maaax Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 22:15 Powie wam pare słów prawdy, czego bardzo, lewuski , nie lubicie, boscie prawdy niezwyczajni Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 22:24 Kurski i prawda ? Chyba raczej "Prawda", Odpowiedz Link Zgłoś
maaax Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 22:32 na "Prawdzie" to chowały sie pokolenia twoich idoli typu Kuroń, Michnik , Balcerowicz, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:15 skąd wniosek że to moi idole, tłuczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Jacuś Kusrski przypomni wam wasze skundlenie 26.03.06, 22:30 miłosnicy bordoworóżowych z cieniami w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu oszuście 26.03.06, 23:10 Wam można jedynie przypomnieć jak pokazywaliście napletek towarzyszowi Ku..kiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Jedna uwaga 26.03.06, 23:04 Po angielsku: bull terrier Po polsku: bulterier Tak czy owak powyżej zasług tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Jedna uwaga 26.03.06, 23:07 Po co Pani Czajkowska zaprosila tego osobnika ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Jedna uwaga 26.03.06, 23:09 Żeby pokazać jaki to debil i oszust... Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek I jak zablokowało Cię.Chyba,że masz jakieś papiery 26.03.06, 23:15 zablokowany napisał: > Żeby pokazać jaki to debil i oszust... ---> Nie pokazała - debile i oszuści odmówili udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Normalni odmówili udziału 26.03.06, 23:19 bo z debilem i oszustem nie ma sensu rozmawiać. Jeszcze okradnie i będzie wmawiał, że to co ukradł to znalazł na korytarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ci co nie przyszli nigdy udziałów nie odmawiają. 26.03.06, 23:35 zablokowany napisał: > Jeszcze okradnie i będzie wmawiał, że to co ukradł to znalazł na korytarzu. ----> Dokładnie tak mówią czerwone gnojki. Jak ich się złapie w cudzym sadzie z jabłkiem w ręku, to albo mówią, że wieszają jabłka, albo że to nie ich ręka. Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Re: Jedna uwaga 26.03.06, 23:10 po to , abys bucu mógł usłyszec cos innego, niz to, co wciąż czytasz w gazie i ogladasz w tvn Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Jedna uwaga 26.03.06, 23:12 A bucu przelacz se na TV Trwam to zobaczysz i uslyszysz co innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Jedna uwaga 26.03.06, 23:46 "Moją ojczyzną jest język portugalski. Nie przejąłbym się, gdyby napadnięto lub zajęto Portugalię, byleby pozostawiono mnie w spokoju." Bernard Soares Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Jedna uwaga 26.03.06, 23:53 ...żeby pokazać, że jest niezależną dziennikarką a nie tchórzem jak cieniasy z PO i LPR Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Nikt nie chciał z tym ścierwem rozmawiać 26.03.06, 23:11 Wszyscy odmówili udziału. Od lewa do prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Nikt nie chciał z tym ścierwem rozmawiać 26.03.06, 23:13 Z Kurskim ?? Nie dziwota... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Nikt nie chciał z tym ścierwem rozmawiać 26.03.06, 23:16 jaa_ga napisała: > Wszyscy odmówili udziału. Od lewa do prawa. ..serio?, końcówkę jedynie i bez paska głosowań widziałem ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Nikt nie chciał z tym ścierwem rozmawiać 26.03.06, 23:24 Paska głosowań już dawno nie ma...PiS odmawia, bo się boi jak ognia oceny społecznej Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Nikt nie chciał z tym ścierwem rozmawiać 26.03.06, 23:50 Gadzinowski chciał ,ale jego się Kurski przestraszył:)) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Od lewa do prawa nie mają papierów,lecz łgarstwa 26.03.06, 23:40 jaa_ga napisała: > Wszyscy odmówili udziału. Od lewa do prawa. ---> Prosto w oczy trudniej kłamać niż poza plecami. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:18 Czajkowska była żałosna, a Kurski jak zawsze- rewelacja! Najlepsze było: Pani Basiu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:20 Żałosny to Ty jesteś towarzyszu z pisowskiej hołoty bolszewickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:23 strajker napisał: > Czajkowska była żałosna Jak zawsze. Umie tylko cytatami się podpierać a jak ją zapytał skąd wie, że dziadek był w polskich siłach zbrojnych to się potrafiła tylko głupawo uśmiechać bo nie miała tego w notatkach. Rozśmieszyła mnie ta solidarna odmowa wystąpienia z Kurskim. Bo oczywiście Kurski zrobił coś co im by w życiu do głowy nie przyszło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:27 No tak dziadek Tuska wstapil NA OCHOTNIKA do Wermachtu !!! Po raz kolejny potwierdzil Tow Kurski ... Odpowiedz Link Zgłoś
pyt99 Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:31 Jakie to ma znaczenie? Dziadek Tuska jest tak samo ważny w naszej aktualnej sytuacji polityczej jak Lenin w doktoracie Kaczyńskiego. Po co w ogóle ruszać takie rzeczy? A Kurski od pół roku nie mówi o czym innym. Niech PiS zacznie rządzić, a przestanie szukać tematów zastępczych. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:32 pyt99 napisała: > Jakie to ma znaczenie? Dziadek Tuska jest tak samo ważny w naszej aktualnej syt > uacji polityczej jak Lenin w doktoracie Kaczyńskiego. Po co w ogóle ruszać taki > e rzeczy? A Kurski od pół roku nie mówi o czym innym. Sam z siebie mówi? Dzisiaj też on zaczął i wałkował ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:34 kataryna.kataryna napisała: > Sam z siebie mówi? Dzisiaj też on zaczął i wałkował ten temat? otóż to Odpowiedz Link Zgłoś
pyt99 Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:35 Nie wiem kto zaczął, bo nie oglądam Kurskiego w ogóle. Nie obchodzi mnie to. Słyszę jednynie od pół roku, że gdy Kurski pojawia się w mediach, pojawia się i wątek dziadka Tuska. A Kurski nie potrafi się odciąć od tematu, zakończyć go, tylko z lubością (tak przypuszczam na podstawie częstotliwości pojawiania się pary Kurski+dziadek Tuska w mediach) brnie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:37 pyt99 napisała: > Nie wiem kto zaczął, bo nie oglądam Kurskiego w ogóle. Nie obchodzi mnie to. Sł > yszę jednynie od pół roku, że gdy Kurski pojawia się w mediach, pojawia się i w > ątek dziadka Tuska. A Kurski nie potrafi się odciąć od tematu, zakończyć go, ty > lko z lubością (tak przypuszczam na podstawie częstotliwości pojawiania się par > y Kurski+dziadek Tuska w mediach) brnie dalej. W takim razie- z całym szacunkiem- się koleżko nie produkuj jak nic nie wiesz. Kurski przyczynił się do wygranej Kaczyńskiego, której nie da się już podważyć więc cała ta armia "obiektywnych dziennikarzy" chce zniszczyć chociaż Kurskiego, to jest oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
pyt99 Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:45 ??? Co mam wiedzieć więcej ponad to, że za każdym razem, gdy Kurski się pojawia się mediach, pojawia się i dziadek Tuska? Chodzi mi o jedną rzecz: takie działania, jak grzebanie w życiorysie przodków, jak tutaj, czy wyszukiwanie fragmentów odwołująych się do Lenina w pracy Kaczyńksiego W OGÓLE nie pwoinny być podejmowane, ponieważ NIE WNOSZĄ NIC KONSTRUKTYWNEGO, zdecydowanie zaniżają, niski już, poziom politycznej debaty. W tym kraju naprawdę jest sporo do zrobienia, a my od pół roku taplamy się w G.Ó.W.N.I.E. Po co ja się pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:53 pyt99 napisała: > ??? > > Co mam wiedzieć więcej ponad to, że za każdym razem, gdy Kurski się pojawia się > mediach, pojawia się i dziadek Tuska? Chodzi mi o jedną rzecz: takie działania > , jak grzebanie w życiorysie przodków, jak tutaj, czy wyszukiwanie fragmentów o > dwołująych się do Lenina w pracy Kaczyńksiego W OGÓLE nie pwoinny być podejmowa > ne, ponieważ NIE WNOSZĄ NIC KONSTRUKTYWNEGO, zdecydowanie zaniżają, niski już, > poziom politycznej debaty. W tym kraju naprawdę jest sporo do zrobienia, a my o > d pół roku taplamy się w G.Ó.W.N.I.E. Po co ja się pytam? Spójrz człowieku na ostatnie pół roku z dystansem i niech do Ciebie dotrze, że wszystko co robi Kaczyński podporządkowane jest dokończeniu rewolucji która zaczęła się 15 lat temu. Wyeliminowanie lub zmarginalizowanie sld, stworzenie systemu dwupartyjnego z PiSem i Platformą itd itd Problem w tym, że żeby do tego doprowadzić Kaczyński musi się dogadywać z Lepperem i Rydzykiem, za którymi pewnie przepada tak jak Ty za Kurskim... Nie wygląda to dobrze, ale prowadzi do dobrego bo eliminuje: sld, psl, lpr, Leppera a zostawia PiS i PO. Jesteś w stanie to pojąć czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pyt99 Re: Linia Specjalna z bulterierem 27.03.06, 00:00 Nie wiem, czy nazwać Ciebie idealistą, ślepcem, czy głupcem. Długo się zastanawiałem co Ci odpowiedzieć i niewiele wymyśliłem, więc powiem tylko tyle (nie bierz tego za atak na Twoją osobę, nie takie są moje intencje): popieram patrzenie na politykę z dystansem, ale Ty chyba troszkę z tym przesadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Linia Specjalna z bulterierem 27.03.06, 00:20 > Spójrz człowieku na ostatnie pół roku z dystansem i niech do Ciebie dotrze, > że wszystko co robi Kaczyński podporządkowane jest dokończeniu rewolucji która > zaczęła się 15 lat temu. Wyeliminowanie lub zmarginalizowanie sld, stworzenie > systemu dwupartyjnego z PiSem i Platformą itd itd > Problem w tym, że żeby do tego doprowadzić Kaczyński musi się dogadywać > z Lepperem i Rydzykiem, za którymi pewnie przepada tak jak Ty za Kurskim... > > Nie wygląda to dobrze, ale prowadzi do dobrego bo eliminuje: > sld, psl, lpr, Leppera a zostawia PiS i PO. > > Jesteś w stanie to pojąć czy nie? Widzę, że masz niezachwianą wiarę w to, że: 1) plany Kaczyńskiego są dobre dla Polski 2) to, co Kaczyński mówi na głos o swoich zamiarach jest jego prawdziwa intencją. Oby Twa wiara nie okazała się złudą. Ja patrzę, kojarzę fakty i już nie wierzę w ani jedno słowo wodza PiS. Dla mnie _ten człowiek_ jest największym niebezpieczeństwem dla Polski. Chciałabym abyś to Ty miał rację a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:33 pyt99 napisała: > Jakie to ma znaczenie? Dziadek Tuska jest tak samo ważny w naszej aktualnej syt > uacji polityczej jak Lenin w doktoracie Kaczyńskiego. Po co w ogóle ruszać taki > e rzeczy? A Kurski od pół roku nie mówi o czym innym. Niech PiS zacznie rządzić > , a przestanie szukać tematów zastępczych. no ale w takim razie łaskawie powiedz to samo gazecie wyborczej, która pisała w kółko o ojcu Gibsona, o ojcu i dziadku Giertycha itd itd koleżko- śniegowy Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:31 jacekm22 napisał: > No tak dziadek Tuska wstapil NA OCHOTNIKA do Wermachtu !!! Po raz kolejny > potwierdzil Tow Kurski ... A skąd wiesz, że nie na ochotnika? Ja nie wiem na ten tamat nic podobnie jak wszyscy dziennikarze, którzy powtarzają w kółko, że został wcielony Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:34 Znasz jakies medium ?? Moze sie dowiemy prawdy , Kurskiemu nie wierze !! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:37 jacekm22 napisał: > Znasz jakies medium ?? Moze sie dowiemy prawdy , Kurskiemu nie wierze !! Z jakichś powodów media nienawidzące PiSu od kilku miesięcy nie potrafią tego wyjaśnić. Ciekawe dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:28 kataryna.kataryna napisała: > Rozśmieszyła mnie ta solidarna odmowa wystąpienia z Kurskim. Bo oczywiście > Kurski zrobił coś co im by w życiu do głowy nie przyszło :))) Zgadzam sie z Toba kataryna.kataryan(chyba po raz pierwszy) Judasz tez zrobil mniej wiecej to co pozostalym apostołom do glowy by nie przyszlo. Dlatego jest najbardziej z nich znany. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Masz na myśli dziennikarzy z pewnej znanej gazety? 26.03.06, 23:47 dr.szfajcner napisał: > Judasz tez zrobil mniej wiecej to co pozostalym apostołom > do glowy by nie przyszlo. > Dlatego jest najbardziej z nich znany. ---> Bo to przecież oni konfabulują ciągle za judaszowe srebrniki. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Dlaczego uważasz że jesteś normalny ? 26.03.06, 23:54 Jak w tytule: Dlaczego ? Sądząc z wypowiedzi ta normalność nie ma żadnego uzasadnienia.Uważaj człowieku bo Ci jad kapie z tego miejsca gdzie ludzie mają usta na buty,chcesz miec takie jak twój wódz Kaczyński J ? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Dlaczego uważasz że jesteś normalna? 27.03.06, 01:16 alistair-p napisał: > Uważaj człowieku bo Ci jad kapie " Re: Linia Specjalna z bulterierem dr.szfajcner 26.03.06, 23:28 + odpowiedz Judasz tez zrobil mniej wiecej to co pozostalym apostołom do glowy by nie przyszlo. Dlatego jest najbardziej z nich znany." ---> Miałaś pół godziny czasu na podobną reakcję, zanim ja odpowiedziałem na czyjeś głupoty. Tam jadu nie widziałaś. Tak jak we wszystkim? Inne normy dla swoich a inne dla reszty? Czy Twój jad też należy nazywać miodem? Wyjdź z siebie i stań obok. To nie takie trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Linia Specjalna z bulterierem 27.03.06, 00:12 dr.szfajcner napisał: > Zgadzam sie z Toba kataryna.kataryan(chyba po raz pierwszy) > Judasz tez zrobil mniej wiecej to co pozostalym apostołom > do glowy by nie przyszlo. A ja chyba po raz pierwszy zgadzam się z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:35 > Rozśmieszyła mnie ta solidarna odmowa wystąpienia z Kurskim. Bo oczywiście > Kurski zrobił coś co im by w życiu do głowy nie przyszło :))) No rzeczywiście, ja nie znam nikogo, kto by przed innymi facetami spodnie ściągał i napletek pokazywał... Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Re: co im by w życiu do głowy nie przyszło 26.03.06, 23:44 Np. nie przyszłoby im do głowy, żeby oblecieć pół Gdańska w poszukiwaniu akurat niemieckojęzycznej wersji albumu Tuska o Gdańsku, żeby wystąpić z nią w ręku przed kamerą wygłaszając swoje bełkotliwe niby-przeprosiny, w których chodziło jedynie o to by możliwie wiele razy wymienić obok siebie słowa Wehrmacht","dziadek", "Tusk"... Kurski powinien zebrać swoje cenne doświadczenia i wydać jako książkę (np. pod tytułem "Poradnik dla początkującej mendy") Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: co im by w życiu do głowy nie przyszło 27.03.06, 00:01 www.nasznocnik.pl napisał: > Np. nie przyszłoby im do głowy, żeby oblecieć pół Gdańska w poszukiwaniu akurat > > niemieckojęzycznej wersji albumu Tuska o Gdańsku, żeby wystąpić z nią w ręku > przed kamerą wygłaszając swoje bełkotliwe niby-przeprosiny, w których chodziło > jedynie o to by możliwie wiele razy wymienić obok siebie słowa > Wehrmacht","dziadek", "Tusk"... I o to chodzi! O chamskie metody, zaciekłość, nieuczciwość! Nie znoszę faceta i podobało mi się jak wszyscy ludzie PO opuścili salę sejmową jak ten typ zaczął przemawiać (przedostatnie posiedzenie Sejmu), żeby trochę osłabić wrażenie po wystąpieniu Tuska. > > Kurski powinien zebrać swoje cenne doświadczenia i wydać jako książkę (np. pod > tytułem "Poradnik dla początkującej mendy") Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Linia Specjalna z bulterierem 27.03.06, 00:19 kataryna.kataryna napisała: > Rozśmieszyła mnie ta solidarna odmowa wystąpienia z Kurskim. Bo oczywiście > Kurski zrobił coś co im by w życiu do głowy nie przyszło :))) To miało być ironicznie ale mi nie wyszlo. Chodziło mi oczywiście o to, że Kurski nie zrobił nic czego ci zniesmaczeni sami nie robili przy różnych okazjach, także wyborczych. Dlatego ich dzisiejsze święte oburzenie mnie rozbawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Linia Specjalna z bulterierem 27.03.06, 00:25 kataryna.kataryna napisała: > To miało być ironicznie ale mi nie wyszlo. really? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzik1 Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:21 w telewizji publicznej to on delikatny pikus - dopiero w trwam z otworów zaczynają mu wyłazić glisty Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:33 Program powinien zmienić nazwę na: 'Linia specjalnej troski' (z akcentem na troskę o autorkę programu, która powinna już się wycofac z wizji i założyć muzeum swoich 'śmigiełek' - muszek znaczy) Kurskiego w sposób kliniczny nie lubię, jednego mu jednak nie sposób odmówić: bezkompromisowości i intelektualnej prowokacji pod prąd, a to w polityce rzadka cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 Re: Linia Specjalna z bulterierem 26.03.06, 23:42 Jechałem parę dni temu samochodem i jako że pod Kutnem nie mogłem złapać innej stacji, słuchałem Radia Maryja z Rydzykiem i Kurskim. To był obłęd. Jakbym stał się przypadkowym świadkiem randki diabła z belzebubem. Do tego jeszcze telefony moherowych słuchaczy, którzy podlizywali im się, ile wlazło i pokłony bili na bizantyjską modłę. Horror. Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 często bywasz na sabatach czarownic, lubisz 26.03.06, 23:57 takie seanse? Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś