smok62 13.05.06, 21:42 czy "Teleexpress" wpisał go na listę ludzi pozytywnie zakręconych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smok62 On trzyma Hänsel und Gretel. 13.05.06, 21:51 i całe niedziele spędza na polerowaniu ich kapeluszy -serio. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: On trzyma Hänsel und Gretel. 13.05.06, 22:41 ROTFL. Zobaczylam to oczami wyobrazni. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Czy to prawda,ze Tusk zbiera ogrodowe krasnal 13.05.06, 21:45 smok62 napisała: > czy "Teleexpress" wpisał go na listę ludzi pozytywnie zakręconych? Ty żałosny idioto... nie widzisz, jak sie kompromitujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Czy to prawda,ze Tusk zbiera ogrodowe krasnal 13.05.06, 21:56 A nawet jesli tak to co z tego? Nie wolno? Moze krasnale tez juz sa w układzie??? Może to sa juz łże-krasnale??? Dobroci łaskawa, układ sięga wszedzie! Nawet poczciwy Gapcio czy Kichaś może okazać sie zakamuflowanym liberałem!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Ja tez nie widzę w tym nic złego. 13.05.06, 22:00 jeden zbiera ołowiane żołnierzyki, drugi pisze na chorych forach, trzeci zbiera żywiczne krasnale. Ostatecznie w tej opozycji ma duuuużo czasu -moze temu gapciowi kapelusze wypolerować jak jego dziadek buty w Wehrmachcie. Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Czy to prawda,ze Tusk zbiera ogrodowe krasnal 13.05.06, 22:00 zirby napisał: > A nawet jesli tak to co z tego? Nie wolno? Moze krasnale tez juz sa w > układzie??? Może to sa juz łże-krasnale??? Dobroci łaskawa, układ sięga > wszedzie! Nawet poczciwy Gapcio czy Kichaś może okazać sie zakamuflowanym > liberałem!!! :))) Popłakałam się ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Ja też 13.05.06, 22:13 smok62 napisała: > z hobby lumpenliberała prawie prezydenta. Ja oczywiście z odpowiedzi zirby na twój wątek. A hobby bardzo sympatyczne jak i przyszły prezydent. Nie ma w tym nic złego wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 przyszły prezydent? chacha 13.05.06, 22:16 chyba w republice cieni i krasnali. Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: przyszły prezydent? chacha 13.05.06, 22:20 smok62 napisała: > chyba w republice cieni i krasnali. Pożyjemy , zobaczymy. Ty byś wolał pewnie Olejniczaka na prezydenta zamiast Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Ja już mam Prezydenta 13.05.06, 22:23 i jestem z niego dumny. Za 10 lat pomyślę o następnym. o tusku będą wtedy tylko pamiętac fachowcy od zywicznych krasnali Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Ja już mam Prezydenta 13.05.06, 22:41 smok62 napisała: > i jestem z niego dumny. Za 10 lat pomyślę o następnym. o tusku będą wtedy tylko > pamiętac fachowcy od zywicznych krasnali ============================================== Czytając twoje posty dochodze do wniosku że za 10 lat demencja posunie ci sie tak bardzo że będziesz sie interesował tylko tym czy już zjadłeś sniadanko czy może zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Ja już mam Prezydenta 14.05.06, 20:47 Pomysl kim Tusk bedzie za 10 lat, skoro on juz sie wszystkiego boi. Paranoikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Ja już mam Prezydenta 14.05.06, 21:18 Powiedział CI że się czegos boi? Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki kolekcja krasnali to teraz się nazywa "koalicja" 13.05.06, 22:21 Ale czy to krasnale zbierają tę kolekcję, czy krasnale są zbierane?... A moze krasnale zbierają krasnale? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Ta kolekcja 13.05.06, 22:22 zabrała zabawki Tuskowi. I dlatego zbiera mu się na płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: kolekcja krasnali to teraz się nazywa "koalic 13.05.06, 22:46 kum.z.antalowki napisał: > > Ale czy to krasnale zbierają tę kolekcję, czy krasnale są zbierane?... A moze > krasnale zbierają krasnale? ====================================== Tego sie nie da rozwiązać.Krasnale jak wszystkie kurduple są wredne i sie nie przyznają do niczego.Dowodem na ta wrednośc jest to że poplątały i porwały sznurowadła swojemu najbliższemu genetycznie koledze. Odpowiedz Link Zgłoś
pink.freud Re: Czy to prawda,ze Tusk zbiera ogrodowe krasnal 13.05.06, 22:24 To prawda, zbiera całą armię, wyprowadzi ją na ulice w odpowiednim momencie:))))))) www.zwergen-park.de/layout/sonstiges/zwergenkunde/bild_02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: Czy to prawda,ze Tusk zbiera ogrodowe krasnal 13.05.06, 22:34 No cóz co poniektórym sldowcom i pisowcom na tym forum przydałyby sie takie krasnale do zabawy jak widać z wypowiedzi co niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Gdybym miał tak niepokaźnych idoli, 13.05.06, 22:37 to żartów z "krasnali", "niziołków", "kurdupli" itp - bym raczej unikał Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Dzisiaj niedziela.Dzień polerowania krasnali 14.05.06, 08:15 przez prawie prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
dr3xhab Re: Czy to prawda,ze Tusk zbiera ogrodowe krasnal 14.05.06, 08:28 Prawda !!! Wkrótce postawi tam jeszcze Jarka i Leszka. Ozdobą, z oczywistych względów, nie będą, ale zabawną rozrywką dla gości ! Nadają się idealnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 on sobie moze postawić bańki 14.05.06, 08:34 to narazie jego głowę jako jelenia Kaczory mają na salonach Pałacu Prezydenckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: on sobie moze postawić bańki 14.05.06, 21:23 Zebral podobno juz cala czolowke politykierow pis i samobrony.Oczywiscie projektow ich pomnikow.Dziennikarz to zobaczyl i nie zastanawiajac sie zbytnio napisal: Tusk zbiera krasnale. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 jedyne co zebrał to baty w podwójnych wyborach 14.05.06, 22:32 ten wasz tusk nieudacznik - krasnoludnik Odpowiedz Link Zgłoś