szatniarka 08.03.06, 14:34 jakie sukcesy osiągnął PiS po niemal czterech miesiącach działalności? pytam poważnie, nie kpię. wierchuszka PiS mówi, że to bardzo dobry rząd. czy wy, zwolennicy Marcinkiewicza, widzicie pozytywne zmiany? jakie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksiundz Pan Tusk rzekł dzisiaj, że to b. dobry rząd więc 08.03.06, 14:36 takim zapewne jest. A poważnie - działalność Pana Ziobro wystarczy za 10 rządów III RP :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro zwłaszcza ten Biegalski mu się udał 08.03.06, 14:59 Ziobro=zero bez honoru ksiundz napisał: > takim zapewne jest. > A poważnie - działalność Pana Ziobro wystarczy za 10 rządów III RP :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Re: Pan Tusk rzekł dzisiaj, że to b. dobry rząd w 08.03.06, 15:06 ksiundz napisał: > takim zapewne jest. > A poważnie - działalność Pana Ziobro wystarczy za 10 rządów III RP :)) działalność zi0br0 zostanie osądzona po następnych wyborach a zi0br0 ukarane lub - w zależności od opinii biegłych psychiatrów - osadzone w zakładzie leczniczym Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm a co 0 zrobiuł do tej pory? 08.03.06, 21:07 liczą się czyny nie przygłupie konferencje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 16:24 czyżby rząd PiS nie odniósł żadnego sukcesu???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Najbardziej znane osiągnięcie : 08.03.06, 16:29 100 tys. nowych bezrobotnych na 100 dni rządów Prawa i Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Najbardziej znane osiągnięcie : 08.03.06, 16:32 pytam POWAŻNIE! poproszę o wskazanie osiągnięć obecnego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Najbardziej znane osiągnięcie : 08.03.06, 16:39 Spektakularnych sukcesów jeszcze wprawdzie nie ma, ale szykują sie duze osiagniecia w dziedzinie rybołówstwa, gdy zgodnie z pomysłem wiceministra transportu bedzię się budowało statki za wpływy z parkomatów. I nie jest to Szanowna Szatniarko żaden żart. serwisy.gazeta.pl/kraj/1,63546,3154286.html Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Najbardziej znane osiągnięcie : 08.03.06, 16:45 słyszałam o tym. w głowie się nie mieści. a bez kpin? są sukcesy? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Najbardziej znane osiągnięcie : 08.03.06, 16:48 Jak możesz wypowiedzi wysokiego rangą urzędnika państwowego nazywać kpiną ? Pomysł powstał w trosce o społeczeństwo - ryby są bardzo zdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Najbardziej znane osiągnięcie : 08.03.06, 16:50 widzę, że do zwolenników PiS nie należysz więc poważnej opinii od ciebie nie usłyszę. a ja czekam na zwolenników rządu w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 16:34 Pytasz tak z sympatii czy masz jakieś propozycje?:) Jakiej partii jesteś zwolenniczką i dlaczego uważasz, że kaczory są be?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 16:37 wietrzysz jakiś podstęp? ;-)) głosuję na korwina-mikke. a za kaczorami nie przepadam bo ich poglądy są socjalistyczne. a teraz mógłbyś odpowiedzieć na pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 16:40 Nie odpowiedziałaś dlaczego pytasz:) Jak głosujesz na Korwina (też go lubię:) to wszystkie inne partie faktycznie są conajmniej socjalistyczne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 16:44 przyznasz jednak, że PiS wyraźnie przoduje w chęci zrobienia dobrze jednym kosztem drugich. a pytam bo sama sukcesów nie widzę mimo codziennych zapewnień pisowskich liderów o tym jaki wspaniały jest ten rząd. dlatego chciałabym usłyszeć jak zwolennicy tej partii to widzą. innymi słowy - czytając wieczne pyskówki na tym forum tracę nadzieję na jakąkolwiek merytoryczną wymianę zdań. a ja bym chciała na chłodno - usłyszeć od zwolenników dlaczego ten rząd jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 16:53 Którym kosztem których? Jakie codzienne zapewnienia o tym jaki to wspaniały rząd masz na myśli? Na jakich mediach opierasz swoją opinię o rządzie? Czy GW według Ciebie podaje obiektywne informacje czy uprawia ciągłą nagonkę na rząd? Jakich sukcesów rządu byś się spodziewała po 4 miesiącach? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Pink, ty kłamczuchu :)))))))))))))))))) 08.03.06, 17:24 pink.freud napisał: > Jakich sukcesów rządu byś się spodziewała po 4 miesiącach? 28.02.2006 pink.freud napisał: > Trochę naskrobałem, ale tak bez okazji to mi się nie chce, poza tym > wyglądałoby to na propagandę:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37618601&a=37628635 Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Pink, ty kłamczuchu :)))))))))))))))))) 08.03.06, 18:10 Szatniarki lubią numerki a ja lubie szatniarki;))) Pytanie było jak najbardziej serio, jestem ciekaw jakiego rodzaju sukcesy miałyby to być (pytałem nie tym znaczeniu, że nie powinna się spodziewać, tylko jakie są jej oczekiwania:) Wiewióra tak szeroko się roześmiałaś, że wyczuwam ,że masz chęć przesłać mi fotkę z tym uśmiechem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 17:45 ok, zostawmy sprawy socjalne. czytam wszystko - od NIE po Nasz Dziennik. podczas licznych (niemalże codziennych) konferencji prasowych jestem zapewniana przez liderów PiS, że rząd Marcinkiewicza jest rządem bardzo dobrym. dlaczego są takie zapewnienia skoro nawet ty, jego orędownik, pytając 'Jakich sukcesów rządu byś się spodziewała po 4 miesiącach?' nie potrafisz wymienić sukcesów tego rządu? skąd więc wiadomo, że Marcinkiewicz rządzi dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Kazio - wsadźże wreszcie! 08.03.06, 21:27 pink.freud napisał: > Jakich sukcesów rządu byś się spodziewała po 4 miesiącach? Młode małżeństwo, 4 miesiące po ślubie. Pani Młoda ciągle spogląda na Pana Młodego a on pręży się, gotuje się do działania i planuje jak to zadziała i zaspokoi Panią Młodą. Nawet zwołuje spotkania rodzinne - i on i jego tata na których zapewniają, że Pan Młody jest dobry na 90% i planuje takie pociAgnięcie i pchnięcia, że aż Pani Młoda się zadziwi i zaspokojona zostanie. A Pani Młoda na to mówi - Kazio - wsadźże wreszcie! Minęły już 4 miesiące - czas mija a ja niczyja! Wsadźże wreszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze W Pajęczynie Dolnym krowa się ocieliła 08.03.06, 16:43 i miała trojaczki. Mówią, że zasługa premiera bo nie dalej jak miesiąc wcześniej był w pobliżu z gospodarską wizytą. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: W Pajęczynie Dolnym krowa się ocieliła 08.03.06, 16:44 bez urazy, ale jeśli nie masz nic do powiedzenia to daruj sobie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: W Pajęczynie Dolnym krowa się ocieliła 08.03.06, 16:50 Czy to przypadkiem nie było w Pajęczynie Górnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Pytanie do zwolenników PiS: oj, czepiasz się! 08.03.06, 16:57 :))) :P szatniarka napisała: > jakie sukcesy osiągnął PiS po niemal czterech miesiącach działalności? pytam > poważnie, nie kpię. wierchuszka PiS mówi, że to bardzo dobry rząd. czy wy, > zwolennicy Marcinkiewicza, widzicie pozytywne zmiany? jakie? > Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 20:35 naprawdę ŻADEN zwolennik obecnej władzy nie ma nic do powiedzenia w temacie jej sukcesów????? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 20:42 O ironio! Poza UE (a to nie zależy tylko od nas) ten rząd (eurosceptyków?) jak na razie nie ma żadnych sukcesów. Po prostu żadnych - nawet w resortach "prawych i sprawiedliwych" wszystko się dopiero planuje i "krystalizuje". Taki pakt stabilizacyjny to ledwie nagłówki... świetnie przygotowanej do rządzenia partii:) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 20:41 I może czekasz na odpowiedż od pisków? podobno naiwnych nie sieją?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 20:43 szatniarka napisała: > jakie sukcesy osiągnął PiS po niemal czterech miesiącach działalności? pytam > poważnie, nie kpię. wierchuszka PiS mówi, że to bardzo dobry rząd. czy wy, > zwolennicy Marcinkiewicza, widzicie pozytywne zmiany? jakie? > a jakie sukcesy odniosly poprzednie rzady (poza oczywiscie rozkradaniem czego sie dalo na lewo i prawo) i to bynajmniej nie w ciagu 4 miesiecy po objeciu wladzy? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 20:53 Najwiekszym sukcesem jest tzw "rura Wassermana".Wedlug urzednikow od gazu zalatwic i zainstalowac taka rure to sprawa na na lata.Wassermann zalatwil w 5 minut.To niewatpliwie najwiekszy sukces tego rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 20:55 x2468 napisał: > Najwiekszym sukcesem jest tzw "rura Wassermana".Wedlug urzednikow od gazu > zalatwic i zainstalowac taka rure to sprawa na na lata.Wassermann zalatwil w 5 > minut.To niewatpliwie najwiekszy sukces tego rzadu. a jaki byl najwiekszy sukces rzadu kwasa po 4 miesiacach,moze ktos pamieta ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 21:11 i-love-2-ski napisała: > x2468 napisał: > > > Najwiekszym sukcesem jest tzw "rura Wassermana".Wedlug urzednikow od gazu > > zalatwic i zainstalowac taka rure to sprawa na na lata.Wassermann zalatwi > l w 5 > > minut.To niewatpliwie najwiekszy sukces tego rzadu. > > a jaki byl najwiekszy sukces rzadu kwasa po 4 miesiacach,moze ktos pamieta ? a jaki był sukces rządu Witosa po 4 miesiąach,może ktos pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 21:16 > a jaki byl najwiekszy sukces rzadu kwasa po 4 miesiacach,moze ktos pamieta ? żadne. a teraz powiedz jakie są sukcesy tego rządu. bo to, że poprzednicy nie mieli sukcesów jest słabym argumentem uzasadniającym twierdzenie, że ten rząd jest bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 21:32 szatniarka napisała: > > a jaki byl najwiekszy sukces rzadu kwasa po 4 miesiacach,moze ktos pamiet > a ? To kwas był premierem???? KIEDY?? nie jestem w temacie ,ale czegoś takiego nie przeoczyl bym. tak myślę:)))))) > > żadne. a teraz powiedz jakie są sukcesy tego rządu. bo to, że poprzednicy nie > mieli sukcesów jest słabym argumentem uzasadniającym twierdzenie, że ten rząd > jest bardzo dobry. > Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 21:36 prawdopodobnie narciarka miała na myśli pałacowe rządy kwasa - taki skrót myślowy. ale zostawmy to, proszę. wciąż mam nadzieję, że zawita tutaj jakiś zwolennik pis i przedstawi nam sukcesy rządu bez pytań 'a czy inni mieli sukcesy?' skoro ten rząd przedstawiany jest jako bardzo dobry to ja chciałabym usłyszeć uzasadnienie. czekam na takowe. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:22 szatniarka napisała: > prawdopodobnie narciarka miała na myśli pałacowe rządy kwasa - taki skrót > myślowy. ale zostawmy to, proszę. wciąż mam nadzieję, że zawita tutaj jakiś > zwolennik pis i przedstawi nam sukcesy rządu bez pytań 'a czy inni mieli > sukcesy?' skoro ten rząd przedstawiany jest jako bardzo dobry to ja chciałabym > usłyszeć uzasadnienie. czekam na takowe. > nie zlotko ,mialam na mysli te wszystkie afery jakie sa sposcizna komuchow,20%+ bezrobocie,babcie i dziadki wyjadajace ze smietnikow etc.ja tez czekam na uzasadnienie dlaczego tacy ludzie jak ty uwazaja,ze po 4 miesiacach musimy miec cud w ogrodzie,skoro tego cudu nie widzielismy od co najmniej 17 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:26 ja nic takiego nie uważam. pytam tylko na jakiej podstawie wierchuszka pisu twierdzi, że rząd jest bardzo dobry. odpowiesz na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:28 szatniarka napisała: > ja nic takiego nie uważam. pytam tylko na jakiej podstawie wierchuszka pisu > twierdzi, że rząd jest bardzo dobry. odpowiesz na to pytanie? > Bo kwas przez 8lat itd............... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 tylko ,że jest kaczka a nie kwas:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:29 szatniarka napisała: > ja nic takiego nie uważam. pytam tylko na jakiej podstawie wierchuszka pisu > twierdzi, że rząd jest bardzo dobry. odpowiesz na to pytanie? > spytaj ich skoro niczego nie wiesz? mysle,ze ile ludzi tyle opinii a nie kazdy musi zgadzac sie z twoja. na pewno zaczynaja zamiatac podworko,dlatego kurz leci na lewo i prawo,stad te szlochy i lamenty,kaszelki,lzy,rwania wlosow,drwinki i kpinki. ot takie ludzkie emocje tych,ktorzy spali przez 17 lat i nagle sie obudzili chcac zobaczyc raj na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:32 ja nie wyrażałam swoich