joli_cyc 24.04.06, 10:33 Agora i GW wykrwawi sie niedlugo w krucjacie przeciwko PiS. akcje.net/q/?s=ago Ratujcie Agore - podarujcie jej 1 procent swojego podatku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krojcok Re: Ratujcie AGORE!!! 24.04.06, 10:34 joli_cyc napisała: > Agora i GW wykrwawi sie niedlugo w krucjacie przeciwko PiS. > > akcje.net/q/?s=ago > Ratujcie Agore - podarujcie jej 1 procent swojego podatku! Producenci prezerwatyw niech oddadzą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Ratujcie AGORE!!! 24.04.06, 10:37 To Agorę też już trzeba ratować. O jej biznes jestem spokojna bo kropek pozwolił mi spać bez lęków Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: Ratujcie AGORE!!! 24.04.06, 10:40 rodzynka.sardynka napisała: > To Agorę też już trzeba ratować. > O jej biznes jestem spokojna > bo kropek pozwolił mi spać bez lęków No ale nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc lepiej!!! A poza tym moze lepiej nie wywolywac wilka z Oxfordu, co? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynka.sardynka Re: Ratujcie AGORE!!! 24.04.06, 10:58 Dlaczego? ja go lubię, on mnie lubi są to przecież uczucia wyższe Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Re: Ratujcie AGORE!!! 24.04.06, 11:09 Zarząd Agory SA z siedzibą w Warszawie informuje, iż w dniu 21 kwietnia 2006 roku otrzymał zawiadomienie w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi od osoby pełniącej funkcję kierowniczą w ramach struktury organizacyjnej emitenta oraz posiadającej dostęp do informacji poufnych dotyczących emitenta. Transakcja zbycia 2 120 akcji Agory SA nastąpiła na sesji giełdowej w dniu 18 kwietnia 2006 roku poprzez zlecenie do dyspozycji maklera. Średnia cena sprzedaży wyniosła 44, 14 PLN za akcję. Ustawa z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi nakłada na Agorę jako emitenta papierów wartościowych dodatkowy obowiązek informacyjny. Do dnia wejścia w życie ustawy Agora przekazywała do publicznej wiadomości informacje dotyczące transakcji na akcjach Agory dokonywanych przez członków zarządu. Obecnie Agora jest dodatkowo zobowiązana do przekazywania informacji dotyczących takich transakcji przez: "osoby: 1) wchodzące w skład organów zarządzających lub nadzorczych emitenta albo będące jego prokurentami, 2) inne, pełniące w strukturze organizacyjnej emitenta funkcje kierownicze, które posiadają stały dostęp do informacji poufnych dotyczących bezpośrednio lub pośrednio tego emitenta oraz kompetencje w zakresie podejmowania decyzji wywierających wpływ na jego rozwój i perspektywy prowadzenia działalności gospodarczej." (art. 160.1 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi). Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre a ty nie wypelniasz PIT-a ? Jak zalozysz spolke, 24.04.06, 11:11 i wejdziesz na gielde,bedziesz wypelnial taki wiekszy.I tyle Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra To czemu się tak ze szwajcarskim denerwujecie? 24.04.06, 11:22 Otóż to, taka wiadomość ginie w gąszczu innych :) A Agora nie jest spółką jak każda inna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: Ratujcie AGORE!!! 24.04.06, 11:24 >Transakcja zbycia 2 120 akcji Agory SA nastąpiła >na sesji giełdowej w dniu 18 kwietnia 2006 roku poprzez zlecenie do dyspozycji >maklera. Średnia cena sprzedaży wyniosła 44, 14 PLN za akcję. Ciekawe czy sprzedawali tez jak kosztowaly 65 za akcje? Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre Re: Ratujcie AGORE!!! Wlasciciel akcji moze z nimi 24.04.06, 11:26 zrobic,co chce i kiedy chce.nawet oddac za darmo.Agora jest spolka jak kazda z indeksu WIG20.Nie pisz na sile bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Re: Ratujcie AGORE!!! Wlasciciel akcji moze z nim 24.04.06, 11:35 terrestre napisał: > zrobic,co chce i kiedy chce.nawet oddac za darmo.Agora jest spolka jak kazda z > indeksu WIG20.Nie pisz na sile bzdur. A znasz pojecie Insider Trade? Wiec nie pisz bzdur na sile Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre Re: Ratujcie AGORE!!! Wlasciciel akcji moze z nim 24.04.06, 11:37 jeszcze raz powtarzam:z moimi akcjami moge zrobic co chce.Poprzez biuro maklerskie oczywiscie.Tego poprzednio nie napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Oczywiście, że możesz! :))) 24.04.06, 12:11 Ale to bardzo ciekawe kto to robi i kiedy :))) Zaciekawić się nie można? Przecież dlatego istnieje obowiązek publikowania takich informacji, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
terrestre Re: Oczywiście, że możesz! :)))Mozna.Mozna. 24.04.06, 12:12 czasami nawet trzeba ----:-)))))))))))) ale przeciez wiesz,o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Teraz to ty coś insynuujesz :) 24.04.06, 12:23 > ale przeciez wiesz,o co chodzi Ja tylko skopiowałem komunikat :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ratujcie AGORE!!! 24.04.06, 12:32 ab_extra napisał: > Zarząd Agory SA z siedzibą w Warszawie informuje, iż w dniu 21 kwietnia 2006 > roku otrzymał zawiadomienie w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku > o > obrocie instrumentami finansowymi od osoby pełniącej funkcję kierowniczą w > ramach struktury organizacyjnej emitenta oraz posiadającej dostęp do informacji > poufnych dotyczących emitenta. Transakcja zbycia 2 120 akcji Agory SA nastąpiła > na sesji giełdowej w dniu 18 kwietnia 2006 roku poprzez zlecenie do dyspozycji > maklera. Średnia cena sprzedaży wyniosła 44, 14 PLN za akcję. Ustawa z dnia 29 > lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi nakłada na Agorę jako > emitenta papierów wartościowych dodatkowy obowiązek informacyjny. Do dnia > wejścia w życie ustawy Agora przekazywała do publicznej wiadomości informacje > dotyczące transakcji na akcjach Agory dokonywanych przez członków zarządu. > Obecnie Agora jest dodatkowo zobowiązana do przekazywania informacji dotyczącyc > h > takich transakcji przez: "osoby: 1) wchodzące w skład organów zarządzających lu > b > nadzorczych emitenta albo będące jego prokurentami, 2) inne, pełniące w > strukturze organizacyjnej emitenta funkcje kierownicze, które posiadają stały > dostęp do informacji poufnych dotyczących bezpośrednio lub pośrednio tego > emitenta oraz kompetencje w zakresie podejmowania decyzji wywierających wpływ n > a > jego rozwój i perspektywy prowadzenia działalności gospodarczej." (art. 160.1 > ustawy o obrocie instrumentami finansowymi). Co tam cena zbycia: 44, czy 65 PLN. Jezyk, jezyk urzydowy ... to instrument, ze ho ho! Odpowiedz Link Zgłoś