smok5 21.02.06, 19:29 - "jestem gwałcicielem" - "spałem z owcą" - "podoba mi sie Urban" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwaczka11 Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:30 jestem antysemita w Austrii. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:31 smok5 napisał: > - "jestem gwałcicielem" > - "spałem z owcą" > - "podoba mi sie Urban" "Nie boję się lustracji" Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej "Po co Popiełuszko się wygłupiał?" 21.02.06, 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:41 Zależy czy koszulka jest założona, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw.studnicki "Kupuję Wyborczą zamiast papieru toaletowego" 21.02.06, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: "Kupuję Wyborczą zamiast papieru toaletowego" 21.02.06, 19:48 raczej czekasz, aż się wykruszy Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: "Kupuję Wyborczą zamiast papieru toaletowego" 21.02.06, 20:51 A nie - "jestem antysemitą"? Zmieniłeś poglądy wraz z nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:41 Pisałem kilka razy o Adamie M, ale wszystko bezpowrotnie skasowali. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:42 "jestem Michnik" "kupilem na corke" "mam biegunke" Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:43 "pisze na forum" Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:44 les.vacances napisała: > bez sensu twoje hasla Tylko takie promuje GieWu. Odpowiedz Link Zgłoś
les.vacances Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:45 nie takie ty promujesz nieciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Może od tego? 21.02.06, 19:48 web.elsatnet.cz/panek/web/obr/clanky/Pinochet.jpg Będzie bardziej prowokacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:45 "uwierzyłem w obietnice pisu" "uważam że lepper jest uczciwy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:51 madana napisała: > "Wierzę sondażom" Ten t-shirt powinien byc dwustronny. Z drugiej strony: "Nie wierzę sondażom". I pisaki mogły by taki nosic w odpowiedniej konfiguracji w zalezności od tego czy w sondażu mają już 130% poparcia czy jeszcze nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:47 > - "spałem z owcą" no smoku, a dziewicę zjadłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:47 nie mam zaufania do władzy no za taki napis na koszulce to bym pewnie od jakiejs babci w berecie epitetem :"komunistka " oberwała Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 19:57 Kiedyś we Wprost były różne takie propozycje :) Cytuję z pamięci, więc może niedokładnie: Puszczam wiatry Psuje mi się górna lewa szóstka i dolna prawa dwójka. Mam syfilis (z dedykacją dla Dorna) Od siebie jeszcze mogę dodać Głosowałem na Samoobronę Czytam Nasz Dziennik Mam pryszcze Mam wrzód na d... Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Jarek to moja siostra...???;)))))))))))))))))) 21.02.06, 20:01 O rany boskie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki T-Shirty dla Wolności:proponuję 21.02.06, 20:11 " nie czuję się winny z powodu Jedwabnego" "smierc ludzi w katowickiej hali jest mi obojętna" poprawne czy nie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Oto inne moje: 21.02.06, 20:13 "Postuluję nowe rozbiory Polski" "Nie jestem dumny z powstańców" Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 20:13 a napis:"jestem komunistą" ciekawa jestem ile metrów ulicy dałoby sie w takiej koszulce przejść .... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 20:41 Myślisz, że nasza prawica jest tak samo ostra jak Hamas? Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: T-Shirty dla Wolności: 21.02.06, 20:54 pandada napisał: > Myślisz, że nasza prawica jest tak samo ostra jak Hamas? > Muszę to sprawdzić(najpierw przejde się pod kosciołem , po wieczornej mszy....) Potem po ulicy odległość jednego przystanka autobusowego.Jak nie dostane kamieniem ani nie spotkam się z wyzwiskami babć w moherowych beretach, uznam że jesteśmy krajem o wysokiej tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna I jeszcze jeden pomysł na napis na koszulkę 21.02.06, 20:21 Mam w d.pie Tiszerty dla Wolności i ich pomysłodawców też. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: I jeszcze jeden pomysł na napis na koszulkę 21.02.06, 20:52 atropa_belladonna napisała: > Mam w d.pie Tiszerty dla Wolności i ich pomysłodawców też. Heh - za późno - www.tiszert.com/tiszertdlawolnosci/ "nie noszę Tiszertów dla Wolności" Odpowiedz Link Zgłoś
atropa_belladonna Moje jest bardziej dosadne, 21.02.06, 20:55 większe pole do popisu dla pomysłodawców akcji w kwestii okazywania tolerancji dla odmiennych pogladów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Mam akurat same ,,szczere'': Smierdzi mi z geby 21.02.06, 20:26 Nie stoi mi Lubie male dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Dobre! Prawdziwi niebieskoocy polacy spieprzaliby 21.02.06, 20:34 aż miło! Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada ??????????? 21.02.06, 20:43 Razi Cie wolnosc? Wyobraz sobie piekna i ponentna kobiete. Wchodzi do baru w koszulce: Smierdzi mi albo nie Podmywam sie. Czemu nie? To na poziomie sztuki Szczuki. Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: ??????????? 21.02.06, 20:59 frau_blada napisała: > Razi Cie wolnosc? > > Wyobraz sobie piekna i ponentna kobiete. Wchodzi do baru w koszulce: Smierdzi m > i > albo nie Podmywam sie. > > Czemu nie? To na poziomie sztuki Szczuki. > Te koszulki to jej pomysł?Nie wiele wiem na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Mam akurat same ,,szczere'': Smierdzi mi z ge 21.02.06, 20:45 A może "mam w głowie koniuchy"? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Koniuchy prosza o pamiec 21.02.06, 20:51 Koniuchami zajmuje sie IPN. :) Mam raka. Mam stomie. Odpowiedz Link Zgłoś