Dodaj do ulubionych

Kto głosował na PIS i się tego wstydzi?

23.03.06, 18:52
Jakie motywy wami powodowały, że zagłosowaliście na tę Partię?

Co spowodowało, że zmieniliście zdanie i zaczęliście się wstydzić własnej
hmmm... naiwności?;)

Obserwuj wątek
    • rzewuski1 Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 18:55
      ja głosowałem mimo pewnych oporów na sld i jestem teraz zadowolony
      nie zmarnowalem głosu na ludowo-narodowych krzykaczy ,względnie na liberałow
      • obraza.uczuc.religijnych To jest nas dwóch. 23.03.06, 18:56
        • abstrakt2003 Macie się czego wstydzić! 23.03.06, 18:57

• rzewuski1 czego?trafnego wyboru 23.03.06, 19:00
            jak patrze na tyn cyrk na te wieczne kłotnie w obozie prawicowym
            jak na wewnetrzne wojenki przeznaczaja cała swoja energie
            to z kazdym dniem utwierdzam sie w przekonaniu ze miałem racje
          • ra_v2 Re: Macie się czego wstydzić! 23.03.06, 19:53
            nie głosowalem na PIS, ale nie mam o to do nikogo pretensji. Trzeba znać trochę
            historię, żeby w tym co robili aczorowie zobaczyć multi-manipulację
      • przemek1975 Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 23:16
        Na SLD oplaca sie glosowac, jesli wiaze sie to z realnymi korzysciami. Oni
        potrafia nagradzac swoich: beton, oficerow SB etc. Nawet najwiekszemu idiocie
        potrafia zalatwic niezla fuche.

Jesli jednak nie ma sie z nimi zadnych konotacji i liczy sie na zmiany w
        dobrych kierunku pod ich przywodztwem to naprawde trudno o wiekszy debilizm.
    • mirmat1 Chcialem koalicji patriotow a dostalem POPiS 23.03.06, 19:14
      prorok_abraham napisał:

> Jakie motywy wami powodowały, że zagłosowaliście na tę Partię?
      Mirmat: byla to partia w 90% bliska moim przekonaniom. Nastepne w kolejce byly
      LPR moze 30% czy Samoobrona moze z 20%. Liczylem a koalicje progarmowa a nie
      koalicje stolkow na jaka liczyla Platforma z Rokita wymachujacym rekami co do
      rownowagi stolkow.
      > Co spowodowało, że zmieniliście zdanie i zaczęliście się wstydzić własnej
      > hmmm... naiwności?;)
      Kropla przelewajaca czare byla zgoda PiS na manipulacje ordynacja wyborcza tak
      by zadowolic przekrety Platfusow. Wstydze sie decyji bo glos, nawet trzymajac
      sie za nos, na LPR mogl wzmocnic pozycje tych co niestety musza kontrolowac
      halucynacje PiS-owskich rozrobek
      • prorok_abraham Re: Chcialem koalicji patriotow a dostalem POPiS 23.03.06, 19:17
        Na co teraz byś głosował?
        • mirmat1 Trzymajac sie za nos na LPR 23.03.06, 19:29
          prorok_abraham napisał:
          > Na co teraz byś głosował?
          Mirmat: jak sie mowi na bezrybiu i rak ryba.
          • prorok_abraham Re: Trzymajac sie za nos na LPR 23.03.06, 19:31
            Wydaje mi się, że w takim przypadku znów będziesz się wstydził, może jeszcze
            bardziej:)
            • mirmat1 ??????? 23.03.06, 19:34
              prorok_abraham napisał:

