freemason 28.02.06, 12:24 ... czy ktoś z Was oglądał wczoraj występy Antoniego Macierewicza w Rozmowach Niedkończonych? Ciekaw jestem jak wypadło, a powtórki i tak już nie obejrzę... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swansea Re: Do oglądających Trwam - pytanie 28.02.06, 12:26 to go tam dopuścili??? Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski wczoraj Macierewicza nie było w trwamie! 28.02.06, 12:26 zamiast niego był Kurski i Michalkiewicz..a poza tym czy mógłbys skomentowac ten wątek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37620428 Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: wczoraj Macierewicza nie było w trwamie! 28.02.06, 12:29 Macierewicz był w Pulsie Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: wczoraj Macierewicza nie było w trwamie! 28.02.06, 12:30 incognitto napisał: > > Macierewicz był w Pulsie ... i coś mówił interesującego? Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Dziś hicior o godz. 21:40 pt. Wolontariusze z Niem 28.02.06, 12:27 ... z Niemiec - dlaczego do nas przyjeżdżają? Spodziewam się opowieści mrożącej krew w żyłach:) Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: Dziś hicior o godz. 21:40 pt. Wolontariusze z 28.02.06, 12:32 horror to był wczoraj www.kmdm.net/modules.php?name=News&file=article&sid=1849 Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Dziś hicior o godz. 21:40 pt. Wolontariusze z 28.02.06, 12:34 Zapewne mohery dowiedzą się jak znowu jak działa UE. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Maciarewicz byl w Pulsie razem z Kaliszem 28.02.06, 12:33 wypadl doskonale , co nie jest znowu takie trudne na tle tej przelewajacej sie ze strachu gory tluszczu Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Maciarewicz byl w Pulsie razem z Kaliszem 28.02.06, 12:52 krystian71 napisała: > wypadl doskonale , co nie jest znowu takie trudne na tle tej przelewajacej sie > ze strachu gory tluszczu od jego odtatniego wystepu u Lisa, gdzie rechotal jak rozlazla ropucha, nie ogladam programow z udzialem kalisza, autorzy podobnych programow nie powinni go zapraszac chcąc utrzymac jakąs ogladalnośc:) na ten sam temat byla dyskusja w TVP3, ale tam znowu seplenila szymanek-deresz o niewybudowanych jeszcze mieszkaniach (tych obiecanych przez Olka?) no więc tez nie ogladalam, bo ona co prwada jest nieco ładniejsza od kalisza, ale gada podobnie bezczelnie, ten sam tupet. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Maciarewicz byl w Pulsie razem z Kaliszem 28.02.06, 13:28 a ja mam sadystyczna przyjemnosc z ogladania krotkich dialogow typu: A.Maciarewicz."czy pan posel moze mi powiedziec,czy SLD poprze projekt powstania komisjii rozliczajacych afery?" Ryszard Kalisz:"Nie, bo..." A.M. " Dziekuje, takiej odpowiedzi sie wlasnie spodziewalem :) " Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Macierewicza odkopali ??? 28.02.06, 12:54 freemason napisał: > ... czy ktoś z Was oglądał wczoraj występy Antoniego Macierewicza w Rozmowach > Niedkończonych? > Ciekaw jestem jak wypadło, a powtórki i tak już nie obejrzę... To już naprawdę im kadr brakuje. Czyżby szczury już opuszczały tonący statek ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Cos ci sie pomerdało masonie :)) 28.02.06, 14:27 słabo sie staracie Odpowiedz Link Zgłoś