bebe3 05.06.06, 15:47 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3395560.html Nie żebym miała coś przeciwko życiu bez ślubu, ale to chyba niezgodne z poglądami premiera. Jak mogło dojść do czegoś takiego? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: Nieślubny wnuczek Marcinkiewicza 05.06.06, 15:51 no i niech sie im zdrowo chowa Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja też nie mam nic przeciw, ale 05.06.06, 15:55 Masrcinkiewicz to obrzydliwy hipokryta. Rydzykowi d... liże, a teraz urządza szopkę z nieślubnym dzieciakiem. M., Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus mariner tez by polizal ale nie ma co 05.06.06, 16:34 mariner4 napisał: > Masrcinkiewicz to obrzydliwy hipokryta. Rydzykowi d... liże, a teraz urządza > szopkę z nieślubnym dzieciakiem. > M., Moze napisz do Biedronia. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: mariner tez by polizal ale nie ma co 05.06.06, 16:35 tribunus napisał: a o co ci chodzi? czy ty przynajmniej rozumiesz co pleciesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: mariner tez by polizal ale nie ma co 05.06.06, 16:40 scoutek napisała: > > a o co ci chodzi? czy ty przynajmniej rozumiesz co pleciesz? Plec sobie sama. Moja fujarke oddam w bardziej godne usta. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio drogie postępaki 05.06.06, 22:11 mariner4 napisał: > Masrcinkiewicz to obrzydliwy hipokryta. Rydzykowi d... liże, a teraz urządza > szopkę z nieślubnym dzieciakiem. Miał to maleństwo utopić? Czy może wychłostać własne dorosłe dziecko? Ku.wa, antypisizm i antykatolicyzm wyżarł wasze mózgi ze wszelkich normalnych zachowań. Byle przpie..lić, byle się przy...bać. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Serku kamemberku 05.06.06, 22:20 Nikt nie ma pretensji do bachora pana premiera, tylko do sposobu w jaki pan premier wychował swojego syna. Uprawianie seksu przedmałżeńskiego, posiadanie potomstwa przed ślubem godzi w tradycyjny system wartosci, który pan premier lansuje. Czy dziury w mózgu masz zbyt duże, by to zrozumieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Nieślubny wnuczek Marcinkiewicza 05.06.06, 15:56 W ortodoksyjnej rodzinie katolickiej współżycie przed ślubem ? Jak ten Kazimierz wychował syna ? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Po ZChNowsku.... 05.06.06, 15:57 ale np. w Kościole na mszy cała rodzinka ładnie się prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Nieślubny wnuczek Marcinkiewicza 05.06.06, 15:57 ewa8a napisała: > W ortodoksyjnej rodzinie katolickiej współżycie przed ślubem ? Jak ten > Kazimierz wychował syna ? > > Nie tylko przed ślubem, ale w dalszym ciągu:) Kiedy ślub nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Nieślubny wnuczek Marcinkiewicza 05.06.06, 16:00 Ale trzeba powiedzieć, że trochę jest usprawiedliwiony – współżycie zakończyło się poczęciem. > Nie tylko przed ślubem, ale w dalszym ciągu:) Mam nadzieję, że teraz już nie żyje w grzechu. --- Krytyka Radia Maryja i ojca Tadeusza Rydzyka w mediach jest atakiem przeciwko naprawie Rzeczypospolitej. J.Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Nieślubny wnuczek Marcinkiewicza 05.06.06, 22:03 bebe3 napisała: > ewa8a napisała: > > W ortodoksyjnej rodzinie katolickiej współżycie przed ślubem ? Jak ten > > Kazimierz wychował syna ? > Nie tylko przed ślubem, ale w dalszym ciągu:) Kiedy ślub nie wiadomo Beda zyli w tym strasznym grzechu, az do smierci ... a potem beda sie smazyli w piekle! Ot co :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Przeciez nalezy sie im :)))))))))? No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:11 A co masz nam do zarzucenia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 GW rzuca wam na pożarcie wnuka Marcinkiewicza 05.06.06, 16:25 w niby bardzo kulturalnym artykule. Oczywiście oczekuje zachowań takich jak wasze i wszyscy się cieszą ze własnych obrzydliwych dowcipów. Ciekawe, gdybym sam zechciał zastosować takie sztuczki i wywaliłbym tu na forum tekst o domniemanej chorobie syna Adama Michnika na AIDS. Oczywiście bardzo współczujący cierpiącemu ojcu. Zadając pytania, a co z wnukami? To są podobne artykuły w obrzydliwej intencji ich twórców. Więc jednak nie dopuszczę się takiego przekrętu. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Chory na AIDS Michnik to wymysł Twojej chorej 05.06.06, 16:26 wyobraźni, a nieślubny wnuk Kazia to fakt.... Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 A chcesz zobaczyć, jak stosując metody GW 05.06.06, 16:31 zrobię z tego rzeczywistość? To są narzędzia jakimi posługuje się GW. Mógłbym przywołać wiele faktów najpierw medialnych, które w umysłach czytajacych GW stały się rzeczywistością? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Czyli co: Marcinkiewicz tak naprawdę wnuka nie 05.06.06, 16:53 ma, tylko Michnik go zmyślił? To się Kazio zdziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: GW rzuca wam na pożarcie wnuka Marcinkiewicza 05.06.06, 16:27 Nie, GW nie ma nic do wnuka, nie odczułam tego czytając art. Powiedz mi, dlaczego Marcinkiewicz cicho chciał załatwić sprawę? Wstydził sie czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Napisz od razu, że to narodzone dziecko to bękart. 05.06.06, 16:34 Nagle w wieku 7 lat dzieci będą dokuczać wnukowi, że jest bękartem, bastardem, czy czymś takim niegodnym życia. Bo Gazeta Wyborcza tak chciała dokopać Marcinkiewiczowi, że do tak obrzydliwych metod się zniżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Napisz od razu, że to narodzone dziecko to bę 05.06.06, 16:38 nowytor3 napisał: > Nagle w wieku 7 lat dzieci będą dokuczać wnukowi, że jest bękartem, bastardem, > czy czymś takim niegodnym życia. Bo Gazeta Wyborcza tak chciała dokopać > Marcinkiewiczowi, że do tak obrzydliwych metod się zniżyła. Nie Gazeta! Taka jest metalnosc katolikow. Nie milosc blizniego, a dokopac! Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Napisz od razu, że to narodzone dziecko to bę 05.06.06, 17:50 nowytor3 napisał: > Nagle w wieku 7 lat dzieci będą dokuczać wnukowi, Synalek przecież obiecał, że się ozeni. Kiedy ? Nie wiadomo, ale bądźmy dobrej mysli. Katolicka rodzina powinna go zmobilizować. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada tonie wina GW 05.06.06, 22:12 że katolicka hołota uczy dzieci szydzić z innych Ja mam nieślubnego syna. Ale ciemnotę mam w d... i jej nie schlebiam. Jestem zatem konsekwentny. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: GW rzuca wam na pożarcie wnuka Marcinkiewicza 05.06.06, 16:41 TY JESTES KOBIETA? CZY PROSTACKA IDIOTKA? sKORO RECHOCZESZ JAK kretynka nie pojmujac prostego faktu. Gdyby sie czegos wstydzil, skoro mlodzi i tak maja sie zamiar pobrac, juz dawno byloby po slubie ,cichym albo glosnym. To znaczy tylko, ze razem z cala rodzina ma to plugawe bekarckie GW w nosie. To co oni na temn temat napisza i co napisza o tym potem forumowicze twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: GW rzuca wam na pożarcie wnuka Marcinkiewicza 05.06.06, 16:47 > Gdyby sie czegos wstydzil, skoro mlodzi i tak maja sie zamiar pobrac, juz dawno ????????? w sensie grzech usankcjonowany?? może być?? to co to za chęć poprawy przy pokucie?? to oni współżyli bez ślubu?? o mój Boże!!!! tak się nabijąm.. generalnie temat wesoły i nie ma żądnej sensacji: ale stosując nazwy - jednak bękart bo nieślubny.. Kazikowi wstyd i zciemnia.. tak jak większość rodzin w polsce - miałem koleżankę która zaszłą w ciążę i od tego czasu nie pojawiała się na rodzinnych przyjęciach, bo rodzice się wstydzili. a jak ona się wstydziłą...:) słoma, moi drodzy, słoma wystaje atb Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 chodzi ci o tego bękarta? z tego powodu słoma? 05.06.06, 16:52 gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: chodzi ci o tego bękarta? z tego powodu słoma 05.06.06, 16:53 nieeee.... chodzi mi o tłumaczenie całej sprawy i argumenty obu stron... życie prywatne Kazika i jego rodziny to jego sprawa - ale epatowanie wiarą powszechnie strasznie to skrzywia.. me thinks atb Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: chodzi ci o tego bękarta? z tego powodu słoma 05.06.06, 17:00 swansea napisał: > nieeee.... > > chodzi mi o tłumaczenie całej sprawy i argumenty obu stron... > > życie prywatne Kazika i jego rodziny to jego sprawa - ale epatowanie wiarą > powszechnie strasznie to skrzywia.. me thinks > Słusznie! > atb Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: GW rzuca wam na pożarcie wnuka Marcinkiewicza 05.06.06, 17:48 krystian71 napisała: > TY JESTES KOBIETA? CZY PROSTACKA IDIOTKA? > sKORO RECHOCZESZ JAK kretynka nie pojmujac prostego faktu. No i co moher ? Nerwy jednak nie wytrzymały ! Wy nie potraficie zyć bez bluzgów. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:37 bebe3 napisała: > A co masz nam do zarzucenia? :) Oblude. Moze jeszcze chcesz wiedziec jaka jest ulubiona pozycja syna premiera. Jak jestes taka ciekawa to zapytaj Michnika dlaczego jadal na kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:42 v Odpowiadasz na : tribunus napisał: > > Oblude. Moze jeszcze chcesz wiedziec jaka jest ulubiona pozycja syna premiera. > Jak jestes taka ciekawa to zapytaj Michnika dlaczego jadal na kiblu. Ja mam nadzieję,że syn człowieka nalężącego do ZChNu juz nie współżyje, bo nie ma ślubu. W związku z tym nawet nie zastanawiam się nad jego ulubioną pozycją:) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:46 a ten syn tez nalezy do ZChN-u, bo syn Szechtera sie do KPP nie zapisal, co prawda moze dlatego ,ze KPP za agenturalnosc juz przed wojna rozwiazali, ale zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Człowiek, który nawet syna nie mógł przekonać do 05.06.06, 16:55 swoich wartości jest u nas premierem. Trochę to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:48 bebe3 napisała: > Ja mam nadzieję,że syn człowieka nalężącego do ZChNu juz nie współżyje, bo nie > ma ślubu. W związku z tym nawet nie zastanawiam się nad jego ulubioną pozycją:) Religia jest prywatna sprawa pana premiera. Jesli do twoich szarych komorek to nie dociera to tylko dlatego ze ich nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:51 > Religia jest prywatna sprawa pana premiera. Jesli do twoich szarych komorek to > nie dociera to tylko dlatego ze ich nie masz. oglądając wizytę B16 w TVP nie zauważyłem tego.. z całym szacunkiem... od początku Kazik i jego gromada podpierają się religią.. "Jesli do twoich szarych komorek to nie dociera to tylko dlatego ze ich nie masz." - cytat atb Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:56 swansea napisał: > > oglądając wizytę B16 w TVP nie zauważyłem tego.. z całym szacunkiem... > Czy masz papierek lakmusowy do pomiaru intensywnosci wiary ? Jesli nie to ta opinia jest tylko +twoja+ niczym wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:59 Już niedługo Giertych oceni na ile jesteś wierzący:) Będzie ;matura religia 45% Co będzie znaczyło,że wierzysz na 45% Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:03 bebe3 napisała: > Już niedługo Giertych oceni na ile jesteś wierzący:) > Będzie ;matura religia 45% Co będzie znaczyło,że wierzysz na 45% Pol prawdy to nie jest prawda tylklo klamstwo. Mozna bedzie zdawac nie tylko religie. Wiec o mnie ateiste mozesz sie nie martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:08 Jeśli nie będziesz zdawał, ciebie ten post nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:14 bebe3 napisała: > Jeśli nie będziesz zdawał, ciebie ten post nie dotyczy a Ty masz z tym problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: rozumiec nalezy ,ze przygotowuje sie do egzam 05.06.06, 17:23 Nic takiego nie napisałam. Skąd takie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 z dedukcji i twojego zainteresowania 05.06.06, 17:27 tym, ze ktos wybierajac, choc nie byl do tego zmuszony przedmiot pt religia na egzaminie , bedzie musial jeszcze otrzymac jakis stopien ze wpisem do akt. Zrobi to zapewne spora grupa osob ubiegajacych sie o przyjecie do seminariuw, akademii teologicznych badz zycia konsekrowanego w jakims zakonie. W twoim przypadku podejrzewam , ze zenskim Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: z dedukcji i twojego zainteresowania 05.06.06, 17:30 A czy wiesz co sobie stawia za główny cel człowiek piszący program nauki religii? Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 16:59 > Czy masz papierek lakmusowy do pomiaru intensywnosci wiary ? > Jesli nie to ta opinia jest tylko +twoja+ niczym wiecej. no rzekłbym, że duża część społeczeńśtwa tak to widzi - przykład " swój chłop bo wierzący" - tak mi się obiło o uszy ja tam sprawy traktuję prywatnie - ale wczoraj na kazaniu się dowiedziałem, że z tego powodu nie jestem prawdziwym katolikiem (taka śmieszna koincydencja w czasie) - to jak z Kazikiem?? mi do wnuczka Kazia ryba, jego szczęście i problem...:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:06 swansea napisał: > > no rzekłbym, że duża część społeczeńśtwa tak to widzi - przykład " swój chłop b > o > wierzący" - tak mi się obiło o uszy Mozna napisac ze jak swoj chlop to tez pije. To tzw. obiegowe opinie ktore nie maja zadnego przelozenia na rzeczywistosc. > Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:08 > Mozna napisac ze jak swoj chlop to tez pije. > To tzw. obiegowe opinie ktore nie maja zadnego przelozenia na rzeczywistosc. ale przyznasz, że te obiegowe opinie kreują rzeczywistość - tak jak z dziadkiem tuska np...:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:11 Tusk sie dziadka wstydzil i do niego nie przyznawal.Premier sie wnuczka nie wstydzi, bo niema czego, 8 kg to kawal chlopa Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:12 nie o premiera i dziadka, ale o obiegowe opinie chodzi.. a że Tusk zciemniał, to już jego problem atb Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:16 takie tam obiegowe, to moga sobie po tym forum krazyc, a przynajmniej po jego czesci. Tej samej co w jednym zdaniu o prawach do tolerancji pisze a w drugim zdaniu tego samego postu insynuuje Kaczce pedalstwo, oczywiscie uwazajac ,ze to jest obelga. Nieslubnych dzieci rodzi sie multum, a jeszcze wiecej krocej niz 9 miesiecy po slubie. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:18 > Nieslubnych dzieci rodzi sie multum, a jeszcze wiecej krocej niz 9 miesiecy po > slubie. a jakże.. 100% racji... pojedź w podlaskie i posłuchaj, co ludzie gadają o takich parach.. i czasami jak ksiundz pojedzie. moja żonka pochodzi z tych landów to wiemy to i owo.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 podpytaj Gabryche, ona z tamtych stron 05.06.06, 17:24 dla mnie Premier nalezy do kosciola katolickiego, ktory nie potepia takich dzieci , chrzci je,czyli przyjmuje na swoje lono, jak widac na zalaczonym obrazku i cieszy sie,ze sie urodzily a nie za przeproszeniem wyskrobane zostaly Odpowiedz Link Zgłoś
swansea ??? a skąd ten atak??? 05.06.06, 17:28 dla mnie to wsio ryba -- pisałem: prawda życia i prawda religii - abo lepiej telewizji... atb Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: ??? a skąd ten atak??? 05.06.06, 17:33 czyj atak? Moj? Czy nietrafiony, a juz trzeci artykul GW na ten temat? Gazety publikuja rozne rzeczy.Np moja lokalna , trojmiejska co tydzien, mordki wszystkich niemowlakow, ktore przyszly na swiat w danym tygodniu. Nigdzie nie zauwazylem podpisu,ze to dziecko nieslubne albo rozwodnikow niesakramentalnych :)) GW przeciera nowy szlak Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: ??? a skąd ten atak??? 05.06.06, 17:35 > Nigdzie nie zauwazylem podpisu,ze to dziecko nieslubne albo rozwodnikow > niesakramentalnych :)) > GW przeciera nowy szlak po prostu chcieli dopiec i im sie udało własnie o wywołanie takiej duskusji chodziło.. u mnie mordki też drukują - ale jedynie za zgodą rodziców..:) atr Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:13 swansea napisał: > > Mozna napisac ze jak swoj chlop to tez pije. > > To tzw. obiegowe opinie ktore nie maja zadnego przelozenia na rzeczywisto > sc. > > ale przyznasz, że te obiegowe opinie kreują rzeczywistość - tak jak z dziadkiem > tuska np...:) > > atb Gdyby przyjac za punkt wyjscia np. GW to przyznaje ci racje. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: spójrzcie na siebie wychowankowie Urbana 05.06.06, 17:16 > Gdyby przyjac za punkt wyjscia np. GW to przyznaje ci racje. :) to czemu politycy patrzą w notowania jak w świętego graala?? po prostu tak jest.. wybory też nie dotyczą programów, tylko obiegowych opinii np. program gospadarczy LPR to był stek bzdur - szczególnie te źródła geotermalne - panowało:"kościelni to głosujemy" tak samo głosujący na PiS nie znali ich programu - wystarczyło "rozliczymy złodzieji" atb Odpowiedz Link Zgłoś
pandada masz rację, prywatna sprawa 05.06.06, 22:15 a zatem niech politycy obrzędy odprawiają w odosobnieniu, a nie na oczach ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Patrz na siebie wychowanku ciemnoty i zabobonu 05.06.06, 17:34 ze dzieci nie przynosza bociany a seks przedmalzenski, zycie bez slubu to normalnosc a nie jak chca wasi panowie grzech i inne zabobony Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus blizej jest corka, po co siegac do wnuczka 05.06.06, 16:31 Pani Luczywo na przyklad corka cenzora z PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Biedne dziecko! 05.06.06, 16:37 Biedne dziecko musi sie przygladac swoim grzesznym rodzicom. Przeciez to moze sie odbic na jego psychice i miec katastrofalny wplyw na cala przyszlosc. A ten ksiundz jak mogl wpuscic tych bezboznikow do Domu Pana!!! Sodomia i Gomoria!!! BTW becikowe im sie nalezy? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Biedne dziecko! 05.06.06, 16:44 pies_na_czarnych napisała: > BTW becikowe im sie nalezy? aaaa to juz wiem czemu Cymanski wycofal sie z projektu wyplacania becikowego tylko dzieciom z legalnych zwiazkow......... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada to nie jest sięganie do wnuczka 05.06.06, 22:20 lecz do samego premiera. Chodzi o to, że facet nie potrafiący do swych poglądów przekonać syna, próbuje przekonywać całe społeczeństwo. Pokazuje to, że wychowawca z niego nieskuteczny, a przecież pedagog. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:46 a czy Premier jak Tusk ukrywał krewniaka przed mediami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:48 Marcinkiewicz miał wpływ na wychowanie syna i widać tego wychowania skutki. Tusk nie mógł wychowywać dziadka Zaglądacie w papiery to dlaczego odmawiacie tego prawa innym? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:50 nie podoba ci się miłość i tolerancja ojcowska?:) patrzcie, państwo, wg niej syn premiera to źle wychowany chłopak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:52 > nie podoba ci się miłość i tolerancja ojcowska?:) > patrzcie, państwo, wg niej syn premiera to źle wychowany chłopak:))) nie po chrześcijanku - bym powiedział - a wychowany to może być on bardzo dobrze.. prawda życia i prawda religii oraz dulszczyzna - widok z daleka..:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:54 loppe napisał: > nie podoba ci się miłość i tolerancja ojcowska?:) > patrzcie, państwo, wg niej syn premiera to źle wychowany chłopak:))) Powiem wiecej: rozpustnik! Mysle, ze w Tatusia sie wdal. Popatrzcie jaka Kaziu ma zawsze mine gdy w jego otoczeniu pojawi sie ladna kobieta. Zwlaszcza jest pies na blondynki. Nie wierzycie poszukajcie zdjec w sieci:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 16:56 Chcę aby osoba głosząca swoje poglądy sama się do nich stosowała Pragnę, by ksiądz potępiający współżycie przed ślubem sam nie współżył ze swoją gosposią Pragnę, by Giertych głosząc potrzebę zamknięcia sklepów w niedzielę, nie robił tam właśnie wtedy zakupów. Chciałabym, aby osoba głosząca się praktykującym katolikiem nie łamała zakazów kościelnych Jeśliby Olejniczak spłodził nieślubne dziecko nie miałabym nic do tego. PO prostu; ŻYJ TAK JAK SAM GŁOSISZ ŻE ŻYĆ TRZEBA Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 16:58 No to pogadaj z synem premiera, dowiedz się co głosi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 17:02 Ja syna premiera widziałam w Oswięcimiu podczas wizyty B16. Widziałam, wykonywał ręką znak krzyża, więc chyba katolik Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 17:04 aaa, znak mów dalej, słuchają cię miliony czyniących ten znak, poucz ich:) Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 17:05 > mów dalej, słuchają cię miliony czyniących ten znak, poucz ich:) bez patetyzmu...:) będzie wstyd Kaziowi...:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 17:04 jeśli przyjął wtedy komunię podczas pielgrzymki - to popełnił jedno z największych świętokractw - wczoraj na kazaniu mi przypominali...:) zabawne oj zabawne - o o co zadyma??? atb Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 17:28 bebe3 napisała: > Jeśliby Olejniczak spłodził nieślubne dziecko nie miałabym nic do tego. Podałas przykład jak ze Skłodowską z Seksmisji. Olejniczak deklaruje, że jest katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 17:38 Nie wiedziałam, Zadziałało proste skojarzenie SLD= ateiści Ale jak napisałeś słusznie, nie musi być to prawdą Więc może zamiast Olejniczaka wpisz jakiegoś ateistę:) Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 17:42 I tu może być problem. Nawet Kwaśniewski okazał się być agnostykiem, o Oleksym lepiej nie wspominać.Prędzej znajdzie się ateistkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Ja chcę tylko jednego 05.06.06, 17:44 Wszystko jedno:) Nie będę jej miała do zarzucenia,że ma nieślubne dziecko. Najgorzej to jedno głosić, a wg innych zasad żyć Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:52 loppe napisał: > a czy Premier jak Tusk ukrywał krewniaka przed mediami:)) ??? To Kaziu zaprosil osobiscie dziennikarzy na ta uroczystosc? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:55 Pan Premier przybył na uroczystość, tyle wiemy na pewno. Reszta to mogą być tylko twoje niskie konfabulacje. Już sam pomysł twój czy wymóg? he he żeby premier RP... zapraszał media na .... prywatne chrzciny jest wybacz ...parafialany:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:58 loppe napisał: > Pan Premier przybył na uroczystość, tyle wiemy na pewno. Reszta to mogą być > tylko twoje niskie konfabulacje. Już sam pomysł twój czy wymóg? he he żeby > premier RP... zapraszał media na .... prywatne chrzciny > > > jest wybacz ...parafialany:) Czytaj ze zrozumieniem!!! Pisales, ze nie ukrywal. Jezeli tak to dlaczego macie pretensje do GW. Jezeli nie ukrywal, to moze sam nadal rozglos:o))) Czyli ukrywal i zostal przyla^pany na GRZECHU :o)))))))))) Cos ostatnio tych brazownikow coraz mniej w Katolandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 16:47 tusk pytany o dziadka w hitlerowskiej armii udawał,że o niczym nie wie. czy marcinkiewicz był pytany o wnuczka nie wiem zresztą kampania wyborcza sie zakończyła.musisz czekac do nastepnej Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: a czy to Tusk został wcielony do wermahtu? 05.06.06, 17:13 byl pytany, wiele razy i wystepowal jako dumny dziadek, troche nieszczesliwy,ze mu obowiazki sluzbowe nie pozwalaja wnuczka zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: a czy to premier tego wnuczka spłodził ? 05.06.06, 16:45 Przy tak zgnilej moralnosci w tej rodzinie wszystkiego mozna sie spodziewac:o( Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Nieślubny wnuczek Marcinkiewicza 05.06.06, 16:42 po prostu sex jest silniejszy od twoich zahamowań :) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Panie premierze, gratuluję!:))) 05.06.06, 16:56 Gratuluję wspaniałego wnuka! - Gazeta napisala, ze chowa się zdrowo. I gratuluję że wychował Pan syna, który nie przejmuje sie tym co gawiedź szepcze po kątach. To jest coś, wychować dziecko, które potrafi być niezależne. Da sobie w zyciu radę. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Szkoda tylko, że ta biedna duszyczka już od 05.06.06, 16:58 początku skazana jest na wieczne potępienie... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Szkoda tylko, że ta biedna duszyczka już od 05.06.06, 17:02 peer2 napisał: > początku skazana jest na wieczne potępienie... Skad wiesz? Jezeli syn naprawde jest niezalezny, czego mu szczerze zycze, to moze wyznaje inna religie? Religie, ktora nie straszy i nie dyskryminuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Albo jest ateista :o) 05.06.06, 17:03 pies_na_czarnych napisała: > peer2 napisał: > > > początku skazana jest na wieczne potępienie... > > Skad wiesz? > Jezeli syn naprawde jest niezalezny, czego mu szczerze zycze, to moze wyznaje > inna religie? Religie, ktora nie straszy i nie dyskryminuje. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Jest tylko jedna słuszna religia i jedna słuszna 05.06.06, 17:05 partia. A normalna rodzina to tata i mama po ślubie oraz mnóstwo dzieci (tak mówili wczoraj na paradzie). Wszystko inne jest chore. A jak wiadomo z chorego nic zdrowego nie może się narodzić! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Jest tylko jedna słuszna religia i jedna słus 05.06.06, 17:07 peer2 napisał: > partia. A normalna rodzina to tata i mama po ślubie oraz mnóstwo dzieci (tak > mówili wczoraj na paradzie). Wszystko inne jest chore. A jak wiadomo z chorego > nic zdrowego nie może się narodzić! A jednak narodzilo sie bardzo zdrowe! No chba, ze GW lze jak bura suka :o(( Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Fizycznie może zdrowe, ale dusza na wieki 05.06.06, 17:08 potępiona! I nie interesuje mnie zdanie dzisiejszego libertyńskiego łżekościoła na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Szkoda tylko, że ta biedna duszyczka już od 05.06.06, 17:07 Nie pies_na czarnych! W Oświęcimiu podczas wizyty B16 Marcinkiewiczowi towazyszyła nie żona, a syn i obok młoda kobieta w czrno białym płaszczu w pepitkę. I syn ten się żegnał. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Szkoda tylko, że ta biedna duszyczka już od 05.06.06, 17:09 bebe3 napisała: > Nie pies_na czarnych! W Oświęcimiu podczas wizyty B16 Marcinkiewiczowi > towazyszyła nie żona, a syn i obok młoda kobieta w czrno białym płaszczu w > pepitkę. I syn ten się żegnał. :o(( Czyli notoryczny grzesznik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Szkoda tylko, że ta biedna duszyczka już od 05.06.06, 17:11 peer2 napisał: > początku skazana jest na wieczne potępienie... Jak duszyczka? Jakie wieczne potępienie? Co ty pleciesz. Dziecko ochrzczone. Dusza przyjeta na łono Kościoła Powszechnego i przeniknieta przez Ducha Świętego. Grzechy rodziców nie przechodzą na dziecko. Ważni są rodzice chrzestni. Tu akurat Kościół jest bardzo wymagający. Wszystko to wiem, bo mam wnuka niedawno chrzczonego, (rówiesnika wnuka premiera). Rodzice mojego wnuka też nie mają ślubu kościelnego. Nie zgrywajcie tu hipokrytów. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 To, że jakiś łżeksiądz dziecko ochrzcił nie 05.06.06, 17:13 znaczy, że jest ono już zbawione. Nie dajmy się zwariować! Dzisiejsze libertyńskie obrządki nie mają nic wspólnego z wiarą naszyh przodków. To dziecko pochodzi z grzesznego związku i żaden chrzest tego nie zmieni. Należy je czym prędzej wydziedziczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: To, że jakiś łżeksiądz dziecko ochrzcił nie 05.06.06, 17:23 Matkę za rozwiązłe życie należy ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Szkoda tylko, że ta biedna duszyczka już od 05.06.06, 17:13 Z ojca na dziecko nie przechodzą , mówisz, a z dziadka na wnuka tak? Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Szkoda tylko, że ta biedna duszyczka już od 05.06.06, 17:21 sawa.com napisała: > Wszystko to wiem, bo mam wnuka niedawno chrzczonego, (rówiesnika wnuka > premiera). Rodzice mojego wnuka też nie mają ślubu kościelnego. Rozpusta !!! I to ma być katolickie wychowanie ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: hi,hi,witaj w klubie,moj przyjdzie na swiat w 05.06.06, 17:37 Też nieślubny ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: hi,hi,witaj w klubie,moj przyjdzie na swiat w 05.06.06, 17:39 Wszyscy zwolennicy PISu maja nieślubne dzieci , czy wnuki?:D Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Najpierw nieślubne dzieci, a co potem? 05.06.06, 17:41 Ślub z psem? Współżycie z kozą? Do czego ten świat zmierza! Ładnie swoje dzieci wychowują!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Normalnie owsiakowe róbta co chceta! Ot co! 05.06.06, 17:44 Może by paradę jaką zorganizowali pod hasłem ,,Niech żyją wolne związki ''. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Normalnie owsiakowe róbta co chceta! Ot co! 05.06.06, 17:52 Ej, nie mogą popierać Owsiaka bo popierają Rydzyka a Rydzyk ma wojnę prawną z Owsiakiem Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce Gratulacje dla Rodzicow i Dziadka!!!! 05.06.06, 17:09 Wszystkiego najlepszego - zwlaszcza dla maleństwa. Panie Premierze - to się nazwywa klasa, ktorej nie da sie wyuczyc. Bez kombinowania, udziwniania, etc. - oczywiscie dzienniakrze podniecaja sie, ze bez slubu i brdzo dobrze, ze sie podniecaja. Takie ich zycie. A slub niech bedzie w czasie, w ktorym mlodzi uznaja, ze tego chcą. Jeszcze raz wszystkego najlepszego dla calej rodziny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Gratulacje dla Rodzicow i Dziadka!!!! 05.06.06, 17:11 > oczywiscie dzienniakrze podniecaja sie, ze bez slubu i brdzo dobrze, ze sie > podniecaja. Takie ich zycie. A slub niech bedzie w czasie, w ktorym mlodzi > uznaja, ze tego chcą. Jeszcze raz wszystkego najlepszego dla calej rodziny :))) oj tak jest normalnie oczywiście :) ale u nas panuję moda, że nie kiedy chcą tylko przed dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Ale o jakiej klasie towarzysz pisze? 05.06.06, 17:11 Brak ślubu kościelnego nie jest już grzechem, ale jest klasą? Dziwnie się to wszystko zmienia... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Ale o jakiej klasie towarzysz pisze? 05.06.06, 17:16 peer2 napisał: > Brak ślubu kościelnego nie jest już grzechem, ale jest klasą? Dziwnie się to > wszystko zmienia... Brak ślubu kościelnego nie jest żadnym grzechem. Wydaje się tylko nieco zakłamane w tak katolickiej rodzinie Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Do czego to dochodzi w Katolandzie 05.06.06, 17:15 Zhańbił niewiastę i nie poczuwa się do wzięcia z tą nieszczęsną ślubu, a moze nawet teraz jeszcze zyje w grzechu. Rodzina premiera powinna świecić przykładem ! Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Syn naszego Premiera się puszcza.... 05.06.06, 17:24 no ładny przykład naszemu Narodowi dają!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor3 Nie katolicy potępiają wnuczka. Plugawa ta 05.06.06, 17:17 moralność lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: Nie katolicy potępiają wnuczka. Plugawa ta 05.06.06, 17:18 A kto tu potepia wnuczka ? Zwracamy jedynie uwagę, że w katolickiej rodzinie nie powinno dochodzić do takich patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 do patologii to doszlo w twojej.16 lat temu, w dzi 05.06.06, 17:20 dzien twojego urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: do patologii to doszlo w twojej.16 lat temu, 05.06.06, 17:22 Skąd ty to możesz wiedzieć antysemicka łajzo ? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 nawet antysemici maja swoj mossad 05.06.06, 17:28 nie musze wrozyc z fusow, by to wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 gdyby go wyskrobali, to byloby to 05.06.06, 17:19 czyli prawo kobiety do swojej macicy Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: gdyby go wyskrobali, to byloby to 05.06.06, 17:24 No nareszcie kumasz. Odpowiedz Link Zgłoś
swansea będąc złośliwym: 05.06.06, 17:19 rozumiem, żę katolicy cieszą się z grzechu??? ale to tylko moja złośliwość.. atb Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: będąc złośliwym: 05.06.06, 17:27 Nie, widzę,że katolicy stosuja podwójną moralność Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Nie katolicy potępiają wnuczka. Plugawa ta 05.06.06, 17:19 Nie ateiści potępiają dziecko, tylko ta religijność szeroko obnoszona we wszystkich stacjach TV wydaje się nieco plugawa Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Stare ale nalezy o tym ciemny lud informowac ze 05.06.06, 17:33 nawet u zagorzalego ZCHnowca wpadka sie zdarza. Ciekawe co na to Roman Gierych czy mu nie wstyd?? Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: Stare ale nalezy o tym ciemny lud informowac 05.06.06, 17:36 > nawet u zagorzalego ZCHnowca wpadka sie zdarza. Ciekawe co na to Roman Gierych > czy mu nie wstyd?? jak znam życie, to Romek pogratulował i się spytał o zdrowie matki i dziecka... co innego prywatnie co innego dla ludzi - zawsze tak było.. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Stare ale nalezy o tym ciemny lud informowac 05.06.06, 17:42 Napisz, co innego my, a co innego ludzie. My możemy, a ludziom wskażemy jak mają żyć by było pięknie i MORALNIE Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki polityczna poprawność zabrania nazwać po imieniu 05.06.06, 17:48 premier jest dziadkiem bękarta pierwszy obciach: w tak demonstracyjnie katolickiej rodzinie wypadałoby zachowac wstrzemiężliwość przed ślubem - ojciec syna nie nauczył drugi obciach: jak juz 26letni kawale wpędził 20letnią dziewczyne w kłopoty, to na wieśc o ciąży powinie sie oswiadczyć - ojciec syna tego tez nie nauczył w sumie i katolicyzm, i konserwtywny model rodziny okazał sie kiepskiej próby żal dzieciaka, którego premierowicz uczynił bastardem i to swego pierworodnego!!! w porządnych rodzinach to nie ma miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 I w sumie nawet nie o ten kościelny ślub chodzi, 05.06.06, 17:51 ale ten zwykły cywilny... I dziecku i rodzicom byłoby łatwiej, i mniej zamieszania w papierach. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: I w sumie nawet nie o ten kościelny ślub chod 05.06.06, 17:54 A ja sie z Wami nie zgadzam. Ani o kościelny, ani o cywilny, ale o to obnoszenie się premiera ze swoją wiarą. GDyby tego nie robił nic bym nie pisała Bo osobiście uważam,że to ich własna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
gauche mature 2006 w Gdyni zrobil nieslubny syn Michnika 05.06.06, 17:58 i co ? co ma dziadek Marcinkiewicz do swych doroslych synów? Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 A co ma Michnik do sprawy ? 05.06.06, 17:59 Czy Michnik gdzieś się obnosi ze swoją religijnością ? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: mature 2006 w Gdyni zrobil nieslubny syn Mic 05.06.06, 17:59 Michnik był w ZChNie? Nie wiedziałam Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg niby nic 05.06.06, 18:04 ale Michnik to chodzące zło, a Marcinkiewicz najbliższym współpracownikiem 'czystego dobra',a do tego podpierający się wartościami chrześcijanskimi. Teraz okazuje się, że są to puste frazesy, bo życi nie potrafił wpoić ich swoim pociechom.Właśnie w TV Polonia słuchałem Marka Jurka mówiącego o grupie 'odszczepieńców' w naszym społeczeństwie, których działania i poglądy charakteryzują się zamachem na nierozerwalność rodziny...Czyż Marcinkiewicz nie jest z tego środowiska? NIech nie zgrywa takiego prawiczka , bo szydło wyszło z worka. A. A. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log "Bądźcie wstrzemięźliwi!!" - wezwanie Premiera na 05.06.06, 18:11 I-szym Zjeździe PiS a "Nieślubny wnuczek Marcinkiewicza".. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Oczywiście.. i za to winna jest PO:-) n/t 05.06.06, 21:06 W takim przypadku:) ...trzeba oskarżania bardziej uściślić. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Oczywiście.. i za to winna jest PO:-) n/t 05.06.06, 21:13 bebe3 napisała: > W takim przypadku:) ...trzeba oskarżania bardziej uściślić. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=42185613&a=42185613 :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Nieślubny wnuczek Marcinkiewicza 05.06.06, 21:07 Gęba pełna frazesów. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty nie masz innych problemów? 05.06.06, 22:14 gdyby namawiał dziewczynę do aborcji albo gdyby się nie przyznał do wnuka to mozna by mu czynić jakieś wyrzuty ale cała rodzina zachowała się z klasą tylko znowu dziennikarze z buciorami wchodzą komuś w zycie dzieci premiera tez mają prawo do prywatności Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: nie masz innych problemów? 05.06.06, 22:25 > ale cała rodzina zachowała się z klasą Szczególnie z klasą zachował się synalek, nie wyznaczając terminu ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: nie masz innych problemów? 05.06.06, 22:26 Pewnie przynalezy do ZCHN :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty a gó.. ci do jego terminu slubu 05.06.06, 22:28 chciałbyś się nażreć na faty? Odpowiedz Link Zgłoś
okarol59 Re: a gó.. ci do jego terminu slubu 05.06.06, 22:31 Mnie bedzie gó.., jak jego tatuś nie będzie mi mydlił oczu wartościami chrześcijańskimi. Wtedy moze mieć piątkę nieslubnych dzieci i słowem się nie odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś