Dodaj do ulubionych

PO-banda niedudaczników

07.05.06, 12:29
Mocni jedynie w gębie, pęłni złotoustych sloganów i pustosłowia. Wyalienowana
z rzeczywistości salonka kisząca się we własnym gronie. Histeryczna grupka
pseudopolityków o ograniczonych horyzontach potrafiących tylko wylewać żale z
powodu odrzucenia przez większość wyborców i zachowujaca się jak
małorozgarnięta grupa dzieci ktorym zabrano ich ulubione zabawki. Rozpaczliwy
ich bek rozlega się wszędzie. Nie można włączyć telwizora, otworzyć gazety by
nie zobaczyć, usłyszeć czy przeczytać jak beczą.....BEEEEEEE....... Ich
przywódca ......nieudacznik, który poprowadził partię do dwukrotnie
przegranych wyborów a teraz pozuje na mędrca który WIE NAJLEPIEJ....Jakoś mu
tej mądrości przed wyborami zabrakło. Koń by się uśmiał. Zal mi was.
Obserwuj wątek
    • n.krug Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 12:32
      taka juz jest natura salonu, że widzi świat z perspektywy zajmowanej kanapy
    • andrzejmat "Udaczniku", spuść wodę... 07.05.06, 12:32
      • brrr3 Re: "Udaczniku", spuść wodę... 07.05.06, 12:39
        Jeżeli ze spuszczaną wodą popłynęły by polskie "ELYTY" polityczne to naciskam
        przycisk jak długo tylko się da.
        • rydzyk_fizyk Najpierw spuść wodę w pisuarze 07.05.06, 12:41
          potem przyjdzie czas na bardziej ambitne wyzwania
        • zablokowany "Udaczniku" spuść wodę i nie zapominaj podetrzeć 07.05.06, 12:42
          tego co masz brudne. Ponadto pochwal się ile świadectw NFI dostarczyłeś do
          toruńskiej sekty radiowo-telewizyjnej?
          Ile z obiecanych 3 mln mieszkań wybudowałeś?
          Nie musisz odpowiadać na postawione pytania bo tak jak bolszewicka hołota
          zapewne odpowiesz jakimś kłamstwem co jest typowe dla "udaczników".
          • brrr3 Re: "Udaczniku" spuść wodę i nie zapominaj podetr 07.05.06, 12:47
            Odwal się od mojej osoby. Wszelkie PISy, PO i inne złodziejskie bandy mam za
            głeboko w d... by można je było wytrzeć ! Myśl trochę i czytaj tekst ze
            zrozumieniem powoli skladając literki , sylaby i słowa w całość. Mnie zaś nie
            wkładaj poglądów które nie wyrażam i nie podzielam.
            • zablokowany Spieprzaj dziadu 07.05.06, 12:51
              I to by było na tyle.
    • humbak Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 12:47
      SZeroka gama zarzutów. Możesz udowodnić choć jeden?:)
      • brrr3 Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 12:49
        Wystarczy się rozejrzeć za siebie. I myśleć....mysleć.....
        • humbak Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 12:50
          TO nie jest odpowiedź na zadane pytanie.
          • brrr3 Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 12:52
            A ja mam w d....twoje pytania. Poszukaj sobie odpowiedzi wokół siebie. Tylko
            ślepiec nie umie sobie ich znaleźć.
            • humbak Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 12:55
              Równie dobrze mogę napisać: tylko człowiek zaślepiony je widzi. Postawiłeś
              zarzuty- do Ciebie należy udowodnienie ich słuszności. Chyba że lubisz zarzuty
              bez pokrycia.
    • baron.baron Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 12:52
      to chyba troche nie tak, wydaje mi sie ze PO zachowala reszte godnosci i nie
      obiecywala "gruszek na wierzbie", PiS wyznawal zasade "po trupach". Narod to
      kupil i trudno sie dziwic:)
      • brrr3 Re: Godności ????? 07.05.06, 12:55
        • brrr3 Re: Godności ????? 07.05.06, 12:57
          Jak by Tusk miał odrobiną godności to by juz go w polityce nie było. Wielu
          innych także.
          • baron.baron Re: Godności ????? 07.05.06, 13:02
            moze troche przesadzilem z ta godnoscia, ale generalnie chodzilo mi o to ze nie
            zeszmacili sie kompletnie tak jak PiS i dlatego przegrali.
            • brrr3 Re: Godności ????? 07.05.06, 13:08
              Partia startuje w wyborach po to by wygrać. Taki jest cel każdej partii
              politycznej. Trzeba być chorym umysłowo politykiem by przed wyborami wyrazić
              pogardę wobec sporej częsci wyborców. Za to każdy polityk płaci. Wiedza o tym
              wszyscy zawodowi politycy na całym swiecie. PO i Tusk nie- bo to amatorzy w
              krótkich spodenkach przy (tak wyszło)Kaczyńskim czy ( o zgrozo !) Lepperze.
              Gadanie,że ktoś lub nie się zeszmacił nie ma znaczenia. Jak się zeszmaciła była
              firt lady łżąc jak bura suka o wykształceniu swego mężą ? Nie przeszkodziło to
              jej być "pierwszą damą salonów" Ha ha i....ha.
              • baron.baron Re: Godności ????? 07.05.06, 13:25
                Wychodzisz z zalozenia, ze kazdy polityk to szuja?
                • brrr3 Re: szuja ???? 07.05.06, 13:31
                  Każdy polityk powinien być zawodowcem a nie amatorem. Droga do osiągnięcia
                  zamierzonych celów jest dla polityka wygrana w wyborach. Oceniany jest przez
                  wyborców nie za to co zrobił, powiedział i z kim się "zeszmacił" w kampani
                  wyborczej tylko za to co zrobił jak jego partia rządziła. Następne wybory to
                  werfikują. Proste ? Była juz partia w kraju ktora bardzo myślała o tym by się
                  nie "zeszmacić". Już jej nie ma. Na szczęscie. O UD myslę oczywista.
                  • baron.baron Re: szuja ???? 07.05.06, 13:39
                    I zobacz do czego to prowadzi, partia dazy do wygrania wyborow za wszelka cene.
                    I co z tego ze je wygrywa jak nie potrafi rzadzic? To patologia. Ty uwazasz, ze
                    trzeba wygrac i pozniej jakos to bedzie. Ja uwazam, ze zawodowcem jest ten kto
                    realnie uswiadamia innym co jest w stanie zmienic, zrobic itd... Obiecac mozna
                    wszystko tylko co z tego? Prowadzi to do tego, ze trzeba sie wycofywac z
                    obietnic.
                    • brrr3 Re: szuja ???? 07.05.06, 14:13
                      Ty uwazasz, ze
                      trzeba wygrac i pozniej jakos to bedzie.

Zacytuj mnie, gdzie to napisałem ?
              • humbak Re: Godności ????? 07.05.06, 13:35
                Duby smalone prawisz. Chęć zwycięstwa w wyborach nie może uzasadniać kłamstw
                wyborczych.
                • brrr3 Re: Godności ????? 07.05.06, 13:41
                  Teraz to ty podaj nazwę parti, ktora nie kłamała w kampanii wyborczej. Znasz
                  taką ? NIE ! Bo nie ma takiej partii. To ty dupy smalone prawisz.
                  • humbak Re: Godności ????? 07.05.06, 13:47
                    Dupy smalone? A co to?
                    Jeśli ktoś obiecuje jednocześnie wzrost wydatków i zmniejszenbie podatków to
                    albo kłamie, albo jest opętany albo kłamie. A jak narazie mamy wyłącznie
                    obietnice.
                    • brrr3 Re: Godności ????? 07.05.06, 13:56
                      Szkoda dyskutować. Trwaj przy swych poglądach. Zasada wszelkiej maści lewaków w
                      tym kraju jest taka. Jeszcze jakiś minister nie wszedł przez próg swego
                      gabinetu a juz jest krzyk na cały kraj ,że nic nie zrobił (tego co obiecywał w
                      szczególności). Ten krzyk oczywiscie najlepiej jeszcze dla uwiarygodnienia
                      nagłośnić przez zagraniczne media..i tak wkoło Macieju.. :-) PO nie chciało
                      współrządzić, nowych wyborów też nie....to co ? PIS miał rządzić mając 30% czy
                      tam ile posłów ? Nie chcą współdecydować Ci co pono dobro kraju mają tylko na
                      względzie (PO oczywiście) to trzeba rządzić z tym kto chce współdecydować.
                      Nawet z diabłem (czytaj Lepperem). PO niech się przyglada. Następnych wyborów i
                      tak nie wygra. Po o tym wie i dlatego taka frustracja i wściekłość.
                      Pogratulowac .
                      p.s. w wyborach do sejmu glosowałem na PO. To info tak wszelki słuczaj. Wstydzę
                      sie tego.
                      • humbak Re: Godności ????? 07.05.06, 14:02
                        Lewaków?:) Dobre. Poczytaj sobie Najwyższy Czas to zobaczysz że nie tylko
                        lewacy krytykują obecny rząd. Nie mówię o tym co zrobił nasz rząd, tylko co
                        wyinka z ich obecnych wypowedzi. Obniżać obciążenia zamierzają od przyszłego
                        roku- póki co zdecydowali też że nie ruszą KRUSu. Więc co Ty mi mówisz w tym
                        pierwszym zdaniu. Na dodatek teraz do rządu wyszedł Lepper, nawołujący by PiS
                        zeszedł z drogi lieralizmu (ta, piękny mi liberalizm). Gdzie Ty widzisz
                        sprzyjające warunki do realizacji obniżenia podatków?
                      • abstrakt2003 Ale to przecież pis i przystawki są partiami 07.05.06, 14:40
                        lewackim.
                        • humbak Re: Ale to przecież pis i przystawki są partiami 07.05.06, 14:45
                          Nie nie, lewacy są światopoglądowo liberalni.
                          • abstrakt2003 w sferze gospodarcze to są niebezpieczni lewacy 07.05.06, 14:50
                            a z moralnością też u nich nie najlepiej
                            Lepper - kredyty
                            Girtych - bank
                            Zawisza - pralnia (pieniędzy)
                            Kaczyński - telegraf
                            PS
                            A widziałeś filmiki na kturych utrwalono "zabawy" mlodzieńców z Młodzieży
                            Wszechpolskiej?
                            • humbak Re: w sferze gospodarcze to są niebezpieczni lewa 07.05.06, 14:53
                              Gospodarcza lewica, fakt. Chyba tylko szaleniec by przeczył:) Co do afer to się
                              nie znam. A filmików nie widziałem, ale u MW niewiele mnie zdziwi. Zdażają się
                              tam straszne ciule z tego co czasem widać.
                        • humbak Re: Ale to przecież pis i przystawki są partiami 07.05.06, 14:46
                          Kurcze, azglądałeś na Forum Konserwatystów, powinieneś widzieć;)
                          • brrr3 Re: Ale to przecież pis i przystawki są partiami 07.05.06, 14:50
                            Co do lewactwa w Polsce to wyjaśniam,że u nas jest odwrotnie, jak w Anglii.
                            Proste ?
                            • abstrakt2003 Re: Ale to przecież pis i przystawki są partiami 07.05.06, 14:51
                              brrr3 napisał:

> Co do lewactwa w Polsce to wyjaśniam,że u nas jest odwrotnie, jak w Anglii.
                              > Proste ?
                              =====================
                              A jak jest w Angli?
                              • brrr3 Re: Ale to przecież pis i przystawki są partiami 07.05.06, 14:58
                                Weź se i pojedź i skręć se na rondzie tak jak w Polsce. Kumasz ? Czy mam to
                                rozrysować ?
                                p.s. Kaczyński ci się z Telegrafem kojarzy..to może jakieś szczegóły ?
                                Udowodnione szczegóły madralo oczywiście.
    • sklerotycznylud juz ponich, na podhalu 5 czlonkow PO 07.05.06, 13:24
      oddalo swoje legitymacje. Dokladnie godzine temu. idzie na lepsze.
    • alistair-p Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 14:04
      brrr3 napisał:

> Mocni jedynie w gębie, pęłni złotoustych sloganów i pustosłowia. Wyalienowana
      > z rzeczywistości salonka kisząca się we własnym gronie. Histeryczna grupka
      > pseudopolityków o ograniczonych horyzontach potrafiących tylko wylewać żale z
      > powodu odrzucenia przez większość wyborców i zachowujaca się jak
      > małorozgarnięta grupa dzieci ktorym zabrano ich ulubione zabawki. Rozpaczliwy
      > ich bek rozlega się wszędzie. Nie można włączyć telwizora, otworzyć gazety by
      > nie zobaczyć, usłyszeć czy przeczytać jak beczą.....BEEEEEEE....... Ich
      > przywódca ......nieudacznik, który poprowadził partię do dwukrotnie
      > przegranych wyborów a teraz pozuje na mędrca który WIE NAJLEPIEJ....Jakoś mu
      > tej mądrości przed wyborami zabrakło. Koń by się uśmiał. Zal mi was.
      ====================================================
      Dyskusja z debilem do niczego nie prowadzi.Najpierw sprowadzi cie do swojego
      poziomu a potem pokona doświadczeniem.Spadam stąd.
      • brrr3 Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 14:20
        Dlaczego uważasz się za debila ? Skoro przekopiowaleś tezy początkowe, to może
        spróbujesz ( wiem,że z wysiłkiem) jakieś rzeczowe argumenty,ze tam są bzdury ?
        Bądź mniej krytyczny w stosunku do swojej osoby... łączę wyrazy szacunku.
    • claritine.27 Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 14:35
      jescze lepszy jest kontestator Komorowski, który neguje wszystko i wszystkich,
      a jakoś nie słychać o jego wiekopomnych dokonaniach.
    • abstrakt2003 Re: PiS-banda niedudaczników 07.05.06, 14:44
      Mocni jedynie w gębie, pęłni złotoustych sloganów i pustosłowia. Wyalienowana
      z rzeczywistości salonka kisząca się we własnym gronie. Histeryczna grupka
      pseudopolityków o ograniczonych horyzontach potrafiących tylko wylewać żale z
      powodu odrzucenia przez PO i zachowujaca się jak
      małorozgarnięta grupa dzieci ktorym zabrano ich ulubione zabawki. Rozpaczliwy
      ich bek rozlega się wszędzie. Nie można włączyć telwizora, otworzyć gazety by
      nie zobaczyć, usłyszeć czy przeczytać jak beczą.....BEEEEEEE....... Ich
      przywódca ......nieudacznik, pozuje na mędrca który WIE NAJLEPIEJ....Jakoś mu
      tej mądrości brakuje bo przestępcę do rządu wprowadził. Koń by się uśmiał. Zal
      mi was.
    • brrr3 Re: PO-banda niedudaczników 07.05.06, 16:57
      kto smie zaprzeczyć ?
      • zablokowany Można Was towarzyszu olewać i kopnąć w pupala 07.05.06, 17:01
        a potem naśladując Waszego idola , niejakiego Andrzeja L. urządzić Wam
        lepperiadę.
        • brrr3 Re: Można Was towarzyszu olewać i kopnąć w pupala 07.05.06, 17:39
          Ty mi towarzyszu idoli nie wybieraj, sam mogę to zrobić. Tym się właśnie różnię
          od ciebie i reszty czerwono-różowej tłuszczy,że nikomu nie wmawiam jakie mam
          poglądy, idoli i co myślę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka