maruda.r 05.03.06, 21:00 Marszałek Jurek jest idealnym współpracownikiem Kaczyńskich. Zdążył się już pokłócić i obrazić na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Spór marszałka Sejmu z "Wiadomościami" TVP 05.03.06, 21:01 jeżeli dziennikarze stwierdzają,że sytuacja jest drażliwa,to po co pchają się z mikorofonem do rozmowy o niczym,żeby pokazać,ża sytuacja jest drażliwa.To nie jest merytoryczna krytyka. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Spór marszałka Sejmu z "Wiadomościami" TVP 05.03.06, 21:08 maureen2 napisała: > jeżeli dziennikarze stwierdzają,że sytuacja jest drażliwa,to po co pchają się > z mikorofonem do rozmowy o niczym,żeby pokazać,ża sytuacja jest drażliwa.To > nie jest merytoryczna krytyka. Merytoryczna keytyka? W rozmowie o niczym, która się nie odbyła. Ludie, chyba za dużo dziś poczytałem i kojarzę ale nie trybię. Psychopatia i Skretynienie Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Spór marszałka Sejmu z "Wiadomościami" TVP 05.03.06, 21:29 akurat widziałem w tv jakąś idiotyczną rozmowę o tym aby umówić się na rozmowę o rozmowie.Może to jest wysokiej klasy dziennikarstwo,ktorego nikt nie jest w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Kozakowi odbija szajba. Wszyscy mają im służyć! 05.03.06, 21:46 Widziałem to w tv. Kunica zachował się skandalicznie. Dziwię się tylko Kozakowi. Zapomniał już widocznie o standardach BBC. Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew PiS zakiwa się na śmierć 05.03.06, 22:53 PiS zapewnia spektakl jakiego nie było przez ostatnich 17 lat. Totalna wojna ze wszystkimi... Sam jestem ciekwy, do jakiego mementu "ciemny lud" będzie kupował te wszystkie ataki na media?! Na razie na tym forum widać, że są spore zasoby "sił ciemności" w narodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: PiS zakiwa się na śmierć 05.03.06, 23:53 Ja wiem, ze to taka zabawa. Gonić króliczka, ubaw po pachy. Można trochę popluć, pojątrzyć, poobrażać. Nikt ciebie na forum nie zobaczy, bezpieczny jak u mamy. Zgadza się! Jak to Kant powiedział? - ...a prawo moralne we mnie... Czego ci szczerze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
niesiolek-matolek K u n i c a + Kozak = E s b e c t w o ????? 06.03.06, 00:44 sadząc po zachowaniu tych dwóch towarzyszy gagatków chcą oni koniecznie zapracować na nowe stołki we łżemediach gdy ich wykopią z TVP ! Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta_zastepcza Do toalety z kamerą 06.03.06, 01:09 Wkrótce dziennikarze beda wchodzić za politykami do sejmowych toalet, a potem dziwić się, że ktoś ma do nich pretensje o to że potem puszczą tak nagrany material w wieczornej audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Do toalety z kamerą 06.03.06, 04:57 Do toalety to ci beda wchodzic pacholki Kaminskiego. A ja na miejscu dziennikarzy nie zadawalbym pytan tylko pozwolil mowic tym oszolomom na dowolny temat i taki belkot puszczal w TV. Byloby wiarygodnie i przynioslo zamierzony skutek! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt.z.mojrzeszowa Re: PiS zakiwa się na śmierć 06.03.06, 05:51 a atakow "swiatlego" Ukladu nie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Spór marszałka Sejmu z "Wiadomościami" TVP 05.03.06, 21:05 Wreszcie ktoś postawi tych pismaków do pionu. Całe szczęście, że dodatkowo wsparł swych gasnącym autorytetem sam przewodniczący. Tam gdzie wchodzi przewodniczący tam dalej już nie ma dyskusji czyli bicia piany. Chiński styl rządzenia jest nam wyjątkowo bliski kulturowo. Psychopatia i Skretynienie Odpowiedz Link Zgłoś
qweta0 jezeli zarzuca mediom klamstwo to niech dochodzi 05.03.06, 21:13 swoich praw w sądzie, a jeżeli będzie wielokrotnie 'pomawiany' (wg niego) to niech zada wysokich odszkodowan, tak by wydawcy nie chcialo sie wiecej na tym tracic Odpowiedz Link Zgłoś
wuj.truj PIS obroni Kunicę ? 05.03.06, 21:19 Pis broni dziennikarzy przed wydawcami. Kunica robi materiał, wydawca go zdejmuje Pis milczy . Kunica robi drugi materiał wydawca go puszcza PIS krzyczy że prowokacja itp. A przecież Jarosław obiecywał że PIS będzie bronił niezależności dziennikarzy. To niech zaczną od Kunicy. Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Uwolnić Kunicę!!! 05.03.06, 21:23 Kto go zmusza żeby tak dręczył polików PiS? Przecież gdyby był obiektywny to by popierał inicjatywy Marka, Jurka, Lecha, Jarka i Edgara. Coś tu nie jest tak. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba taki pan bez nazawiska, Jurek Marek niejaki... 05.03.06, 21:25 ...wykorzystał sobie po prostu kolejny pretekst, żeby sie w mediach pokazać. Zi0br0 lata po Polsce za każdym aresztowaniem i udaje, że to on osobiście własną zi0brzą piersią do złapania złoczyńca doprowadził, premier gania po kraju za zdechłym drobiem, staruszki odwiedza i studniówki. Albowiem WTSTARCZY BYĆ... W mediach Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: taki pan bez nazawiska, Jurek Marek niejaki.. 05.03.06, 21:59 babariba-babariba napisała: > ...wykorzystał sobie po prostu kolejny pretekst, żeby sie w mediach pokazać. *************************************** To niech do Torunia jedzie. Może dyrektor Rydzyk wygospodaruje w ramówce parę minut na kabaret dla człowieka bez nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: taki pan bez nazawiska, Jurek Marek niejaki.. 05.03.06, 23:58 lepiej być bez nazwiska, czyli miec takie nazwisko, niż byc człowiekiem bez własciwości. Klejem, plasteliną, magmą i marudą. Odpowiedz Link Zgłoś
garbusmoneta Re: Spór marszałka Sejmu z "Wiadomościami" TVP 05.03.06, 22:04 po co wogole przejmowac sie jakims nawiedzonym palantem. jaki z niego marszalek. wyglada i zachowuje sie jak zwykly ciura obozowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zeter1 Re: Spór marszałka Sejmu z "Wiadomościami" TVP 05.03.06, 23:59 garbus - jakieś kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
1993q Re: Spór marszałka Sejmu z "Wiadomościami" TVP 06.03.06, 19:51 <Będę bronił niezależności dziennikarzy i Wiadomości powiedział szef Robert Kozak.>Tylko jakoś sobie nie przypominam aby ci niezależni dziennikarze i niezależne Wiadomości wyemitowały materiał z pobytu ich kochanego prezia niejakiego Alka Kwaśniewskiego który pijany przewracał się na miejscu pamięci i grobach pomordowanych Polaków przez Ruskich!!! Jedyna stacja która natychmiast to wyemitowała to TVN. Odpowiedz Link Zgłoś