obraza.uczuc.religijnych 19.03.06, 12:52 czyli ubek, kapepowiec i działkowiec cieszę się niezmiernie że jestem w koalicji z Prawem i Sprawiedzliwością-partią ludzi uczciwych i dążących do odsunięcia Układu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok5 Ja jako żelazny elektorat PISu 19.03.06, 12:54 wolę olejniczaka niż tuska :)-tak ,ze przyjmuję Twoją deklarację z pokorą.:) Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Już Oleksy na nas głosował i Gierek :))))) 19.03.06, 13:03 wyczyścimy wam partię ze zbrodniarzy jak jaruzel i będziecie się lepiej prezentowac niż POpłuczyny POuwolskie mocnoprzemadzrzałe. Musicie tylko wytrzymac diabelską kurację :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Oczyszczenie będzie obopólne. 19.03.06, 13:06 W koalicji waryjatom i spaślakom (z wyjątkiem Kalisza) mówimy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Prawie się pod tym podpisałem, prawie 19.03.06, 13:15 Też uważam że mam poglądy lewicowe, zaimponowała mi powyższa wymiana opinii - jednak : Kalisz z lewicą ma tyle wspólnego co ze sportami ekstremalnymi. Jarosław Kaczyński jest takim konglomeratem sprzeczności że trudno go traktować poważnie. Obaj niby to są przeciwnikami Balcerowicza a nie potrafią pozbyć się go - np przez postawienie przed Trybunałem Stanu, łżą że do tego jest potrzebna większość kwalifikowana. Tak że prawie a czyni tak wiele :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Re: Prawie się pod tym podpisałem, prawie 19.03.06, 13:18 To było do przewidzenia :-(. Już smok czepia się najporządniejszych ludzi. Odczepcie się od gen. Jaruzelskiego bo naprawdę zdenerwujecie większość społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Prawo i Sprawiedliwość na razie nie stawia 19.03.06, 13:34 żadnych warunków. Po prostu bardzo chcą z nami rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: i zbudujemy 19.03.06, 13:31 blogol.hu/pikz/asdada/kacsa.GIF mnóstwo nowych domów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych O tak! Doceniamy ważną rolę Kościoła 19.03.06, 13:33 w polskiej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś