lux_et_veritas 12.05.06, 10:19 mw.org.pl/galeria/005/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave_duce Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 10:22 i wszyscy na B/bosaka... mw.org.pl/galeria/005/2525.jpg ;) lux_et_veritas napisał: > mw.org.pl/galeria/005/ Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 10:25 Racja - ta ryża lesba w głębi może Ance Jabłońskiej tylko pozazdrościć! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 10:26 lux_et_veritas napisał: > Racja - ta ryża lesba w głębi może Ance Jabłońskiej tylko pozazdrościć! :-) Ta trójka na froncie - same wszypolskie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza [...] 12.05.06, 10:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 11:08 lux_et_veritas napisał: > Racja - ta ryża lesba w głębi może Ance Jabłońskiej tylko pozazdrościć! :-) Czego zazdrościć Ance Jabłońskiej? Że mimo młodego wieku jest już starą prukwą? Litości!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 12:05 wiewiorzasta napisała: > lux_et_veritas napisał: > > > Racja - ta ryża lesba w głębi może Ance Jabłońskiej tylko pozazdrościć! : > -) > > Czego zazdrościć Ance Jabłońskiej? Że mimo młodego wieku jest już starą prukwą? > > Litości!!! :)))) > No i co wam poza wywlekaniem swych kompleksów i epitetami zostało, lewackie lenie i nieuki? No co? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 12:08 lux_et_veritas napisał: > > Czego zazdrościć Ance Jabłońskiej? Że mimo młodego wieku jest już starą > prukwą? > > > > Litości!!! :)))) > > > > No i co wam poza wywlekaniem swych kompleksów i epitetami zostało, lewackie > lenie i nieuki? No co? :-)) Kompleksy? Że nie jestem starą prukwą mimo, żem pewnie starsza od kol. Ani? Buhahahaha :)))) A w kwestii epitetów wynikających zapewne z komlpleksu braku kolegów na studiach to tobie nikt nie dorówna. Nawet nikt się nie stara... Coraz żałośniejszy ten twój PiSk się robi, Tosiu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 12:26 wiewiorzasta napisała: > lux_et_veritas napisał: > > > > Czego zazdrościć Ance Jabłońskiej? Że mimo młodego wieku jest już s > tarą > > prukwą? > > > > > > Litości!!! :)))) > > > > > > > No i co wam poza wywlekaniem swych kompleksów i epitetami zostało, lewack > ie > > lenie i nieuki? No co? :-)) > > Kompleksy? Że nie jestem starą prukwą mimo, żem pewnie starsza od kol. > Ani? > Buhahahaha :)))) Tak to sobie tłumacz :-)) Wiekowa, kiepsko wykształcona eks-zetesempówka (przy okazji - brawo Roman!!) zazdrości młodej i wykształconej, że jest młoda i wykształcona właśnie i że potrafi bawić się inaczej niż zalewając się z jakimś marksitą czy pederastą produktem winopodobnym za 2.50! :-)) > > A w kwestii epitetów wynikających zapewne z komlpleksu braku kolegów na studiac > h > to tobie nikt nie dorówna. Ssij dalej swego brudnego palucha, ssij :-) Nawet nikt się nie stara... > > Coraz żałośniejszy ten twój PiSk się robi, Tosiu :))) Pisk? :-) Toż lata lamentu i zgryzoty szykuje się wam, aspołeczne sirotki! Już wam Roman z Wszechpolakami dadzą popalic :-)) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 12:37 lux_et_veritas napisał: > Tak to sobie tłumacz :-)) Wiekowa, kiepsko wykształcona eks-zetesempówka (przy > okazji - brawo Roman!!) Aż tak wiekowa nie jestem, żeby należeć do organizacji, która najwyraźniej jest ci bliższa duchowo bardziej, niż cokolwiek innego. Gratuluję, potomku mentalny Gomułki. > zazdrości młodej i wykształconej, że jest młoda i > wykształcona właśnie i że potrafi bawić się inaczej niż zalewając się z jakimś > marksitą czy pederastą produktem winopodobnym za 2.50! :-)) Ty znasz tylko dwa rodzaje zabawy? Albo zadawanie się z pryszczatymi prawiczkami z MW czy innego KoLibra, albo zalewanie się alpagą? Szkoda mi ciebie, naprawdę. Jesteś zupełnie nieprzystosowany do życia. Ale co się dziwić po miernocie intelektualnej, która najwyraźniej musiała spędzać cały wolny czas na przyswajaniu wiedzy na studiach... > Ssij dalej swego brudnego palucha, ssij :-) Mam czyste łapki i potrafię czytać, chamiaczku. > Pisk? :-) Toż lata lamentu i zgryzoty szykuje się wam, aspołeczne sirotki! Już > wam Roman z Wszechpolakami dadzą popalic :-)) Tak, tak, tak... Pałami... To się nazywa pro-społeczne zachowanie miernot z pryszczami? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 12:55 wiewiorzasta napisała: > lux_et_veritas napisał: > > > Tak to sobie tłumacz :-)) Wiekowa, kiepsko wykształcona eks-zetesempówka > (przy > > okazji - brawo Roman!!) > > Aż tak wiekowa nie jestem, żeby należeć do organizacji, Pitu, pitu ;-) która najwyraźniej jest > ci bliższa duchowo bardziej, niż cokolwiek innego. Gratuluję, potomku mentalny > Gomułki. I znowu zmyślasz, sirotko! Gomułka to przecież wasz, lewactwo, ideologiczny pobratymiec, wielka postać lewicy i te sprawy :-) > > > zazdrości młodej i wykształconej, że jest młoda i > > wykształcona właśnie i że potrafi bawić się inaczej niż zalewając się z j > akimś > > marksitą czy pederastą produktem winopodobnym za 2.50! :-)) > > Ty znasz tylko dwa rodzaje zabawy? Oj, a nie mówiłem? :-) Się nie uczęszczało na zajęcia, w tym przypadku z podstaw logiki :-) Albo zadawanie się z pryszczatymi prawiczkam > i > z MW czy innego KoLibra, albo zalewanie się alpagą? Szkoda mi ciebie, naprawdę. > Jesteś zupełnie nieprzystosowany do życia. Ale co się dziwić po miernocie > intelektualnej, która najwyraźniej musiała spędzać cały wolny czas na > przyswajaniu wiedzy na studiach... No dobra, wyjmij już tego palucha z buzi, bo jeszcze coś podłapiesz, ty nasz forumowy tuzie intelektualny :-) > > > Ssij dalej swego brudnego palucha, ssij :-) > > Mam czyste łapki i potrafię czytać, chamiaczku. Sirotko, a co ma do tego zdolność czytania? :-) > > > Pisk? :-) Toż lata lamentu i zgryzoty szykuje się wam, aspołeczne sirotki > ! Już > > wam Roman z Wszechpolakami dadzą popalic :-)) > > Tak, tak, tak... Pałami... To się nazywa pro-społeczne zachowanie miernot z > pryszczami? > E tam, to kompetencje policji. Wystarczy odciąć finanse i dać bana na wstęp do szkół Biedroniom, Owsiakom i innym Szyszkowskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Piękni mi, k., studenci :-) Fakt, ohydni !!! 12.05.06, 15:05 lux_et_veritas napisał: > Pitu, pitu ;-) Ty naprawdę jesteś upośledzony społecznie. Czyżby margines? Straciłeś czas i energię, a i być może kasę, na studia, skoro nie nauczyłeś się w ich trakcie podstaw kultury i przedstawiania swoich argumentów w przyjęty normami społecznymi sposób, a i z domu chyba nie dało wynieść. Ale co się dziwić - kto by się chciał z kimś takim jak ty zadawać... Wkuwać pozostało... Szkoda, że też na marne, bo z pustego to i Salomon... Żegnam ozięble. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Fakt, ohydne światło zakłamania !!! ;((( 12.05.06, 12:10 lux_et_veritas napisał: > wiewiorzasta napisała: > > > lux_et_veritas napisał: > > > > > Racja - ta ryża lesba w głębi może Ance Jabłońskiej tylko pozazdroś > cić! : > > -) > > > > Czego zazdrościć Ance Jabłońskiej? Że mimo młodego wieku jest już starą > prukwą? > > > > Litości!!! :)))) > > > > No i co wam poza wywlekaniem swych kompleksów i epitetami zostało, lewackie > lenie i nieuki? No co? :-)) Umiesz czytać ze zrozumieniem, ty "Oświecony światłem prawdy"??? Wywlokłeś swoje kompleksy, podparłeś je niewybrednymi epitetami. Wiewiorzasta ograniczyła się do jednego wyrazu: litości. No comments. Spieprzaj, dziadu! - jako rzekla wasz Pan Prezydent Lech Aleksander Kaczyński. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Spadaj faszolu! 12.05.06, 12:28 Kiedy zmienisz nicka na sieg_heil_fuehrer? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Pułkowniku Światło, jesteście żalośni... 12.05.06, 12:32 i bezsilni... "Spieprzaj, dziadu!" - radzę ci, cytując słowa Pana Prezydenta po raz kolejny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Dobra, dobra faszolu :-) 12.05.06, 12:34 Powiedz lepiej ile razy dziennie heilujesz na cześć swego idola Benito :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Dobra, dobra ziobrowaty... Once again... 12.05.06, 12:39 "Spieprzaj, dziadu!" Ukłony dla Pana Prezydenta! To on dał Narodowi jedno... hasło! Jakże przydatne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Masz tu swojego idola, faszolku. 12.05.06, 12:57 www.hns.hr/cgi-bin/nws3/img/duce.jpg Tylko się nie śliń ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Masz tu swojego idola, PiSuju... b/o b/o 12.05.06, 13:04 tylko nie padnij trupem na jego widok! i.wp.pl/a/f/pjpeg/8708/kaczynski_nowy_400_krynicki_prezyde.jpg ;) I to by było na tyle, ziobrowaty! Trzymaj się... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drapak.pl Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 10:26 kto się tam będzie przejmował ujadaniem lewackiej sfory. niech szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: dobre !!! n/t Pryszczaty tak ci się podoba?? 12.05.06, 10:31 mw.org.pl/galeria/005/2626.jpg De gustibus... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam [...] 12.05.06, 10:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: podoba mi sie pedal Niemiec-cos ci sie nie po 12.05.06, 10:35 Mnie sie nie podoba ani jeden, ani drugi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ratatatam Re: podoba mi sie pedal Niemiec-cos ci sie nie po 12.05.06, 10:37 ale teraz moje posty przestana byc cenzurowane :P Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: podoba mi sie pedal Niemiec-cos ci sie nie po 12.05.06, 10:42 ratatatam napisał: > ale teraz moje posty przestana byc cenzurowane :P WoW!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
basso.buffo Widziałam leppsze 12.05.06, 10:33 z Kaczyńskim gdy palili kukłę prezydenta z Lepperem gdy obrzucili Sejm szczątkami zabitych świń Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ponad 2 tys. ludzi 12.05.06, 10:29 przeciwko wszechministrowi. I tego nie zmienicie. A tak bardzo się boicie, latacie tam z aparatami, zakładacie setki wątków... Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas To jedna z wersji. 12.05.06, 10:32 Bardziej prawdopodobna mówi zaledwie o pięciu setkach społecznego marginesu! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: światło prawdy a ślepe jak gacopyrz !!! ;((( 12.05.06, 10:35 lux_et_veritas napisał: > Bardziej prawdopodobna mówi zaledwie o pięciu setkach społecznego marginesu! Chciałbyś, ale to tylko pobożne życzenie, pułkowniku Światło! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: To jedna z wersji. 12.05.06, 12:15 humbak napisał: > Gdzie Ty tam widzisz margines? pulkownik Swiatlo (lux), ktory zalozyl ten watek ma dane z lat 60-tych, wiec nie dziw mu sie, ze o inteligencji mowi margines - wtedy rzeczywiscie byla nieliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: To jedna z wersji. 12.05.06, 11:15 lux_et_veritas napisał: > Bardziej prawdopodobna mówi zaledwie o pięciu setkach Która to ta "bardziej prawdopodobna"? > społecznego marginesu! Ty wiesz, co to jest "margines społeczny" czy Gomułka dalej żywy i tak sobie chrzanisz, żeby pochrzanić? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: To jedna z wersji. 12.05.06, 12:06 wiewiorzasta napisała: > lux_et_veritas napisał: > > > Bardziej prawdopodobna mówi zaledwie o pięciu setkach > > Która to ta "bardziej prawdopodobna"? "Dziennika" i zdaje się Wiadomości TVP :-) > > > społecznego marginesu! > > Ty wiesz, co to jest "margines społeczny" czy Gomułka dalej żywy i tak sobie > chrzanisz, żeby pochrzanić? > Margines społeczny -> lewacy, pederaści-ekshibicjoniści, ćpuny, lenie i inne tatałajstwo! Czyli to co widać na załączonych obrazkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: To jedna z wersji. 12.05.06, 12:11 lux_et_veritas napisał: > "Dziennika" i zdaje się Wiadomości TVP :-) Policja twierdzi co innego. A liczyli, liczyli... > Margines społeczny -> lewacy, pederaści-ekshibicjoniści, ćpuny, lenie i inn > e > tatałajstwo! Czyli to co widać na załączonych obrazkach :-) Poproś mamusię, żeby ci słownik języka polskiego kupiła na gwiazdkę - przyda się. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada A gdzie ta prawdopodobna wersja? 12.05.06, 11:30 Pisz, pisz, prawdy nie zmienisz. Polacy w większości nie lubią Giertycha i już. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka jest jakis postep:) 12.05.06, 12:11 lux_et_veritas napisał: > Bardziej prawdopodobna mówi zaledwie o pięciu setkach społecznego marginesu! juz chamas przyjal do wiadomosci, ze demonstrantow bylo ponad dwa tysiace:) moze z czasem chamas zrozumie tez, ze jest w mniejszosci i jego dni sa policzone:))) Odpowiedz Link Zgłoś
joella.r Kurczę blade, ale wam dolega ta manifestacja 12.05.06, 10:30 przeżyć tego nie możecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas A niech se manifestują, skoro niczego pożytecznego 12.05.06, 10:36 robic nie potrafią. Sęk w tym, aby media, jeśli już muszą ich pokazywać rzetelnie opisały sprawę i nie pieprzyły głupot o jakichś studenckich protestach wycinając z kadrów "studentów" pokroju Święcickiego czy flagi tych lewackich, śmiesznych organizacyjek! Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Światełko, poczytaj sobie, może cię oświeci... 12.05.06, 10:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=41691694&a=41692647 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Kurczę blade, ale wam dolega ta manifestacja 12.05.06, 11:12 joella.r napisała: > przeżyć tego nie możecie ;) Z jednej strony się boją, a z drugiej zazdroszczą, bo są już przed trzydziestką starymi piernikami mentalnymi i nie dość, że się bawić nie potrafią, to jeszcze tak naprawdę nie potrafią walczyć o swoje, tylko wylewają swoje frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Kurczę blade, ale wam dolega ta manifestacja 12.05.06, 12:06 wiewiorzasta napisała: > joella.r napisała: > > > przeżyć tego nie możecie ;) > > Z jednej strony się boją, a z drugiej zazdroszczą, bo są już przed trzydziestką > starymi piernikami mentalnymi i nie dość, że się bawić nie potrafią, to jeszcze > tak naprawdę nie potrafią walczyć o swoje, tylko wylewają swoje frustracje. > Taaa, dewianci, dla was każdy kto nie podziela waszych zboczeń, nieróbstwa i zwyczaju zapijania kompleksów wobec pozostałej, normalnej części społeczeństwa tanimi jabolami jest "starym piernikiem mentalnym" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Kurczę blade, ale wam dolega ta manifestacja 12.05.06, 12:14 lux_et_veritas napisał: > Taaa, dewianci, dla was każdy kto nie podziela waszych zboczeń, nieróbstwa i > zwyczaju zapijania kompleksów wobec pozostałej, normalnej części społeczeństwa > tanimi jabolami jest "starym piernikiem mentalnym" :-)) No i ci wam poza wywlekaniem swych kompleksów i epitetami zostało, prawiczkowskie wyrzutki niedostosowane do życia w społeczeństwie? No co? Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Precz z nazistą ! NaZi chlopcy - won z "oświaty" 12.05.06, 10:33 NAJBLIŻSZE DEMONSTRACJE PRZECIW GIERTYCHOWI: Łódz, 11 maja, czwartek, godz. 17.00, Pasaż Schillera Warszawa, sobota, 13.05, godz. 14, Plac Zamkowy Częstochowa, sobota, 13.05, godz. 12, pod Urzędem Miasta Gdańsk, sobota, 13.05, godz. 12, spod Dworca Głównego pod Kuratorium Kraków, sobota, 13.05, godz. 12, na Rynku Głównym Szczecin, sobota, 13.05, godz. 12, na Pl. Lotników pod pomnikiem Colleoniego Katowice, sobota, 13.05, godz. 12, pod Teatrem Śląskim Wrocław, niedziela, 14.05, godz. 15, Rynek Katowice, poniedziałek, 15 maja, godz. 14, Rynek ... Chodźmy razem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas I co, lewusy, kasa na ZSMP się skończyła!! :-))n/t 12.05.06, 10:38 Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: I co, lewusy, kasa na ZSMP się skończyła!! :- 12.05.06, 10:38 A co? Korzystałeś? Bo ja nie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 10:33 Takie mam pytania. Od kiedy to studenci nie mają prawa należeć do partii politycznych? I od kiedy nie moghą deklarować swojego poparcia dla konkretnych partii? Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 10:44 Ależ mają, ale skoro marsz miał mieć rzekomo charakter ogólnostudencki należało się powstrzymać od upolityczniania go. Kwestią otwartą pozostaje też ilu tam było naprawdę studentów! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 10:57 Myślisz że młodzież niestudiująca brała by się za takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 12:30 lux_et_veritas napisał: > Ależ mają, ale skoro marsz miał mieć rzekomo charakter ogólnostudencki należało > się powstrzymać od upolityczniania go. jestes glab nad glaby. demonstarcje, petycje, bojkoty i wszelkie inne formy wyrazania swojej woli przez ludzi sa czescia uprawiania polityki. polityka to nie tylko i wylacznie domena partii politycznych. a demonstracja miala charakter pluralistyczny, byla otwarta dla wszystkich. nie przylaczyly sie do niej tylko mlodziezowki chamasu. > Kwestią otwartą pozostaje też ilu tam > było naprawdę studentów! Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 12:21 humbak napisał: > Takie mam pytania. Od kiedy to studenci nie mają prawa należeć do partii > politycznych? I od kiedy nie moghą deklarować swojego poparcia dla konkretnych partii? odkad powstal faszystowski rzad chamasu! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 10:36 W Polsacie nie pokazali transparentów PD. W ogóle żadnych nie pokazywali. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 10:45 Otóż to! t-800 napisał: > W Polsacie nie pokazali transparentów PD. W ogóle żadnych nie pokazywali. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 10:47 A w "Panoramie" TVP 2 widziałem. Ale tylko PD. Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 12:23 t-800 napisał: > W Polsacie nie pokazali transparentów PD. W ogóle żadnych nie pokazywali. w telewizji TRwam w ogole nie pokazali ani nawet sie nie zajakneli o manifestacji studenckiej. nawet o posle Bosaku nic a nic:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 14:32 Nie oglądam TV Trwam, ale dziękuję za informację. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
for3stu Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 10:38 A jak sa marsze "mlodziezy" przeciwko paradzie rownosci to co ? Ujadajacie to wy pieski giertycha, ograniczona swolocz faszystowska. Odpowiedz Link Zgłoś
olek.komsomolec Widziałem tych towarzyszy na paradzie gejów. 12.05.06, 10:49 To są chyba zawodowi demonstranci. Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: Widziałem tych towarzyszy na paradzie gejów. 12.05.06, 11:00 olek.komsomolec napisał: > To są chyba zawodowi demonstranci. Ten na pewno: mw.org.pl/galeria/005/3535.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Najlepsze pytanie: 12.05.06, 11:24 "Czy antyklerykałowie studiują?" Odpowiedź jest jasna że nie mają prawa więc mamy do czynienia z wielkim oszustwem! Wyrażam uznanie dla demaskatorskich zdolności prawicowych dewiantów patriotycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas No ta, piękne macie kryteria matołectwa, 12.05.06, 12:07 czerwoni :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 A nie mowilam. Wyszlo na moje:))))))))))))))))) 12.05.06, 11:46 Na tych zdjeciach brakuje mi jeszcze mojej faworytki: mumuski Muminka z golym brzuszkiem i w dziwiatym m-cu ciazy oraz bobaskiem na reku. No i 'studentka' ta zawiesila sobie na swej matczynej piersi oswiadczenie, "poszlam na wagary". Smiac sie czy plakac? Yeah, lepiej sie posmiac :))))))))))))))))))))))))))))) lux_et_veritas napisał: > mw.org.pl/galeria/005/ Odpowiedz Link Zgłoś
ave_duce Re: A nie mowilam. Wyszlo na moje:))))))))))))))) 12.05.06, 11:49 mysz_polna5 napisała: > > > Na tych zdjeciach brakuje mi jeszcze mojej faworytki: mumuski Muminka z golym > brzuszkiem i w dziwiatym m-cu ciazy oraz bobaskiem na reku. No i 'studentka' ta > > zawiesila sobie na swej matczynej piersi oswiadczenie, "poszlam na wagary". > Smiac sie czy plakac? Yeah, lepiej sie posmiac :))))))))))))))))))))))))))))) > > Z czego się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie! Mikolaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: A nie mowilam. Wyszlo na moje:))))))))))))))) 12.05.06, 11:51 mysz_polna5 napisała: > > > Na tych zdjeciach brakuje mi jeszcze mojej faworytki: mumuski Muminka z golym > brzuszkiem i w dziwiatym m-cu ciazy oraz bobaskiem na reku. Ty chyba w życiu nie widziałaś dziewiątego miesiąca ciąży :))) Ale zdjęcia szkoda :( Urocze było... > No i 'studentka' ta > zawiesila sobie na swej matczynej piersi oswiadczenie, "poszlam na wagary". > Smiac sie czy plakac? Yeah, lepiej sie posmiac :))))))))))))))))))))))))))))) Ty się nie śmiej. Toż to jest podpora polskiej polityki prorodzinnej - normę prawie wyrobiła. Szacunek się dziewczynie należy, a nie śmichy-chichy, zazdrośnico pomenopauzlna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: A nie mowilam. Wyszlo na moje:))))))))))))))) 12.05.06, 11:54 wiewiorzasta napisała: > mysz_polna5 napisała: > > Na tych zdjeciach brakuje mi jeszcze mojej faworytki: mumuski Muminka z g > olym > > brzuszkiem i w dziwiatym m-cu ciazy oraz bobaskiem na reku. > Ty chyba w życiu nie widziałaś dziewiątego miesiąca ciąży :))) > > Ale zdjęcia szkoda :( Urocze było... > > > > No i 'studentka' ta > > zawiesila sobie na swej matczynej piersi oswiadczenie, "poszlam na wagary > ". > > Smiac sie czy plakac? Yeah, lepiej sie posmiac :))))))))))))))))))))))))) > )))) > > > Ty się nie śmiej. Toż to jest podpora polskiej polityki prorodzinnej - normę > prawie wyrobiła. Szacunek się dziewczynie należy, a nie śmichy-chichy, > zazdrośnico pomenopauzlna ;P Szacunek za norme ... z glupoty. Jej norma! Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: A nie mowilam. Wyszlo na moje:))))))))))))))) 12.05.06, 12:00 mysz_polna5 napisała: > Szacunek za norme ... z glupoty. Jej norma! Gratuluje! No, do twojej normy to nikt nie będzie się starał nawet dobić. Nikt chyba nie lubi pukać od spodu... Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka mysz nie dosc, ze glupia to jeszcze sklerotyczna 12.05.06, 12:01 mysz_polna5 napisała: > > > Na tych zdjeciach brakuje mi jeszcze mojej faworytki: mumuski Muminka z golym > brzuszkiem i w dziwiatym m-cu ciazy oraz bobaskiem na reku. skad wiesz, ze ona jest w 9 miesiacu ciazy? ona szla niedaleko mnie i wedlug mnie jej ciaza nie wygladala na wiecej niz 4-5 miesiac. > No i 'studentka' ta > > zawiesila sobie na swej matczynej piersi oswiadczenie, "poszlam na wagary". ten napis byl inny, co widac na zdjeciu - "wybieram wagary". trzeba troche wiecej inteligencji niz sie miesci w mysim mozdzku, zeby zrozumiec jego wymowe. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Ciesz sie matolku.Hahahaha! 12.05.06, 12:08 pamiec.leszka napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Na tych zdjeciach brakuje mi jeszcze mojej faworytki: mumuski Muminka z g > olym > > brzuszkiem i w dziwiatym m-cu ciazy oraz bobaskiem na reku. > skad wiesz, ze ona jest w 9 miesiacu ciazy? ona szla niedaleko mnie i wedlug > mnie jej ciaza nie wygladala na wiecej niz 4-5 miesiac. > > No i 'studentka' ta > > zawiesila sobie na swej matczynej piersi oswiadczenie, "poszlam na wagary > ". > ten napis byl inny, co widac na zdjeciu - "wybieram wagary". trzeba troche > wiecej inteligencji niz sie miesci w mysim mozdzku, zeby zrozumiec jego wymowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Z czego się śmiejecie? 12.05.06, 12:16 Z siebie samych się śmiejecie! Mikolaj Gogol Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka nie z czego, tylko dlaczego 12.05.06, 12:25 nerwowy smiech jest objawem strachu. serwisy.gazeta.pl/fotografie/1820649,35076,3333916.html Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 i brakuje studenta Azji Tuhajbejowicza z ordyncami 12.05.06, 12:36 ktory tam ponoc trafil tuz po wyjsciu z karczmy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Prawda w oczy kole! Tralalalalalala! 12.05.06, 12:39 > mw.org.pl/galeria/005/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Prawda pułkownika Światło? 12.05.06, 12:40 Też masz źródło prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas Kole, kole. Lewactwo wierzga jak nigdy :-)))) n/t 12.05.06, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka tak - lewactwo z chamasu wierzga jak nigdy:)))) 12.05.06, 13:03 faktycznie lewactwo z chamasu wierzga jak nigdy - pulkownik swiatlo, morozow z SB i narodowo-socjalistyczna mysz polna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Wierzga, wierzga i przyjdzie czas, że 12.05.06, 15:06 wykopie całe towarzystwo na śmietnik historii :) Już się boisz czy jeszcze nie dotarło do móżdźka? Oj, chyba już dotarło :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pamiec.leszka oj, kole cie i to bardzo, myszo:))) 12.05.06, 13:00 i bardzo mnie zadziwilas tym, ze tak prostolinijnie sie do tego przyznalas:)) serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3334489.html Odpowiedz Link Zgłoś
umpa.umpa Re: Piękni mi, k., studenci :-) 12.05.06, 14:25 Sami studenci. Jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Prawicowemu dewiantowi jak powiesz: studencki 12.05.06, 14:44 to nikt inny przyjść nie może. Na juwenalia też przychodzą tylko studenci? Odpowiedz Link Zgłoś