i wybite przez staliniwców zęby pamiętał.I dla wielu nie jest to jak mówił wice z SLD "babranie się w historii". Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: No i super... ale... 20.02.06, 20:01 Powtarzam. No i super. Ale przede wszystkim i tak jest na razie zapowiedź - nie ma efektów. Co najlepiej charakteryzuje dotychczasowe działania PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nieuchronność kary - chyba byłeś za tym? 20.02.06, 20:04 elfhelm napisał: > wygląda na mydlenie oczu społeczeństwu i odwracaniu uwagi. > Taki problemik jak parady gejów, aborcja, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Smok mu zabrał?? 20.02.06, 20:11 A zmienił konstytucję: Polska nie jest państwem prawa Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Bez zmiany konstytucji mu zabiorą. 20.02.06, 20:57 Ustawa o IPN się kłania - kiszczak ( i nie on jeden) podobno podlega pod stalinowskich sługusów, którym można zabrać natychmiast. Decyzja już zapadła. żródełko - TVN Fakty :)))) Aha sama Kaczor Ważniejszy się wypowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Panstwo powinno oplacic mu pogrzeb,po powieszeniu 20.02.06, 21:03 za zdrade juz w 1989 roku.Razem z kilkoma innymi czolowymi towarzyszami powinien zostac rozliczony za zbrodnie komunistyczne zaraz po odebraniu im wladzy i podzielic los Caucesscu. Odpowiedz Link Zgłoś
madana Re: Panstwo powinno oplacic mu pogrzeb,po powiesz 20.02.06, 21:08 Ja aż tak krwiożercza nie jestem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Hanba!!! 20.02.06, 21:10 Czy myslicie, ze Kiszczak Czeslaw sie w zyciu lenil? Ze na emeryture nie zasluzyl? Czy ktorys z Was probowal kierowac Sluzba Bezpieczenstwa? Trzymac za morde 38 milionow Polakow? O jego pracowitosci swiadczy rowniez fakt, ze rosyjskiego sie nauczyl. Wezmy takich Kaczorow... I to takim ludziom obniza sie emeryture!!! Hanba! W porownaniu z nim - Ty, ja, my, wy - nie zaslugujemy nawet na glodowa rente po naszym zmarnowanym, gnusnym, bezideowym i leniwym zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
emerytka2006 To tylko plotki. 20.02.06, 22:27 ... jeśli jedna miałyby się potwierdzić oznacza to koniec praworządności w III RP. Nadchodzą piekielne czasy - tym bardziej, że ani PSL, ani PO, ani nawet PD nie będą miały odwagi wystąpić w obronie znienawidzonego (niesłusznie) Kiszczaka. Pozostaje tylko liczyć na SLD i SdPL.. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: To tylko plotki. 21.02.06, 04:43 Bzdury. Jakiego Generała pozbawiono emerytury po 1989 roku? Jeszcze,jak na razie, Polska jest panstwem opartym na prawie. A durnie to osobna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Napewno plotki. ? 21.02.06, 05:39 wiadomosci.onet.pl/1264821,11,item.htmlchachachachahachachachahachachachahachachach Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Napewno plotki. ? rewzja 1 chacha 21.02.06, 05:41 wiadomosci.onet.pl/1264821,11,item.html chachachachachachachachachachachahcachachacha Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford W przeciwienstwie do twego tatusia Kiszczak ma 21.02.06, 00:41 tyle odlozone, ze nawet obciecia swej czynownikowskiej emeryturki nie zauwazy:). Co wiecej, mozesz spac spokojnie - twojemu ojcu od tego emerytura nie wzrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Kiszczak bez emerytury !!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.06, 06:25 A za dwadzieścia lat odbiorą emerytury takim różnym Nowkom, Miodowiczom, Macierwiczom, Wasszermannom, Dornom i inym. Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Emerytury odbierać będą 21.02.06, 17:21 zbrodniarzom takim jak "ludzie honoru"- kiszcakowi i jaruzelowi. O Nowków, Maciarewiczów, Miodowiczów się nie martw. Najwyzej za dwdziwścia lat ludzie zapomną o nich . A komunistycznych zbrodniarzy nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Emerytury odbierać będą 21.02.06, 17:54 Zbrodniarzy nie sieja. Zobaczymy,co sie wylegnie wkrótce. Ziarno jest! Odpowiedz Link Zgłoś