lexiqz 10.04.06, 19:21 ...PiS siegnal w swoich gierkach politycznych rynsztoku - do oficjalnych wladz Polski wprowadza przestepcow z wyrokami...to ma byc "Prawo i Sprawiedliwosc" ? ...wolne zarty... wiadomosci.onet.pl/1304572,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe3 Re: W perspektywie mamy Rzad Przestepcow ?!!! 10.04.06, 19:26 Nie, to jest ta dawno zapowiadana odnowa moralna. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: W perspektywie mamy Rzad Przestepcow ?!!! 10.04.06, 19:30 a w Sejmie ta partia kryminalistów ci nie przeszkadzała? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt wolne zarty ... 10.04.06, 19:35 lexiqz napisał: > ...PiS siegnal w swoich gierkach politycznych rynsztoku - do oficjalnych wladz > Polski wprowadza przestepcow z wyrokami...to ma byc "Prawo i Sprawiedliwosc" ? > ...wolne zarty... Zachowujesz sie niepowaznie. Zupelnie, jakbys nie wiedzial, ze to nie PiS, ale PO ich wprowadza. Tusk i kompania swoimi nieodpowiedzialnymi dzialaniami pograzaja Polske, a PiS musi przeciez zapewnic krajowi wiekszosc. To takie oczywiste ... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: A co to kogo obchodzi... 10.04.06, 19:38 NIE MÓJ CYRK, NIE MOJE MAŁPY<a href="http://cyrk">NIE MÓJ CYRK, NIE MOJE MAŁPY</a> Odpowiedz Link Zgłoś
indris A mamy Rząd Lokajów... 10.04.06, 19:39 ...probuszowskich. to juz z dwojga złego wolałbym "przestępców" takich jak Lepper. Wczoraj w kanale "kino Polska" wyświetlono film "Zamach stanu". Tam też pokazano "przestępców", czyli ludzi skazanych prawomocnymi wyrokami. Był wśród nich Wincenty Witos. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: A mamy Rząd Lokajów... 10.04.06, 19:43 primo - mógłbyś wyjaśnić co robi cudzysłów w pierwszym zdaniu ???? Secundo - czy aby A.Lepper nie zmienił decyzji w sprawie naszego zaangażowania w konflikt iracki i co za tym idzie nie popiera naszych stosunków z USA ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Wyjaśniam 10.04.06, 20:09 Cudzysłów miał oznaczać, że nie każde złamanie prawa może być tak samo oceniane moralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Wyjaśniam 10.04.06, 20:20 załóżmy , że łyknąłem" to wyjaśnienie , choć nie do końca mnie ono przekonuje. a co odnośnie drugiej kwestii ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt to profanacja, ale juz mnie nie dziwi 10.04.06, 19:43 indris napisał: > ...probuszowskich. to juz z dwojga złego wolałbym "przestępców" takich jak > Lepper. > Wczoraj w kanale "kino Polska" wyświetlono film "Zamach stanu". Tam też > pokazano "przestępców", czyli ludzi skazanych prawomocnymi wyrokami. Był wśród > nich Wincenty Witos. Porownywanie Leppera do Witosa to dowod na niemierzony cynizm autora porownania. Idac tropem tej historycznej "analogii" warto sie zastanowic, kiedy w Warszawie jedna z glownych ulic otrzyma imie Wielkiego Polaka Andrzeja L. Odpowiedz Link Zgłoś
benaden A takie porzundne mialy byc te PiSioki - takie 10.04.06, 20:42 prawe, sprawiedliwe i uczciwe... No i co? Ano dupcia klamczuchow blada :)))) Odpowiedz Link Zgłoś