Dodaj do ulubionych

STOP wariatom politycznym!

21.05.06, 18:21
Jakiś czas temu Igor Janke w swoim internetowym blogu umieścił wpis dotyczący
Stefana Niesiołowskiego zatytułowany "Stop wariatom politycznym". Dziś, po
obejrzeniu wystąpienia Niesiołowskiego na konwencji PO uważam, że Janke użył
zbyt słabych słów. Niesiołowski kompletnie utracił rozum i zmysły. Patrzyłem
na tego faceta w TV i widziałem człowieka autentycznie z szaleństwem w
oczach, dzikiego, z każdym słowem coraz bardziej upajającego się swoimi
chorymi wizjami, jakby zaczadzonego szałem własnej wypowiedzi. Miałem
wrażenie, że Niesiołowski kompletnie utracił kontakt z rzeczywistością.
Najgorsze jest to, że jego wystąpieniu towarzyszyła burza oklasków. Tego boję
się najbardziej.
Obserwuj wątek
    • mariner4 Niesiołowski powiedział parę słów prawdy 21.05.06, 18:26
      i tyle. Jeżeli widzisz normalność w zmowie z przestepca Lepperem i faszystami
      Giertycha, to gratuluję stanu umysłu!
      M.
      • petroniusz0015 Re: Niesiołowski powiedział parę słów prawdy 21.05.06, 18:35
        "A u was biją Murzynów" - to jest Twoja odpowiedź. Czy porównywanie
        Kaczyńskiego do Gomułki a PiSu do bolszewików jest normalne?
        P.S. W wypowiedzi Niesiołowskieog zirytowało mnie jedno zdanie, mianowicie o
        tym, jak to bohaterski Stefan wysadzał pomniki Lenina. W rzeczywostości
        wyglądało to tak (autentyczna historia krążąca wśród działaczy opozycji w PRL):
        Niesiołowski bardzo dawno temu zaczął w pewnej knajpie po pijaku odgrażać się
        głośno, że wysadzi pomnik Lenina. Ktoś doniósł do esbecji i Stefana
        zapuszkowali. I tyle. Tak Stefan mimo woli został bohaterem, i dzis może
        potrząsać opozycyjnymi kajdanami, wygadując brednie.żałosny facet.
        • ave_duce Re: Niesiołowski powiedział parę słów prawdy 21.05.06, 18:40
          petroniusz0015 napisał:

>
          > Czy porównywanie
          > Kaczyńskiego do Gomułki a PiSu do bolszewików jest normalne?
          >

Niecałkiem. Kaczyści to faszyści. Ale przejęli tez metody bolszewickie,
          jako dodatek do "swojego", specyficznie pojmowanego, prawa i sprawiedliwości...

;)
          • palnick Nie tylko Niesiołowski jest chory umysłowo. 21.05.06, 19:45
            ave_duce napisała:

> Kaczyści to faszyści. Ale przejęli tez metody bolszewickie,
            > jako dodatek do "swojego", specyficznie pojmowanego,prawa i sprawiedliwości...
            >
            > ;)
            >
        • james_bond007 Re: Niesiołowski powiedział parę słów prawdy 22.05.06, 00:13
          > Czy porównywanie
          > Kaczyńskiego do Gomułki a PiSu do bolszewików jest normalne?

Wyjdź czasem na ulicę, i posłuchaj, co ludzie mówią... Okaże się, że N.
          łagodnych określeń uzył.
      • 9111951u Re: Niesiołowski powiedział parę słów prawdy 22.05.06, 07:38
        zgadzam się, zwłaszcza idol Niesioła cytowany przez niego niejaki Trocki budzi
        mój zachwyt. Nareszcie platfusy maja swego idola .
        • mariner4 Lepszy on, niż ten 22.05.06, 10:47
          z ktorego głowy jedyne co pochodzi, to łupież!
          M.
    • reakcjonista1 [...] 21.05.06, 18:29
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • ave_duce Re: NSDAP jest juz zawłaszczone od dawna... 21.05.06, 18:43
        przez koŁalicjanta, Romana G.

piw.internetdsl.pl/wiersz/nazizm2_www_giertych_stop_kom_pl.swf
        ;)
        • petroniusz0015 Re: NSDAP jest juz zawłaszczone od dawna... 21.05.06, 18:49
          Jesteś chyba jednym z tych "liberalnych inteligentów", co to np.
          słowo "patriotyzm" kojarzą z komorami gazowymi,a "sprawiedliwość" z płonącymi
          stosami i lasem szubienic. Szkoda mi Ciebie.
          • ave_duce Re: NSDAP jest juz zawłaszczone od dawna... 21.05.06, 18:53
            petroniusz0015 napisał:

> Jesteś chyba jednym z tych "liberalnych inteligentów", co to np.
            > słowo "patriotyzm" kojarzą z komorami gazowymi,a "sprawiedliwość" z płonącymi
            > stosami i lasem szubienic.

Zostawiam Cię sam na sam z Twoimi tak głębokimi, że aż dennymi przemyśleniami
            na mój temat...

> Szkoda mi Ciebie.

I vice versa (?)...

;)
          • michal00 Re: NSDAP jest juz zawłaszczone od dawna... 21.05.06, 18:55
            Jesteś chyba jednym z tych "liberalnych inteligentów", co to np.
            > słowo "patriotyzm" kojarzą z komorami gazowymi,a "sprawiedliwość" z płonącymi
            > stosami i lasem szubienic

cieplo, cieplo... :-)))))
      • reakcjonista1 Kaczor nowy fuhrer, PiS nowa NSDAP 21.05.06, 20:06

• reakcjonista1 Widze ze nikomu nie przeszkadza 22.05.06, 00:08
          nazywanie PiS NSDAP, za to PO juz bardzo. hipokryci
          • kropek_oxford Proste: i narodowosci i socjalizmu w PiSuarze 22.05.06, 01:31
            znacznie wiecej, nizli w Platformie.
            • reakcjonista1 W porządku, ale to i tak wielka przesada 22.05.06, 07:33
              to tak jakby nazwać Aleksandra Kwasniewskiego betonowym komuchem wyciagnietym z
              ponurych lat 30 zwiazku sowieckiego... no sorry.
    • rekontra w ostatnim zdaniu trafiłeś w sedno 21.05.06, 18:31
      petroniusz0015 napisał:

> Najgorsze jest to, że jego wystąpieniu towarzyszyła burza oklasków. Tego boję
      > się najbardziej.

to, że stracił nad sobą kontrole to pestka
      to że za wszelką cenę chciał się prypodobac Tuskowi to też
      to że miał obłędny wzok i mały kontakt z otoczeniem również

ta burza oklasków świadczy o tym w jakim dołku jest PO, te uśmiechnięte twarze
      głupkowato wszystko mówią o kondycji partii.
      • sierzant_nowak Re: w ostatnim zdaniu trafiłeś w sedno 21.05.06, 18:47
        > ta burza oklasków świadczy o tym w jakim dołku jest PO, te uśmiechnięte twarze
        > głupkowato wszystko mówią o kondycji partii.

1. polecam podrecznik do gramatyki jezyka polskiego. Konstrukcja "usmiechniete twarze glupkowato wszystko mowia" :D jest objawem zdecydowanego nadmiaru audycji RM :D

2. abstrahujac od formy (przepraszam za trudne slowo, mam nadzieje ze sobie poradzisz) twojej "wypowiedzi": rozumiem ze inteligentne twarze to lepper, gosiewski, cymanski, giertych czy wiechecki? W takim razie ciesze sie ze ja obcuje z ludzmi "glupkowatymi" wedle twoich standardow :D
        • ave_duce Re: P(i)Suje to niedouki :)))))))))) :P :)) ) b/t 21.05.06, 18:51

• alistair-p Re: w ostatnim zdaniu trafiłeś w sedno 21.05.06, 20:12
        rekontra napisał:

> petroniusz0015 napisał:
        >
        >
        > > Najgorsze jest to, że jego wystąpieniu towarzyszyła burza oklasków. Tego
        > boję
        > > się najbardziej.
        >
        > to, że stracił nad sobą kontrole to pestka
        > to że za wszelką cenę chciał się prypodobac Tuskowi to też
        > to że miał obłędny wzok i mały kontakt z otoczeniem również
        >
        > ta burza oklasków świadczy o tym w jakim dołku jest PO, te uśmiechnięte twarze
        > głupkowato wszystko mówią o kondycji partii.
        ================================
        Niedługo zjazd PiS.Z przyjemnościa popatrze na uduchowione twarze
        Gosiewskiego,Zawiszy,Wassermanna i oczywiście J.Kaczynskiego.Napewno będa
        zaproszeni koalicjanci z twarzami nacechowanymi zadumą nad losem Polski.
    • x2468 Re: STOP wariatom politycznym! 21.05.06, 18:36
      Chcesz zastopowac pisobrone?
    • sierzant_nowak co to? Edgar wezwal wszystkie pisotrolle do 21.05.06, 18:44
      bebnienia w klawiature? :D ty, pawkuś - napierniczacie watkami w efekcie "tworczej" biegunki, czy tez wujek Przemyslaw Edgar wezwal wszystkich do roboty po dzisiejszej konwencji PO :D
      • michr Re: co to? Edgar wezwal wszystkie pisotrolle do 21.05.06, 18:46
        petroniusz0015 21.05.06, 18:21 + odpowiedz

Jakiś czas temu Igor Janke w swoim internetowym blogu umieścił wpis dotyczący
        Stefana Niesiołowskiego zatytułowany "Stop wariatom politycznym". Dziś, po
        obejrzeniu wystąpienia Niesiołowskiego na konwencji PO uważam, że Janke użył
        zbyt słabych słów. Niesiołowski kompletnie utracił rozum i zmysły. Patrzyłem
        na tego faceta w TV i widziałem człowieka autentycznie z szaleństwem w
        oczach, dzikiego, z każdym słowem coraz bardziej upajającego się swoimi
        chorymi wizjami, jakby zaczadzonego szałem własnej wypowiedzi. Miałem
        wrażenie, że Niesiołowski kompletnie utracił kontakt z rzeczywistością.
        Najgorsze jest to, że jego wystąpieniu towarzyszyła burza oklasków. Tego boję
        się najbardziej.

ja też
        • sierzant_nowak wlasnie o to chodzi :D 21.05.06, 18:52
          Chodzi o wywolanie strachu u pisowcow. Nadproduktywnosc na tym forum wszelkiego narodowosocjalistycznego barachla spod sztandarow PiS najlepiej swiadczy o tym, ze cos z ta pewnoscia zaczyna byc nie do konca dobrze :-) Odbijemy ten kraj z waszych rak, pierwsza tura to wybory samorzadowe. A potem sejm i prezydentura :]
    • hrabia.m.c Re: STOP wariatom politycznym! 21.05.06, 18:51
      petroniusz0015 napisał:

> Jakiś czas temu Igor Janke w swoim internetowym blogu umieścił wpis dotyczący
      > Stefana Niesiołowskiego zatytułowany "Stop wariatom politycznym". Dziś, po
      > obejrzeniu wystąpienia Niesiołowskiego na konwencji PO uważam, że Janke użył
      > zbyt słabych słów. Niesiołowski kompletnie utracił rozum i zmysły. Patrzyłem
      > na tego faceta w TV i widziałem człowieka autentycznie z szaleństwem w
      > oczach, dzikiego, z każdym słowem coraz bardziej upajającego się swoimi
      > chorymi wizjami, jakby zaczadzonego szałem własnej wypowiedzi. Miałem
      > wrażenie, że Niesiołowski kompletnie utracił kontakt z rzeczywistością.
      > się najbardziej.

Patrz Pan jak to okulary zmieniają odbior,
      ja calkiem co innego widziałem.
      Prawdem i tylko oprawde a, że bolesną.
      Coż takie jest nasze życie .
      • terra Masz na myśli PIS? Popieram!!! n/t 21.05.06, 18:56
        • ave_duce Re: Masz na myśli PIS? Popieram!!! n/t 21.05.06, 19:01
          Bałam się być posądzona o wazeliniarstwo (jakby nie było: popieranie rządzącej
          jedynie słusznej partii), ale zdobywam się na odwagę i też popieram!!!

;)
          • petroniusz0015 Pytanie do ave_duce 21.05.06, 19:06
            Mam do Ciebie pytanie - proszę o poważną odpowiedź: czy naprawdę uważasz, że
            PiS, Samoobrona i LPR to spadkobiercy faszystów? Czy tak naprawde myslisz, czy
            jest to tylko świadomie przerysowana opinia na potrzeby większej ostrości
            wypowiedzi?
            • ave_duce Re: Odpowiedź od ave_duce 21.05.06, 19:11
              petroniusz0015 napisał:

> Mam do Ciebie pytanie - proszę o poważną odpowiedź: czy naprawdę uważasz, że
              > PiS, Samoobrona i LPR to spadkobiercy faszystów? Czy tak naprawde myslisz, czy
              > jest to tylko świadomie przerysowana opinia na potrzeby większej ostrości
              > wypowiedzi?

PiS to spadkobiercy faszystów, LPR to naziści (toutes proportions gardees),
              a Samoobrona populiści.
              Tak myślę. Moje myśli są poparte wiedzą historyczną. I wiem, czym grozi zmiana
              Konstytucji na modłę PiSu przez kaczystów & koŁalicjsantów (nie twierdzę przy
              tym, że obecna Konstytucja nie wymaga poprawek).

;)
              • petroniusz0015 Re: Odpowiedź od ave_duce 21.05.06, 19:21
                Piszesz, że Twoje myśli poparte są wiedzą historyczną. No więc powinnaś
                wiedzieć, że w historii Polski nigdy nie rozwinął się, ani też nie miał szansy
                rozwinąć się żaden ruch totalitarny (oprócz oczywiście totalitaryzmu
                komunistycznego narzuconego siłą za pomocą sowieckich bagnetów). A dlaczego?
                Juz Piłsudski podkreślał, iż Polacy posiadają swoisty "instytnt wolności" i że
                nie można polskim społeczeństwem rządzić za pomoca bata. W polskie życie
                państwowo-społeczne silnie wbudowany jest republikański wzorzec władzy -
                ortodoksyjnie demokratyczny i jednoczesnie - ortodoksyjnie katolicki. To
                spuścizna wielkich czasów I Rzeczypospolitej. Nawet zaborcy i komuniści nie
                byli w stanie tego zmienić. Dlatego też ruch realnie (a nie jedynie werbalnie)
                faszystowski i totalitarny w Polsce nie ma szans. Straszenie więc polskimi
                nazistami i faszystami jest po prostu smieszne.
                • michal00 Re: Odpowiedź od ave_duce 21.05.06, 19:22
                  Tracisz czas. Ona nie da sie przekonac. Wiem co mowie, bo tez probowalem.
                  • petroniusz0015 Re: Odpowiedź od ave_duce 21.05.06, 19:26
                    Mimo wszystko nie tracę nadzieji :-) zakładam że ludzie są raczej racjonalni
                    niż nieracjonalni, a wszelkie zło (jak pisał Sokrates) - wynika jedynie z
                    niewiedzy. Pzdr.
                    • michal00 Re: Odpowiedź od ave_duce 21.05.06, 19:30
                      Bardzo optymistyczne zalozenia. Niestety nieadekwatne w tym konkretnym
                      przypadku, o czym niebawem zapewne bedziesz mial okazje sie przekonac. Tym nie
                      mniej zycze powodzenia w edukacyjnym dziele. :-)
                • ave_duce Re: Odpowiedź od ave_duce b/o 21.05.06, 19:39
                  petroniusz0015 napisał:

> Dlatego też ruch realnie (a nie jedynie werbalnie)
                  > faszystowski i totalitarny w Polsce nie ma szans. Straszenie więc polskimi
                  > nazistami i faszystami jest po prostu smieszne.

Chciałabym - serio - żebyś to Ty miał rację.
                  Nie straszę, analizuję na swoje własne potrzeby i wysnuwam wnioski. A wnioski sa
                  jednoznaczne.

:P

;)
                  • petroniusz0015 Re: Odpowiedź od ave_duce b/o 21.05.06, 19:53
                    Jeśli jestesmy już w temacie historycznym: silne przywiązanie PiS i
                    J. Kaczyńskiego do tradycji piłsudczykowskiej, które ma silny i realny, a nie
                    jedynie deklaratoryjny charakter - jest najlepszą gwarancją tego, że demony ONR
                    po prawej stronie się już nigdy nie odrodzą. Giertych może sprawiać wrażenie
                    ostrego endeka ocierającego się o faszyzm, ale - możesz mi wierzyć - to jest
                    tylko maska na potrzeby "pozycjonowania" rynku politycznego. Tak naprawdę
                    Giertych to bezideowy oportunista,który znalazł sobie po prostu sposób na życie
                    i niezłe utrzymanie siebie i swojej wesołej gromady z Młodzieży Wszechpolskiej.
                    • ave_duce Re: Odpowiedź od ave_duce b/o 21.05.06, 20:14
                      petroniusz0015 napisał:

> Jeśli jestesmy już w temacie historycznym: silne przywiązanie PiS i
                      > J. Kaczyńskiego do tradycji piłsudczykowskiej, które ma silny i realny, a nie
                      > jedynie deklaratoryjny charakter - jest najlepszą gwarancją tego, że demony ONR
                      >
                      > po prawej stronie się już nigdy nie odrodzą. Giertych może sprawiać wrażenie
                      > ostrego endeka ocierającego się o faszyzm, ale - możesz mi wierzyć - to jest
                      > tylko maska na potrzeby "pozycjonowania" rynku politycznego. Tak naprawdę
                      > Giertych to bezideowy oportunista,który znalazł sobie po prostu sposób na życie
                      >
                      > i niezłe utrzymanie siebie i swojej wesołej gromady z Młodzieży Wszechpolskiej.
                      >

W czym, na Boga, oprócz słownych "wmawiających" ciemnemu ludowi deklaracji,
                      przejawia się, wg Ciebie, to przywiązanie do tradycji piłsudczykowskiej?!
                      To, że Kaczki chcą koniecznie, aby porównywano ich z Piłsudskim, to chyba za mało...

;)
                    • ave_duce Re: Odpowiedź od ave_duce b/o 21.05.06, 20:19
                      petroniusz0015 napisał:

> Jeśli jestesmy już w temacie historycznym: silne przywiązanie PiS i
                      > J. Kaczyńskiego do tradycji piłsudczykowskiej, które ma silny i realny, a nie
                      > jedynie deklaratoryjny charakter - jest najlepszą gwarancją tego, że demony ONR
                      >
                      > po prawej stronie się już nigdy nie odrodzą. Giertych może sprawiać wrażenie
                      > ostrego endeka ocierającego się o faszyzm, ale - możesz mi wierzyć - to jest
                      > tylko maska na potrzeby "pozycjonowania" rynku politycznego. Tak naprawdę
                      > Giertych to bezideowy oportunista,który znalazł sobie po prostu sposób na życie
                      >
                      > i niezłe utrzymanie siebie i swojej wesołej gromady z Młodzieży Wszechpolskiej.
                      >

Sorry, za wcześnie mój kot wysłał poprzedni post...

Bardzo łatwo przychodzi Ci tłumaczenie Romana G., a nazwanie MW - "wesołą
                      gromadą" przekracza granice dobrego smaku.

NaZi chłopcy - wesoła gromada... Nie chce "rozmawiać" z kimś, kto udaje
                      ślepego... Potem forumowi obrońcy jedynie słusznej partii oskarżą mnie
                      o znęcanie się nad kaleką...

b/o, please...
                      • petroniusz0015 Zgodnie z prośbą: nie odpowiadam 21.05.06, 20:35
                        Tylko małe wtrącenie: w przeciwieństwie do wielu piszących na tym forum, dość
                        dobrze znam środowisko Młodzieży Wszechpolskiej. Na początku lat 90-tych to
                        była formacja w pełnym tego słowa znaczeniu - podziemna, nieznana szerzej. Być
                        może wtedy jeszcze była ideowa. Teraz chodzi juz wyłącznie o kasę i stanowiska.
                        A co do Giertycha - należy zauważyć, że budzi on w społeczeństwie raczej
                        usmiech politowania niż strach, jest obiektem kpin, drwin i żartów. To ma być
                        materiał na furhera?
              • michal00 Re: Odpowiedź od ave_duce 21.05.06, 19:21
                > Tak myślę. Moje myśli są poparte wiedzą historyczną.

ta wiedza zostala wyniesiona z komunistycznych podrecznikow i uzupelniona
                bajaniami michnikowymi- zapomnialas dodac.

I wiem, czym grozi zmiana
                > Konstytucji na modłę PiSu przez kaczystów & koŁalicjsantów

Nie udawaj, ze czytalas cos poza preambula. :-)))
                • ave_duce Re: Odpowiedź od ave_duce - EOT , b/o 21.05.06, 19:36
                  michal00 napisał:

> > Tak myślę. Moje myśli są poparte wiedzą historyczną.
                  >
                  > ta wiedza zostala wyniesiona z komunistycznych podrecznikow i uzupelniona
                  > bajaniami michnikowymi- zapomnialas dodac.
                  >
                  > I wiem, czym grozi zmiana
                  > > Konstytucji na modłę PiSu przez kaczystów & koŁalicjsantów
                  >
                  > Nie udawaj, ze czytalas cos poza preambula. :-)))

"Nie chce mi się z Toba gadać".
                  Ja nie zakładałam "z góry" Twojego niedouctwa. Z takimi ludźmi jak Ty - szkoda
                  marnować czas. Nic o mnie nie wiesz. Ale już mnie ustawiasz w typowo
                  kaczystowski sposób - w "narożniku" - ogłaszasz wszem i wobec, skąd czerpałam
                  wiedzę historyczną... i masz już wyrobione zdanie n/t mojej znajomości projektu
                  Konstytucji wg PiS.

EOT

b/o
                  • michal00 Re: Odpowiedź od ave_duce - EOT , b/o 21.05.06, 19:44
                    Zrodla twojej "wiedzy" sa az nadto widoczne. Mylisz sie sadzac, ze nic o tobie
                    nie wiem - piszesz tu na tyle duzo, ze mozna cie "rozszyfrowac". Wiem, ze nie
                    znasz konstutucji wg PiS, bo to wynika z twej pisaniny. to byloby na tyle poki
                    co...
                    • ave_duce Re: Odpowiedź od ave_duce - EOT , b/o 21.05.06, 20:10
                      michal00 napisał:

> Zrodla twojej "wiedzy" sa az nadto widoczne. Mylisz sie sadzac, ze nic o tobie
                      > nie wiem - piszesz tu na tyle duzo, ze mozna cie "rozszyfrowac". Wiem, ze nie
                      > znasz konstutucji wg PiS, bo to wynika z twej pisaniny. to byloby na tyle poki
                      > co...

Jesteś głupszy niż myślałam, przykre...

Byłeś tam:

www.batory.org.pl/debaty/jkaczynski.htm

Bo ja tak.

Na priv.przesłałam ci projekt Konstytucji PiS - zapoznaj się z nim w wolnej
                      od oszczerstw chwili.

I PiSz sobie dalej, co ci ślina na język przyniesie.

;)
                      • michal00 Re: Odpowiedź od ave_duce - EOT , b/o 21.05.06, 20:27
                        Jesteś głupszy niż myślałam, przykre...
                        >
                        > Byłeś tam:
                        >
                        >
                        > www.batory.org.pl/debaty/jkaczynski.htm
                        >
                        > Bo ja tak.
                        >
                        > Na priv.przesłałam ci projekt Konstytucji PiS - zapoznaj się z nim w wolnej
                        > od oszczerstw chwili.

Jezeli wydaje ci sie, ze znasz projekty PiS, bo bylas na wykladzie w FB i
                        potrafisz znalezc w sieci projekt konstytucji, to jestes w bledzie. Nawiasem
                        mowiac - Kaczynscy zakladali debate nad projektem - nie jest to wersja
                        ostateczna, ale raczej propozycja do rozwazenia. Nie ma tam zreszta nic, co
                        mogloby zaniepokoic uczciwego czlowieka. Jak przeczytasz, to bedzie szansa
                        (choc minimalna), ze dojdziesz do podobnych wnioskow.
                        • malaszaramysz Re: Odpowiedź od ave_duce - EOT , b/o 22.05.06, 06:25
                          michal00 napisał:

> Jesteś głupszy niż myślałam, przykre...
                          > >
                          > > Byłeś tam:
                          > >
                          > >
                          > > www.batory.org.pl/debaty/jkaczynski.htm
                          > >
                          > > Bo ja tak.
                          > >
                          > > Na priv.przesłałam ci projekt Konstytucji PiS - zapoznaj się z nim w woln
                          > ej
                          > > od oszczerstw chwili.
                          >
                          > Jezeli wydaje ci sie, ze znasz projekty PiS, bo bylas na wykladzie w FB i
                          > potrafisz znalezc w sieci projekt konstytucji, to jestes w bledzie. Nawiasem
                          > mowiac - Kaczynscy zakladali debate nad projektem - nie jest to wersja
                          > ostateczna, ale raczej propozycja do rozwazenia. Nie ma tam zreszta nic, co
                          > mogloby zaniepokoic uczciwego czlowieka. Jak przeczytasz, to bedzie szansa
                          > (choc minimalna), ze dojdziesz do podobnych wnioskow.

Ja znalazłam i przeczytałam. Już sama preambuła przyprawia mnie o dreszcze.
                          Wyklucza ze społeczeństwa osoby niewierzące lub wyznające inne religie.
                          Skąd pomysł,że tylko zwolennicy PiS są uczciwi? Czy każdy,kto wielkich
                          braciszków nie popiera jest od razu NIEuczciwy. Udowodnij mi,że jestem
                          złodziejką, oszustką czy kimś takim. Całe to ględzenie o tym,że " nie ma
                          niczego co może niepokoić uczciwego człowieka" to tandetna socjotechnika.
          • terra Razem popieramy PIS-wariatów politycznych! 21.05.06, 19:07
            Niech żyją!!!
    • alistair-p Re: STOP wariatom politycznym! 21.05.06, 19:26
      petroniusz0015 napisał:

> Jakiś czas temu Igor Janke w swoim internetowym blogu umieścił wpis dotyczący
      > Stefana Niesiołowskiego zatytułowany "Stop wariatom politycznym". Dziś, po
      > obejrzeniu wystąpienia Niesiołowskiego na konwencji PO uważam, że Janke użył
      > zbyt słabych słów. Niesiołowski kompletnie utracił rozum i zmysły. Patrzyłem
      > na tego faceta w TV i widziałem człowieka autentycznie z szaleństwem w
      > oczach, dzikiego, z każdym słowem coraz bardziej upajającego się swoimi
      > chorymi wizjami, jakby zaczadzonego szałem własnej wypowiedzi. Miałem
      > wrażenie, że Niesiołowski kompletnie utracił kontakt z rzeczywistością.
      > się najbardziej.
      ================================
      Trudno nazwac wypowiedż Niesiołowskiego spokojną i układną,ale nalezy oddzielić
      formę od treści.Treść była bez zarzutu,stąd oklaski.
      • ab_extra Ale tam nie było żadnej treści, tylko forma 22.05.06, 07:45
        Jaką treść mogą zawierać obelgi?
    • borbali Stop rządowym nieudacznikom. 21.05.06, 20:05
      Brawo panie Stefanie.Tak należy walczyć z głupotą i cynizmem Kaczorów.Polacy to
      lubią i to jest najważniejsze.Forumowych agitatorów opłacanych przez Kaczorów
      nie traktować poważnie,bo moralnie są podobni do towarzyszy z PRL-u,a obecnie
      nie mają żadnego wpływu na bieg wydarzeń politycznych.
      ==============
      Kaczyści kłamią,bo prawda jest dla nich bolesna.
      • niepismienny_niepoczytalny Re: Stop rządowym nieudacznikom. 21.05.06, 20:37
        kto lubi? zieloni lubia? czy anarchisci lubia? czlowiek sie osmiesza
    • frank_drebin Fakt jest faktem ze Niesiolowskiego zdrowo trzesie 21.05.06, 20:51
      ostatnio. Z drugiej strony to byla konwencja partyjna. A takie spedy maja swoja
      specyfike nazwijmy to podobna do "seansow nienawisci". Czyli trza gadac duzo i
      ostro i najlepiej bez sensu.
      • 9111951u Re: Fakt jest faktem ze Niesiolowskiego zdrowo tr 22.05.06, 08:29
        to oszołomstwo czystej wody, żeby Trockiego pchać do głów platfusów.
    • jhbsk Re: STOP wariatom politycznym! 22.05.06, 08:30
      Wreszcie Niesiołowski powiedział to, co Platforma dawno winna była mówić. Dość
      socjalizmu!!!
      • sklerotycznylud Re: STOP wariatom politycznym! 22.05.06, 08:31
        Ale Cie wzielo !
    • nonno1 Re: A konkretnie? 22.05.06, 08:39
      Co powiedział nieprawdziwego?
      Twój post można śmiało nazwać szaleństwem, bo wypisujesz tylko epitety i
      wyzwiska (utracił rozum i zmysły, zaczadzony szałem, utracił kontakt z
      rzeczywistością..), a nie przytaczasz żadnego argumentu. Pewnie ich nie masz.
      • 9111951u Re: A konkretnie? 22.05.06, 08:49
        że on wysadzał Lenina bo jemu bliższy cytowany Trocki.
    • bryt.bryt Stefan vs Jarek 22.05.06, 09:04
      petroniusz0015 napisał:

(...)
      > się najbardziej.

Przypomnij sobie, co towarzyszylo przemowieniom Jarka K., kiedy na trybunie
      sejmowej z piana na ustach odkrywal "prawdziwe oblicze" PO, lze-mediow, stolika
      i reszty "ukladu". Roznica jest miedzy innymi taka, ze Niesiolowski to
      platformiany harcownik, a Jarek K. to ogarniety obsesja szef partii rzadzacej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka