Dodaj do ulubionych

Zakaz Palenia

07.05.06, 21:22
No przecież to jest śmieszne to odrazu powinni nam zabronić używania soli bo
szkodzi na serce i zlikwidować samochody na benzyne bo spaliny są gorsze od
dymu papierosowego.Świat się kończy
Obserwuj wątek
    • franciszekszwajcarski ja jestem za całkowitą delegalizacją palenia 07.05.06, 21:33
      argument z zakazem używania soli jest o tyle nie trafiony, że sól nie śmierdzi.
      palenie petów w miejscach publicznych należałoby porównywać raczej z publicznym
      oddawaniem kału, bądź rzyganiem. Bo nie chodzi o wpływ na zdrowie delikwenta,
      ale o wpływ na otoczenie.
      • zozololek Re: ja jestem za całkowitą delegalizacją palenia 07.05.06, 21:37
        Teraz delegalizacja palenia a co potem??To jest poprostu jakaś odmiana
        rasizmu.To prosze o delegalizacje pojazdów benzynowych bo śmierdzą gorzej niż
        dym tytoniowy i są jeszcze bardziesz szkodliwe!!!
        • franciszekszwajcarski Re: ja jestem za całkowitą delegalizacją palenia 07.05.06, 21:44
          nie, to nie jest odmiana rasizmu. przez takich jak ty nie moge siedzieć w
          knajpie gdzie można palić dłużej niż 5 minut. jeśli siedze dłużej, musze potem
          prać całe ubranie, bo mi wali petami tak, że mozna sie porzygać, a rano łeb
          mnie boli bardziej niż po dziesięciu wypitych szampanach. Smród spalin jest
          zdecydowanie mniej trwały i nie wsiąka w skóre i w ubrania. Jako osoba
          niepaląca traktuje zapalenie papierosa w mojej obecności jako danie mi w ryj.
          • obraza.uczuc.religijnych To sobie idź do knajpy gdzie nie mozna palić. 07.05.06, 22:22
            Skoro właściciel zdecydował że wolno palić to tobie nic do tego. Uruchom własną
            knajpę i życzę ogronych obrotów i tłumów klientów-z pewnością przyjdą.
            • zozololek Re: To sobie idź do knajpy gdzie nie mozna palić. 08.05.06, 08:43
              Dokładnie,sa przecież strefy dla niepalących.A po dłuższej refleksji myśle że
              nawet PiS nie będzie tak głupi i nie zdelegalizuje czegoś z czego ma ogromny
              zysk czyli akcyzy,choć może się myle.Tak powiem to jeszcze raz jest to jakis
              rodzaj rasizmu,dyskryminacji gdzie jest ta wasza tolerancja?
            • snajper55 Re: To sobie idź do knajpy gdzie nie mozna palić. 08.05.06, 08:54
              obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Skoro właściciel zdecydował że wolno palić to tobie nic do tego. Uruchom włas
              > ną knajpę i życzę ogronych obrotów i tłumów klientów-z pewnością przyjdą.

No to teraz właściciel panstwa (Sejm) zadecyduje, że u niego palić nie wolno.

S.
      • ufo54 oszołomy do Syjamu 08.05.06, 08:59
        ty franek! Kto ci każe siedzieć tam gdzie dym? Jak mi się nie podoba to nie
        wchodzę, to wolny kraj. Sam nie palę dopiero od 4 m-cy ale jestem tolerancyjny.
        Powinni zantomiast zakaz pierdzenia, w szczególności puszczania cichaczy na
        przystankach komunikacji publicznej po stronie nawietrznej. Początkowo. A potem
        także w domach. Bo metan zawarty w tych gazach jest bardzo szkodliwy, ponadto
        ma własności wybuchowe.
        Oszołomy do Syjamu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka