a.adas 21.03.06, 18:48 co ten Suski wymyślił? A Semka się wije... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mako75 Re: wije się, bo 21.03.06, 18:50 po_godzinach napisała: > genetycznie z nim coś nie tenteges? Pewnie dziadek w KPP :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: genetyczny patriotyzm (?!?) 21.03.06, 19:05 A brak zainteresowania płcią przeciwną nie odbija się w genach? I proszę mnie nie posądzać, że przypuszczam, iż Jarek był z próbówki ! Pytam, czy on nie ma osłabionych genów w swych plemnikach? Chociaż to mało ważne, jeśli umrze bezpotomnie. I bardzo dobrze ! - Dopiero teraz zrozumiałem, że to dobrze. Przecież bywają takie przypadki jak poseł Cymański - on nie może być inny, jeżeli mamusia oświadcza, że ma 30 moherowych beretów ! Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Suski to w ogóle cenny egzemplarz ; należałoby... 21.03.06, 19:13 ...go wziąć pod ochronę - bo chyba jako jedyny głośno mówi to, co inne PiSuary tylko myślą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Suski to w ogóle cenny egzemplarz ; należałob 21.03.06, 19:31 hm... to jak to bedzie w moim przypadku?? czesc rodziny wybito w Powstaniu Styczniowym a rosjanie potem odebrali majatek. dziadek, po uratowaniu cudem z obozu koncentracyjnego, wstapil do II Armi Wojska Polskiego i zdobywal Prage. potem byl milicjantem i czlonkiem PZPR. moim wujkiem byl Stanisław Skalski, taki pilot.... to jestem genetycznie dobry czy nie??? kużwa, bo się pogubiłem..:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Suski to w ogóle cenny egzemplarz ; należałob 21.03.06, 19:50 > to jestem genetycznie dobry czy nie??? Po prostu jesteś genetycznie przygotowany do wszystkiego! Jak byś tak pogrzebał i znalazł coś orientalnego? Może mógłbyś być tancerką brzucha? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Suski to w ogóle cenny egzemplarz ; należałob 21.03.06, 19:54 no to zaczynam się obawiać... w nocy zapuka policja i poda mój nowy strój... :) atb Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Cóż, kiedyś był słynny "Cyrk Skalskiego", a teraz 21.03.06, 19:56 ...mamy "Cyrk Suskiego" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
swansea :) 21.03.06, 20:02 a Suski jakiego miał wujka??? możę to ja powinienem być w szefostwie PiSu, bo mało kto by taki argument przebił..:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Suski to w ogóle cenny egzemplarz ; należałob 21.03.06, 19:33 Chwila, Suski to ten egzemplarz co cieszył się z powiedzonka "są równi i równiejsi"? Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Ten sam - poseł Suski czyli... 21.03.06, 19:55 ..."Dzień (uśmięchniętego) Świstaka" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Suski - wzór genetycznego idiotyzmu 21.03.06, 19:34 powinien trafić do Sevres pod Paryżem. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Suski to w ogóle cenny egzemplarz ; należałob 21.03.06, 21:50 Z tym myśleniem pisuarów to nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Jakie to znamienne 21.03.06, 20:25 ze dzieci komuchów tak ciegnie do siebie... i to jeszcze wszyscy sie w jednej gazecie spotykają, wspolplemiency kurna, sekta :) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill I co z tego, że Twój ojciec był komuchem? 21.03.06, 20:39 Musisz się z tym wszędzie obnosić? Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo ty dziecko nic nie wiesz o moim ojcu 21.03.06, 20:42 licze ze ładnie odszczekasz te kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Ja dziecko to pewnie mógłbym być Twoim ojcem 21.03.06, 20:44 Sieroto po aparacie PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo taki stary a taki durny 21.03.06, 20:50 i niewychowany. Odszczekaj swoje kłamstwa. Jesli nie uznam zes zwykły kłamca. PS Wycieczki ad personam to typowy sposob twojej dyskusji? nie starcza argumentów to jak pisal drebin w drugim zdaniu inwektywy, takie to typowo lewackie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Młot - bardzo trafny nick :-))) 21.03.06, 20:55 Drebin? A kto to? Twój ulubiony klasyk lewacki młotku? Wycieczki osobiste Ci się nie podobają? Straszne :-))) A takie "wycieczki" np: "Jakie to znamienne ze dzieci komuchów tak ciegnie do siebie... i to jeszcze wszyscy sie w jednej gazecie spotykają, wspolplemiency kurna, sekta :)"? Zero logiki. Żałość. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Młot - bardzo trafny nick :-))) 21.03.06, 21:00 Miałes odszczekać ofermo bolszewicka swoje oszczerstwa. Poczekam litosciwie. Tak, i pisałem o redakcji niejakiej GW. To az nazbyt wyraźne, zresztą gdyby tych liderów Wybiorczej popytac to by nie kłamali, oni sie swoich starych nie wstydzą - to byli dobrzy komunisci a ich partia była podobniez postepowa. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill No to jakoś lewacki młotku wybrnąłeś :-))) 21.03.06, 21:08 Krętactwem bo krętactwem ale zawsze. Zresztą, czego się po was - sierotach po komunie, spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Kłamiesz wciac czerwony frajerze :)) 21.03.06, 21:15 > Krętactwem bo krętactwem ale zawsze no widzisz, sam sobie odpowiadasz dziecino. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Wy komuchy potraficie jedno: napluć i uciec :-))) 21.03.06, 21:19 Zero logiki, zero argumentów, same inwektywy. Po prostu - poziom Rowu Mariańskiego :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Ojciec z UB pisał ci te roposty? 21.03.06, 21:39 ubeckie kłamstwa non toper na pierwszej linii frontu walki ideologicznej kłamcy bufflo billa... Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Widze dalej trzymasz poziom 21.03.06, 21:45 ubeckiej kloaki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Postaraj sie cos wystrugac 21.03.06, 21:49 sam bo ci sie juz papa-ubol zuzył :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Twój ojciec mi się zużył??? Co Ty pleciesz? 21.03.06, 21:58 odłóz tą amfe, choń te ostatnie ubolskie szare komorki :)) moga sie przydac. Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill A co mnie obchodzi Twoje uzależnienie??? 21.03.06, 22:03 Tyle samo co i Twój ojciec UB-ek, o którym tu w kółko opowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Młocie, wybacz,ale mentalnie nadal tkwisz w III RP 21.03.06, 21:05 To nie Buffalo ma udowodnić Twoją winę (ew. Twojego Ojca), ale to Ty swoją niewinność (oraz Tatusia). Naprawdę nie rozumiesz mechanizmów moralnej odnowy? Twoje żale są nie na miejscu w IV RP (a nawet III i pół) Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Młocie, wybacz,ale mentalnie nadal tkwisz w I 21.03.06, 21:11 Błąd. Tęsknisz za komunizmem? niejaki Buffalo wyzwał mojego ojca od komucha nie znajac go i kompletnie nic o nim nie wiedząc. I to ja wg twoich standardów ma mu udowadniac ze było inaczej? A jesli chodzi o potomków coponiektorych dziennikarzy GW to są to sprawy jawne i znane tyle ze nieupublicznianie szerzej nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea peace.. peace...:) 21.03.06, 21:15 w sensie ważniejsze: popierasz Suskiego czy nie??? teza: patriotyzm jest genetyczny. czyli to efekt działalności Boga. to niektórzy są pokarani??? a może ci patriotyczni to są pokarani?? jeśli to genetyka, to jak można za to karać??? generalnie jakby się dłużej zastanowić, to jest to totalna bzdura.. atb Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Tak własciwie to nie wiem o co temu panu sie 21.03.06, 21:17 rozchodzi. Kazdy mial rodziców, ci rodzice kims tam byli. Jest jednak cos takiego jak dom rodzinny i wychowanie co ma to jednak wspolengo z genetyką? nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea no właśnie... 21.03.06, 21:22 mowa o wychowaniu..... ale wielu ludzi z natury jest buntownikami i nie idzie w ślady rodziców. trudno orzec. można podeprzeć się statystyką, ale ona tworzy masę, nie indywidualności.. ale dobry przykład wychowania, to prawnicze kasty rodzinne.. Suski pieprzy głupoty. gorzej będzie, jak zaczną swoim zaglądać w życiorysy. osobiście znam młodego posła PiS, którego ojciec jako prawnik, był szychą w PZPR. taka mała uwaga..:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Tak własciwie to nie wiem o co temu panu sie 21.03.06, 21:23 młocie, nie wiedziałem że mentalnie tak blisko ci do bolszewików. ten nick to tylko dla zmyłki? Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: Tak własciwie to nie wiem o co temu panu sie 21.03.06, 21:43 heh bardzo blisko. A wiec powtarzam - wielka czesc obecnej elity dziennikarskiej miala rodzinke w KPP i nie tylko tam. To oczywiscie jest prawda ale zbyt niewygodna by o niej otwarcie pisac. Dlatego kazdy kto pisze to zoologiczny antykomunista, rynsztok moralny. Sam Adas przyznal ze wychowywany byl w żydokomunistycznej rodzince. Starsi ode mnie i od ciebie zauwazyli podobienstwo ideologiczne dzisiejszych "demokratów" z GW do rewolucjonistów z KPP. Mowa w szczegolnosci o stosunku do polskiej tradycji i historii. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach potomków dziennikarzy? 21.03.06, 21:15 to nawet niewinne dziatki są spadkobiercami KPP? Jej. Odpowiedz Link Zgłoś
mlot.na.lewactwo Re: potomków dziennikarzy? 21.03.06, 21:18 wypadlo komunistycznych. dzieki za zwrocenie uwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Młocie, wybacz,ale mentalnie nadal tkwisz w I 21.03.06, 21:20 >. I to ja wg twoich standardów ma mu udowadniac ze było inaczej? Dokładnie. To nie są moje standardy, ale IV RP. To ja Ci to jeszcze raz wyjaśnię. Mamy (prawie) IV RP, prawda? Czyli Buffalo nie musi pokazywać dowodów winy, ani nawet tłumaczyc co miał na myśli nazywając Twojego Ojca komuchem. A mógł mieć wiele na myśli i powodów. Ale to naprawdę nieważne. Jeśli się czujesz obrażony, to musisz udowodnić niewinność Ojca, przedstawić wiarygodne dokumenta i udowodnić, że Twój Ojciec nie jest także np. mentalnym komuchem albo, ze jego praca nie wpływała na rozwój komunizmu na swiecie, ani... Jednym zdaniem, przykro mi, ale w IV RP Twój Tato jest w komunizm umoczony po pachy, na podsatwie jednego zdania Buffalo, no chyba ze udowdnisz jego niewinność... Odpowiedz Link Zgłoś
trouble_maker Re: mentalnie nadal tkwisz w III RP 21.03.06, 22:05 Nie pochlebiaj mu - młot tkwi mentalnie przecież w epoce kamienia łupanego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: ty dziecko nic nie wiesz o moim ojcu 21.03.06, 21:53 Ty młocie też go pewnie nie znasz,pewnie w metryczce masz :ojciec NN Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jakie to znamienne 21.03.06, 21:52 mlot.na.lewactwo napisał: > ze dzieci komuchów tak ciegnie do siebie... i to jeszcze wszyscy sie w jednej > gazecie spotykają, wspolplemiency kurna, sekta :) > Młot to młot,może pomyślisz,to nie boli tak bardzo.A niektórych nawet wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos PiSiory to są po prostu Genecjanie 21.03.06, 21:20 Dlatego mają takie genetyczne zamiłowania. Tajemnica się wyjaśniła. Odpowiedz Link Zgłoś