opinii na temat tego rządu, robi to elita pis. skoro jesteś zwolennczką pis to chyba zgadzasz się z nimi, że rząd jest bardzo dobry? a mnie interesuje odpowiedź na pytanie: co świadczy o tym, że ten rząd jest bardzo dobry. umiesz odpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:20 szatniarka napisała: > > a jaki byl najwiekszy sukces rzadu kwasa po 4 miesiacach,moze ktos pamiet > a ? > > żadne. a teraz powiedz jakie są sukcesy tego rządu. bo to, że poprzednicy nie > mieli sukcesów jest słabym argumentem uzasadniającym twierdzenie, że ten rząd > jest bardzo dobry. > raczej chybiona argumentacja. instant to jest kawa,a nie rzad,ciekawe,ze nie mialas zadnych krytycznych uwag pod adresem kwasa,ktory siedzac 8 lat nie zrobil niczego,oprocz bagna,a teraz chcesz aby tez rzad naprawil wszystko w ciagu paru miesiecy. zaloze sie,ze ty nie schudniesz 1 kg w tym czasie,ale probowac mozesz,chociaz w szatni to ciezko stracic te zbedne kilogramy. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:25 skoro rząd nie jest 'instant' (w domyśle: nic nie zrobił bo zbyt mało miał czasu) to skąd wiadomo, że jest bardzo dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:27 szatniarka napisała: > skoro rząd nie jest 'instant' (w domyśle: nic nie zrobił bo zbyt mało miał > czasu) to skąd wiadomo, że jest bardzo dobry? > rzadu nie wybieramy na 4 miesiace,puk,puk szatniarko,ani po 4 miesiacach nie oceniamy jego dzialalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:28 więc pytam ponownie: skąd wiadomo, że jest bardzo dobry skoro nie należy go oceniać? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pytanie do zwolenników PiS 09.03.06, 11:03 Przypomnij jeszcze kiedy mielismy rzad Kwasa.Jakos sobie nie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 21:14 > a jakie sukcesy odniosly poprzednie rzady (poza oczywiscie rozkradaniem czego > sie dalo na lewo i prawo) i to bynajmniej nie w ciagu 4 miesiecy po objeciu wla > dzy? ja nie pytam o poprzednie rządy tylko o ten. czyżbyś twierdziła, że sukcesem rządu jest to, że nie kradnie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: nie masz szans na odpowiedź :) 08.03.06, 22:05 też zaczynam tracić nadzieję. a może jednak? hej, pisowcy, do piór! Odpowiedz Link Zgłoś
cimokio Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:09 największym sukcesem rządu jest to że nie upadł Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:15 będzie lepszy od rządu Olszewskiego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:21 jola_iza napisała: > będzie lepszy od rządu Olszewskiego:)) Bez szans! Olszewski miał te zaletę ,że kaczorów w sondazach nie dystansował, a marcinkiewicz głupstwo zrobil i popularność u ludu zdobyl:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 08.03.06, 23:36 będzie? a jaki jest teraz? jakie ma sukcesy? Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 09.03.06, 08:40 ponawiam pytanie - mam nadzieję, że się doczekam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Pytanie do zwolenników PiS 09.03.06, 09:09 Poniewaz zwolennicy PiS nie odpisuja na pytanie to moze: 1. nie maja o czym pisac? 2. czekaja na najwieksze i najlepsze dokonanie tego rzadu, czyli podanie sie do dymisji? Dla mnie PiS to Prawo Kaduka i Sprawiedliwosc Kalego.A sympatykiem komunistow i postkomunistow nigdy nie bylam i nie bede. Tym bardziej jestem rozczarowana dokonaniami PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pytanie do zwolenników PiS 09.03.06, 11:10 Nawet heroiny czlowiek premiera nie potrafil przemycic. Narciarka podpadla Marcinkiewiczowi ktory twierdzil ze sluszna jest ocena rzadu po 100 dniach.Czyli ktos sciemnial.Pytanie tylko kto.Narciarka czy Premier? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Pytanie do zwolenników PiS 09.03.06, 11:16 PiS to nieskomplikowana instytucja. Oni żerują na państwie nic nie robiąc. Mają zakaz przedsiębiorczości połączonej z ryzykiem finansowym i politycznym. To faceci zwolnieni od myślenia. Jedynym sukcesem tego rządu jest sukces mediany. Miłe też jest becikowe dla młodych mamuś, coś na kształt kwiatka w Dniu Pań. Ale to chyba PiS przeciw temu stanowczo protestował. I w tym proteście jest zawarta cała polityka panów braci. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Pytanie do zwolenników PiS 09.03.06, 11:48 Szatnirka postawiła konkretne pytanie, a tu cisza jak makiem zasiał... Propagandzista Dorn coś wspomniał, że mniej kradzieży aut w okresie świątecznym było, więc może choć za to mały plusik? Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 09.03.06, 13:06 zgadzam się, że decyzja administracyjna o wyvciągnięciu policjantów zza biurek jest godna pochwały. czy to wystarcza aby mówić o rządzie: bardzo dobry. co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Pytanie do zwolenników PiS 09.03.06, 23:35 W tej chwili wszyscy zwolennicy PiSu zaangazowali sie bardzo w obrone Kurskiego. Ale nie sadze, by zostawili Cie bez odpowiedz. Tylko musza cos wymyslec, bo nie jest latwo chwalic PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: ciężko uzyskać jakiś konkret od nich prawda? 10.03.06, 00:08 szczerze (naprawdę nie kpię) mnie ta sytuacja dziwi. jest na tym forum naprawdę wielu zwolenników PiS. zadałam pytanie o konkret - zero odzewu. jedyny plus jaki otrzymałam - wyciągnięcie policjantów zza biurek został zgłoszony przez osobę, którą trudno nazwać entuzjastą obecnej władzy. więc jak to jest? na jakich fundamentach opiera się sympatia zwolenników PiS do tej władzy??? będę starała się aby ten wątek był u szczytu tego forum (tu uśmiech do adminów o wyrozumiałość ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
cimoszenka Sukcesz rzadu PiS 09.03.06, 23:39 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3203569.html Szczególnie pisowskim bolszewikom polecam wpisy i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Sukcesz rzadu PiS 10.03.06, 08:14 wyraźnie prosiłam o podawanie sukcesów a nie o wytykanie niedotrzymanych obietnic wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Pytanie do zwolenników PiS 10.03.06, 10:51 masz cierpliwosc dziewczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 11.03.06, 11:27 staram się jak mogę. ciekawe ile jeszcze będę musiała czekać? Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Re: Pytanie do zwolenników PiS 10.03.06, 14:14 szatniarka napisała: > jakie sukcesy osiągnął PiS po niemal czterech miesiącach działalności? wierchuszka PiS mówi, że to bardzo dobry rząd. czy wy, > zwolennicy Marcinkiewicza, widzicie pozytywne zmiany? A czy mozna zobaczyc cos, czego nie ma? PiS - Prawo Kaduka i Sprawiedliwosc Kalego Odpowiedz Link Zgłoś
stefek.burczymucha Re: Pytanie do zwolenników PiS 10.03.06, 14:29 należy tez zadać to samo pytanie zwolenniczkom PiS Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Pytanie do zwolenników PiS 10.03.06, 17:51 szatniarka napisała: > jakie sukcesy osiągnął PiS po niemal czterech miesiącach działalności? Proste pytanie. Dziwne, że nikt na FK nie potrafi na nie odpowiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Pytanie do zwolenników PiS 11.03.06, 11:49 sukcesem pisu jest export biedy za granice. (niektore kraje otwarly swoj rynek pracy dla bezrobotnych z Polski), pisuary i rzad z duma podaja ta wiadomosc przy kazdej okazji , ja bylbym sie wstydzil o tym glosno mowic. durnie nie wiedza nie zdaja sobie sprawy ze stanu kasy "rentowej" w niedalekiej przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 12.03.06, 08:32 ja chciałabym usłyszeć o rzeczywistych sukcesach tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
szatniarka Re: Pytanie do zwolenników PiS 13.03.06, 16:18 czy ktokolwiek ze zwolenników pis umie odpowiedzieć na moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: Pytanie do zwolenników PiS 22.03.06, 17:16 szatniarka napisała: > jakie sukcesy osiągnął PiS po niemal czterech miesiącach działalności? "Dorota Gawryluk: Co się ostatnio udało PiS? Przemysław Gosiewski: bardzo dużo. Mamy program dożywienia dzieci, mamy ustawę programu mieszkaniowego, mamy kwestie ułatwienia dla przedsiębiorców założenia działalności gospodarczej, mamy szereg sukcesów międzynarodowych, mógłbym przez godzinę pani przedstawiać." Odpowiedz Link Zgłoś