leszab 28.03.06, 22:12 PIS wygra zdecydowanie wybory samorządowe w koalicji takiej samej jak rządowej tzn. PIS SO LPR i PSL i będzie pozamiatane. A Komisje Śledcze rozwalą PO w drobny maczek. Wspomnicie moje słowa ze łzami w oczach POwcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zirby Przemówił lesiu, znany wieszcz i okultysta:) 28.03.06, 22:18 Te jego niezwykle trafne przepowiednie o tym, jak to PO sie rozleci w ciagu miesiaca od wyborów, jak to PiS bedzie mial 40% poparcia...:) Biedne pisaki, widza ze ich wodz spier.. wszystko co bylo do spier..., nawet władze przehandlowuje SO - parti ktora wedlug kaczego wodza jest agentura rosyjskich sluzb specjalnych - to nerwowo szukaja jakiegos pocieszenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Wybory będą za 3,5 roku a po wyborach samorządowyc 28.03.06, 22:38 Wybory będą za 3,5 roku a po wyborach samorządowych to nikt nie będzie chciał gadać z PO, bo i po co? Będziecie mogli sobie zrobić bardzo długi urlop. PIS SO LPR i PSL będą trzymały bardzo mocno razem, bo innego rozwiązania już nie będzie. Inne możliwości już się wyczerpują. Bardzo dobrze, że PO nie zgodziło się na wybory teraz w maju to była ich ostatnia szansa. Teraz PIS SO LPR i PSL będą rządziły do końca kadencji nawet jakby miały razem 0,5% poparcia społecznego. Oj głupie PO oj bardzo głupie. Proszę podziękować w moim imieniu Tuskowi za jego pro PISowskie decyzje. Z góry dziękuję. Tak się dać w balona zrobić to żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Wybory będą za 3,5 roku a po wyborach samorzą 29.03.06, 09:32 Nie życzę sobie by partia, na którą głosowałem tworzyła koalicje z pospolitymi kryminalistami i postkomunistami. Ty sobie życzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Marzenia to dobra rzecz... 28.03.06, 22:20 Jeżeli mieliby wygrać, jak piszesz zdecydowanie, jesienne wybory do samorządów, to czemu tak nerwowo dążą do tego, by ewentualne przedterminowe wybory do Sejmu odbyły się jak najszybciej? Czy nie byłoby dla PiS wygodniej zgarnąć całą pulę w jednym rozdaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Wybory w maju PIS wygrał by zdecydowanie a dla cze 28.03.06, 22:57 Wybory w maju PIS wygrałby zdecydowanie a dla czego? Wiem o tym, że PIS i PO zlecają przeprowadzanie rzetelnych badań preferencji wyborczych na populacji do 10 000 i wyniki ich są super tajne. PIS dokładnie wie, że teraz zdecydowanie by je wygrał i wie o tym PO. Na jesieni to może być bardzo różnie i jeżeli wtedy wyniki takich badań będą dla PISu na jesieni złe to nigdy na wybory wtedy się nie zgodzą i ich po prostu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Wybory w maju PIS wygrał by zdecydowanie a dl 28.03.06, 23:01 leszab napisał: > Wybory w maju PIS wygrałby zdecydowanie a dla czego? > Wiem o tym, że PIS i PO zlecają przeprowadzanie rzetelnych badań preferencji > wyborczych na populacji do 10 000 i wyniki ich są super tajne. > PIS dokładnie wie, że teraz zdecydowanie by je wygrał i wie o tym PO. ROTFL!!! Wyniki sa supertajne, ale lesio wie jakie to wyniki:))) Czy to nie była taka pisenka o styrlitzu i klosie: "ja wiem że on wie, on wie że ja wiem, ja wiem że on wie, ża ja wiem":) Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a gdzie wygrają? 28.03.06, 22:24 u mnie z pewnością nie dadzą rady i to mnie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: a gdzie wygrają? 28.03.06, 22:27 U mnie jak zwykle wygra Samoobrona. I jak zwykle wejdzie w koalicję z SLD. I wójt będzie ten sam, co przez ostatnie dwie kadencje... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: a gdzie wygrają? 28.03.06, 23:07 Napewno w Warszawie nie wygrają.Ich wyborcy nie przedrą się przez dziury w jezdniach. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Towarzyszu pogratuluj Kaczyńskiemu przyznania 28.03.06, 22:58 orderu dla Jaruzelskiego. Jako rasowy bolszewik nie możesz spóźnić się z gratulacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: PIS wygra zdecydowanie wybory samorządowe. 28.03.06, 23:06 Myslisz że powtórzenie czegoś 100 razy uwiarygodni tą tezę ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy.pisiorek Leszab jest głupszy niż Edgar :))) 29.03.06, 00:08 To jednak JEST możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Leszab jest głupszy niż Edgar :))) 29.03.06, 00:08 kaczy.pisiorek napisał: > To jednak JEST możliwe. :-)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Leszab jest głupszy niż Edgar :))) 29.03.06, 00:12 a jeśli Leszab to Edgar ??? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Leszab jest głupszy niż Edgar :))) 29.03.06, 00:20 obseerwator napisał: > a jeśli Leszab to Edgar ??? ? ..nie takie rzeczy folozofom się śniły, gdzieś słyszalem ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: PIS wygra zdecydowanie wybory samorządowe. 29.03.06, 00:14 I co? sra w gacie ze strachu przed rządzeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pampolion Re: PIS wygra zdecydowanie wybory samorządowe. 29.03.06, 07:11 I po leszabie ten cały raban? Po pisuarów już jedzie karawan.......... -- Psy szczekają a karawana idzie dalej. Nie rwij więc włosów i nie załamuj rąk. Pomęczysz się jeszcze nie cały rok. Bo nie poradzisz nic bracie mój, gdy pisuarem rządzi --------. Ale nie długo obudzi cię huk to, drób z pisuaru wyleciał na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
leszab Poszczekać to sobie możecie POwskie ciołki. 29.03.06, 07:54 Poszczekać to sobie możecie POwskie ciołki. Poczekajmy trochę i zobaczymy kto tu ma rację. Do tej pory nic nie przewidzieliście głupki i tak będzie zawsze chyba. Psy szczekają itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby lesiu, pogratulowaleś już Jaruzelskiemu??:) 29.03.06, 08:40 wszak twój ukochany kaczy wódz odznaczył go w uznaniu jego męczeństwa oraz wierności ideałom wolności i niepodległości. A przecież kaczy wodz i jego pis ma "wszystko pod kontrolą" i jego "skutecznosc polityczna jest zdumiewajaca". Tym samym teoria ze kaczy wodz sie pomylił, nie spojrzał co podpisuje jest całkowicie chybiona. Spiesz zgratulacjami, bo wszak nie godzi sie aby taki milosnik pisu jak ty nie nasladował swojego kaczego wodza! :))) Odpowiedz Link Zgłoś