> Wydaje mi się, że w takim przypadku znów będziesz się wstydził, może jeszcze
              > bardziej:)
              Nie jestem wyborczym abstynentem. Jaki wiec wybor? Glownym problemem z LPR byla
              ich polityka zagraniczna w stosunku do Ameryki ale ta moga wygladzic realia.
              Troche zadewociala jak na moj gust ale to mozna przezyc. Dalszego
              Balcerowiczostwa Polska nie przezyje.
              • prorok_abraham Re: ??????? 23.03.06, 19:36
                Hmmm a sądzisz, że przeżyje kolejne becikowe i senioralne?
                • mirmat1 Nastepne pokolenia beda sie tym cieszyc 23.03.06, 19:38
                  prorok_abraham napisał:
                  > Hmmm a sądzisz, że przeżyje kolejne becikowe i senioralne?
                  Mirmat: becikowe przezyjemy, fali islamskiej dziczy NIE. Popatrz na Francje.
                  • prorok_abraham Re: Nastepne pokolenia beda sie tym cieszyc 23.03.06, 19:48
                    Czemu dziczy? A przede wszystkim islamskiej? To tak jakby powiedzieć o
                    katolickim zacofaniu w Polsce, a przecież nie wszyscy katolicy są zacofani.
                    • mirmat1 Re: Nastepne pokolenia beda sie tym cieszyc 23.03.06, 19:58
                      prorok_abraham napisał:
                      > Czemu dziczy? A przede wszystkim islamskiej? To tak jakby powiedzieć o
                      > katolickim zacofaniu w Polsce, a przecież nie wszyscy katolicy są zacofani.
                      Mirmat: Polecam lekture Koranu. "Cywilizowani" muzulmanie tak na prawde nie
                      wierza w swoja religie bo ISLAM oznacza calkowite podporzadkowanie sie
                      Koranowi. A ten nakazuje wycinanie w pien niewiernych. Tam nie ma nic o
                      nadstawianiu drugiego policzka. Tam jest lista wymyslnych tortur dla tych co
                      nie sluchaja sie nakazow.
                      • prorok_abraham Re: Nastepne pokolenia beda sie tym cieszyc 23.03.06, 20:05
                        Szczerze mówiąc w Koranie niczego takiego nie zauważyłem, a interesowałem się
                        swego czasu historią wielu religii, również islamu. Na marginesie pomyśl o
                        Starym Testamencie, gdzie Bóg niejednokrotnie wycinał innowierców (np.
                        Egipcjan). Chyba nigdy nie rozmawiałeś ze zwykłymi muzułmanami - dla wielu z
                        nich terroryści są takim samym złem jak dla nas.
                        • mirmat1 Inne religie publicznie wzywaja do mordow? 23.03.06, 23:08
                          prorok_abraham napisał:

> Szczerze mówiąc w Koranie niczego takiego nie zauważyłem, a interesowałem się
                          > swego czasu historią wielu religii, również islamu. Na marginesie pomyśl o
                          > Starym Testamencie, gdzie Bóg niejednokrotnie wycinał innowierców (np.
                          > Egipcjan). Chyba nigdy nie rozmawiałeś ze zwykłymi muzułmanami - dla wielu z
                          > nich terroryści są takim samym złem jak dla nas.
                          Jeszcze niedawno w Londynie regularnie dzien po dniu odbywaly sie
                          kilkudziesieciotysieczne demonstracje wzywajace do mordowania niewiernych,
                          ktorzy "obrazaja" Mahometa. Ktokolwiek inny by zademonstrowal takie
                          przekonania w miescie Kenna Livingstona to policja by go nie chronila ale
                          spalowala i wsadzila do pudla za "hate". Tu nie chodzi o to jakie brednie mozna
                          znalesc w roznych pismach religijnych ale jak powaznie traktuja je wyznawcy. W
                          islamie nie ma zasady oddaj co jest cesarskie cesarzowi a co jest boskie bogu.
                          Ta sprawa ma scisle powiazanie z nasza dyskusja. Po wejsciu do Eurokolchozu
                          jedyna zapora przeciw zwyrodnieniu panujacemu w "jadrze" UE jest nasza
                          konstytucja. Manipulowanie ja w doraznych celach wyborczych jest gorszym
                          przestepstwem niz wysypanie w protescie zboza na tory.
                          • szary_czlowiek Re: Inne religie publicznie wzywaja do mordow? 24.03.06, 13:14
                            Kilkudziesięciotysięczne? Ale chrzanisz człowieku, nic ciebie już nie uratuje,
                            a Londyn to chyba widziałeś w dobranocce.
                            • mirmat1 Nie wierzysz "liberalnym" mediom ???? 27.03.06, 20:16
                              szary_czlowiek napisał:

> Kilkudziesięciotysięczne? Ale chrzanisz człowieku, nic ciebie już nie
                              uratuje, a Londyn to chyba widziałeś w dobranocce.
                              Mirmat: nie jestem sympatykiem lewackich gadzinowek ale nie wiem dlaczego
                              apologeci islamskiego teroru mieliby fabrykowac zdjecia i informacje
                              kompromitujace "pokoj" milujaca religie
    • venus99 Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 19:21
      to bardzo dziwne - nikt się dzisiaj nie chce przyznać,że głosował na tych
      sfrustrowanych dewotów.
      • prorok_abraham Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 19:23
        Może BARDZO się wstydzą?:)
        • venus99 Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 19:27
          szkoda,że nie wstydzili się takiej decyzji PRZED wyborami.
    • pink.freud Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 19:32
      Ja głosowałem na PO i nie zawiodłem się. Chciałem żeby powstała silna koalicja PO-SLD. Wprowadzenie przez PiS katofaszyzmu i zniszczenie gospodarki umozliwiło wreszcie powstanie tej koalicji. Teraz nie muszę już sie wstydzić SLD i jestem dumny z PO-SLD. Frasyniuk miał rację. Razem jesteśmy nie do pobicia.
      • w11mil Aleksander Kwasniewski doczekał się! 23.03.06, 19:42
        pink.freud napisał:
        > Teraz nie muszę już sie wstydzić SLD i jestem> dumny z PO-SLD. Frasyniuk
        >miał rację. Razem jesteśmy nie do pobicia.
        • pink.freud Re: Aleksander Kwasniewski doczekał się! 23.03.06, 19:48
          Tak, powinni to wreszcie po męsku rozstrzygnąć z Donaldem, kto będzie przywódcą nowej wielkiej lewicy:)
    • sugarbox Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 19:32
      No właśnie - to jest ABSOLUTNIE przeciekawa historia...otóż NIKT z moich
      znajomych i znajomych znajomych nie głosował na PIS. Nie znam nikogo. Kilka osób
      podejrzewam, ale to jak z kolegą osobistym Markiem, co miał byc kobietą, a
      okazał sie mężczyzną:))
      ...póki co ktoś z mojego towarzystwa mruknął "nie dziw się, jesteśmy elitą":)))

Tylko jakoś mało to cieszy.
      • w11mil suuper! wiecej takich postów! 23.03.06, 19:38
        sugarbox napisała:
        > ...póki co ktoś z mojego towarzystwa mruknął "nie dziw się, jesteśmy
        >elitą":)))

macie na to jakies zaświadczenie?
        • pink.freud Re: suuper! wiecej takich postów! 23.03.06, 19:41
          Też Cie to bawi?:)))))))))))))))))))))
          Niedowartosciowanych frustratów nigdy nie brakowało;)))
        • sugarbox Re: suuper! wiecej takich postów! 23.03.06, 19:41
          Nie, ale głębokie PRZEŚWIADCZENIE.
          • w11mil osoby o Twojej inteligencji nie głosowały na PIS 23.03.06, 19:45
            sugarbox napisała:

> Nie, ale głębokie PRZEŚWIADCZENIE.
            • sugarbox Re: osoby o Twojej inteligencji nie głosowały na 23.03.06, 19:50
              A cóż Ty możesz wiedzieć o mojej inteligencji? Nie znamy się jak sądzę.
              • w11mil ocena oparta wyłacznie o Twój post 23.03.06, 19:51
                ale przyznaję - moze być krzywdząca

sugarbox napisała:

> A cóż Ty możesz wiedzieć o mojej inteligencji? Nie znamy się jak sądzę.
                • sugarbox Re: ocena oparta wyłacznie o Twój post 23.03.06, 20:00
                  Rzeczywiście - to powinien być jeden z punktów Mensy - ocena po wypowiedziach na
                  forum:)
                  • w11mil przy okazji: IQ nie jest miarą inteligencji 23.03.06, 20:03
                    to jest miara umiejetnosci rozwiazywania testów na IQ

sugarbox napisała:
                    > Rzeczywiście - to powinien być jeden z punktów Mensy
                    • sugarbox Re: przy okazji: IQ nie jest miarą inteligencji 23.03.06, 20:06
                      Fakt.
                      Tak jak inteligencja jest lub jej nie ma.
                      :)
        • przemek1975 Maja wydrukowane sondaze OBOPu 23.03.06, 23:21
          He he he he.
      • pink.freud Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 19:40
        Powinnaś się bardziej cieszyć:)
        Jesteś bardzo inteligentna i nie dałaś się nabrać. Tak trzymaj, bycie w elicie zobowiązuje.
    • emeryt-z-kraju Re: Kto nie głosował na PIS i teraz się wstydzi? 23.03.06, 19:33
      Ja. I bardzo wielu, przez PO-przekrentów przekonanych, że to nie warto. Że nic
      się nie zmieni. Trzeba było jednak zaufać PiS-owi. Dziś byłoby i łatwiej,i
      lepiej rozliczyć PO, SLD, - tatłajstwo.
      • mirmat1 Gdzie ta trudnosc? PiS z SO i LPR ma ogromna wieks 23.03.06, 19:45
        emeryt-z-kraju napisał:

> Ja. I bardzo wielu, przez PO-przekrentów przekonanych, że to nie warto. Że
        nic się nie zmieni. Trzeba było jednak zaufać PiS-owi. Dziś byłoby i łatwiej,i
        > lepiej rozliczyć PO, SLD, - tatłajstwo.
        M: i jak w tej walce ma pomoc pomaganie Platfusom w manipulowaniu ordynacja
        wyborcza?
      • przemek1975 Re: Kto nie głosował na PIS i teraz się wstydzi? 23.03.06, 23:19
        Naprawde rozbrajajacy sa ludzie, ktorzy wierza, ze PO to nowa jakosc.
        Mnie micha sama sie cieszy. Ludzie, ktorzy ciagle sie nie sprawdzali (np. taki
        Rokita), bez wizji (Komorowski co to byl kiedys przeciwny NATO i widzial sojusz
        militarny z Rosja), bez wyrazistych pogladow - oni ciagle przychodza i udaja,
        ze nowi i maja pomysly. I ludzie to kupuja.
    • sugarbox Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 19:54
      Może małe science-fiction (raczej political):

Co ma zrobić wyborca PIS za lat 4?
      a)udawać Greka
      b)chować głowę w piasek
      c)robic pod siebie

Konkurs bez nagród.
      • prorok_abraham Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 19:59
        sugarbox napisała:

> Może małe science-fiction (raczej political):
        >
        > Co ma zrobić wyborca PIS za lat 4?
        > a)udawać Greka
        Nie będzie udawał Greka, bo jest POLSKIM patriotą:)
        > b)chować głowę w piasek
        Nie będzie chował głowy w PIaSek, bo będzie mu się coś przypominało:)
        > c)robic pod siebie
        Ale robi się pod siebie ze strachu chyba. Będzie miał powód?;)
        >
        > Konkurs bez nagród.
    • przepocona Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 20:06
      ja się wstydzę i to bardzo. więcej tego błędu nie powtórzę
      • xx23 Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 20:36
        A ja nie wstydze sie , dumny jestem. PiS rulez!
      • tadeuszx Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 20:41
        przepocona napisała:

> ja się wstydzę i to bardzo. więcej tego błędu nie powtórzę
        - i z tego wstydu aż się przepociłaś? To dziękuj Bogu, że nie głosowałaś na PO,
        bo pewnie teraz musiałabyś w swym pocie pływać :)))
        • rzewuski1 Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 20:47
          czyżby ojciec tadeusz nawiedził to forum i ten watek
          • sugarbox Re: Kto głosował na PIS i się tego wstydzi? 23.03.06, 20:49
            Być może. Zwłaszcza, że posiada (on) cudowną własciwość bycia w kilku miejscach
            naraz.
    • abcde2 Kosciol namawial i glosowal na PiS ale nie wstydzi 23.03.06, 20:55
      sie tego. W koncu zgarnal dodatkowych kilkadziesiat milionow na SOB i na
      niezgodne z konkordatem uczelnie. Ma sie z czego cieszyc a nie wstydzic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka