ra_v2 11.03.06, 11:51 Widzałem zdjęcie na którym Donald ściskał dłoń Chucka Norrisa. Uh, będzie sie działo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: Widziałem zdjęcie Kwaśniewskiego zLejbem Foge 11.03.06, 11:58 A co to za ptaszek,ten slawny Fogelman??? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Widziałem zdjęcie J.Kaczyńskiego z Kiszczakiem 12.03.06, 10:15 Razem pili wódkę Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: Bliski koniec PIS 11.03.06, 11:56 ra_v2 napisała: > Widzałem zdjęcie na którym Donald ściskał dłoń Chucka Norrisa. Uh, będzie sie > działo. Tusk znowu nie wiedział, że to podróba i dał sie podpuścić znowu dał sie oszukac Odpowiedz Link Zgłoś
borbali Re: Bliski koniec PIS 12.03.06, 10:14 Chociaż nie jestem zwolennikiem PISiorów to nie zgadzam się,że zbliża się ich bliski koniec.Ci przy korycie muszą się jeszcze nadenerwować i dostatecznie skompromitować,aby odejść w kompromitującym stylu do podziemia jako przykład zmarnowanego okresu dla POlski. =============== PISuary kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś