bebe3 24.02.06, 16:59 Najpierw nazwał mnie głupią, potem niedobrą by następnie ogłosić,że należę do łże elity (cokolwiek by to miało znaczyć) To chyba nie jest mój prezydent:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skin.polski [...] 24.02.06, 17:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
po.sld.to.dno Re: Nie mam Prezydenta 24.02.06, 17:11 bebe3 napisała: > Najpierw nazwał mnie głupią, potem niedobrą by następnie ogłosić,że należę do > łże elity (cokolwiek by to miało znaczyć) > To chyba nie jest mój prezydent:( pewnie ,że nie twoimi byli Bierut, Jaruzelski i Kwaśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Nie pocieszaj sie, klaso robotnico-chlopska:))) 24.02.06, 17:12 Teraz masz Prezia na miare i podobienstwo twoje - istny Maliniak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
po.sld.to.dno Re: Nie pocieszaj sie, klaso robotnico-chlopska:) 24.02.06, 17:14 kropek_oxford napisał: > Teraz masz Prezia na miare i podobienstwo twoje - istny Maliniak:))) co ty robisz no forum miałes sp...ć dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
tematyk Kropek, fajnie, ze wrociles na forum..Pisuary sie 24.02.06, 17:43 wsciekaja gdy stawia sie przed nimi lustro, ktore trudno stluc. Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: Maliniak mial chociaz antenke 24.02.06, 17:29 Nie tylko. Uśmiechał się szczrze (a nie krzywo), zachowywał się kulturalniej, nie oszukiwał i nie wymyślał innym. Itd. itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Łżeelita->prof. praw, liryczny i apetyczny jak paw 24.02.06, 17:51 Aha....a ile ma pan profesor lat? A pani profesorowa? ... Ktoś wie?... Oprócz brata rzecz jasna, ten, choć zamiast nazwiska ma tylko literę K. ... jak zwykle, też zgrywa pawia. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Ja nie mialem przez 10 lat Prezydenta. 24.02.06, 17:49 Zaden Prezydent nie bedzie Prezydentem wszystkich Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: Nie mam Prezydenta 24.02.06, 17:57 Ja też nie mam. I się nie użalam. Polska ma, no to gra. A to, że ktoś mówi, że jest prezydentem wszystkich Polaków (czyli i moim), to jego problem. A niech sobie mówi! Mnie się nikt nie pytał, czy ja chcę mieć prezydenta. Czy ja w ogóle chcę mieć jakiegoś prezydenta, czy mam taką potrzebę. A ja np. nie chcę żadnego. A po co mi on? Rządzi, to niech sobie rządzi, bo tak stanowi konstytucja. Ja się podporządkuję, bo jestem obywatelem. I tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś