Dodaj do ulubionych

Giertych na pogrzebie ks. Krolla

• czlonekukladu [...] 23.05.06, 11:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • daavid Miał na myśli komunistów z PiSu 23.05.06, 11:09
      ... to juz koniec koalicji..........
    • tchaikovsky Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 11:11
      Szczytem wszystkiego jest wykorzystywanie pogrzebu dla swoich gierek! Szczytem
      wszystkiego jest mianowanie tego cwierćinteligenta ministrem finansow! Za taka
      polskę (pisze mała litera, bo straciłem szacunek dla tego kraju) serdecznie
      dziekuje.
      • jasiek.pl Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 11:22
        tchaikovsky napisał:
        >Szczytem wszystkiego jest mianowanie tego cwierć inteligenta ministrem
        >finansow!

Czy Pan Romek objął dodatkowo tą funkcję w ramach i po linii? Policja
        polityczna i kościelna wypowiedziała się w tej sprawie. Dlaczego ciągle milczy
        policja ministra Dorna?
    • kabu12 Walnięty Romcio !! 23.05.06, 11:13
      Romcio wygaduje bzdury nie mając innych argumentów .Księżulek jak żył tak
      umarł - marnie !!!
      • olek.komsomolec Satacy co Jaruzelskiego i Kiszczaka oskarzają 23.05.06, 11:16
        o zabicie górnikow z Wujka. Nienawiść odebrała im rozum.
    • sclavus sPiSek... 23.05.06, 11:28
      jednym słowem sPiSek... ale chyba ...PiSiORów -
      "Prawa" "i" "Sprawiedliwości "i" "Ojca Rydzyka"....
      (pożyczyłem tego PiSiORa, bo dobre !!!
    • dialog Jaki ksiądz, taki Giertych 23.05.06, 11:29
      Jeden godny drugiego. Co kto sieje, to i zboera. Ksiądz siejący nienawiść
      wychowuje pełne jadu owce ( a raczej wilki w owczej skórze) takie jak Pan
      Wicepremier Giertych.
    • xvart wykorzystywanie tragedii do celów politycznych 23.05.06, 11:32
      smutne bardzo smutne...
    • bobbie2 Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 11:34
      No i mamy, Giertych w swoim szale nienawisci, nawet nad zwlokami zada krwi i
      zemsty, nawet jeszcze zanim jego kolega partyjny Min. Ziobro wyda oficjalny
      komunikat. Uwaga, jezelei jakis ksiadz zgubi wlos, bedzie to wedlug tych panow
      zamach komunistow. Tragiczna smierc, ktora sluzy oszolomom.
    • czlonekukladu Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 11:35
      Niedobrze. Wyłożyłem teorię, która łączy zabójstwo księdza z pożarem kościoła w
      zakresie zakłócania radosnego oczekiwania na przyjazd Jego Świątobliwości i
      zostałem skasowany. Prawda w oczy kole.
    • m_lex Znów faszystowski wygłup - tym razem na pogrzebie 23.05.06, 11:36
    • legrange Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 11:36
      No to można już polikwidować wszelką policję dochodzeniowo-śledczą i kryminalną.
      Od teraz każdy przypadek zbrodni zgłosi się wicepremierowi 4-tej RP, a ten
      wskaże winnego. To już nie jest żałosne. To już jest tragiczne. ONI mają ludzi
      za głupców, a przecież społeczeństwem są nie tylko moherowe berety.
    • premier_pacynka Bezpodstawne pomowienia i tyle IV RP na tym jest 23.05.06, 11:37
      budowana. Giertych zawsze byl idiota ale teraz jest jest idiotyzm osiagnal juz
      prawie maksymum
      • nicky15 Re: Bezpodstawne pomowienia i tyle IV RP na tym j 23.05.06, 11:55
        premier_pacynka napisał:

> budowana. Giertych zawsze byl idiota ale teraz jest jest idiotyzm osiagnal
        > juz prawie maksymum

To nie jest idiotyzm, to się fachowo inaczej nazywa - może paranoja, może mania
        prześladowcza, trzeba by zapytać jakiegoś psychiatry. Człowiek z takimi
        problemami, choć nieco uciążliwy dla otoczenia, może mniej więcej normalnie
        funkcjonować. Nikt normalny nie powierzy mu jednak odpowiedzialnych funkcji, bo
        konsekwencje mogą być fatalne. I dlatego to wszystko jest przerażające.
        • arjuna1 Re: Bezpodstawne pomowienia i tyle IV RP na tym j 23.05.06, 12:00
          Spoko. Giertych jest chory na 100% i myślę, że zadnych testów psychologicznych
          do normalnej pracy by nie przeszedł. Cieszmy sie z jednego, że facet nie siedzi
          gdzieś w kącie w MENie i nie onanizuje się...
        • ismael Re: Bezpodstawne pomowienia i tyle IV RP na tym j 23.05.06, 14:25
          nicky15 napisała:

>
          > To nie jest idiotyzm, to się fachowo inaczej nazywa - może paranoja, może
          mania prześladowcza

Przypuszczalnie ciezki przypadek psychozy maniakalno-depresyjnej w połaczeniu z
          zespołem urojeniowym ?
    • zaifi komu zależało,aby produkować męczennika? 23.05.06, 11:40

Księża ginęli za głębokiej komuny,ta śmierć w obecnej chwili,jest zagadką ani z
      komunizmem nie trzeba walczyć,ani go piętnować,komunizmu nie ma,jednak Rydzyk
      poruszył takie pokłady fanatycznej nienawiści,że czuję dyskomfort.Komu zależało
      na tej śmierci,nikomu trzeżwemu na umyśle nie przyszło by do głowy,aby
      produkować męczennika,ani wykorzystania do celów propagandowych śmierci
      człowieka,dla poprawienia winików sondażowych partii LPR.Dlaczego Giertych nad
      grobem człowieka uprawia politykę?
      • czlonekukladu Re: komu zależało,aby produkować męczennika? 23.05.06, 11:51
        Giertych majaczy w agonii. Wie, że dni jego partii są policzone. W ostatnich
        wyborach prześliznął się fuksem. W następnych nie ma szans. Jedynym ratunkiem
        jest przyklejenie się do Ojca Dyrektora, bo na Jędrka, który bryluje w Brukseli
        i Kaczorów, którzy go nienawidzą, nie może liczyć.
        W sumie żałosna postać.
    • silesius.monachijski1 Po Popieluszce, Niedzielaku i Zychu kolejny, 23.05.06, 11:53
      zamordowany przez komunistow kaplan; kaplan prawdziwy, z chrakterem, nie jakis
      tam x. Czajkowski. Giertych ma racje: o tym trzeba pamietac, pamietac o tym, ze
      zbrodniarze - nieukarani - ciagle sa wsrod nas. Czesc pamieci x. meczennika
      Henryka Krolla!!
      • galan12 kogo oni obchodzą poza moherami??????????????? 23.05.06, 11:56
        silesius.monachijski1 napisał:

> zamordowany przez komunistow kaplan; kaplan prawdziwy, z chrakterem, nie
        jakis
        > tam x. Czajkowski. Giertych ma racje: o tym trzeba pamietac, pamietac o tym,
        ze
        >
        > zbrodniarze - nieukarani - ciagle sa wsrod nas. Czesc pamieci x. meczennika
        > Henryka Krolla!!
        • silesius.monachijski1 [...] 23.05.06, 11:59
    • leszek-priv Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 11:56
      Panie premierze Marcinkiewicz zbliża się okres wakacji,proponuję aby Romka wysłać na kolonie do szpitala w Krośnicach.
    • adonis21 Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 11:57
      Gdyby głupota umiała latać. to R. Gietrych fruwałby.
      • ismael Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 14:21
        adonis21 napisał:

> Gdyby głupota umiała latać. to R. Gietrych fruwałby.

Fruwałby???? Człowieku..on by 3 predkosc kosmiczna osiagnał i wreszczie
        mielibysmy spokoj z kretynem..>
    • silesius.monachijski1 " I niech nie opuszcza Cie Twoja siostra pogarda 23.05.06, 11:58
      dla katow, szpiclow, tchorzy...",
      .
      www.literatura.zapis.net.pl/okresy/wspolczesnosc/herbert/przeslanie_pana_cogito.htm
      .
      " I nie przebaczaj..." Nigdy!!!
      • jerzy.kosecki Re: Sil, zastanawia mnie, jak skomplikowane 23.05.06, 12:50
        procesy chemiczne w Twoim mózgu zachodzą, że Ty, człowiek inteligentny (ba,
        erudyta i całkiem zręczny psycholog) nie mając dowodów twierdzisz, że tej
        zbrodni dopuściły się komuchy ? Może na to sobie pozwolić cyniczny gracz
        polityczny Giertych, ale nie Ty ! Zastanów się ! Qui bono ? Komuchy ? w
        przededniu wyborów samorządowych ? mordują księdza, w rocznicę zamachu na
        JPII !? Nie dopuszczasz myśli, że to może być prowokacja - nie wiem - KGB?
        Mossadu ? Stassi ? ale nie naszych, pożal się boże, żałosnych komuchów ! Którzy
        spod dywanu nie wychodzą, bo trzesą się o stołki jakie jeszcze mają. Nie mogę
        twierdzić, bo nie mam do tego tytułu, ale mogę przypuszczać, że wkrótce okaże
        się, że to byli nasi, rodzimi, polscy bandyci. Sil, za duszę staruszka, za
        spokój jego skołatanej duszy, modliłem się i prosiłem Go, aby odpuścił tym, co
        na jego śmierci żerują. A zbrodniarzy spotka kara.
        • nicky15 Re: Sil, zastanawia mnie, jak skomplikowane 23.05.06, 13:22
          jerzy.kosecki napisał:

> procesy chemiczne w Twoim mózgu zachodzą, że Ty, człowiek inteligentny (ba,
          > erudyta i całkiem zręczny psycholog) nie mając dowodów twierdzisz, że tej
          > zbrodni dopuściły się komuchy ?

Ależ w słowniku IV RP określenie "komuchy" wcale nie oznacza zwolenników
          komunizmu/socjalizmu, ani nawet byłych PZPR-owców. "Komuch" to każdy, kto jest
          przeciwko "nam". Przykładowo, Giertych zapytany w TV, co chciałby powiedzieć
          protestującym przeciwko niemu młodym ludziom, powiedział, że nic, ponieważ za
          demonstracją tą stoją komuniści, a on z komunistami nie będzie rozmawiał.
          • uu1 Re: Sil, zastanawia mnie, jak skomplikowane 23.05.06, 13:36
            Komuch powoli staje się zamiennikiem wszechobecnego żyda. Bierze się to stąd, że
            przeciętny prawicowy inteletktualista (nawet z Monachium) te dwa "wyzwiska" jest
            w stanie zapamiętać.
            • silesius.monachijski1 [...] 23.05.06, 14:14
              • uu1 Re: Sil, zastanawia mnie, jak skomplikowane 23.05.06, 14:32
                > że przeciętny prawicowy inteletktualista (nawet z Monachium) te dwa "wyzwiska
                > jest w stanie zapamiętać.
                Przepraszam za błąd i poprawiam. Skreślam słowa "intelektualista" oraz "nawet z"
                a słowo "prawicowy" zmieniam na "prawicowiec". Poprawna wersja brzmi: "że
                przeciętny prawicowiec z Monachium te dwa "wyzwiska" jest w stanie zapamiętać".
                Zawsze z przyjemnością czytam Twoje głębokie, kulturalnie podane myśli. Pozdrawiam.
    • florsenior Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 11:58
      A zapomiał powiedzieć,że kościół w Gdańsku podpalili działacze Mlódzieży
      Wszechpolskiej ? Co za obłuda i głęboka nienawiść katolika ! Jak ma się do tego
      miłosierdzie głoszone przez Pismo Świete ?
    • adonis21 Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 12:01
      R. Gietrych pokazał, jak w 3 minuty zrobić z siebie idiotę.
      • kiminohikari Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 13:21
        > R. Gietrych pokazał, jak w 3 minuty zrobić z siebie idiotę.

ah... on juz to dawno udowodnil...
        teraz robi to dlatego, aby ludzie tego nie zapomnieli -_o
        • uu1 [...] 23.05.06, 13:37
    • adonis21 Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 12:03
      R. Gietrych i Lepper - piękna rywalizacja kretynów, szkoda tylko, że nie pozostali dalej na drzewach razem z małpami.
    • wooki74 Podli ludzie 23.05.06, 12:06
      Jak mozna wykorzystywac taka uroczystosc do politycznych celow? Nikomu na razie niczego nie udowodniono, ale wyrok juz zapadl. Panowie Giertych i jemu podobni nieomylni sedziowie juz wiedza...Tak - mi to tez przypomina sytuacje z la 80-tych, tylko w nieco innym kontekscie. mam nadzieje, ze dlugo nie porzadza, bo ja z takiej Polski sie chyba wypisze...;((( jak slucham takich idiotow jak Giertch, Wierzejski i im podobni, to szlag mnie jasny trafia. W tym roku ide na Parade Rownosci, jesli sie odbedzie rezcz jasna, i wszystkich zachecam do tego samego. Nie to, zebym przepadal za gejami, ale nie moge scierpiec tych faszystow!
      • nicky15 Re: Podli ludzie 23.05.06, 12:15
        wooki74 napisał:

> Nikomu na razieniczego nie udowodniono, ale wyrok juz zapadl. Panowie
        Giertych i jemu podobni nieomylni sedziowie juz wiedza...

Nie chcę krakać, ale teraz tak już chyba będzie.

> jak slucham takich idiotow jak Giertch, Wierzejski i im podobni, to szlag
        mnie jasny trafia.

No to masz (mamy) problem. Poparcie dla PiSu po nominacji Giertycha nie spadło,
        a nawet wg niektórych sondaży - wzrosło. To, że tacy ludzie znaleźli się na
        wysokich stanowiskach, to jeszcze pół biedy. Najgorsze jest to, że mają bardzo
        dużo zwolenników w tym kraju.

• czlonekukladu Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 12:11
      Mordują księży, palą kościoły.
      Niech kwitną w miastach barykady.
      A na nich naród dzielny choć goły.
      Wódz Roman Mądry i Jędrek Śniady.
    • r0b0l [...] 23.05.06, 12:11
      • junkier brednia, pokrecilo ci sie z noca sw. Bartlomieja 23.05.06, 12:21
        jw.
        • r0b0l nie pokręciło, idzie o wyrżnięcie konkurencji 23.05.06, 12:26
          a każdy pretekst jest dobry.
          motłochowi pilnie potrzeba świętego, męczennika i igrzysk na miarę sprawy księdza Popiełuszki

I motłoch nie połapie się że czerwoni ( chyba już nieco nieaktualne pojęcie ) nie są aż takimi idiotami żeby działać w ten sposób. To nie czasy Breżniewa
        • sclavus Re: brednia, pokrecilo ci sie z noca sw. Bartlomi 23.05.06, 14:01
          junkier napisał:

> jw.

... gdzie KATOLICY wyrżnęli kilkadziesiąt tysięcy protestantów w jedną noc...
          Oj, wiesz ty, że dzwonią... tylko za chiny nie wiesz, w którym z kościołów....
    • rmstemero Wicepremier wie co mowi 23.05.06, 12:21
      Poniewaz jestem przekonany ze wicepremier RP nie opowiada bredni i nie spekuluje
      w celu siania nienawisci. Jako czlowiek wiarygodny wie z pewnoscia co mowi.
      Panie wicepremierze, prosze sie z nami i z organami scigania podzielic zrodlami
      tych informacji, moze zna pan osobiscie ktoregos ze sprawcow? Moze zna pan
      swiadkow zbrodni? Niech pan zamknie buzie krytykantom i wyjawi zrodla swych
      wiarygodnych informacji!!!
      • nicky15 Re: Wicepremier wie co mowi 23.05.06, 12:45
        > Panie wicepremierze, prosze sie z nami i z organami scigania podzielic
        zrodlami tych informacji, moze zna pan osobiscie ktoregos ze sprawcow?

To nie tu. Tu jest IV RP. Wicepremier nie musi się przed nikim tłumaczyć. To
        inni muszą tłumaczyć się przed wicepremierem. A poza tym co to w ogóle za
        pytanie? Nie ufasz wicepremierowi?
        • sclavus Re: Wicepremier wie co mowi 23.05.06, 14:04
          nicky15 napisała:

> > Panie wicepremierze, prosze sie z nami i z organami scigania podzielic
          > zrodlami tych informacji, moze zna pan osobiscie ktoregos ze sprawcow?
          >
          > To nie tu. Tu jest IV RP. Wicepremier nie musi się przed nikim tłumaczyć. To
          > inni muszą tłumaczyć się przed wicepremierem. A poza tym co to w ogóle za
          > pytanie? Nie ufasz wicepremierowi?

... już raz "naród ufoł Gierkowi" i gó.. z tego wyszło... drugi raz naród
          takiego błędu nie popełni... :)
      • sclavus Re: Wicepremier wie co mowi 23.05.06, 14:03
        rmstemero napisał:

> Poniewaz jestem przekonany ze wicepremier RP nie opowiada bredni i nie
        spekuluj
        > e
        > w celu siania nienawisci. Jako czlowiek wiarygodny wie z pewnoscia co mowi.
        > Panie wicepremierze, prosze sie z nami i z organami scigania podzielic
        zrodlami
        > tych informacji, moze zna pan osobiscie ktoregos ze sprawcow? Moze zna pan
        > swiadkow zbrodni? Niech pan zamknie buzie krytykantom i wyjawi zrodla swych
        > wiarygodnych informacji!!!

.... i przyjdzie świstak... i pozawija w sreberko... :)
    • kiviwa Re: Giertych na pogrzebie ks. Krolla 23.05.06, 12:29
      Jejku, cóż to za głupia wypowiedź - mam tu na myśli wypowiedź Giertycha! Nie
      chcę by ktoś taki był ministrem edukacji!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka