pan.nikt 26.02.06, 09:03 Ot interesuje mnie ta firma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Co wiecie o: Towarzystwie Finansowym Silesia? 26.02.06, 09:59 nikt nic??? Odpowiedz Link Zgłoś
great.one od wszystkiego co ma w nazwie "Towarzystwo" 26.02.06, 10:01 lub "Polska grupa kapitalowa" trzymaj sie z daleka,a bedziesz spal spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: od wszystkiego co ma w nazwie "Towarzystwo" 26.02.06, 10:03 To wiem, ale jakieś szczegóły?? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Mam 100% takie same odczucia. 26.02.06, 10:09 great.one napisał: > lub "Polska grupa kapitalowa" trzymaj sie z daleka,a bedziesz spal spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
great.one Grobelny tez tworzyl PGK,a dwa dni temu w TVN24 26.02.06, 10:12 mowiono o aktualnej innej,ktora nie chce oddac pieniedzy akcjonariuszowi.Zazadal oddanych w zarzad pieniedzy,bo zamiast zyskow,pojawily sie duze straty. Odpowiedz Link Zgłoś
lola.ferrari Re: Co wiecie o: Towarzystwie Finansowym Silesia? 26.02.06, 10:13 pan.nikt napisał: > Ot interesuje mnie ta firma Utworzone pod koniec 2000 przez rząd w celu wspierania finansowania Huty Katowice, miało restrukturyzować branżę. Prowadziło osławioną prywatyzację Huty Częstochowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Co wiecie o: Towarzystwie Finansowym Silesia? 26.02.06, 13:49 A coś więcej??? Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Co wiecie o: Towarzystwie Finansowym Silesia? 26.02.06, 17:31 Może pojawił sie ktoś, kto coś wie?? Pytam, bo mają "uzdrawiać" Tonsil. Odpowiedz Link Zgłoś
great.one Tonsli byl jedna z pierwszych spolek na gieldzie. 26.02.06, 17:35 nie wytrzymal konfrontacji z Azja.Byl juz wielokrotnie obiektem zainteresowania roznych grup.Jest tanio do wziecia.Moze posluzyc jako idealny obiekt do spekulacji.Oglosi si plan naprawy i rozszerzenie dzialalnosci na modna dziedzine,wypusci akcje,a potem zniknie z kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Tonsli byl jedna z pierwszych spolek na gield 26.02.06, 22:06 Tonsil znam osobiście. Pytam o Silesię. i to tą: Duże nadzieje wiąże z planowanym wsparciem Tonsilu Polska, największej spółki- córki Tonsilu SA, przez Towarzystwo Finansowe Silesia. Jego przedstawiciele spotkali się w tym tygodniu z władzami gminy. Strategii działania jednak nie przedstawili (patrz rozmowa z Marianem Uherkiem, p.o. prezesa Towarzystwa Finansowego Silesia na stronie 3). www.wrzesnia.info.pl/html/artyk/load.php?nrartyk=3862 Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com tak ich opisuja związkowcy... 26.02.06, 22:16 www.kurier.wzz.org.pl/kz/kz207/1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: tak ich opisuja związkowcy... 26.02.06, 22:22 To już czytałem, ale zawsze mam problem z wiarygodnością źródeł ZZ. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: tak ich opisuja związkowcy... 26.02.06, 22:26 Przepraszam. Widzę, że szukasz czegoś więcej niż jest w necie. Zalecałabym postępowanie wyjątkowo ostrożne. Bardzo ostrożne. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: tak ich opisuja związkowcy... 26.02.06, 22:51 Tak zwyczajnie Pytam ze zwyklej ciekawości. I co ciekawe już drugi raz słyszę ostrożnie. To zacztna być coraz bardziej interesujące. Ale Ok lubię spokój. Więcej nie pytam Nie wiedziałem, że to temat aż tak trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie szarawarski ... mittal 26.02.06, 22:16 tf silesia to przedziwna struktura ktora miala sprzedac hute czestochowa. dla przeprowadzenia tej ogramnej transakcji tf silesia dostalo praktycznie wolna reke od skarbu panstwa. prtaktycznie zero kontroli. karty w silesii rozdawal andrzej szarawarski jeden z najbardziej wplywowych sld-owcow. obstawial ponoc najwieksze transakcje wlacznie z obsluga offsetu. tf silesia usilowalo sprzedac hute czestochowa mittalowi mimo ze oferta donbasu byla lepsza pod kazdym wzgledem. i ponoc udaloby im sie mimo huku na cala polske gdyby nie to ze transakcje zablokowaly zwiazki zawodowe. wydaje sie ze w zamiarach sprzedazy huty mittalowi tf silesie mocno wspierala kancelaria prezydenta kwasniewskiego . trudno powiedziec na ile wiarygodne sa tu zeznania dochnala ale tf silesia i to co sie dzialo wokol sprzedazy huty czestochowa wyglada bardzo brzydko Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com inna jeszcze informacje znalezione w necie 26.02.06, 22:23 www.senat.gov.pl/k5/dok/sten/oswiad/suchansk/3901oa.htm www.wnp.pl/drukuj/2506_1.html www.senat.gov.pl/k5/dok/sten/oswiad/suchansk/3901oa.htm Odpowiedz Link Zgłoś