struve 21.02.06, 07:02 Co się dzieje? Nastaje porządek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smentuff Eurowizję powinni opatrzeć przynajmniej 21.02.06, 10:17 komentarzem, nie wiem, nie oglądam taki "wydarzeń kulturalnych" Co do pomysłu: "podczas tragedii w Katowicach TVP nie relacjonowała tego dramatu na żywo" gratuluję. Powinni zacząć od tej pani np. wizyta w toalecie, zmiana bielizny i inne tego typu "newsy" Oglądalność gwarantowana! Ja natomiast osobiście bardzo nie lubię wymiotować. Może dlatego mało oglądam TV. Ala jak powiedział mój kolega omawiając w szkole "Medaliony" :jak się patrzy na te wszystkie mordy .... Odpowiedz Link Zgłoś
nyyankee WRESZCIE UPOLITYCZNIONA TVP PLATFORMY 21.02.06, 10:23 Obywatelskiej stanie się upolitycznioną TVP Prawa i Sprawiedliwości! Należy odsunąć od telewizji państwowej tego skorumpowanego Dworaka który tylko uprawia od kilku lat kampanię na rzecz Platformy Obywatelskiej zatrudniając zwolenników Platformy i wiecznie promując tą partię. Można odnieść wrażenie że Platforma to jedyna partia polityczna w Polsce i dlatego tylko ona ma wyłączność np. do Wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy331 Pisać o dziesiejszej TVP i nie zająknąćsie o PO 21.02.06, 16:58 to potrafi tylko GWno. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Co się dzieje w TVP? Wkracza kaczy zadziobizm... 21.02.06, 10:53 struve napisała: > Co się dzieje? Nastaje porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo Re: Co się dzieje w TVP? Wkracza kaczy zadziobizm 21.02.06, 15:00 :) Zadziobizm to swietny wynalazek jezykowy. Bo, faktycznie to co kaczki wprowadzaja i chca wprowadzic, mozna jedynie nazwac zadziobizmem, kuj im w chuper (a nie jestem osoba, ktora nawykowo rzuca miesem, honestly...) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Co się dzieje w TVP? Wkracza kaczy zadziobizm 21.02.06, 17:19 Rpzumiem doskonale, bo też nie jestem, a czasem mam ochotę... "rzucić mięchem". ;) Odpowiedz Link Zgłoś