adam_west 17.04.06, 21:17 papież - niemiec gazeta która ma zniszczyć agorę - niemiecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lux_veritatis Faszyzacja i klerykalizacja lewizny? 17.04.06, 21:25 Prasa - tylko polska. Kościół hierarchiczny - świętość. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Faszyzacja i klerykalizacja lewizny? 17.04.06, 21:28 skąd masz takie informacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_veritatis Re: Faszyzacja i klerykalizacja lewizny? 17.04.06, 21:37 To znaczy jakie? adam_west napisał: > skąd masz takie informacje?? > Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Ksenofobia ogarnela portal Agory 17.04.06, 21:50 Zaskoczony czytam jak to ludzie popierajacy Agore atakuja inny unijny kraj. Pozwole sobie przypomniec ze to Niemcy sa najwiekszym platnikiem do kasy UE. Pieniadze unijne to cacy ale firma z UE to bee. Geremka szlag trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Chodzi tylko o dominacje w mediach niemieckiego 17.04.06, 21:53 kapitalu. To i tak wielce tolerancyjne podejscie w stosunku do prawa "starych" panstw Unii, ktore jak niemiekie, brytyjskie i francuskie bardzo ostro ograniczaja, jesli wrecz nie zabraniaja, przechodzenia mediow w obce rece. Bardzo malo wiesz o krajach Unii, tribunus... Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus skad takie glupoty przyszly ci do glowy 17.04.06, 22:11 Free float - 39 855 963 akcji, co daje 70,3% kapitalu. Przeklada sie to na 53,9% glosow. W wiekszosci sa to tzw. GDR notowane na gieldzie w Londynie. Wiec nie rozumiem jak mozna twierdzic ze Agora to Polska firma. Warto jeszcze wspomniec ze odzwierciedla to sklad Rady Nadzorczej. Dane sa pobrane z oficjalnej witryny Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ja o prawie w Niemczech, Francji i Wlk.Brytanii, 18.04.06, 02:06 chroniacym narodowa wlasnosc mediow, a ten mi znow o tym, na co polskie prawo zezwala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus lubie jak ktos sie zapetla 18.04.06, 07:08 kropek_oxford napisał: > chroniacym narodowa wlasnosc mediow, a ten mi znow o tym, na co polskie prawo > zezwala:))) Jak do ochrony narodowych mediow ma sie wychwalany przez ciebie Murdoch. Chronia swoje media sprzedajac je Murdochow. Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa11 ale stara unia ma czym sie bronic 18.04.06, 00:49 ma srodki, talent, doswiadczenie i KASE. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Ksenofobia ogarnela portal Agory 17.04.06, 21:58 nie tato... mnie się tylko chce śmiać jak to obrońcy polskości widzą swe wybawienie w, jak to sami mówią, "odwiecznym wrogu polski"... =) Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Ksenofobia ogarnela portal Agory 18.04.06, 00:48 Dużo płacą, ale jako największy eksporter też korzystają. Dobrze wiedzą jak wszystko trzeba liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: Faszyzacja i klerykalizacja lewizny? 17.04.06, 21:57 tytuł twego posta mnie zmylił... Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Germanizacja katoprawicy 18.04.06, 01:58 A kogo tu germanizować? Toć une wszystkie, jeden w drugiego, germany pierońskie: - Giertychowie (zacna familia, od trzech pokoleń strasząca na prawicy dzieci swoimi fizjonomiami, gdy milusińscy nie chcą jeść szpinaku) - Bender (czołowy ekspert od historii, polityki, mediów) - Engelgardt (żurnalista z "Naszego Dziennika") - Bloch (kiedyś bardzo starzy oboje, dziś już tylko wdowa - wydawcy "Nowej Myśli Polskiej") - ojcowie w Radyju-Z-Dziobem: Moj, Mikrut, Detlaff. Prawdopodobnie jedynym etnicznym Słowianinenm jest tzw. profesor Nowak, na co wskazuje poza nazwiskiem jego wymowa, np. "połtyka", "w Łos Andżełesie", "w Niu Jorku", "łyberał", "połycja" itd. Odpowiedz Link Zgłoś