alkud 21.02.06, 23:03 Wpisujcie sie! :) ['] ['] ['] dla Nowego Dna! Z zyczeniami dalszych sukcesow :) religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loppe nie tutaj, troche taktu 21.02.06, 23:06 prawde mówiąc nie zdziwię sie jeśli to forum wkrótce też zostanie zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś
alkud btw. dobrze, ze zdazyli dorzucic "Czasem slonce... 21.02.06, 23:07 czasem deszcz" :) To byl jedyny numer Nowego Dna na ktory warto bylo wydac 1 zeta :) religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: nie tutaj, troche taktu 21.02.06, 23:07 Jest fajne anal-oral:)))) Mozna sie przenieść:) Odpowiedz Link Zgłoś
zhureck Już niedługo wchodzi nowy dziennik 21.02.06, 23:11 załogi Jankowskiego. I tak by nie mieli szans :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Komisja Papierów Wartościowych i Giełd? 21.02.06, 23:59 Że wreszcie może sprawdzić, kto miał wcześniej dostęp do tego info i powiązać to ze spadkami akcji Agory? Czy polscy naśladowcy Gordona Gecko zostaną złapani za jaja? (no chyba że to Wendy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypiorkowski Nasz Dziennik wygrał w cugach 22.02.06, 00:49 Nakład Naszego Dziennika rośnie, a Nowy Dzień padł po paru miesiącach. Kiedyś takie pismo nazywano "efemerydą". Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Nasz Dziennik przejmie dziennikarz Nowego Dna! :) 22.02.06, 09:20 j/w religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
asp420 zamówiłem już T-shirty dla wolności... 22.02.06, 09:33 "Nie płakałem po Nowym Dniu" ;-) Założy je kierownictwo Agory :-D Odpowiedz Link Zgłoś
joannaabarska "Nie plakalem po Nowym Dnie" 22.02.06, 09:34 dobre dobre :D _________________________________________ a Rapaczynska siedzi i zawija w sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
piaf.e Re: Kto się cieszy z Nowego Dna? 22.02.06, 09:45 jesli o mnie chodzi to mogą zamknąc wszystkie gazety,skoro nie potrafia pisac o realnych problemach Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 uciesze sie dopiero, jak GW padnie 22.02.06, 10:33 i rozliczy z tego funduszu zalozycielskiego, ktory przyszedl jako pomoc dla Solidarnosci, a na ktorym sie Ojciec Redaktor uwlaszczyl Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: uciesze sie dopiero, jak GW padnie 22.02.06, 12:21 krystian71 napisał: > uciesze sie dopiero, jak GW padnie i rozliczy z tego funduszu zalozycielskiego, ktory przyszedl jako pomoc dla > Solidarnosci, a na ktorym sie Ojciec Redaktor uwlaszczyl Taaaaaaaaaaak, dobrze powiedziane - Ojciec Redaktor sie uwlaszczyl i powstala spolka, ktora urosla dzieki takim jak ja - w sile - by Ludziom zylo sie dostatniej. Specjalista od honoru powinien poczytac swoje wypociny i rozliczyc sie z tego funduszu zalozycielskiego i z pieniedzy na gazete wyborcza 89. Ojciec Redaktor twierdzil kiedys, ze to on jako Adas dostawal pieniadze. A inni dajac mysleli, ze robia dobrze niepodleglej Polsce i Solidarnosci, ktora byla jej symbolem. Mowienie roznymi jezykami, umowa spoleczna ktorej nie bylo. Liczy sie tylko szmal i dojarki. Honor tylko ladnie wyglada na pismie. Kultura dojarzy. Anna Kozlowska Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
kathmandu72 Re: 22.02.06, 11:31 Ciekawe gdzie są ci wszyscy specjalisci od planowania strategicznego, analitycy rynku itd., którzy doradzali stworzenie tego tytułu i wzieli pewnie za to sowite wynagrodzenie. Nie zdziwiłbym się, gdyby byli to spece, z dużych międzynarodowych korporacji zajmujących się doradztwem... Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: Kto się cieszy z ZAMKNIECIA Nowego Dna? 22.02.06, 12:09 mi to zwisa Odpowiedz Link Zgłoś
b.krakus Tydzień na Działce 22.02.06, 12:24 wraz z tu obecnym kwiatem krajowego dziennikarstwa… Odpowiedz Link Zgłoś