billy.the.kid 20.05.06, 22:36 to raptem cós ok.4mln.zeta. tyle to ja ostatnio w totka wygrałem.i widzi misię mało. więcej to pickorski zarobił na handlu antykami. wielkie mi aj waj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: ta pożyczka 20.05.06, 22:37 ?????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: ta pożyczka 20.05.06, 23:20 > no, ta ruska dla komuchów. Dolar w tamtych czasach miał nieco inną wartość. Średnia pensja wynosiła około 25 - 30 dolarów Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: ta pożyczka 20.05.06, 23:23 ChACHACHACHACHA...pewnie co tam pożyczka z kremla , ważniejsze parady... Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford A wsparcie via Mr Rey od CIA? Nie chce byc 21.05.06, 01:58 zlosliwy, ale... Coz, dwa-trzy tygodnie temu takie wspieranie przez "podmioty obce" zarowno Labour Blaira jak i Torysow Camerona wykryto w Wlk. Brytanii. I co? System sie od tego jakos nie zawalil, Brytowie nie zaczeli tym zyc, choc taka praktyke uznano powszechnie za wielce naganna. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: A wsparcie via Mr Rey od CIA? Nie chce byc 21.05.06, 22:28 dolar zawsze był dolarem a to już było po reformie balcerka. one dollar-9500 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: ta pożyczka 21.05.06, 22:37 billy.the.kid napisał: > to raptem cós ok.4mln.zeta. tyle to ja ostatnio w totka wygrałem.i widzi > misię mało. > więcej to pickorski zarobił na handlu antykami. > > wielkie mi aj waj. Ja chętnie od ciebie wezmę, jeśli taka suma to dla ciebie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
romeo-i-julek "billy" nie badz taki "kid" 21.05.06, 22:43 Daj Millerowi te kase to od razu wyceni Ci NBP na 5zl i zakupi. Odpowiedz Link Zgłoś