Dodaj do ulubionych

GW wycina na FK przeciwników PO i SLD

14.03.06, 20:27
PO i SlD krzycza o wolności wypowiedzi. Widać jak by to wyglądało w praktyce,
gdyby rządzili. Kłamią i bronią własnych interesów.
GW nie tylko wycina wątki i opinie ale blokuje wysyłanie.
To jest wolność i liberalizm w wykonaniu Michnika, Tuska i Olejniczaka.
Obserwuj wątek
    • buffalo_bill Stwórz sobie nick "rydzyktofiut" i idź na forum RM 14.03.06, 20:28
      Tylko gdzie to forum?
    • franciszekszwajcarski Re: GW wycina na FK przeciwników PO i SLD 14.03.06, 20:28
      M<nie też czasami wycinają, jak napisze brzydki wyraz, a wcale nie jestem
      przeciwnikiem PO. Nie lubie tylko lewicy, czyli wszystkich oprócz PO.
    • frau_blada A Ty tu kolego nowy? 14.03.06, 20:29
      Czy jak?
      :))))))))))
      Tez mi nowosc.
      :)
      • artsg Trzeba pisać tak żeby nie wycinali 14.03.06, 20:32
        i na dodatek moderatorów wciągnąć do dyskusji.
      • chamstwogw Re: A Ty tu kolego nowy? 14.03.06, 20:32
        frau_blada napisała:

> Czy jak?
        > :))))))))))
        > Tez mi nowosc.
        > :)
        ------
        Nie jestem nowy. Na kilka godzin mnie zablokowali mimo że nie używałem słów
        sprzecznych z netykietą. Wycięli za poglądy. To jest liberalizm?
        • ford.prefect Re: A Ty tu kolego nowy? 14.03.06, 20:37
          Propozycja także dla Ciebie - wyślij mi to, za co zostałeś zabanowany. Ja to wrzucę na forum i chętnie się przekonam o tym, że masz rację.
          • mr_perfekt_2 Re: A Ty tu kolego nowy? 14.03.06, 20:42
            masz w poczcie niewinny temat
            • ford.prefect Re: A Ty tu kolego nowy? 14.03.06, 20:51
              Nie wyraziłeś tam ani jednego poglądu - nie zostałeś zatem zbanowany za poglądy.
              • mr_perfekt_2 To był tylko temat wątku. Niestety nie mam całego. 14.03.06, 20:58
                To był tylko temat wątku, który rozpoczął ciekawą dyskusję na forum.
                Dochodziliśmy do wniosków że klimat domu rodzinnego ma wpływ na postawy osób
                publicznych. Niestety przykłady negatywne takiego wpływu sprawiły że wątek
                został wycięty.
                Chcesz to spróbuj. Max 10min.
                • ford.prefect cenzura na forum 14.03.06, 21:17
                  Napisałeś, cytuję: "Nie... krytykowałem świętości których krytykować nie wolno...". Zgodnie z propozycją jestem gotów zamieścić dowolną krytykę dowolnej "świętości", która nie łamie punktów 4, 5, 6 regulaminu forum. Nie ma w nich nic o poglądach, a za takie ponoć jesteś tępiony. Oczywiście to ja ocenię czy tekst nie łamie regulaminu, ale, przyznasz, inaczej być nie może - nie mogę przecież bronić tezy, że usunięto coś bezpodstawnie jeśli moim zdaniem podstawy były.
                  • mr_perfekt_2 No to rozpocznij jakiś niewinny wątek 14.03.06, 21:22
                    i się nań wypowiedz.
                    Nie musisz cytowac moich pogladow. Po prostu powiedz co myślisz.
                    • ford.prefect Re: No to rozpocznij jakiś niewinny wątek 14.03.06, 21:28
                      > i się nań wypowiedz.
                      > Nie musisz cytowac moich pogladow. Po prostu powiedz co myślisz.

Nie rozumiem. Co chwilę ktoś mówi co myśli i nie jest wycinany. Skąd pomysł, że miałoby mnie to spotkać?
                      • mr_perfekt_2 Jak Cie mam przekonac? 14.03.06, 21:30
                        Zakladasz ten niewinny watek czy nie?
                        ;-)
                        • ford.prefect Re: Jak Cie mam przekonac? 14.03.06, 21:32
                          Skrytyjuję J. Kaczyńskiego i usłyszę, że mam pogląd zgodny z "linią polityczną forum", tak?
                          • mr_perfekt_2 Niewinny temat powiedziałem... np ten co w poczcie 14.03.06, 21:35
                            A nie cytaty z nagłówków Wybiórczej ;-)
                            Za krytyke J. Kaczyńskiego to tutaj mozesz ewentualnie dostac propozycje
                            wspolpracy... TW gazety wyborczej... ale obciach ... :-)))
                • chamstwogw Re: To był tylko temat wątku. Niestety nie mam ca 14.03.06, 21:21
                  mr_perfekt_2 napisał:
                  > Dochodziliśmy do wniosków że klimat domu rodzinnego ma wpływ na postawy osób
                  > publicznych.

To jest argument przeciwko Balcerowiczowi - chyba że nie spotyka się ze swoją żoną.
          • chamstwogw Re: A Ty tu kolego nowy? 14.03.06, 20:45
            ford.prefect napisał:
            > Propozycja także dla Ciebie - wyślij mi to, za co zostałeś zabanowany. Ja to wr
            > zucę na forum i chętnie się przekonam o tym, że masz rację.

Nie chcę ryzykować, bo próbowałem po całkowitym rozłączenie się z internetem i
            wyłączeniu komputera, zalogować się pod starym nickiem, lecz dostałem identyczną
            informację, że jestem zablokowany do określonej godziny.
            • mr_perfekt_2 Mnie całkiem zabanowali nicka 14.03.06, 20:46
              Musiałem również zmienić komputer bo zakładają bana na IP.
    • mr_perfekt_2 Potwierdzam! 14.03.06, 20:30
      Poświadczam że zostałem zabanowany w poprzednim wcieleniu za krytyke PO
    • adam81w co ty gadasz ? akurat chamow z prawej strony 14.03.06, 20:31
      to tu pelno na forum .
      • chamstwogw [...] 14.03.06, 20:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • cimoszenka [...] 14.03.06, 20:41
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • mr_perfekt_2 Czy można zabanować tego "pana" ??? 14.03.06, 20:45
            • chamstwogw Re: Czy można zabanować tego "pana" ???-kapuś!!! 14.03.06, 20:47
              I pewnie zwolennik wolności inaczej.
              • mr_perfekt_2 I tego też! Czy można by ich zabanować? 14.03.06, 20:47
                • chamstwogw Swojego,cimoszenkę też- niby po równo? 14.03.06, 20:53
                  Nie zdążyłem przeczytać, co cimoszenka napisał.
                  • mr_perfekt_2 Przez 30 minut? Nic nie szkodzi... ja pamiętam... 14.03.06, 21:04
                    cimoszenka napisał że właśnie poprawiał wtyczkę od zasilacza i poraził go prąd,
                    silny ból sprawił że doznał oświecenia!
                    Przeprasza za wszystkie swoje posty na forum, więcej nie będzie już pisywał
                    takich "farmazonów" (wierny cytat). Ostrzegł nas jednak oczywiście istnieje
                    niebezpieczeństwo iż jakiś kolejny nieoświecony "łoś" (wierny cytat) przejmie
                    nick i zacznie się pod niego podszywać. Wywód zakończył czołobitnymi hasłami
                    pro-PIS-owskimi których jako zwolennik PIS nie będę przytaczał ze względu na
                    skromność... Przyrównanie Pana Premiera do proroka i cudotwórcy było troszeczkę
                    przesadzone... Ale cóż, każdy wie że tylko troszekę.
                    • chamstwogw Jakie 30 minut-6minut 14.03.06, 21:11
                      Niewierzę w to. Prędzej sobie przytrzasnął swój obiekt zainteresowania.
                      Jego miłość do jasnowidza Tuska i HGW jest bezkresna i ślepa.
                  • cimoszenka Popatrz ja też nie zdązyłem 14.03.06, 21:12
                    ale nie żałuję...
            • cimoszenka Oczywiście, ze można 14.03.06, 21:11
              a nawet można do obozu koncentracyjnego wysłać...Towarzyszu radziecki
              działajcie dalej..
    • pink.freud Re: GW wycina na FK przeciwników PO i SLD 14.03.06, 21:10
      Ckamstwogw to giwi:)))))))))
      Chciała właczyć się do dyskusji;)))
      • mr_perfekt_2 To nie Giwi wycina! To jej myszka się zbiesiła... 14.03.06, 21:11
        ... myszka Giwi szaleje i klika ...
        click ... cut ... click ... cut ... click ... cut ... click ... cut ...
    • frau_blada Maja zlecenie to musz wycinac. Zrozumcie 14.03.06, 21:14
      czlowieka.
      :)
      • mr_perfekt_2 Podobno jest takie zaklęcie na FK... 14.03.06, 21:16
        .. które jak się wpisze w temacie to banuje dyskutanta...
        Można je stosować żeby zabanować przeciwnika...
      • chamstwogw Re: Maja zlecenie to musz wycinac. Zrozumcie 14.03.06, 21:31
        frau_blada napisała:
        > czlowieka. :)

FK to w pewnym sensie zabawa. Jeśli jednak już tu panują zwyczaje z dżungli, to
        jak wygląda prawdziwe oblicze tych, którzy mówią o liberalizmie i wolności?
        Taka sama obłuda jest na codzień gdy banki podstępem wyłudzały majątek uczciwym
        od uczciwych przedsiębiorców. Mają przywileje tylko dla swoich.
    • ratatatam no te niedouki moderatorki tna jak malpy z brzytwa 14.03.06, 21:28
      nie wiem czemu im sie nie podoba pytanie o nr legitymacji PZPR lektora Leszka
      Balcerowicza
      • mr_perfekt_2 Nr 1 miał Bierut... 14.03.06, 21:31
        wiec bylby to obciach gdyby prawda wyszla na jaw ze Balcerowicz mial jakis
        wyzszy numer niz 1...
      • potodno Re: no te niedouki moderatorki tna jak malpy z br 14.03.06, 21:37
        ratatatam napisał:

> nie wiem czemu im sie nie podoba pytanie o nr legitymacji PZPR lektora Leszka
        > Balcerowicza

aby nr 61/65 nikt nie skojarzył z 08/15
    • aaki bynajmniej nie jest to "odkrycie ameryki" kolego 14.03.06, 21:41
      :-)
      • chamstwogw Re: bynajmniej nie jest to "odkrycie ameryki" ko 14.03.06, 21:53
        aaki napisała:
        > :-)

Chętnie dowiedziałbym się jednak, czy liberalne elity łżą czy nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka