Gość: CZYZUNIA IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.12.02, 15:53 katolicyzm to najbardziej pogańska religia świata. żadna inna nie ma tylu bogów, bożków, bożątek. bo chyba lucyfer to też jakiś bożek, no nielubiany ale zawsze.pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PULS Re: pogańska religia. IP: *.tnt76.chi5.da.uu.net 05.12.02, 16:20 Gość portalu: CZYZUNIA napisał(a): > katolicyzm to najbardziej pogańska religia świata. > żadna inna nie ma tylu bogów, bożków, bożątek. > bo chyba lucyfer to też jakiś bożek, no nielubiany ale zawsze.pa P.Sluchaj no,jak wiesz w dobrym biznesie jest zawsze cos do wyboru w zaleznosci od upodoban klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: pogańska religia. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.12.02, 16:41 ale smieszne jest to ze różne wojtylu. glempy rydzyki cóś plotą że wierzą w jedynego boga.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: pogańska religia. IP: *.tnt76.chi5.da.uu.net 05.12.02, 16:59 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > ale smieszne jest to ze różne wojtylu. glempy rydzyki cóś plotą że wierzą w > jedynego boga.pa Oni tak.Dlatego zyja w dobrobycie.Pospolu ma wierzyc w roznych bozkow.Wyobrazasz sobie ile teraz na Boze Narodzenie beda miec ze sprzedazy wizerunkow tego bozka-biblia obrazkowo-przedstawiajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mileto Re: pogańska religia wg kurwuni... IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 06.12.02, 06:14 Niczym nie sprowokowany atak kogos kto nie ma pojecia o czym pisze... Gość portalu: PULS napisał(a): > Gość portalu: czyzunia napisał(a): > > > ale smieszne jest to ze różne wojtylu. glempy rydzyki cóś plotą że wierzą > w > > jedynego boga.pa > > Oni tak.Dlatego zyja w dobrobycie.Pospolu ma wierzyc w roznych > bozkow.Wyobrazasz sobie ile teraz na Boze Narodzenie beda miec ze sprzedazy > wizerunkow tego bozka-biblia obrazkowo-przedstawiajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: pogańska religia wg kurwuni... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.12.02, 09:30 niejaki mileto tez wydaje z siebie pierdniecie.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁOWCA_DUPKÓW Re: pogańska religia wg kurwuni... IP: *.polbox.pl / 213.241.38.* 06.12.02, 09:39 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > niejaki mileto tez wydaje z siebie pierdniecie.pa O I TOWARZYSZ CZUZYNIA SIĘ TU ZNALAZŁ :) TAK TAK MUSZĘ STWIERDZIĆ ŻE WASZA ANTYRELIGIJNA POSTAWA JEST SŁUSZNA Z LINIĄ PARTII (też jestem ateistą-więc nie atakuj mnie religijnie, bo to tak jakbyś atakował siebie :)) ALE NAJWIĘKSZY PODZIW WZBUDZA NICZYM NIE SKARZONA IDEALNA WIZJA NASZEGO WSPÓLNEGO CELU... WSPÓLNEJ SOCJALISTYCZNEJ POLSKI. CHCĘ ABY TOWARZYSZ CZYZUNIA OBJĄŁ STANOWISKO I SEKRETARZA I POMÓGŁ NAM W DOPROWADZENIU POLSKI DO JEDYNEGO SŁUSZNEGO CELU JAKIM JEST SOCJALIZM... SOJUZ WIECZNY DLA POLSKI. Z INTERNACJONALISTYCZNYMI POZDROWIENIAMI DLA TOWARZYSZA CZYZUNI TOWARZYSZ SEKRETARZ ŁOWCA DUPKÓW (JAKBY CO MAM CAŁY WĄTEK NA TEMAT PRL w jednym dokumencie... JESTEM KOLEKCJONEREM ZŁOTEJ CZCIONKI :) PAPATKI ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: pogańska religia wg kurwuni... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.12.02, 09:45 no miło że doceniasz moją ciężką walkę o dobro rz-plitej.staraj sie to może wezne cie na babcie klozetową. a tak poza tym jak cie nie ruchają ,nie wierzgaj girami.pa Odpowiedz Link Zgłoś