zozololek 07.05.06, 21:22 No przecież to jest śmieszne to odrazu powinni nam zabronić używania soli bo szkodzi na serce i zlikwidować samochody na benzyne bo spaliny są gorsze od dymu papierosowego.Świat się kończy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franciszekszwajcarski ja jestem za całkowitą delegalizacją palenia 07.05.06, 21:33 argument z zakazem używania soli jest o tyle nie trafiony, że sól nie śmierdzi. palenie petów w miejscach publicznych należałoby porównywać raczej z publicznym oddawaniem kału, bądź rzyganiem. Bo nie chodzi o wpływ na zdrowie delikwenta, ale o wpływ na otoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zozololek Re: ja jestem za całkowitą delegalizacją palenia 07.05.06, 21:37 Teraz delegalizacja palenia a co potem??To jest poprostu jakaś odmiana rasizmu.To prosze o delegalizacje pojazdów benzynowych bo śmierdzą gorzej niż dym tytoniowy i są jeszcze bardziesz szkodliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franciszekszwajcarski Re: ja jestem za całkowitą delegalizacją palenia 07.05.06, 21:44 nie, to nie jest odmiana rasizmu. przez takich jak ty nie moge siedzieć w knajpie gdzie można palić dłużej niż 5 minut. jeśli siedze dłużej, musze potem prać całe ubranie, bo mi wali petami tak, że mozna sie porzygać, a rano łeb mnie boli bardziej niż po dziesięciu wypitych szampanach. Smród spalin jest zdecydowanie mniej trwały i nie wsiąka w skóre i w ubrania. Jako osoba niepaląca traktuje zapalenie papierosa w mojej obecności jako danie mi w ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To sobie idź do knajpy gdzie nie mozna palić. 07.05.06, 22:22 Skoro właściciel zdecydował że wolno palić to tobie nic do tego. Uruchom własną knajpę i życzę ogronych obrotów i tłumów klientów-z pewnością przyjdą. Odpowiedz Link Zgłoś
zozololek Re: To sobie idź do knajpy gdzie nie mozna palić. 08.05.06, 08:43 Dokładnie,sa przecież strefy dla niepalących.A po dłuższej refleksji myśle że nawet PiS nie będzie tak głupi i nie zdelegalizuje czegoś z czego ma ogromny zysk czyli akcyzy,choć może się myle.Tak powiem to jeszcze raz jest to jakis rodzaj rasizmu,dyskryminacji gdzie jest ta wasza tolerancja? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To sobie idź do knajpy gdzie nie mozna palić. 08.05.06, 08:54 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Skoro właściciel zdecydował że wolno palić to tobie nic do tego. Uruchom włas > ną knajpę i życzę ogronych obrotów i tłumów klientów-z pewnością przyjdą. No to teraz właściciel panstwa (Sejm) zadecyduje, że u niego palić nie wolno. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ufo54 oszołomy do Syjamu 08.05.06, 08:59 ty franek! Kto ci każe siedzieć tam gdzie dym? Jak mi się nie podoba to nie wchodzę, to wolny kraj. Sam nie palę dopiero od 4 m-cy ale jestem tolerancyjny. Powinni zantomiast zakaz pierdzenia, w szczególności puszczania cichaczy na przystankach komunikacji publicznej po stronie nawietrznej. Początkowo. A potem także w domach. Bo metan zawarty w tych gazach jest bardzo szkodliwy, ponadto ma własności wybuchowe. Oszołomy do Syjamu. Odpowiedz Link Zgłoś