karlin 11.05.06, 14:57 Piecha lub Religa gdy pierwszy zgarnie wszystko to drugi się wymiga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
read1 Piecha 11.05.06, 15:05 Religa niech idzie na zasłużony kardiologicznie odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Lechu z tubką w dłoniach 11.05.06, 16:12 posklejał. "Płyń po morzach, oceanach, bul, bul, bul..........." Zaczyna mi się przypominać szczurkowiewiór z "Epoki Lodowcowej". Ta sama żelazna konsekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Dla mnie jest próba pozszywania 11.05.06, 16:54 łodzi wyścigowej z gałganów. Nie popłynie. Jest to tym bardziej absurdalne, że może wywołać konflikt w PIS i w łonie koalicji, jak się Religa będzie upierał na przykład przy jak najszybszym wprowadzaniu odpłatności za część zabiegów. Nie trzeba geniusza, żeby policzyć, iż w takiej sytuacji zapowiadana przez Zytę, a wynikająca z redukcji opłat na ZUS podwyżka płac o 5% to czysta fikcja. Czy Kaczor nie widzi, jaką bombę podkłada temu rządowi? Czasem kompromis za wszelką cenę to przekleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: Dla mnie jest próba pozszywania 11.05.06, 17:10 karlin napisał: > Czasem kompromis za wszelką cenę to przekleństwo. ten kompromis nie ma sensu. jedyne co może za nim przemawiać to wiara, że nic się nie zmieni. pomysły Religi na wpompowanie w skorumpowany, niewydolny system dodatkowych pieniędzy jest szkodliwy i demoralizujący. ordynatorskie lobby, traktujące szpitalny sprzęt jakby był ustawiony w ich prywatnych klinikach, a przy tym niedopuszczające do stołów operacyjnych młodych lekarzy, rozpuści się jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Jak 11.05.06, 19:29 Flip i Flap, Pat i Pataszon, Don Kichot i Sancho Pansa... Jak Bliźniacy? Oni preferują duety. :) Odpowiedz Link Zgłoś